Miłośniczki Zary - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 07:14   #4501
endorfina123
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary

mademoiselle jeanne, byłam w Blue City, wisiała tylko czarna XS i nadal w cenie 79 zł. Jeśli jeszcze trafię do jakiejś Zary, to będę o Tobie pamiętać

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 07:45   #4502
Gonia
Zakorzenienie

te nowe torebki, o których piszecie, szare lub malinowe byłyby fajne, gdyby nie były lakierowane ..... oglądałam je ostatnio, wykonanie dobre, fajna wielkość.

i faktycznie za 99 zł może i bym kupiła tą szarą ale 199 zł to przesada
choć nie twerdze, że sie na tą szarą nie skusze

czekam z utęsknieniem na nowe torebki.....

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-22 o 07:51
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 08:14   #4503
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Caat na zywo odcienia jade nie widzialam - wyprzedany . Pisalam o tym mietowym (zalaczam Chanel dla porownania). Chanel mi tez odpryskiwal po 1 dniu, pfff .

Przepraszam, za odejście od głównego tematu ale mam obsesje na tym punkcie dlatego musze napisać
Co robisz, że masz takie delikatne śliczne skórki wmokół paznokci?
Ja mam ze skórkami straszny problem, są strasznie suche i cały czas sie obierają
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 08:17   #4504
amber2046
Zakorzenienie

Wczoraj widziałam nowe duże torby w dwóch kolorach szarym i jasnobrązowym. Są po 99,90zł takie workowe troszkę na szerszym ciemnobrązowym pasu z grubym srebrnym łańcuchem. Moim zdaniem wyglądają ciekawie i są warte swojej ceny.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 08:21   #4505
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam nowe duże torby w dwóch kolorach szarym i jasnobrązowym. Są po 99,90zł takie workowe troszkę na szerszym ciemnobrązowym pasu z grubym srebrnym łańcuchem. Moim zdaniem wyglądają ciekawie i są warte swojej ceny.
piszesz pewnie o tych, która kupiła Mirell, tylko w pudrowym kolorze....

Mnie sie średnio podobaja, włałsnie przez ten pasek.....

Stary 2010-01-22, 08:26   #4506
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość

A czy to nie są przypadkiem te o których pisałam? Tylko mi kolory nie pasują, bo wg. mnie są jasnoszare i pudrowe, na ciemnoszarym pasku
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 08:27   #4507
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Przepraszam, za odejście od głównego tematu ale mam obsesje na tym punkcie dlatego musze napisać
Co robisz, że masz takie delikatne śliczne skórki wmokół paznokci?
Ja mam ze skórkami straszny problem, są strasznie suche i cały czas sie obierają
Ojej, nie mam pojecia. Posililam sie zdjeciami z blogow paznokciowych, a tam te paznokcie sa nie dosc, ze bez zbednych skorek, to jeszcze idealnie pomalowane. Mnie tak nigdy nie wychodzi, ale ja zwykle maluje w biegu.

TZ kazal mi sie spakowac na 2 dni i gdzies mnie wywozi , wiec bede nadrabiala po weekendzie. Chyba, ze juz ma mnie dosc i to "bilet" w jedna strone .
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 08:29   #4508
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, nie mam pojecia. Posililam sie zdjeciami z blogow paznokciowych, a tam te paznokcie sa nie dosc, ze bez zbednych skorek, to jeszcze idealnie pomalowane. Mnie tak nigdy nie wychodzi, ale ja zwykle maluje w biegu.

TZ kazal mi sie spakowac na 2 dni i gdzies mnie wywozi , wiec bede nadrabiala po weekendzie. Chyba, ze juz ma mnie dosc i to "bilet" w jedna strone .
Ojjj a ja myślałam, że to Twoje paznokcie

W takim razie udanego weekendu
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 09:32   #4509
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Dwie warstwy kryja zadowalajaco - mam kolor mietowy i turkusowy . Taki ogolnie wychwalany Inglot, odpada mi kawalkami! juz tego samego dnia. Ten sie trzyma bez zarzutu minimum 3 dni, czyli w moim przypadku - rewelacja.
To super, mam nadzieję, że i ja będę z niego zadowolona

Cytat:
Caat na zywo odcienia jade nie widzialam - wyprzedany .
No właśnie zastanawiałam się od pewnego czasu, dlaczego nigdzie nie można już spotkać tego odcienia.. A rozglądałam się za nim już kilka miesięcy temu Myślałam, że może w Polsce w ogóle nie było tego koloru bo jak pytałam pań w Sephorze to nie wiedziały w ogóle, o który kolor chodzi

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mam do was pytanie czy jest u was jeszcze ta marynarka? czarna, wywijane prążkowane rękawy, materiały miękkki, kosztuje obecnie 99 zł zdjęcie w załączniku interesuje nie rozmiar S, będę wdzięczna za info w mojej zarze już niestety nie ma rozmiarów
Ja jej w Warszawie (przynajmniej w tych Zarach, w ktorych bywam) już bardzo dawno nie widziałam, a co jakiś czas przeglądam wieszaki z marynarkami

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
dziś lub jutro wybieram się do dobrze zaopatrzonej Zary. jeśli ktoś ma jakieś marzenia to poproszę o PW + link do wyraźnego zdjęcia tej rzeczy (albo w wątku, ale nie wiem czy to nie będzie zaśmiecanie). Płacę kartą więc nie będzie możliwości zwrotu tej rzeczy, oczywiście paragon wyślę razem z rzeczą.
Pozwoliłam sobie napisać PW

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne, byłam w Blue City, wisiała tylko czarna XS i nadal w cenie 79 zł. Jeśli jeszcze trafię do jakiejś Zary, to będę o Tobie pamiętać
Dziękuję kochana za fatygę Mam nadzieję, że jeszcze się gdzieś jedna dla mnie uchowa

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 09:38   #4510
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Caat na zywo odcienia jade nie widzialam - wyprzedany . Pisalam o tym mietowym (zalaczam Chanel dla porownania). Chanel mi tez odpryskiwal po 1 dniu, pfff .

tak tak !
dokładnie tego szukam ; )
można go jakoś dostać u Ciebie ?
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:04   #4511
la dra
Raczkowanie

Już chyba po moich snejkach, założę się, że już nigdzie ich nie ma. Kurczę, ostatnio śniły mi się nawet, to już objaw chorobowy .
No nic. W każdym razie jakby ktoś, gdzieś, kiedyś widział to ja cały czas poszukuję .

Kilka stron wcześniej któraś wizażanka wklejała zdjęcie tej bluzeczki. Wiem, że kolory są dwa (?) szary i biały. Cena to podobno 35 zł (?). Zastanawiałam się w jakich ona występuje rozmiarach i czy w ogóle jest jeszcze do zdobycia - czy ktoś ją widział ostatnio? Mam nadzieję, że nie jest już tak mitycznym towarem jak snejki , ale znając moje zezowate szcżęście i refleks pewnie niestety jest...

Z chęcią sama udałabym się do Zary, niestety na razie jestem przykuta do biurka i ogólnie mało przyjemnych rzeczy i - i niestety nie ma szans, żeby się wyrwać.

Zdjęcie ze stylio, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że wykorzystałam.

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-01-22 o 10:06
la dra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 10:07   #4512
Mirell
Zakorzenienie

Ja też jutro wybieram się na dłużej do Zary, więc jeśli ktoś coś by chciał, to pisać proszę na PW (ale dokładnie o co chodzi, rozmiar, kolor, cena i zdjęcie rzeczy bo jak mówię ostatnio rzadko w Zarze bywałam i tak bez zdjęcia mogę nie kojarzyć rzeczy )
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:08   #4513
gda
Zakorzenienie

Wizażanki z Warszawy, a czy widziałyście gdzieś te pasiaki z koronkowymi wstawkami?

Chyba boszenka69 ostatnio taki kupiła i wklejała na zakupowym wątku...

Poza tym chciałam zamienić tę kokardkową sukienkę, ale głupia zauważyłam, że odcięłam tę tasiemkę czarną przy dekolcie...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:22   #4514
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
Już chyba po moich snejkach, założę się, że już nigdzie ich nie ma. Kurczę, ostatnio śniły mi się nawet, to już objaw chorobowy .
No nic. W każdym razie jakby ktoś, gdzieś, kiedyś widział to ja cały czas poszukuję .

Kilka stron wcześniej któraś wizażanka wklejała zdjęcie tej bluzeczki. Wiem, że kolory są dwa (?) szary i biały. Cena to podobno 35 zł (?). Zastanawiałam się w jakich ona występuje rozmiarach i czy w ogóle jest jeszcze do zdobycia - czy ktoś ją widział ostatnio? Mam nadzieję, że nie jest już tak mitycznym towarem jak snejki , ale znając moje zezowate szcżęście i refleks pewnie niestety jest...

Z chęcią sama udałabym się do Zary, niestety na razie jestem przykuta do biurka i ogólnie mało przyjemnych rzeczy i - i niestety nie ma szans, żeby się wyrwać.

podpinam sie pod pytanie
tez jestem chetna na tą bluzeczke (szara)..... za 35 zł ? (M)

Stary 2010-01-22, 10:23   #4515
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Wczoraj dosłownie na moment byłam w Zarze w Wola Parku oddać 1 marynarkę, ale niestety nic z poszukiwanych rzeczy nie widziałąm.

Zastanawiam się natomiast nad kupnem paska z piór- szeroki, zielony. Przecenili go w końcu na 59pln i sama nie wiem... Co o nim myślicie, nie rozwali się szybko? Może któraś z Was go ma?

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 10:29   #4516
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Też przymierzałam dzisiaj tę skórę i faktycznie, bardzo dziwnie leży. Zapięta wygląda jeszcze w miarę ok, ale rozpięta-tragedia

A za numer dziękuję Dorwałam dzisiaj ostatnia sztukę

Pralinko ależ nie ma za co Wizażanki muszą się wspierać

Wklejam fotkę mojego małego cudeńka
PS. Moja 9-miesięczna córcia jak zobaczyła tą torebkę to dosłownie oszalała Oczywiście łańcuch i zapięcia najbardziej wpadły jej w oko

Załącznik 2804599
oj naprawdę jest za co !
Torebeczka bardzo ładna, pamiętam, że Izabellini też ją tutaj wklejała,aaa żeby nie było widziałam tę torenbeczkę w listopadzie i też wpadła mi w oko

Cytat:
Napisane przez monia_737 Pokaż wiadomość
dziekuje za info

dziewczynki, a czy ktoras z was widziała moze snejki 39? gdziekolwiek. są jeszcze?

ja tak jak pralinka ( z tego co pamietam ) jestem z Lublina, wiec mam spory kawałek do zary, chciałabym je jakos zdobyc, ale juz sama nie wiem czy jest sens wyruszac jutro na polowanie.

p.s pami etacie może czy 2 styczen by l wolny od pracy?
tak! cieszę się, że łączysz się ze mną w bólu...ja te kozackzi mam, ale kupione przed przeceną

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
To super, mam nadzieję, że i ja będę z niego zadowolona

No właśnie zastanawiałam się od pewnego czasu, dlaczego nigdzie nie można już spotkać tego odcienia.. A rozglądałam się za nim już kilka miesięcy temu Myślałam, że może w Polsce w ogóle nie było tego koloru bo jak pytałam pań w Sephorze to nie wiedziały w ogóle, o który kolor chodzi

Jade i Jade Rose to limitowana edycja Chanel. One dosłownie w mgnieniu oka się wyprzedały w UK czy USA. Na ebayu schodzą za niebotyczne sumy
Mam nadzieję, że z mojego Twojego lakieru będziesz zadowolona

Cytat:

mi też ta bluzeczka wpadła w oko, ale chyba będziemy musiły obejść się smaczkiem
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:29   #4517
la dra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Wczoraj dosłownie na moment byłam w Zarze w Wola Parku oddać 1 marynarkę, ale niestety nic z poszukiwanych rzeczy nie widziałąm.

Zastanawiam się natomiast nad kupnem paska z piór- szeroki, zielony. Przecenili go w końcu na 59pln i sama nie wiem... Co o nim myślicie, nie rozwali się szybko? Może któraś z Was go ma?
Niestety co do paska nie mam zielonego pojęcia , ale jesteś posiadaczką tej szarej koszulki z nitami na ramionkach, prawda? Pamiętasz może jaka byla rozmiarówka z metki? Od XS - L? Od S? Od M? Będę wdzięczna .

edit: haha, Gonia, praline, haha nieee! trzeba walczyć do ostatniego tchu!

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-01-22 o 10:30
Stary 2010-01-22, 10:29   #4518
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
te nowe torebki, o których piszecie, szare lub malinowe byłyby fajne, gdyby nie były lakierowane ..... oglądałam je ostatnio, wykonanie dobre, fajna wielkość.

i faktycznie za 99 zł może i bym kupiła tą szarą ale 199 zł to przesada
choć nie twerdze, że sie na tą szarą nie skusze

A mi się własnie podobało to lakierowanie, nigdy nie miałam lakierowanej torebki i tak jakoś mi się zachciało. Ale TZ ją skrytykował i w sumie zaczęłam się zastanawiać czy przez ten błysk nie wygląda tandetnie. w kazdym razie mój TZ stwierdził że nigdy by nie powiedział że to torba z Zary

Kształt, wielkość i sztywność dla mnie idealne jak na zajęcia. Wszystko się zmieści, nie pogniecie się jak w torbach o kształcie worka.
Stary 2010-01-22, 10:39   #4519
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
A mi się własnie podobało to lakierowanie, nigdy nie miałam lakierowanej torebki i tak jakoś mi się zachciało. Ale TZ ją skrytykował i w sumie zaczęłam się zastanawiać czy przez ten błysk nie wygląda tandetnie. w kazdym razie mój TZ stwierdził że nigdy by nie powiedział że to torba z Zary

Kształt, wielkość i sztywność dla mnie idealne jak na zajęcia. Wszystko się zmieści, nie pogniecie się jak w torbach o kształcie worka.
masz może jej zdjęcie? jestem strasznie ciekawa jak wygląda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 10:41   #4520
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

A czy to nie są przypadkiem te o których pisałam? Tylko mi kolory nie pasują, bo wg. mnie są jasnoszare i pudrowe, na ciemnoszarym pasku
Tak to dokładnie tam sama.

Crucify Your Mind

Edytowane przez amber2046
Czas edycji: 2010-01-22 o 18:59
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:43   #4521
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Rozglądałam się za nią wczoraj - w ZT została jedna M-ka w kolorze czarnym ale nie miała kilku kamyczków Poza tym dużo ładniejsza jest biała i szara
Ja nad tą bluzką zastanawiałam się jeszcze jak była w cenie regularnej, ale koniec końców kupiłam inne z nitami na jednym ramieniu (zdjęcia w załączniku), dlatego na tych mi tak bardzo nie zależało..
Jeszcze tydzień temu widziałam ich całkiem sporo, a ostatnio nie było już ich ani na Marszałkowskiej ani w Arkadii

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ja też jutro wybieram się na dłużej do Zary, więc jeśli ktoś coś by chciał, to pisać proszę na PW (ale dokładnie o co chodzi, rozmiar, kolor, cena i zdjęcie rzeczy bo jak mówię ostatnio rzadko w Zarze bywałam i tak bez zdjęcia mogę nie kojarzyć rzeczy )
Również napisałam

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Wizażanki z Warszawy, a czy widziałyście gdzieś te pasiaki z koronkowymi wstawkami?
Ostatnio nie rzuciły mi się w oczy niestety

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Wczoraj oglądałam ten cieńszy za 35 zł. Fajnie się prezentuje, ale koniec końców nie wzięłam. Myślę, że za tą ęwarto, jeśli się komuś podoba

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Jade i Jade Rose to limitowana edycja Chanel. One dosłownie w mgnieniu oka się wyprzedały w UK czy USA. Na ebayu schodzą za niebotyczne sumy
Mam nadzieję, że z mojego Twojego lakieru będziesz zadowolona
O, to wszystko jasne.
Cieszę się tym bardziej, że będę miała jego odpowiednik Na zdjęciach wygląda rewelacyjnie!

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2010-01-22 o 11:07
Stary 2010-01-22, 10:52   #4522
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
masz może jej zdjęcie? jestem strasznie ciekawa jak wygląda
no właśnie nie mam
Przy następnej wizycie w Zarze postaram się zdjęcie zrobić. (o ile nie zapomnę aparatu) ale do tego czasu to pewnie sama już ja sobie obejrzysz. W kazdym razie gdybyś ją obejrzała przed tym jak będę miała zdjęcia to daj znać jaka jest Twoja opinia na jej temat.
Stary 2010-01-22, 10:55   #4523
praline
Zakorzenienie

Cytat:

edit: haha, Gonia, praline, haha nieee! trzeba walczyć do ostatniego tchu!
a jak hyhyh. Powinnyśmy się leczyć

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Rozglądałam się za nią wczoraj - w ZT została jedna M-ka w kolorze czarnym ale nie miała kilku kamyczków Poza tym dużo ładniejsza jest biała i szara
Ja nad tą bluzką zastanawiałam się jeszcze jak była w cenie regularnej, ale koniec końców kupiłam inne z nitami na jednym ramieniu (zdjęcia w załączniku), dlatego na tych mi tak bardzo nie zależało..
Jeszcze tydzień temu widziałam ich całkiem sporo, a ostatnio nie było już ich ani na Marszałkowskiej ani w Arkadii

Również napisałam

Ostatnio nie rzuciły mi się w oczy niestety

Wczoraj oglądałam ten cieńszy za 35 zł. Fajnie się prezentuje, ale koniec końców nie wzięłam. Myślę, że za tą ęwarto, jeśli się komuś podoba

O, to wszystko jasne.
Cieszę się tym bardziej, że będę miała jego odpowiednik Na zdjęciach wygląda rewelacyjnie!
Poza tym Jade jest z drobinkami, a ten jest matowy Szary i flamingowy też jest prześliczny...czemu ja mam teraz takie krótkie pazurki

Aa nie widzę Twojego załącznkika, nie wiem czy to wina mojego kompa czy może nie wrzuciłaś nic?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 10:56   #4524
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
no właśnie nie mam
Przy następnej wizycie w Zarze postaram się zdjęcie zrobić. (o ile nie zapomnę aparatu) ale do tego czasu to pewnie sama już ja sobie obejrzysz. W kazdym razie gdybyś ją obejrzała przed tym jak będę miała zdjęcia to daj znać jaka jest Twoja opinia na jej temat.
jak dobrze pójdzie to może jutro będę w Zarze tylko ciakawe czy u mnie bedzie bo ostatnio jak byłam to nie było ani tej co ma Mirell ani tej pikowanej od Izabellini... a ich też jestem bardzo ciekawa jak prezentują się na żywo...
Stary 2010-01-22, 10:57   #4525
la dra
Raczkowanie

Dziękuję za info, jeanne. W sumie nie dziwi mnie, że tak szybko zniknęły . Ciekawe jak jest w innych miastach.

Mam jeszcze pytanie już z czystej ciekawości. Te buty są już nie do zdobycia, prawda? Widziałam je ostatnio na początku stycznia, albo jeszcze wcześniej już nawet nie pamiętam.

Stary 2010-01-22, 11:17   #4526
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Poza tym Jade jest z drobinkami, a ten jest matowy Szary i flamingowy też jest prześliczny...czemu ja mam teraz takie krótkie pazurki

Aa nie widzę Twojego załącznkika, nie wiem czy to wina mojego kompa czy może nie wrzuciłaś nic?
Jak dla mnie to nawet lepiej Oj flamingowy jest prześliczny! Jeśli tylko będę zadowolona z tego, to uśmiechnę się jeszcze do Ciebie o ten drugi
Też mam krótkie paznokcie (tak ledwo za opuszek), ale w moim przypadku dłuższymi cieszę się jeden, dwa dni - mam strasznie cienkie i łamliwe paznokcie Ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma

Dopiero zauważyłam, że zdjęcia się nie załadowały - już poprawiłam

Cytat:
Dziękuję za info, jeanne. W sumie nie dziwi mnie, że tak szybko zniknęły . Ciekawe jak jest w innych miastach.

Mam jeszcze pytanie już z czystej ciekawości. Te buty są już nie do zdobycia, prawda? Widziałam je ostatnio na początku stycznia, albo jeszcze wcześniej już nawet nie pamiętam.
Nie ma za co Jeśli chodzi o buty, to akurat je wydaje mi się, że widziałam na przecenie - zarówno czarne, jak i brązowe

Stary 2010-01-22, 11:19   #4527
la dra
Raczkowanie

OO, to niespodzianka. Pamiętasz może cenę czarnych? Któraś z was je ma? Wygodne są?

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-01-22 o 11:21
Stary 2010-01-22, 11:24   #4528
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dziewczyny widziałyscie moze ta opaske w Zarze???
ESTEE87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 11:24   #4529
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
OO, to niespodzianka. Pamiętasz może cenę czarnych? Któraś z was je ma? Wygodne są?
Niestety nie zwróciłam uwagi, ale wydaje mi się, że stały na tym stole powyżej 200 zł..

Stary 2010-01-22, 11:38   #4530
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyscie moze ta opaske w Zarze???
Galeria Mokotów. są na pewno 29zł.

ten miętowy lakier chanel jest licytowany na ebayu. cena-ponad 500 zł!!!

Edytowane przez Pani Lennon
Czas edycji: 2010-01-22 o 11:45
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości