|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz sobie robie paluszki rybne z frytkami
|
||
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio truskawki wcinalam, ale nie byly jak te nasze polskie. Dzis wcinam lichi za 7zl/kg jak za darmo bylo pysznosci. |
|
|
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Nio ja też truskawki jadłam kilka dni temu, pachniały ładnie ale takie bez smaku. A lichi nie jadłam jeszcze. To jest takie jakby kolczaste coś tak? A jak to się je? i jak smakuje?
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jak i inne te egzotyczne owoce
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to takie male jakby kolczaste i obiera je sie ze skrorupki jak jajko i wcina bez pestki. W smaku jest hmm kurcze no nie wiem do czego porownac, ale jest takie smieszne galaretowate, soczyste i slodkie dobre naprawde. Ja uwielbiam eksperymentowac i jesc nowe owocki i odkrywac smaki najbardziej na wakacjach mi smakuja, ale te importowane tez ok sa. Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
no my jak bylismy w tamtym roku na wakacjach to tez myslalam ze sie najempysznych owocow. a tam banany jablka gruszki arbuz i melon. no normalnie myslalam ze mnie trafi. mowie oczywiscie o tym co w hotelu dawali
|
|
|
|
#4057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie byliscie?
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
na wyspach kanaryjskich
a ja wlasnie wstawilam jajka bo narobilyscie smaka na ta paste jajeczna... tyle ze mojemu mezowi bo mu powiedzialam ze robicie i stwierdzil ze tez chce
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczesniej zjadlam truskawi ze smietanka
A na kolacje kanpeczke z bialym serkiem i modem, a maz zazyczyl sobie jajeczniczke Teraz sobie odpoczywam i czekam na mojego HOUSA
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie mam tych sklepow u siebie.Tym lichi to sie chyba nie najesz ![]() A ja bede pila goraca czekoladke.Ide pilnowac mleka
|
|
|
|
|
#4062 | |||||||
|
Rozeznanie
|
super wyglądałaś jak znajde jakieś swoje o ez wam pokażę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
3mam kciuki żebyś wytrzymała te 4 tyg Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem w 12 i ważę już 57:/ mam 167 cm. przytyłam już 3 kg.... Cytat:
i odpoczywaj !!!!---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- a ja dziewczyny dzisiaj obiadokolacje zjadłam , tortellini z sosem pomidorowym , pycha ... ale sie ruszać nie mogę
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Ania super wakacje musieliscie miec
![]() Papeteria no najesc sie nie najem, ale w zachciankach nie o to chodzi ![]() Wklejam moje zdjecie i naprawde nie wiem jak to sie dzieje, ale jestem dopiero w 15 tygodniu i jest wielki przed ciaza byl plaski dla porownania wkleje wam zdjecie z wakacji z ktorych wrocilismy w pazdzierniku |
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdjęcia to faktycznie roznica ogromna, ladny juz ten twoj brzusio( masz urocze doniczki )Ja chyba tez musze zaczac robic fotki .W pasie zwykle mialam 66-68 a teraz 80 .
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A doniczki w castoramie kupione No i czekamy na fotki
Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-01-21 o 20:18 |
|
|
|
|
#4066 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam smaka na lazanki, chyba jutro zrobie na obiad. co do wagi ja przed ciaza wazylam 57 a teraz o dziwo waga poszla w gore i waze 60kg! jeszcze nigdy tyle nie wazylam ale ciesze sie ze waga wkoncu ruszyla z miejsca.
czekam na meza zeby mi zrobil zdjecie brzuszka i postaram sie dzisiaj zalaczyc. zaczelo mi bardziej bulgotac w brzuchu, ja juz bym chciala poczuc te kopniaki no ale na to musze jeszcze troszku poczekac, pozniej pewnie bede narzekac ze spac nie moge podziwiam was dziewczyny ze udalo wam sie zrzucic zbedne kilogramy po ciazy i to w krotkim czasie, ciekawe jak bedzie ze mna.... |
|
|
|
#4067 |
|
Raczkowanie
|
niezawsze no faktycznie brzusio już całkiem spory
fajnie, ja sie nie moge doczekac az bedzie juz taki widoczny.
|
|
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
papeteria tak bylo na usg napisane 16w6d
ale niestety na focie tego nie mam jak robila zblizenie to zniknelo nie wiem czemu ale na monitorze od usg bylo dokladnie tak jak mowiszAniu (moja imienniczko zreszta ) ciesze sie ze wszytsko oki z Twoja dzidzia![]() moja gin tez chciala dac mi zwolnienie no ale ja nie pracuje wiec mi niepotrzebne.no i o nospie tez wspominala ale powiedziala odpoczywac!!!![]() ![]() ja dzis mialam nieodparta ochote na chleb z majonezem i pomidorem ![]() potem pomaranczka![]() a jesli chodzi o lichi to ja musze miec na nie dzien glownie mam ochote na mandarynki pomarancza i banany a i jogoruty truskawkowe![]() śliczny brzuszek niezawsze ![]()
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki,
jestem zyje mam sie dobrze ![]() choc padam na twarz
|
|
|
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe kiedy pojawi sie zuziunia i powie jak bylo na wizycie
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przy waszych niskich waga, przytycie tych 3 kilogramow to nic... naprawde
nie ma co sie martwic na zapas i przejmowac. Teraz waga nie jest najwazniejsza, takie jest moje zdanie.
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczny brzusio. moj to nawet nie ma sie co rownac. a wy gdzie byliscie na wakacjach? |
|
|
|
|
#4074 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
marzy mi się taka od zawsze a nawet nad polskim morzem jeszcze nie byłam![]() a brzuszek juz fajny ale co się dziwić już 15 tydzień pewnie za 3 tygodnie też już taki będę miała, bo szybko mi rośnie od jedzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi też się wydawało że przytyłam od grudnia ale teraz jak się ważyłam u gin( 15 stycz.) dalej 57 ale po miesiączce ostatniej ważyłam 54 więc sporo jak na pierwsze tygodnie ![]() Cytat:
ale to taka jakby podświadomość w moim pzypadku bo mam tendencję do tycia szybko przybieram na wadze jak więcej zjem czy coś ale aż tak bardzo się nie przejmuje
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
hexa dzieki za odp.
![]() Co do wakacji to my nigdzie nie bylismy w tym roku, bo mijalismy sie z urlopami a i przygotowania do ślubu były(22.08.2009) Po ślubie mój mąż mi zrobił niespodziankę i zabrał na romantyczny weekend w góry z okrągłym łóżkiem, wannną w pokoju, kolacją romantyczną i zabiegami na ciało zaskoczył mnie
|
|
|
|
#4076 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No dokladniej to moze na takie ruchy ktore beda wyczuwalne pod ręką.. Ehh dzis mi sie snilo ze je czulam.. ze widzialam.. aj......A za jaka pomylke przepraszasz bo nie wiem? Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ja jej nie widze:/ Cytat:
Cytat:
Ja truskawki ze smietana wpierprz.. w ciazy poprzedniej.. A ze chodzilam przez zime do kwietnia, wiec wiadomo ze mrozone.. Ale wiecie co.. gdy przyszlo lato.. swierze truskaweczki to nie moglam na nie patrzec! Nie mowie juz o smietanie.. blleee.. choc zawsze uwielbialam.. A do tej pory nie za bardzo mnie kreci ta smietana.. Heh.. Kurcze pewnie jeszcze komus chcialam odpowiedziec, ale nie dodaja mi sie wszystkie cytaty gdy je zaznaczam i potem nie wiem:/ a szukac mi sie nie chce znow.. Moja mama byla po laurke, i zabrala mala do siebie na noc. Miala po nia rano przyjechac wczesnie bo mamy sprawy do pozalatwiania z mezem i zreszta cala rodzina idzie z domu wiec nie mialaby z kim zostac. A tu zdziwko, bo ona se ja juz dzis bierze... :/. Troche mi zal bylo.. Jeden + ze nie musze jej usypiac i pojde zaraz sie myc+ wloski.. w koncu mezus w nocy przyjezdza. A i zapewne znow nie bedzie mnie troche.. bo jak tu jest to nie mam za bardzo czasu kiedy siąsc. Wiec jak ny dy rydy to dopiero niedz ok 21 albo poniedz. bede.. Zaś bede kwiczeć z rozpaczy ze pojechal.. Jak zawsze. Tylko mam nadzieje ze "gula" moja wspaniala mnie nie dopadnie... Bo wtedy znow bede musila wziac Nervosol O wlasnie.. KTÓRA PYTAŁA O PERSEN????? Ja byłam u lekarza, i dostalam melisa 2 x dziennie, + 2-3 razy dziennie po 30 kropli nervosolu. Na tą gule= na uspokojenie. Jestem w 2gim trymestrze wiec powiedzial ze spokojnie moge brac. Dwóch ginekologów potwierdzilo ze można. No to bylo w zeszlym tyg , dokladnie pełny 16 tydz. Licząc od okresu. |
|||||
|
|
|
#4077 | |
|
Raczkowanie
|
idealnecialo rozumiemy ze nie bedziesz miala czasu na zagladanie przez kilka dni, naciesz sie mężem, każda chwila cenna!
A figurkę masz na prawde bardzo ładną! ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() Cieszymy sie ze pojechalismy w zeszlym roku bo w te wakacje i przyszle o dalszych podróżach nie ma co marzyc |
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wiecie co musze sobie gertry ciazowe kupic.. http://www.allegro.pl/item892227743_...e_xxl_170.html http://www.allegro.pl/item877829193_...ciazowe_l.html Czarne.. Albo pod spodnie, albo po domu, albo do spania zamiast pizamki, bo zaczyna juz gniesc... I na lato bedzie jak znalazl.. do koszulki nocnej.. Bo ja nawet w lato zmarzluch i musze miec dlugi rekaw i długiego cos na nogach.. Hmm jedne sa ocieplane troche drugie nie.. No a na lato to potem 3/4 http://www.allegro.pl/item888325348_...ory_roz_4.html http://www.allegro.pl/item882472856_...ronka_3_l.html Ale chyba takie z koroneczką.. są zgrabniejsze i seksowniejsze..Do sukieneczek jakichs.. chyba ze bez koroneczki po domu.. Ale nie umiem sie doczekac juz cieplej pogody.. jakichs lekkich ubran.. ajjjj.. Zeby poczuc sie ladnie seksownie i kobieco nawet w ciazy.. Az mam ochote po umyciu wloskow pomalowac sie i zrobic pare foteczek
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
To akurat Zanzibar jest, zrobilismy sobie wczesniej jeep safari po Tanzanii a odpoczynek wlasnie tam.
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupilam getry i teraz z tylka ich nie sciagam po domu biegam a jak wychodze to pod spodnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

zreszta jak i inne te egzotyczne owoce