|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Tez mi się podoba ze Hunter poszedł w takim kierunku. Raz ze sie fajnie słucha dwa ze się fajnie ogląda. . Pić na "smutno" tez można. E tam, byle do jutra południa bo mam dostać moje meteory. A jak Aga nie przyniesie to użyje na nią bacika. Cytat:
Garstroskopia to moja trauma. Na sama myśł mnie zimne poty oblewają. Na to drugie tez mnie oblewają zimne poty (i to gorsze) i na szczęście jeszcze nie miałam. Zycze by badanie wyszło jak najlepiej i nic nie wykazało po za prawidłowościami. ------------------------------------------ Matko pije już 3 kawę dzisiaj i nadal nie chce mi sie spać.
|
|
#3842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kuźwa muszę wreszcie zajrzeć do kak cjeebja (jak napisałam przez jedno 'e' to mi wycenzurowało
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2010-01-21 o 22:14 |
||
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kyrie, dziś pachnę setką zapachów, za dużo wrażeń, a że nie potrafię się powstrzymać, większość nowych nabytków musiałam przetestować od razu... ![]() Mi też się nic nie chce... A jak jadę autobusem na zajęcia, to niemal zasypiam
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, chciałabym bardzo Cię zaprosić, ale nie mogiem.
![]() Strój renifera wykracza aż za bardzo poza możliwości mojej śmiałości i coming out'u wizażowego Obawiam się, że więcej bym nie wytrzymała ![]() Dobranoc p.s. To i ja się zareklamuję - brać na wspólnozakupowym Soir de Lune - moja pierwsza rozbiórka !!! Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#3845 |
|
Nindżopesz
|
W ogóle gdzie jest Polly, wisi mi testy spaleniźnianych zapachów
![]() Jakoś nie mam ochoty iść dzisiaj spać, rozpijam grzańca i rozmyślam na co wydać kasę przysługującą mi z tytułu zrzucenia 1 kg. Motywacja musi być. Może jakiś mocno kadzidlano-sosnowy zapach, tak mnie coś wzięło, hmmm.......... |
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam teraz straszny deficyt... :/ |
|
|
|
|
#3847 |
|
Nindżopesz
|
Pomyślę o tym
A okna mi umyjesz?
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3851 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale jakoś sie nie mogę przemóc....Cytat:
a ja mam za to zupełnie odwrotnie-nie jestem specjalnie otwarta,ani kontaktowa, ale referować czy wygłaszać coś przed publicznością bardzo chetnie i bez problemu-wręcz czujęajk mi pewnośc siebie wzrasta z każdym zdaniem-to chyba troche dziwne...... Cytat:
Polly nadrabia dziś braki filmowe i oglądała "Piekny Umysł". Chciała obejrzeć "Całkowite zaćmienie" ale nie mają w zadnej wypożyczalni-więc zwracam się do was-jeśli ktoś posiada w jakiejś formie to chętnie bym przygarnęłą
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3853 | |||
|
BAN stały
|
Jak miło
Cytat:
Po zmroku zdarza mi się mówić "cześć" osobom, których nie znam Albo zamiast "cześć" mówię "dobry wieczór", bo mi się dziecko z rodzicem myli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To mój ulubiony plan, który niestety zawsze zawodzi Dzisiaj rano przestawiałem budzik i komórkę chyba z 10 razy (i zamiast wstać o 8, wstałem przed 10) --- Co do zimy - dla mnie pożądana w okresie świąteczno-sylwestrowym, bez mrozu i śniegu jest wówczas lipa Poza tym pocieszam się, że te mrozy wybiją (chociaż częściowo) komary, pająki i resztę robactwa, które śpi sobie poukrywane i tylko czeka na wiosenne słońce Z drugiej strony żal mi tych wszystkich bezdomnych stworzeń (kręgowce mam na myśli), dla których to najgorszy czas... A tym, którzy narzekają na mróz i śnieg powtarzam, że w końcu styczeń jest, a w styczniu to norma, jakby nie było (wiem, wiem... ostatnie "zimy" odzwyczaiły wszystkich od tego faktu) ![]() Lato lubię, jednak przesadne upały mnie zabijają (~ 25C to moje letnie spektrum). No i wiosna przede wszystkim, kwiecień/maj, gdy słońce zaczyna mocniej przygrzewać, pierwsze listki i te sprawy ( ), ale w powietrzu czai się jeszcze chłód (+ ten specyficzny, wiosenny zapach wszędzie) ![]() W kwestii "napojów gorących" - ostatnio przede wszystkim zbożówka (dzisiaj Anatol, bo Inka "wyszła") ![]() --- Moja promotor działa mi na nerwy
|
|||
|
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
takkk wiosna jest zdecydowanie najfajniejsza ![]() why? dawać ją tu: ![]() idę się myć i spać zagadałam się z TŻem przez tel i znowu sobie w Heroes nie zdążę dziś pograć ![]() Dobranoc
|
||
|
|
|
#3855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz już naprawdę idę spać,wszystko mnie boli przeziębiłam sie,ale nasmarowałam się jakimś babcinym bursztynem z czymś tam obym jutro nie wstała z rumieniem na szyi dobra noszt
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłe jest twoje współczucie dla zwierzątek- wrażliwość u mężczyzny rzecz pożądana. Mnie znowu prawie nos odpadł na spacerze, ale dymek musi być. Tak, palę, tylko w nocy, 3 papierosy. Wojtek mówi- palisz tylko tyle, to możesz zrezygnować. Ale jakby mi kto te trzy fajki odebrał, udusiłabym
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopadł mnie pracoholizm. Przymusowy niestety i sama jestem sobie winna. Przetestowałam globalnie prasowane meteoryty i Aqua Serum Guerlaina. Cudowności Wy chyba żartujecie z ta zima do końca kwietnia ![]() Ja końcem maja jadę do Sarbinowa i ma byc lato !!!!! Drugiego lutego bede słuzbowo w Warszawie, mam nadzieje ze pociagi intecity nie maja opóxnień ?? .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-22 o 01:16 |
|
|
|
|
#3858 | |
|
BAN stały
|
Bo to zła kobieta jest
Cytat:
Najczęściej jednak zaśpię i budzę się z nimi pod kołdrą ![]() Jeden po drugim? ![]() |
|
|
|
|
#3859 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Jak miło, że już piątek
ja bardzo nie lubię zimy, zaliczyłam kilka razy sanki i nawet bałwana. Teraz czekam na wiosnę, chce się rozebrać, opalić ale najbardziej chcę, żeby wreszcie mi nie było zimno. Aaa polecam do picia kawę Caro w żółtej puszce - niemiecka naturlich, smakuje jak rozpuszczalna a to zbożówka. miłego dnia
|
#3860 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aż tyle nie zarabiam Cytat:
Od tygodnia katuję płytę Hellwood i podobają mi się najbardziej Labirynt Fauna, Strasznik i Arges (o Draculi )Cytat:
![]() ja też nie lubię publicznych wystąpień, brr... wolę się chować w cieniu i mhrrroku ![]() Cytat:
![]() czekasz, aż Ci ktoś podsunie propozycję, zeby potem mieć na kogo zwalić za kuszenie? Cytat:
Cytat:
Jeżdżę codziennie - jak śnieg nie spadnie i mróz nie chwyci, to się nie spóźni... ![]() Cytat:
|
|
#3861 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tumulciak męski jest fajny ale też za słodki. Kyoto zbyt kobiece i kwiatowe. Zaczyna mnie kusić Jaisalmer albo Ouarzazate Bo Zagorsk byłby niezły ale tylko z korka - na skórze za dużo w nim pasty do butów.Dziś już mam niezły humor - bo piątek Jutro się wyśpię!
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
to może sosnowy olejek do kominków?
|
#3863 |
|
Nindżopesz
|
Idę obczaić wątek o żywicy, szyszkach i lesie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
może Gustawa i Smoka?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-22 o 10:36 |
|
|
|
#3865 | ||||
|
Wiedźma
|
Rybaczka może? Brzmi jak cześć garderoby.
![]() Bacaczka? Eeee... Baca i tak wygląda jak rodzaj żeński.A odśnieżarka... Jak z generacji Nexus 1 normalnie. Cytat:
Ateno, a skoro Ty lkoalna jesteś, to czemu nie zaglądasz na watek spotkaniowy? Znasz juz trzon ekipy i najstraszniejsze strachy: mnie, Madziczkę, Rozterkę i Sałatę. Może kiedyś się wybierzesz wypić z nami w niewirtualnym barze? ![]() Ja wolę od niż z zimna.Wolę z czegokolwiek. Juz dawno doszłam do wniosku, że powinnam odlatywac do ciepłych krajów na zimę... ![]() Swoją drogą, w ramach zmuszania się do pozytywnego myślenia usiłowałam kiedyś znaleźć jakieś zalety zimy. I wyszło mi, że po pierwsze Oriona widać, a po drugie nie ma much. Po trzecie jeszcze woda w kranie jest naprawdę zimna, co przy zimnym prysznicu fajne jest i... tyle. Na tym się moja inwencja skończyła.I proszę mi tutaj nie tutaj, że śnieg, że narty, że takie owakie, bo śnieg to nie jest zaleta tylko uciążliwy, mokry szit, a narty są dla tych, którym nie jest zimno... U mnie odpadają wszelkie formy aktywności, które trzeba odpierniczać na mrozie. na mrozie wychodzą mi tylko bluzgi okraszone zębaniem szczękami. Cytat:
Kolonoskopię miałam raz i radzę Ci szczerze: BIERZ ZNIECZULENIE. Ja miałam bez i naprawdę nikomu, ale to nikomu nie polecam. Za wyniki trzymam ![]() Cytat:
Heh... mnie też zostaje domatorstwo. ![]() Cytat:
![]() Może L'Eau Trois?
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
a to brzmi prawie, jak... macaczka
Cytat:
i herba z prądem
|
|
#3867 |
|
Nindżopesz
|
Gustaw słodki a Smok pudrowo-irysowy ;(
Nie no, mam wrażenie, że ze mnie druga Polly wyrasta. No właśnie mnie olśniło, że chyba Hinoki jest taki Bo Lotrua zbyt ławko-drzewnianna. Idę na e-bay.EDIT: o ty w życiu, jakie ceny. Dwa razy drożej niż w DSM. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-22 o 10:46 |
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Red, no to co, umowa stoi? ![]() Sabbath, mówiąc o znieczuleniu masz na myśli jakąś tabletkę? Kiedy miałam robioną gastroskopię, to było też kilka osób do kolonoskopii. Dawali i m jakąś tabletkę właśnie i kazali memłać pod językiem... Czy dostawali coś jeszcze w gabinecie - nie wiem, ale musiał być ktoś z nimi, żeby do domu odprowadzić... |
|
|
|
#3869 | |
|
Wiedźma
|
Herbata z prądem to mi wchodzi,. nie wychodzi.
Chociaż gdybym przegięła? ;> No nie,. na mrozie nawet nagrzmocić się człowiek nie daje rady. ![]() Buahaha, ale odkrycie. Prawie życiowa trauma. Cytat:
Może ja nie jestem dobrym przypadkiem kontrolnym, bo mam opadnięcie okrężnicy i wzmożoną kurczliwość esicy (cokolwiek to znaczy), ale mnie bolało jak ciężki piorun. ![]() Mam nadzieję, że to z powodu tych przypadłości (które odkryto dopiero podczas badania, nie przed, oczywiście, i których nikt nigdy nie leczył, bo się nie da i sensu nie ma).
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż, w takim razie na wszelki wypadek znieczulę się dodatkowo na własną rękę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

a etiaxil działa tylko 2 tyg, a potem już du...a
)
ogląda.
. Pić na "smutno" tez można. 

Po zmroku zdarza mi się mówić "cześć" osobom, których nie znam
Albo zamiast "cześć" mówię "dobry wieczór", bo mi się dziecko z rodzicem myli 
Poza tym pocieszam się, że te mrozy wybiją (chociaż częściowo) komary, pająki i resztę robactwa, które śpi sobie poukrywane i tylko czeka na wiosenne słońce
Z drugiej strony żal mi tych wszystkich bezdomnych stworzeń (kręgowce mam na myśli), dla których to najgorszy czas... A tym, którzy narzekają na mróz i śnieg powtarzam, że w końcu styczeń jest, a w styczniu to norma, jakby nie było (wiem, wiem... ostatnie "zimy" odzwyczaiły wszystkich od tego faktu) 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)