|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
ale dzisiaj skonczylam pisac sobie notatki z obu ksiazek..z 700 zrobilam 200 konkretnej wiedzy. Od jutra wbijam to do mozgu.-Hosenko gratuluje Aliena ![]() -a odnosnie mojego snu...to snilo mi sie ze karmilam krowy -To kto napisal liste kolorowki i pielegnacji i pokaze? -zuzylam kolejna probke-balsam do wlosow z douglasa przez co mam fajny pojemniczek ten przezroczysty taki..jak jakies cienie prasowane sie rozsypia -poza tym moj zlamany paznokiec ma sie coraz gorzej...to kciuk i zlamal sie z boku i juz sie ledwo trzymie polakierowalam go jeszcze lakierem i utwardzaczem bo jak sie oderwie to bedzie bol...
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-01-21 o 18:34 |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Spiłuj najbardziej jak się da ten paznokieć wtedy nie będzie Ci się wyginał i moze sie dalej nie rozerwie.
|
#3783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16603909]Ja przy porodzie narkozę proszę Zwłaszcza, że ŻADNE znieczulenie po prostu na mnie nie działa...[/QUOTE]ja tez poproszę na pewno ,nie wyobrażam sobie tego ,ja mdleje przy leczeniu małej dziurki w zębie,przy pobieraniu krwi tez czasem ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604126]Sweet, u mnie się nie obędzie, już mi gin zapowiedział, że mam taką budowę, że właściwie zerowe szanse na poród siłami natury [/QUOTE]ja tez mam wąskie biodra niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski, dzisiaj w ramach odstresowania przed sesją małe zakupy. udałam się do YR i udało mi sie upolować kasztanka 100ml za 31 zł.kupiłam go bo koncza mi sie perfumy na zwykłe dni.mam teraz reszte avonowego simple element a reszta to perfumy których mi szkoda tak na codzien.potem poszłam do SP w celu zakupienia masła joanny natury o zapachu waniliowym ale nie było.miałam jeszcze kupic nivea soft ale zrezygnowałam bo na razie mi nie potrzeba.za to udało mi sie dostac ziaję med na naczynia.kupiłam koncentrat i krem na noc.za dwa kremy dałam z 24zł,a poprzedni krem ruboril kosztuje nie mniej niz 60zl a musialabym go kupic w lutym bo nic nie mam na rumień i naczynka.dopadłam jeszcze 2pak blendamed za 9.90.jednym słowem kupiłam wszystko co potrzebne.w sumie na liczniku mam 116,99zł ale to przez to ze skonczyly mi sie prawie wszystkie rzeczy do włosów.
zeby nie bylo ze tylko kupuje to dzisiaj: -poszedł szampon joanny babuni z miodem: fajny,kupie jeszcze kiedys -zuzylam carmex do ust w tubie. shpilciu ja sobie przed masazem oliwką zrobilam peeling i to porządny.na drugi dzien masakra pośladkowa ![]() sweet jelly nie martw sie tymi blyszczykami.z tego co pamietam to pisalas ze prawie kazdy jest innego koloru.najgorzej jak sie ma 10 takich samych.a podkłady to moze daj na wymiane.wymien sie z jakas koleznka na lakier do paznokci albo cos takiego. ciuciola jak moja tesciowa robi porzadki to potem klnie ze nie moze nic znaleźć.ona jak cos gdzies wetknie to dramat.jakby zniknelo w czarnej dziurze.jak bedzie po włosku ,,ty głupia kobieto"?? stupida donna czy cos takiego? kurde mam jutro egzamin a ja nic nie zrobilam.no coz, pojde na farta. ciuciola a moze pojdz do kosmetyczki zeby ci dała na niego żel?moja kolezanka miala tak samo i nalozyli jej zel zeby pod nim to złamanie sie zrosło.nie wiem czy to zdrowo itp ale moze by pomoglo.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-01-21 o 19:04 |
|
|
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powodzenia na uczelni
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skorygowalam licznik bo zapomnialam ze maske do wlosow kupil mi tz wiec 20zl odejmuje i zostaje jeszcze ponizej 100zl
|
#3788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Nigdy nie robiłam z tej okazji laurek ![]() Pokazuj listę Cytat:
Od psikania tapicerek po mycie umywalki ![]() Jaki teraz postawisz sobie cel oszczędnościowy?
|
|||
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje paznokcia ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
zadowolona z Avonowych simple element? wg mnie są strasznie nietrwałe daj znać jak ta Ziaja , jam tez naczynkowiec
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
ania tej ziaju uzyje w lutym bo mam przerwe.zawsze tak robie zey skora sie nie przyzwyczajala za bardzo.a co do avonu to masz racje.sa nietrwale ale nawet ladnie pachna.ja mam meadow dew.w sumie to nie liczylam na extra trwalosc za 20zl.moze kasztan bedzie trwalszy
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dostalam od siostry ciotecznej(lat 15 ) kilka próbek Clareny i Iwostinu.Byłam u babć(poszłam pieszo i się wymarzłam!), miło z nimi spędziłam czas, a potem byliśmy z bratem u dziadków na cmentarzu. No i postanowiłam, że oddam babci jeden krem do twarzy z avonu i kulkę Lagoon bo jej nie używam- wkurza mnie, ze za dużo się wylewa na tą kulkę a potem długo schnie.
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie Kasztanek jest trwalszy od nich
|
|
#3793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, to nawet dobrze, bo pewnie nakupowałabym mnóstwo rzeczy a tak dziś kupiłam przecudny fioletowy płaszcz w Orsay'u. Tylko troszkę żal mi tych masek lawendowych do stóp.
A propos do czego tak właściwie służy sól do kąpieli? Cytat:
A ja od kiedy zaczęłam pracę w przedszkolu to włącza mi się instynkt macierzyński. Te dzieci się tak tulą, śmieją, przychodzą i opowiadają swoje historie że aż się łezka w oku ze szczęścia kręci i tylko sobie myślę - Ja też chcę bobaska. A co do szerokich bioder to nie wiem z czego się bardziej cieszyć. Ja mam szerokie biodra i mam problem z kupieniem sukienek, bo na górze noszę 36 a na dole 40.... i albo sukienka jest za duża w biuście albo nie mogę jej na biodra naciągnac w ogóle... Dziewczyny co to za nowa woda Aromadisiac z Avonu? Na allegro jest 2 razy tansza niz w katalogu, oj juz mnie korci....
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2010-01-21 o 20:23 |
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3796 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane Dziewuszki...Wkleje liste obiecuje...Ale to nie teraz.Jestem za bardzo rozkojarzona i podekscytowana dzisiejszą wizytą u gina. Muszę zrelacjonować ...po raz setny..Już cała rodzina słyszała ![]() Gin orzekł: 38 tydzień. Stwierdził że mnie zbada by się dowiedzieć "czy coś tam się już dzieje" I mówi "o...dzieje się...ma pani 2 cm rozwarcie..może nawet nie trzeba będzie pani nacinać" Prawie wymusiłam na nim L4 na tydzień...Chyba nawet on sam nie dowierza że jeszcze tydzień pochodzę!!!! KURCZE.....KURCZE Rozmawiałam z mamą i teściową. Teściowa mówiła że jest w szoku bo ona 2 cm rozwarcie miała po 10h leżenia na porodówce..Obie z moją mamą stwierdziły że poród może być kwestią kilku dni albo i godzin. A teściowa dodała że nie wierzy żebym niedzieli dotrwała!!! Kurcze...trzymać tu zbiorowo Kciuki bym na dniach urodziła..Jutro lub w sobotę!
|
|
#3797 |
|
Konto usunięte
|
Koniku, jak dla mnie to ta woda to nic specjalnego...
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam ani dużego biustu ani bioder a mam 180cm wzrostu więc nie wyglądam ciekawie
|
#3799 |
|
Konto usunięte
|
Ajjj, Żelko, trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło bezboleśnie i szczęśliwie!
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Sweet
Trzymam kciukasy za szybkie, nie bolesne i szczęśliwe rozwiązanie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16621545]Ajjj, Żelko, trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło bezboleśnie i szczęśliwie!
[/QUOTE]Cytat:
jeju jeju...ja już chce bóli i już chce porodu Chociaż ani moja mama ani teściowa nie wierzą że z 2 cm rozwarciem będę tydzień chodzić.Mówią że do niedzieli powinno być już rozwiązanie! OBY!
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no modelki figury nie mam,nie jestem chuda ,tak średnia...ja marze żeby mi ubył 10cm wzrostu i przybyło piersi
|
|
#3803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3804 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z paznokciem na razie nie bede kombinowac najwyzej jak odpadnie to zakleje reszte plastrem i juz jestem odwazna haha! Cytat:
jakos potem z moich uproszczonych notatek lepiej mi wchodzi do glowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jelly a nie mowilam ze bedziesz tylko milo wspominala porod? ja ciagle trzymam kciuki wszystko pojdzie gladko!!! |
||||
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16621545]Ajjj, Żelko, trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło bezboleśnie i szczęśliwie!
[/QUOTE]jejku, jejku, czuję się jakbym miala sama rodzić, takie emocje A masz już imię wybrane?Oj szkoda ze ta woda Aromadisiac to nic specjalnego, bo juz sie napalilam i zaczelam szukac na All. Ale moze i dobrze, kasa zostanie w portfelu ![]() Skutecznie mnie odciagacie od zakupow z Avonu ![]() ![]() klask i:
|
#3806 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
sweet jelly trzymam kciuki zeby wszystko szybko poszło.
|
#3808 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gdzie je można zobaczyć , proszę o linka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Jelly ja również trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i cudownego bobaska , tak się czuję jakbym to ja miała rodzić
|
||
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

konkretnej wiedzy. Od jutra wbijam to do mozgu.
polakierowalam go jeszcze lakierem i utwardzaczem bo jak sie oderwie to bedzie bol...

Zwłaszcza, że ŻADNE znieczulenie po prostu na mnie nie działa...[/QUOTE]
a my zostaniemy ciotkami!!! Wiesz co Jelly? we Wloszech jest taka tradycja ze jak sie rodzi dzidzius to na drzwiach domu wiesza sie kokardy-rozowa dla coreczki i blekitna dla synusia. Jak dasz nam znac to tez ci tutaj taka wstawie

ale ten karmel to mega niewypał.
klask i: