Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 00:01   #3811
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

przejrzalam moje lakiery 24 lakiery + 6 do zdobien + top coat
4 lakiery na wykonczeniu
wiec wkrotce bedzie minus 4!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 00:05   #3812
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Wszystkie kochane dziewczątka...na wszelki wypadek nie-dziękuję

A żeby zmniejszyć mój off top:
wykończyłam dziś odżywkę w sprayu, balsam do ust, szminkę
Oddałam teściowej: szarą/grafitową kredkę do oczu, 1 sypany cień i 1 w sztyfcie (nie moje kolory)
I postanowiłam zwrócić Avonowi moje szaleństwa grudniowe: paletkę 8 cieni w brązach i 2stronną kredkę do oczu.

No to by było na tyle.

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 00:06   #3813
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Uważam, że pchająca się na świat dzidzia to wystarczający powód do mega-off-topu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 00:13   #3814
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

wlasnie Orlica ma racje!!! Dzidzia w drodze a ty jeszcze porzadki w kosmetykach robisz gratuluje zuzyc i opanowania (odnosnie Avonu) mimo tych wszystkich nadchodzacych wrazen jestes the best!

styczen u mnie jest owocny w zuzycia..za to pewnie w lutym bedzie pustka

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-01-22 o 00:22
Stary 2010-01-22, 00:19   #3815
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16627543]Uważam, że pchająca się na świat dzidzia to wystarczający powód do mega-off-topu [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
wlasnie Orlica ma racje!!! Dzidzia w drodze a ty jeszcze porzadki w kosmetykach robisz gratuluje zuzyc i opanowania (odnosnie Avonu) mimo tych wszystkich nadchodzacych wrazen jestes the best!

Muszę się czymś zająć by nie przeżywać cały czas
"kiedy dostane skurcz?"
A krzyż pobolewa...Ale....uspokaj am się..to nic nie znaczy...może jeszcze tydzień pochodzisz (oby nie)

Stary 2010-01-22, 00:25   #3816
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
a używałaś już? jesteś zadowolona? bo ja ten YR to już pod koniec męczyłam a końcówkę zużyłam do ciała, bo już do twarzy mi nie podchodził
Polecam jeszcze Daxa z minerałami morskimi i krzemionką. Razem ze St. Yvesem to moje dwa KWC w kategorii peelingów do twarzy
Używałam, jestem zadowolona, tylko zapach jak dla mnie zbyt intensywny daje radę, pięknie wygładza
Cytat:
ide zaraz wlosy myc i strzelic sobie maseczke na twarz..kto dolaczy do klubu?
ja już po maseczce
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dostałam Aliena A jutro powinnam dostać torebkę Andi
a zamówiłaś 30 ml? Ach zazdroszczę tej perfumowej rozpusty
Cytat:
-a odnosnie mojego snu...to snilo mi sie ze karmilam krowy pewnie to efekt grania w farmville na facebook-u

-poza tym moj zlamany paznokiec ma sie coraz gorzej...to kciuk i zlamal sie z boku i juz sie ledwo trzymie polakierowalam go jeszcze lakierem i utwardzaczem bo jak sie oderwie to bedzie bol...
fajny sen
biedny paluszek nienawidzę rozdziabanego pazura, czy to skórka czy paznokieć, rączek cały czas się używa i trudno wygoić, oby Ci ładnie szybko urósł

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
cześć laski, dzisiaj w ramach odstresowania przed sesją małe zakupy. udałam się do YR i udało mi sie upolować kasztanka 100ml za 31 zł.kupiłam go bo koncza mi sie perfumy na zwykłe dni.mam teraz reszte avonowego simple element a reszta to perfumy których mi szkoda tak na codzien.potem poszłam do SP w celu zakupienia masła joanny natury o zapachu waniliowym ale nie było.miałam jeszcze kupic nivea soft ale zrezygnowałam bo na razie mi nie potrzeba.za to udało mi sie dostac ziaję med na naczynia.kupiłam koncentrat i krem na noc.za dwa kremy dałam z 24zł,a poprzedni krem ruboril kosztuje nie mniej niz 60zl a musialabym go kupic w lutym bo nic nie mam na rumień i naczynka.dopadłam jeszcze 2pak blendamed za 9.90.jednym słowem kupiłam wszystko co potrzebne.w sumie na liczniku mam 116,99zł ale to przez to ze skonczyly mi sie prawie wszystkie rzeczy do włosów.
zeby nie bylo ze tylko kupuje to dzisiaj:
-poszedł szampon joanny babuni z miodem: fajny,kupie jeszcze kiedys
-zuzylam carmex do ust w tubie.

shpilciu ja sobie przed masazem oliwką zrobilam peeling i to porządny.na drugi dzien masakra pośladkowa

kurde mam jutro egzamin a ja nic nie zrobilam.no coz, pojde na farta.
Ale zakupy mi ziaja med na naczynka odpowiadała, ale niestety mnie zapychała, stosowałam tylko na polika i szyję
następnym razem nałóż bez uprzedniego peelingu może nic nie wyjdzie
Trzymam kciuki a nóż się uda

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Kochane Dziewuszki...Wkleje liste obiecuje...Ale to nie teraz.Jestem za bardzo rozkojarzona i podekscytowana dzisiejszą wizytą u gina.
Muszę zrelacjonować ...po raz setny..Już cała rodzina słyszała

Gin orzekł: 38 tydzień.
Stwierdził że mnie zbada by się dowiedzieć "czy coś tam się już dzieje"
I mówi "o...dzieje się...ma pani 2 cm rozwarcie..może nawet nie trzeba będzie pani nacinać"

Prawie wymusiłam na nim L4 na tydzień...Chyba nawet on sam nie dowierza że jeszcze tydzień pochodzę!!!! KURCZE.....KURCZE

Rozmawiałam z mamą i teściową.
Teściowa mówiła że jest w szoku bo ona 2 cm rozwarcie miała po 10h leżenia na porodówce..Obie z moją mamą stwierdziły że poród może być kwestią kilku dni albo i godzin. A teściowa dodała że nie wierzy żebym niedzieli dotrwała!!! Kurcze...trzymać tu zbiorowo Kciuki bym na dniach urodziła..Jutro lub w sobotę!
będziemy ciotkami! lada dzień- o matko! ale super Sweet_Jelly, dobrze że już torbę naszykowałaś mam nadzieję, że szybko urodzisz i już w następnym tygodniu będziesz z nami jako świeża mamuśka

ja dziś odwiedziłam jedną babcię- jutro idę do drugiej, dziadków już nie mam, zmarli jak byłam mała

Zdałam Automatykę na 4 ale się cieszę, bo z największym kosiarzem mamy, pół sali na zaliczeniu to były osoby z 2 roku idę asiać bo jutro trzeba wcześniej wstać i się edukować

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Muszę się czymś zająć by nie przeżywać cały czas
"kiedy dostane skurcz?"
A krzyż pobolewa...Ale....uspokaj am się..to nic nie znaczy...może jeszcze tydzień pochodzisz (oby nie)
ja bym na twoim miejscu oka nie zmrużyła z wrażenia, podniecenia i w ogóle
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 09:02   #3817
Koshatka
Zakorzenienie

Jelly trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A propos do czego tak właściwie służy sól do kąpieli?
Do kąpieli. A tak poważnie sól do kąpieli ma dużo lepsze działanie na skórę niż jakieś płyny wlewane do wanny. W tych lepszych są różne minerały które pielęgnują a np sól z bochni czy z wieliczki działa też podczas kąpieli dobrze na drogi oddechowe.

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Zdałam Automatykę na 4
Gratulacje.
Stary 2010-01-22, 09:13   #3818
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:

będziemy ciotkami! lada dzień- o matko! ale super Sweet_Jelly, dobrze że już torbę naszykowałaś mam nadzieję, że szybko urodzisz i już w następnym tygodniu będziesz z nami jako świeża mamuśka

ja dziś odwiedziłam jedną babcię- jutro idę do drugiej, dziadków już nie mam, zmarli jak byłam mała

Zdałam Automatykę na 4 ale się cieszę, bo z największym kosiarzem mamy, pół sali na zaliczeniu to były osoby z 2 roku idę asiać bo jutro trzeba wcześniej wstać i się edukować

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Gratuluję automatyki
Ja od jutra mam zamiar zacząć się uczyć na zaliczenie ze Standardów Sprawozdawczości Finansowej

Trochę się martwię tym co przeczytałam na necie..że niektóre dziewczyny z 1,5cm rozwarciem chodziły jeszcze dłuższy czas
Bo to by oznaczało że może rzeczywiście jeszcze te 2 tyg. pochodzę
A mnie to ta ciąża stresuje Bo tylko liczę ruchy dziecka teraz..rusza się czy nie....będzie skurcz czy nie....no MATKO BOSKA...ile można się tak stresowac

A z poza offtopa...Mój małż podbiera mi (wczoraj go podejrzałam) sól do stóp Apart'u

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-01-22 o 09:17
Stary 2010-01-22, 09:27   #3819
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pamiętam z programów Perfekcyjnej Pani Domu, że ocet był dla niej cud-środkiem do prawie wszystkiego Od psikania tapicerek po mycie umywalki
Nic nie usuwa lepiej kamienia Ale mierdzi okrutnie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Gratulacje Jaki teraz postawisz sobie cel oszczędnościowy?
Hmm
Moze prasowane meteoryty Beige Lumineux?

Cytat:
Kochane Dziewuszki...Wkleje liste obiecuje...Ale to nie teraz.Jestem za bardzo rozkojarzona i podekscytowana dzisiejszą wizytą u gina.
Muszę zrelacjonować ...po raz setny..Już cała rodzina słyszała

Gin orzekł: 38 tydzień.
Stwierdził że mnie zbada by się dowiedzieć "czy coś tam się już dzieje"
I mówi "o...dzieje się...ma pani 2 cm rozwarcie..może nawet nie trzeba będzie pani nacinać"

Prawie wymusiłam na nim L4 na tydzień...Chyba nawet on sam nie dowierza że jeszcze tydzień pochodzę!!!! KURCZE.....KURCZE

Rozmawiałam z mamą i teściową.
Teściowa mówiła że jest w szoku bo ona 2 cm rozwarcie miała po 10h leżenia na porodówce..Obie z moją mamą stwierdziły że poród może być kwestią kilku dni albo i godzin. A teściowa dodała że nie wierzy żebym niedzieli dotrwała!!! Kurcze...trzymać tu zbiorowo Kciuki bym na dniach urodziła..Jutro lub w sobotę!

O ja, o ja, o ja Jakie wspaniałe nowiny

Cytat:
I postanowiłam zwrócić Avonowi moje szaleństwa grudniowe: paletkę 8 cieni w brązach i 2stronną kredkę do oczu.
Ja też będę oddawać kilka rzeczy - kredkę mineralną Earth, lakier Midnight Plum i maseczkę podobno "na zime"

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16627543]Uważam, że pchająca się na świat dzidzia to wystarczający powód do mega-off-topu [/QUOTE]
Dokładnie

Cytat:
a zamówiłaś 30 ml? Ach zazdroszczę tej perfumowej rozpusty
Kupiłam ten zestaw:
http://www.allegro.pl/item870440381_...alsam100m.html
Złote pudło jest solidne, kartonowe, ale bardzo twarde i mocne - piękne Musze obmyśleć co do niego włożę
Po wyciagnięciu (hmmm jak to nazwać ) tej wkładki w której wlożone były perfumy i balsam jest sporo miejsca, ale niestety pudełko nie ejst dosyć wysokie żeby włożyć lakiery do paznokci

Cytat:
Trochę się martwię tym co przeczytałam na necie..że niektóre dziewczyny z 1,5cm rozwarciem chodziły jeszcze dłuższy czas
Bo to by oznaczało że może rzeczywiście jeszcze te 2 tyg. pochodzę
A mnie to ta ciąża stresuje Bo tylko liczę ruchy dziecka teraz..rusza się czy nie....będzie skurcz czy nie....no MATKO BOSKA...ile można się tak stresowac
No ale one mają 1,5 cm a ty 2

Ja już wiem, dlaczego mialam idealną cere - miałam, bo znowu pojawiły mi się jakies pryszczole Duży wplyw miał puder - w czasie idealnej cery testowałam puder sypki Giordani Gold z Oriflame, gdy go skończylam znowu używałam sypkiego też z Oriflame, ale z granatowym wieczkiem (nazywa się "air" czy jakos tak ) i to chyba on mnie zapycha
Chyba zamówię GG

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-22 o 09:30
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 09:42   #3820
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie usuwa lepiej kamienia Ale mierdzi okrutnie

Hmm
Moze prasowane meteoryty Beige Lumineux?

O ja, o ja, o ja Jakie wspaniałe nowiny

Ja też będę oddawać kilka rzeczy - kredkę mineralną Earth, lakier Midnight Plum i maseczkę podobno "na zime"

Dokładnie

Kupiłam ten zestaw:
http://www.allegro.pl/item870440381_...alsam100m.html
Złote pudło jest solidne, kartonowe, ale bardzo twarde i mocne - piękne Musze obmyśleć co do niego włożę
Po wyciagnięciu (hmmm jak to nazwać ) tej wkładki w której wlożone były perfumy i balsam jest sporo miejsca, ale niestety pudełko nie ejst dosyć wysokie żeby włożyć lakiery do paznokci

No ale one mają 1,5 cm a ty 2

Ja już wiem, dlaczego mialam idealną cere - miałam, bo znowu pojawiły mi się jakies pryszczole Duży wplyw miał puder - w czasie idealnej cery testowałam puder sypki Giordani Gold z Oriflame, gdy go skończylam znowu używałam sypkiego też z Oriflame, ale z granatowym wieczkiem (nazywa się "air" czy jakos tak ) i to chyba on mnie zapycha
Chyba zamówię GG

1,5 cm -2 cm różnie bywa! Kurcze...czuję szwindel!
Jak znam swoje nieszczęście jeszcze za tydzień do gina pójdę... A on "o...3 cm....coś sie ruszyło" i tak kolejny tydzień

No patrz..a niby ta sama firma!
A mi pojawiło się caaaałe mnóstwo niespodzianek na brodzie ...A przedtem miałam ładną buzię i myślę czy to nie od kremów zimowych avonu? Może dzienny tak zapycha?

Stary 2010-01-22, 09:53   #3821
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
No patrz..a niby ta sama firma!
Ten z GG z tego co pamiętam to jest puder mineralny a ten "air" "zwykły" więc może z tego wynika różnica działania.
Stary 2010-01-22, 09:55   #3822
loverynka
Zakorzenienie

Właśnie mi przyszła paczka z ELFa i jestem w pełni spełniona kosmetycznie I mam pomadkę w kolorze którego od dawna szukałam

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 09:57   #3823
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

oj dziewczynki jak my wszystkie przeżywamy ciążę Sweet
u mnie na razie stan kosmetyków nie uległ zmianie i wątpię że w weekend coś się zmieni bo jadę do TŻ

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Właśnie mi przyszła paczka z ELFa i jestem w pełni spełniona kosmetycznie I mam pomadkę w kolorze którego od dawna szukałam
wrzucaj swatche do wątku to pooglądam
Stary 2010-01-22, 09:59   #3824
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ten z GG z tego co pamiętam to jest puder mineralny a ten "air" "zwykły" więc może z tego wynika różnica działania.
Tak, mineralny, tylko ciekawa jestem na ile faktycznie jest mineralny. Na rynku duzo jest pseudo-mineralnych, ktore zwawierają talk (np. L'Oreal)- a w załozeniu mineralnych pudrów jest właśnie jego brak

Instagram

Stary 2010-01-22, 10:01   #3825
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mineralny, tylko ciekawa jestem na ile faktycznie jest mineralny. Na rynku duzo jest pseudo-mineralnych, ktore zwawierają talk (np. L'Oreal)- a w załozeniu mineralnych pudrów jest właśnie jego brak
ale przez ten szał na minerały każda firma dodaje to słowo do nazwy swojego pudru
Stary 2010-01-22, 10:20   #3826
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:

A mi pojawiło się caaaałe mnóstwo niespodzianek na brodzie ...A przedtem miałam ładną buzię i myślę czy to nie od kremów zimowych avonu? Może dzienny tak zapycha?
Ja oddam ten krem babci. Używałam go na dzień a na noc Effaclaru i bylam strasznie wysypana, pełno ogromnych krost na całej twarzy, a odkąd go odstawiłam i używam i na dzień i na noc Effaclaru to mam już gładką buzię i wszystko wróciło do normy. chyba on zapycha właśnie.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:27   #3827
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co słyszałam to jest niezły i rzeczywiście mineralny ale składu nie sprawdzałam, więc nie wiem na ile to prawda. Zastanawiam się nad kupnem go albo mineralnego z TBS-u jak wykończę to co mam.

Niestety z tymi modami to tak jest u nas. Szał na minerały to wszystko jest "mineralne", na ekologię i naturalność to od razu na pudełkach pojawiają się takie informacje a żarcie całe jest niby light.
Stary 2010-01-22, 10:41   #3828
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
oj dziewczynki jak my wszystkie przeżywamy ciążę Sweet
u mnie na razie stan kosmetyków nie uległ zmianie i wątpię że w weekend coś się zmieni bo jadę do TŻ

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

wrzucaj swatche do wątku to pooglądam
trochę nie mam czasu teraz bo mam dziś egzamin ale dałam pełen opis w wątku zamówieniowym

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:41   #3829
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Z tego co słyszałam to jest niezły i rzeczywiście mineralny ale składu nie sprawdzałam, więc nie wiem na ile to prawda. Zastanawiam się nad kupnem go albo mineralnego z TBS-u jak wykończę to co mam.

Niestety z tymi modami to tak jest u nas. Szał na minerały to wszystko jest "mineralne", na ekologię i naturalność to od razu na pudełkach pojawiają się takie informacje a żarcie całe jest niby light.
Miałam jego odsypke. Light wcale nei jest taki bardzo light, bo mi pasuje - a całkiem blada nie jestem (ale też nie bardzo ciemna ).

Matuje na krótko, ale w sumie mozna by wybaczyć, bo cera jeste naprawdę w dobrym stanie

Instagram

Stary 2010-01-22, 11:46   #3830
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
trochę nie mam czasu teraz bo mam dziś egzamin ale dałam pełen opis w wątku zamówieniowym
ale mi się nie spieszy, do następnego zamówienia jeszcze daleko
Stary 2010-01-22, 11:56   #3831
aaaania1989
Zakorzenienie

popieram w 100 %
Cytat:

Gratuluje Jakie my zdolne jesteśmy
a ja się czuje fatalnie ale to tak od kilku lat ,mam straszna sytuację w domu i już tego nie wytrzymuje, ale staram się o tym przestać myśleć i zająć sobie czas
Stary 2010-01-22, 12:06   #3832
nynka87
Zakorzenienie

dziewczyny malujące paznokcie, polećcie mi jakiegoś fajnego top coata chciałabym nadać taki fajny błysk paznokciom no i przedłużyć trwałość lakieru
Stary 2010-01-22, 12:42   #3833
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
gratulacje!!!

loverynka pokazesz nam twoje zakupy?

Cytat:
a ja się czuje fatalnie ale to tak od kilku lat ,mam straszna sytuację w domu i już tego nie wytrzymuje, ale staram się o tym przestać myśleć i zająć sobie czas

nynka ja uzywam top coata z Kiko no ale w Polsce go nie ma

Stary 2010-01-22, 15:54   #3834
Parsifal
Zadomowienie

hej Dziewczyny, ja znowu przelotem, więc pokrótce:
Sweet nawet nie wiesz jak się z Tobą cieszę!! trzymam kciuki cały czas i myślami jestem przy Tobie
dziś wreszcie zrobiłam zakupy kosmetyczne, praktycznie same potrzebne rzeczy, które mi się kończą, zdam relację trochę później, ostatnio jestem w takim biegu, że nic nie zużywam, zaniedbałam buzię i jakieś syfy mi się porobiły, muszę się przez weekend jako tako do porządku doprowadzić...

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:26   #3835
Iwona 25
Zakorzenienie

dziś dzielna byłam nie kupiłam dwóch żeli pod prysznic luksja z gruszką i z granatem- 2 rózne, a juz miałam w koszyku,ale dzielnie się opanowałam i odłożyłam na półkę a cena to 3.10
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:30   #3836
Parsifal
Zadomowienie

Kochane, co myślicie o tej torebce? http://etorebka.pl/s03.php?f=0098 bo strasznie mi się spodobała a ponadto mogę ją osobiście odebrać w Krakowie

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:15   #3837
zetafon
Zakorzenienie

do mnie zadzwoniono dzisiaj ze nie dostane pracy w szkole jezykowej bo nie mam wymaganego doświadczenia w projektach unijnych.wiecie co, zrobie magistra,w międzyczasie skończę szkole wizażu,potem pouczę sie na fryzjerke i tyle.ewentualnie zostanę sprzątaczką.zastanawiam sie co trzeba zrobic by w tym cholernym kraju dostać pracę i żyć jak człowiek.chyba sie nie da

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:18   #3838
aaaania1989
Zakorzenienie

dziś z ciężkim sercem wywaliłam 2 filtry , jedną to Bioderma AR spf 50+ ,bo miała ważność 9 miesięcy od otwarcia a chyba w maju ją otwierałam ...no i z ciekawości zmierzyłam ile jej tam było i był 10ml czyli 1/3 opakowania ....a zapłaciłam za nią chyba ponad 50zł
była wystawiona na wymiankę chyba od sierpnia i nik jej nie chciał...a dziwne bo na wizażu pełno filtromaniaczek ...nawet takich co to po wytarciu nosa reaplikują filtr z obawy przed fotostarzeniem ....
a drugi to Anthelios LRP ,było go może 1/5 opakowania,ostatnio wykorzystywałam go na mróz i rozcięłam opakowanie i tak jakby się zesechł czy coś więc wolałam wyrzucić bo może coś się z nim stało ,zresztą też miał już spor po otwarciu....
Stary 2010-01-22, 19:20   #3839
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dostałam kolejny gratisowy kosmetyk a mianowicie płyn do kąpieli z avonu 500 ml tajemniczy ogród. Dostałam w paczce wylany troche bo ma pękniętą butle i dosłali mi nowy dla klientki a ten moge zatrzymać. Do listy już go dodałam.
Właśnie mam okres i nic mi sie nie chce, twarz woła o maseczke i peeling ale odkładam z dnia na dzień, ale jutro już musowo będzie małe SPA.
Sweet ja też trzymam kciuki

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:21   #3840
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Parsifal bardzo fajna ta torebka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości