Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 18:33   #3781
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Mam tylko 1 egzamin, a i tak mam problem by się do niego w tej sesji nauczyć.
hihi znam ten problem!
ale dzisiaj skonczylam pisac sobie notatki z obu ksiazek..z 700 zrobilam 200 konkretnej wiedzy. Od jutra wbijam to do mozgu.

-Hosenko gratuluje Aliena

-a odnosnie mojego snu...to snilo mi sie ze karmilam krowy pewnie to efekt grania w farmville na facebook-u

-To kto napisal liste kolorowki i pielegnacji i pokaze?

-zuzylam kolejna probke-balsam do wlosow z douglasa przez co mam fajny pojemniczek ten przezroczysty taki..jak jakies cienie prasowane sie rozsypia

-poza tym moj zlamany paznokiec ma sie coraz gorzej...to kciuk i zlamal sie z boku i juz sie ledwo trzymie polakierowalam go jeszcze lakierem i utwardzaczem bo jak sie oderwie to bedzie bol...

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-01-21 o 18:34
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:42   #3782
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
-poza tym moj zlamany paznokiec ma sie coraz gorzej...to kciuk i zlamal sie z boku i juz sie ledwo trzymie polakierowalam go jeszcze lakierem i utwardzaczem bo jak sie oderwie to bedzie bol...
Spiłuj najbardziej jak się da ten paznokieć wtedy nie będzie Ci się wyginał i moze sie dalej nie rozerwie.
Stary 2010-01-21, 18:45   #3783
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Wiecie co, rzeczywiści dokładne zliczanie sumy wydanej na kosmetyki robi piorunujące wrażenie. Jest 20.01 a suma już ponad 70 złotych (sądziłam że w 60 się zmieszczę) a jeszcze chciałam z Avonu zamówić. Takie zliczanie potrafi postawić człowieka na nogi i od razu zapala się czerwona lampka....
rzeczywiście jak się zliczy te wszystkie drobne wydatki pojedyncze to potrafią wyjść niestety niezłe sumy
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
jak czytam pochwały, to mnie to bardziej motywuje
a co do Avonu, to chcę sie powstrzymać w tym 2 katalogu na maxa, wezmę tylko żel Liiv i już mam wizję tej całkiem sporej gotówki, jeszcze mi zrobią korektę i odejmą 30 zl Kupię soczewki, płyny i jeszcze zostanie! strasznie się cieszę!

Ojej, straszne
Mnie strasznie ciągnie do dzieci i gdyby nie to, że mam jeszcze studia i nie mamy ślubu (ale to już tylko pół roku) to chciałabym mieć już dziecko. Ale przyznam, że przerażają mnie te wszystkie porody i wszystko z tym związane...
Sweet, mam nadzieję, ze zdasz nam relację, czy było aż tak strasznie no i oby maluszek smacznie spał, to będziesz mogła z nami pisać!
Też mam wadę wzroku -3 i -3,25, ciekawe jak tam moja siatkówka się trzyma. Robią na to jakieś badania? Jak to stwierdzają? Nigdy mi okulistka nie mówiła nic o mojej siatkówce, to może jest ok.

Ja też chcę sobie tak zbierać na coś porządnego- najpierw chcę meteoryty, najlepiej miniaturki bo całych nigdy nie zużyję, potem perfumy Kenzo i też jakieś dobre cienie- najchętniej fiolety albo beże i brązy.
ja jeszcze bym nie chciała dziecka...może to brzmi egoistycznie ale chciałabym mieć jeszcze troszkę czasu żeby się "wyszaleć" zresztą nawet jakbym chciała to nie ma na razie takiej możliwości
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16603909]Ja przy porodzie narkozę proszę Zwłaszcza, że ŻADNE znieczulenie po prostu na mnie nie działa...[/QUOTE]
ja tez poproszę na pewno ,nie wyobrażam sobie tego ,ja mdleje przy leczeniu małej dziurki w zębie,przy pobieraniu krwi tez czasem
Cytat:
wlasnie sobie obejrzalam albumy kolrowki desti woow tyle cudeniek!!!
stwierdzam ze oprocz cieni,jesli uda mi sie skonczyc przynajmniej 2 blyszczyki to kupie sobie Lancome Fever Gloss dzisiaj tez go macalam w perfumerii.
A meteorytow nie pragne bo mam inne kuleczki no i shimmerek nowiutenki Diora!

eee tam nie straszcie naszej Zeluni!!! na pewno porod pojdzie latwiutko i szybciutko sie bobasek pojawi a my zostaniemy ciotkami!!! Wiesz co Jelly? we Wloszech jest taka tradycja ze jak sie rodzi dzidzius to na drzwiach domu wiesza sie kokardy-rozowa dla coreczki i blekitna dla synusia. Jak dasz nam znac to tez ci tutaj taka wstawie
też oglądałam te zbiorki...eh jak się ma kasę to można sobie pozwolić ,chociaż wg mnie to głupota płacić tyle za marke,aczkolwiek od czasu do czasu można sobi pozwolić na coś ekskluzywnego
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604126]Sweet, u mnie się nie obędzie, już mi gin zapowiedział, że mam taką budowę, że właściwie zerowe szanse na poród siłami natury [/QUOTE]
ja tez mam wąskie biodra niestety
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Wiecie co?!
Zrobiłam troszkę porządków w kosmetykach, poukładałam na półkach balsamy do balsamów, kremy do kremów itd. Patrzę, a zostaly mi tylko 3 żele do twarzy W sierpniu miałam ich chyba ok.8-9 Sporo zużyłam, a ostatnio też i wymieniałam. Ale się cieszę
Po tych ostatnich wymiankach tak się luźno zrobiło
Teraz na weekend pojadę do domu i odbiorę kosmetyki z wymian, więc pewnie znów się półki zapełnią

Gratulacje
Cytat:
Jakie to słodkie

Czyżby robiła już zapasy na przyszłość?

Wiecie, co ale ze mnie gapa. Wczoraj wchodzę na stronkę avonu zeby jeszcze raz dokladnie spr moje zamowienie w katalogu i co? Katalog wazny do 20.01 czyli do wczoraj i juz nie zdazylam zamowic

Zaoszczedze troche kasy a najwyzej cos z 02 zamowie. Ale smiac mi sie z tego chcialo, tak sie zbieralam zeby zamowic i sie zagapilam
widać nie było Ci przeznaczone
Stary 2010-01-21, 19:00   #3784
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Spiłuj najbardziej jak się da ten paznokieć wtedy nie będzie Ci się wyginał i moze sie dalej nie rozerwie.
nie mam za bardzo jak pilowac bo zlamal sie w polowie dlugosci od lewej strony wglab wiec jakbym go spilowala to zostanie mi polowa paznokcia a polowa to bedzie tylko skora..ojj..lakieruje go poki moge moze troszke zdarzy podrosnac

Stary 2010-01-21, 19:02   #3785
zetafon
Zakorzenienie

cześć laski, dzisiaj w ramach odstresowania przed sesją małe zakupy. udałam się do YR i udało mi sie upolować kasztanka 100ml za 31 zł.kupiłam go bo koncza mi sie perfumy na zwykłe dni.mam teraz reszte avonowego simple element a reszta to perfumy których mi szkoda tak na codzien.potem poszłam do SP w celu zakupienia masła joanny natury o zapachu waniliowym ale nie było.miałam jeszcze kupic nivea soft ale zrezygnowałam bo na razie mi nie potrzeba.za to udało mi sie dostac ziaję med na naczynia.kupiłam koncentrat i krem na noc.za dwa kremy dałam z 24zł,a poprzedni krem ruboril kosztuje nie mniej niz 60zl a musialabym go kupic w lutym bo nic nie mam na rumień i naczynka.dopadłam jeszcze 2pak blendamed za 9.90.jednym słowem kupiłam wszystko co potrzebne.w sumie na liczniku mam 116,99zł ale to przez to ze skonczyly mi sie prawie wszystkie rzeczy do włosów.
zeby nie bylo ze tylko kupuje to dzisiaj:
-poszedł szampon joanny babuni z miodem: fajny,kupie jeszcze kiedys
-zuzylam carmex do ust w tubie.

shpilciu ja sobie przed masazem oliwką zrobilam peeling i to porządny.na drugi dzien masakra pośladkowa

sweet jelly nie martw sie tymi blyszczykami.z tego co pamietam to pisalas ze prawie kazdy jest innego koloru.najgorzej jak sie ma 10 takich samych.a podkłady to moze daj na wymiane.wymien sie z jakas koleznka na lakier do paznokci albo cos takiego.

ciuciola jak moja tesciowa robi porzadki to potem klnie ze nie moze nic znaleźć.ona jak cos gdzies wetknie to dramat.jakby zniknelo w czarnej dziurze.jak bedzie po włosku ,,ty głupia kobieto"?? stupida donna czy cos takiego?

kurde mam jutro egzamin a ja nic nie zrobilam.no coz, pojde na farta.

ciuciola a moze pojdz do kosmetyczki zeby ci dała na niego żel?moja kolezanka miala tak samo i nalozyli jej zel zeby pod nim to złamanie sie zrosło.nie wiem czy to zdrowo itp ale moze by pomoglo.

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-01-21 o 19:04
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:03   #3786
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Wczoraj zuzyłam kolejną próbkę kremu lirene wszyczuplającego a dzis koleżance odsprzedaje szapon i odżywke z herbala z ostatniej wygranej. Co prawda za symboliczne pieniążki ale wole mieć te 6 zł niż kolejne nadprogramowe kosmetyki.
Postanowiłam, że w tym roku i ja bede robić blilans całego roku łącznie z podliczeniem wszystkich wydatków.
ja też mam takie plany :0
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ostatnio tylko Was podglądałam bo jakoś nie miałam czasu pisać.. Zaraz zbieram się na uczelnię, nadrobię po powrocie albo wieczorem.
Miłego dnia.
to tak jak ja Powodzenia na uczelni
Stary 2010-01-21, 19:09   #3787
zetafon
Zakorzenienie

a ja skorygowalam licznik bo zapomnialam ze maske do wlosow kupil mi tz wiec 20zl odejmuje i zostaje jeszcze ponizej 100zl

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-01-21, 19:11   #3788
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Cieszę się że wprowadzam was w pozytywny nastój O to chodzi!
Bardzo miło to usłyszeć...A jeszcze lepiej będzie jak się BOBO urodzi...Będę Relacjonować jej dokonania
Koniecznie

Cytat:
A ja już niestety nie mam babci
Jutro do dziadka zadzwonię

A lista..to rzeczywiście dobry pomysł.Jak wszystko wypisałam..To się załamałam kompletnie! I od razu odechciało mi się czegokolwiek!!!! Jestem załamana swoim staniem kolorówkowym.Zapasy błyszczyków i cieni na najbliższe 2 lata. Pudrów też wcześniej bym nie musiała kupować i podkładów...Kompletna załamka!
Wiecie...chyba mam moralniaka!
Ja nie mam ani babć, ani dziadków od kiedy skończyłam 2 latka . Nigdy nie robiłam z tej okazji laurek

Pokazuj listę

Cytat:
..bo ponoc neutralizuje psi zapach...
taaaak teraz jej nawet pies zaczal przeszkadzac..chyba ma menopauze
Pamiętam z programów Perfekcyjnej Pani Domu, że ocet był dla niej cud-środkiem do prawie wszystkiego Od psikania tapicerek po mycie umywalki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dostałam Aliena A jutro powinnam dostać torebkę Andi
Gratulacje Jaki teraz postawisz sobie cel oszczędnościowy?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:15   #3789
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
hihi znam ten problem!
ale dzisiaj skonczylam pisac sobie notatki z obu ksiazek..z 700 zrobilam 200 konkretnej wiedzy. Od jutra wbijam to do mozgu.

-Hosenko gratuluje Aliena

-a odnosnie mojego snu...to snilo mi sie ze karmilam krowy pewnie to efekt grania w farmville na facebook-u

-To kto napisal liste kolorowki i pielegnacji i pokaze?

-zuzylam kolejna probke-balsam do wlosow z douglasa przez co mam fajny pojemniczek ten przezroczysty taki..jak jakies cienie prasowane sie rozsypia

napisałaś200 stron notatek ?! ale chyba nie w 1 dzień ?
współczuje paznokcia

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
cześć laski, dzisiaj w ramach odstresowania przed sesją małe zakupy. udałam się do YR i udało mi sie upolować kasztanka 100ml za 31 zł.kupiłam go bo koncza mi sie perfumy na zwykłe dni.mam teraz reszte avonowego simple element a reszta to perfumy których mi szkoda tak na codzien.potem poszłam do SP w celu zakupienia masła joanny natury o zapachu waniliowym ale nie było.miałam jeszcze kupic nivea soft ale zrezygnowałam bo na razie mi nie potrzeba.za to udało mi sie dostac ziaję med na naczynia.kupiłam koncentrat i krem na noc.za dwa kremy dałam z 24zł,a poprzedni krem ruboril kosztuje nie mniej niz 60zl a musialabym go kupic w lutym bo nic nie mam na rumień i naczynka.dopadłam jeszcze 2pak blendamed za 9.90.jednym słowem kupiłam wszystko co potrzebne.w sumie na liczniku mam 116,99zł ale to przez to ze skonczyly mi sie prawie wszystkie rzeczy do włosów.
zeby nie bylo ze tylko kupuje to dzisiaj:
-poszedł szampon joanny babuni z miodem: fajny,kupie jeszcze kiedys
-zuzylam carmex do ust w tubie.

shpilciu ja sobie przed masazem oliwką zrobilam peeling i to porządny.na drugi dzien masakra pośladkowa

sweet jelly nie martw sie tymi blyszczykami.z tego co pamietam to pisalas ze prawie kazdy jest innego koloru.najgorzej jak sie ma 10 takich samych.a podkłady to moze daj na wymiane.wymien sie z jakas koleznka na lakier do paznokci albo cos takiego.

ciuciola jak moja tesciowa robi porzadki to potem klnie ze nie moze nic znaleźć.ona jak cos gdzies wetknie to dramat.jakby zniknelo w czarnej dziurze.jak bedzie po włosku ,,ty głupia kobieto"?? stupida donna czy cos takiego?

kurde mam jutro egzamin a ja nic nie zrobilam.no coz, pojde na farta.

ciuciola a moze pojdz do kosmetyczki zeby ci dała na niego żel?moja kolezanka miala tak samo i nalozyli jej zel zeby pod nim to złamanie sie zrosło.nie wiem czy to zdrowo itp ale moze by pomoglo.
ja mam tego małego Kasztanka zadowolona z Avonowych simple element? wg mnie są strasznie nietrwałe
daj znać jak ta Ziaja , jam tez naczynkowiec
Stary 2010-01-21, 19:25   #3790
zetafon
Zakorzenienie

ania tej ziaju uzyje w lutym bo mam przerwe.zawsze tak robie zey skora sie nie przyzwyczajala za bardzo.a co do avonu to masz racje.sa nietrwale ale nawet ladnie pachna.ja mam meadow dew.w sumie to nie liczylam na extra trwalosc za 20zl.moze kasztan bedzie trwalszy

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-01-21, 19:28   #3791
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja dziś dostalam od siostry ciotecznej(lat 15 ) kilka próbek Clareny i Iwostinu.
Byłam u babć(poszłam pieszo i się wymarzłam!), miło z nimi spędziłam czas, a potem byliśmy z bratem u dziadków na cmentarzu.
No i postanowiłam, że oddam babci jeden krem do twarzy z avonu i kulkę Lagoon bo jej nie używam- wkurza mnie, ze za dużo się wylewa na tą kulkę a potem długo schnie.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:44   #3792
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
ania tej ziaju uzyje w lutym bo mam przerwe.zawsze tak robie zey skora sie nie przyzwyczajala za bardzo.a co do avonu to masz racje.sa nietrwale ale nawet ladnie pachna.ja mam meadow dew.w sumie to nie liczylam na extra trwalosc za 20zl.moze kasztan bedzie trwalszy
ok wg mnie Kasztanek jest trwalszy od nich
Stary 2010-01-21, 19:50   #3793
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam za bardzo jak pilowac bo zlamal sie w polowie dlugosci od lewej strony wglab wiec jakbym go spilowala to zostanie mi polowa paznokcia a polowa to bedzie tylko skora..ojj..lakieruje go poki moge moze troszke zdarzy podrosnac
Chodziło mi o spiłowanie tej wystającej (bialej części) a nie do samego złamania.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pamiętam z programów Perfekcyjnej Pani Domu, że ocet był dla niej cud-środkiem do prawie wszystkiego Od psikania tapicerek po mycie umywalki
I ma babka rację bo ocet do czyszczenia jest rzeczywiście świetny i tańszy niż ta cała "chemia".
Stary 2010-01-21, 20:14   #3794
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Los zadbał o odwyk za Ciebie
Dokładnie, to nawet dobrze, bo pewnie nakupowałabym mnóstwo rzeczy a tak dziś kupiłam przecudny fioletowy płaszcz w Orsay'u. Tylko troszkę żal mi tych masek lawendowych do stóp.

A propos do czego tak właściwie służy sól do kąpieli?

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość

ja jeszcze bym nie chciała dziecka...może to brzmi egoistycznie ale chciałabym mieć jeszcze troszkę czasu żeby się "wyszaleć" zresztą nawet jakbym chciała to nie ma na razie takiej możliwości

A ja od kiedy zaczęłam pracę w przedszkolu to włącza mi się instynkt macierzyński. Te dzieci się tak tulą, śmieją, przychodzą i opowiadają swoje historie że aż się łezka w oku ze szczęścia kręci i tylko sobie myślę - Ja też chcę bobaska.

A co do szerokich bioder to nie wiem z czego się bardziej cieszyć. Ja mam szerokie biodra i mam problem z kupieniem sukienek, bo na górze noszę 36 a na dole 40.... i albo sukienka jest za duża w biuście albo nie mogę jej na biodra naciągnac w ogóle...

Dziewczyny co to za nowa woda Aromadisiac z Avonu? Na allegro jest 2 razy tansza niz w katalogu, oj juz mnie korci....

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2010-01-21 o 20:23
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:28   #3795
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
A co do szerokich bioder to nie wiem z czego się bardziej cieszyć. Ja mam szerokie biodra i mam problem z kupieniem sukienek, bo na górze noszę 36 a na dole 40.... i albo sukienka jest za duża w biuście albo nie mogę jej na biodra naciągnac w ogóle...
To u mnie odwrotnie - przez spory biust górę noszę 40, a dół 38 . I ciężko mi kupić dopasowaną bluzkę, bo większość robi mi pod biustem namiot, tudzież ósmy miesiąc ciąży Pewnie dlatego najczęściej latam w rozmaitych T-shirtach. Niech żyje elastan

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-01-21, 20:33   #3796
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Jelly wrzuc swoja liste na http://docs.google.com to tez bedziemy miec do niej wglad
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Mało tego masz skoro tak szybko stworzyłaś listę. Ja przy swojej dłubię coś od początku roku i końca nie widać.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Dzięki
Mi się naprawdę nie podobają, co innego musy Farmony ale ten karmel to mega niewypał.

Wklej
Cytat:

.
Cytat:
Koniecznie

Ja nie mam ani babć, ani dziadków od kiedy skończyłam 2 latka . Nigdy nie robiłam z tej okazji laurek

Pokazuj listę

Kochane Dziewuszki...Wkleje liste obiecuje...Ale to nie teraz.Jestem za bardzo rozkojarzona i podekscytowana dzisiejszą wizytą u gina.
Muszę zrelacjonować ...po raz setny..Już cała rodzina słyszała

Gin orzekł: 38 tydzień.
Stwierdził że mnie zbada by się dowiedzieć "czy coś tam się już dzieje"
I mówi "o...dzieje się...ma pani 2 cm rozwarcie..może nawet nie trzeba będzie pani nacinać"

Prawie wymusiłam na nim L4 na tydzień...Chyba nawet on sam nie dowierza że jeszcze tydzień pochodzę!!!! KURCZE.....KURCZE

Rozmawiałam z mamą i teściową.
Teściowa mówiła że jest w szoku bo ona 2 cm rozwarcie miała po 10h leżenia na porodówce..Obie z moją mamą stwierdziły że poród może być kwestią kilku dni albo i godzin. A teściowa dodała że nie wierzy żebym niedzieli dotrwała!!! Kurcze...trzymać tu zbiorowo Kciuki bym na dniach urodziła..Jutro lub w sobotę!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:35   #3797
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Koniku, jak dla mnie to ta woda to nic specjalnego...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:35   #3798
aaaania1989
Zakorzenienie

a ja nie mam ani dużego biustu ani bioder a mam 180cm wzrostu więc nie wyglądam ciekawie
Stary 2010-01-21, 20:36   #3799
Konto usunięte

Ajjj, Żelko, trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło bezboleśnie i szczęśliwie!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:44   #3800
ganimedea
Zakorzenienie

Sweet aaaa, wkrótce będziemy ciotkami Trzymam kciukasy za szybkie, nie bolesne i szczęśliwe rozwiązanie

Cytat:
a ja nie mam ani dużego biustu ani bioder a mam 180cm wzrostu więc nie wyglądam ciekawie
Aniu, masz po prostu figurę modelki, o której marzy większość dziewczyn Ja na przykład chciałabym być nieco wyższa i szczuplejsza, ale niewiele z tym mogę zrobić

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-01-21, 20:49   #3801
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16621545]Ajjj, Żelko, trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło bezboleśnie i szczęśliwie! [/QUOTE]

Cytat:
Sweet aaaa, wkrótce będziemy ciotkami Trzymam kciukasy za szybkie, nie bolesne i szczęśliwe rozwiązanie

jeju jeju...ja już chce bóli i już chce porodu Trzymajcie kciuki bym szybko odczuła 1wsze bóle i szybko nadszedł poród..nie chce jeszcze tydzień chodzić!!

Chociaż ani moja mama ani teściowa nie wierzą że z 2 cm rozwarciem będę tydzień chodzić.Mówią że do niedzieli powinno być już rozwiązanie! OBY!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:49   #3802
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:

Aniu, masz po prostu figurę modelki, o której marzy większość dziewczyn Ja na przykład chciałabym być nieco wyższa i szczuplejsza, ale niewiele z tym mogę zrobić
Sweet trzymam kciuki za szybkie,pomyślne rozwiązanie
nie no modelki figury nie mam,nie jestem chuda ,tak średnia...ja marze żeby mi ubył 10cm wzrostu i przybyło piersi
Stary 2010-01-21, 20:52   #3803
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Dziewczyny co to za nowa woda Aromadisiac z Avonu? Na allegro jest 2 razy tansza niz w katalogu, oj juz mnie korci....
Ja ją mam. Najpierw sama słodycz, potem staje się już ładniejszy, otulający słodko-orientalny. Jak dla mnie może być, choć żadna rewelacja!

Cytat:
Gin orzekł: 38 tydzień.
Stwierdził że mnie zbada by się dowiedzieć "czy coś tam się już dzieje"
I mówi "o...dzieje się...ma pani 2 cm rozwarcie..może nawet nie trzeba będzie pani nacinać"

Prawie wymusiłam na nim L4 na tydzień...Chyba nawet on sam nie dowierza że jeszcze tydzień pochodzę!!!! KURCZE.....KURCZE

Rozmawiałam z mamą i teściową.
Teściowa mówiła że jest w szoku bo ona 2 cm rozwarcie miała po 10h leżenia na porodówce..Obie z moją mamą stwierdziły że poród może być kwestią kilku dni albo i godzin. A teściowa dodała że nie wierzy żebym niedzieli dotrwała!!! Kurcze...trzymać tu zbiorowo Kciuki bym na dniach urodziła..Jutro lub w sobotę!
Ale super! Niewyobrażalne emocje! Będę trzymać kciuki, mam nadzieję, że szybko ogłosisz nam tę radosną nowinę!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:52   #3804
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
hihi moja tez jak sprzata to balagan w domu jest bo w kazdym pomieszczeniu cos zostawia..hihi..

z paznokciem na razie nie bede kombinowac najwyzej jak odpadnie to zakleje reszte plastrem i juz jestem odwazna haha!

Cytat:
napisałaś200 stron notatek ?! ale chyba nie w 1 dzień ?
nie nie..w 2 miesiace jakos potem z moich uproszczonych notatek lepiej mi wchodzi do glowy

Cytat:
Chodziło mi o spiłowanie tej wystającej (bialej części) a nie do samego złamania.
aha..ta biala czesc juz spolowalam zeby nie haczyla dalej

Cytat:
I ma babka rację bo ocet do czyszczenia jest rzeczywiście świetny i tańszy niż ta cała "chemia".
no tak swietny ale latem jak mozna wietrzyc mieszkanie!

Jelly a nie mowilam ze bedziesz tylko milo wspominala porod? ja ciagle trzymam kciuki wszystko pojdzie gladko!!!

Stary 2010-01-21, 21:13   #3805
KonikGarbusek
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16621545]Ajjj, Żelko, trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło bezboleśnie i szczęśliwie! [/QUOTE]

jejku, jejku, czuję się jakbym miala sama rodzić, takie emocje A masz już imię wybrane?

Oj szkoda ze ta woda Aromadisiac to nic specjalnego, bo juz sie napalilam i zaczelam szukac na All. Ale moze i dobrze, kasa zostanie w portfelu

Skutecznie mnie odciagacie od zakupow z Avonu klask i:
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:15   #3806
Konto usunięte

Cytat:
jejku, jejku, czuję się jakbym miala sama rodzić, takie emocje A masz już imię wybrane?
hehe, czuję się podobnie
Ale ja zawsze tak przeżywam

Jutro pójdzie mi puder chyba
Stary 2010-01-21, 21:35   #3807
zetafon
Zakorzenienie

sweet jelly trzymam kciuki zeby wszystko szybko poszło.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-01-21, 22:33   #3808
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
też oglądałam te zbiorki...eh jak się ma kasę to można sobie pozwolić ,chociaż wg mnie to głupota płacić tyle za marke,aczkolwiek od czasu do czasu można sobi pozwolić na coś ekskluzywnego
o co chodzi z tymi zbiorami desti gdzie je można zobaczyć , proszę o linka

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
jeju jeju...ja już chce bóli i już chce porodu Trzymajcie kciuki bym szybko odczuła 1wsze bóle i szybko nadszedł poród..nie chce jeszcze tydzień chodzić!!

Chociaż ani moja mama ani teściowa nie wierzą że z 2 cm rozwarciem będę tydzień chodzić.Mówią że do niedzieli powinno być już rozwiązanie! OBY!

Jelly ja również trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i cudownego bobaska , tak się czuję jakbym to ja miała rodzić

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:36   #3809
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
o co chodzi z tymi zbiorami desti gdzie je można zobaczyć , proszę o linka
desti ma zdjecia swojej pielegnacji i kolorowki w swoim profilu

Stary 2010-01-21, 22:51   #3810
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
desti ma zdjecia swojej pielegnacji i kolorowki w swoim profilu
dzięki właśnie sobie pooglądałam

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości