|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
ja jakos sie nie przekonalam nigdy do bialego złota. i zawsze wiedzialam ze obraczki powinny byc z złotego złota. i takie bede miala. o apropo jak poruszylas ten temat... moj tesc kupil kiedys tam obraczki, ostatnio nam pokazuje i mowi czy takie chcemy. sa cienki i okragłe na brzecha a ja zawsze chcialam szerokie kwadratowe brzegi takie poscinane chyba wiecie jakie![]() normalnie moj tz mnie zdenerwowal bo powiedzial ze namsie podobaja tamte od tescia. teraz biedny musi to odkrecac po rozmowie ze mna ))
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Mi w sumie białe złoto sie podoba ale to nierodowane - w kolorze słomkowym. Ale, że pierścionek dostałam z żółtego złota to i takie chcieliśmy obrączki. Zresztą Grzesiek chyba innej opcji nie brał nawet pod uwagę
![]() Nie zgadzaliśmy się bardzo przy wyborze obrączek bo ja chciałam zdobione a on takie najzwyklejsze klasyczne półokrągłe. I jak poszliśmy do jubilera to od razu nam się w oczy rzuciły te co mamy - trochę zdobione ale z daleka zdobienia nie widać więc Grześkowi to jak najbardziej pasowało i mi też.
|
#3633 |
|
Rozeznanie
|
Ja dopiero po przymierzeniu sukien, zaczełam mysleć o tych przygotowaniach, wcześniej tak sobie, obrączek jeszcze nie oglądaliśmy, ale na pewno nie bedea z białego złota
![]() Buty kolorowe na dzien dzisiejszy na pewno u mnie beda, jestem nimi zachwycona no chyba ze cos innego mnie zachwyci
|
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u michel niestety nie wiem bo ona na mamusiowym jest w innych miesiacach niz ja |
||
|
|
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
My mamy takie obrączki - półokragłe http://www.wenc.pl/wz-4mm-p%C3%B3%C5...2e,2745,1.html
Ogromnie podobała nam się jedna, którą złotnik zrobił na próbę, miesząjc złoto białe z żółtym. Niestety nie zgodził się przyjąć od nas zamówienia na taką parę, gdyż bał się, że nie wyjdą mu identyczne. Szkoda, bo ten efekt eksperymentu był bardzo oryginalny.
|
|
#3636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi kolorowe buty do slubu sie podobaja- oczewscie tu nie chodzi o zielone ani czerwone ale srebrne , zlote..... moja kolezanka miala suknie do slubu biala- kolor taki lekko roz i do tego wlasnie kolorowe buty-poszukam to wkleje zdjecie, wygladala ZAJ....... same wiecie jak ![]() Suknie juz znalazlam, ale poszukam jeszcze butow Aha- fajnym pomyslem tez byl szal na ramiona zamiast welonu. Kurcze nie znajde tych butow- ona byly takie na obsasie sandalko bez palcow- lekki roz. A w przodu byl tylko paseczke i takie kryszlatki rozne. Szkoda ze nie moge ich znalesc, bo super to razem wydladalo
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-22 o 11:34 |
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() na początek dziękuję za wszystkie życzenia i oczywiście skłądam NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA POZOSTAŁYCH AGNIESZEK:CMOK: Wczoraj mnie nie było, bo pojechałam do Kielc mierzyć suknie, było super Naprzymierzałam się chyba ponad 20 sukienek. Chciałam zobaczyć jak będę wyglądać w różnych. Mierzyłam nawet taką z pierzastym dołem mam w głowie kilka, z których raczej na pewno wybiorę. Biorę się za szukanie ich w necie żebyście zobaczyły
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
No to szukaj szukaj bo jesteśmy bardzo ciekawe
|
#3639 |
|
Zadomowienie
|
I to jeszcze jak ciekawe
Ale mi zapaliłyście lampke w głowie z tymi butami. Bede ciągle o nich mysleć... Uwielbiam buty ![]() Mnie tez sie podobaja takie płaskie i troche ściete po bokach obrączki. Niby oglądaliśmy i na pewno do porozumienia dojdziemy. Moja mama tez ma dla mnie obrączki ale my powiedzielismy ze chcemy inne wiec nie narzuca Moze dla wnuków beda jesli im sie spodobają...![]() Aaa i miala napisać odnosnie tego ze zmniejszałaś pierścionek zaręczynowy. Ja tez mam troche za duzy, ale jak poszłam do Apartu to pani mi odradziła calkowicie bo po pierwsze narusza sie strukture pierścionka i łatwo można go złamać pozniej, a po drugie jest teraz zima i palce są chudsze. A w lecie puchną i pierścionek bedzie idealny... No i z wiekiem też staja sie grubsze. No chyba ze masz o dwa rozmiary za duży... |
|
|
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim.
Już nadrobiłam zaległości i jestem z Wami. W środę byli rodzice męża u nas i dowiedzieli się, że spodziewamy się dzidziusia. Wyobraźcie sobie, że teściowa bardzo się ucieszyła, a teściu był trochę zaskoczony, na początku nie wiedział co ma powiedzieć, ale oczywiście pogratulował nam i też się cieszył. Pytał kiedy będzie dziadkiem i w którym tygodniu jestem. Wczoraj razem z mężem byłam na badaniach. Nie poczułam się za dobrze po nich i jakiś czas musiałam leżeć na kozetce bo mało brakowało, a straciłabym przytomność dobrze, że mój mąż był ze mną. Wyniki przyślą do mojej ginki, więc ja nie muszę ich odbierać, jedynie tsh odbiorę osobiście w poniedziałek.Wczoraj również byliśmy u babci męża, sama dostałam życzenia od niej z okazji imienin (które obchodzę w kwietniu) życzyła mi dzidziusia i nie dała nam dojść do słowa. Dopiero jak skończyła, to mój mąż powiedział, że jak dobrze pójdzie to we wrześniu będzie miała prawnuka albo prawnuczkę. Bardzo się ucieszyła, miała łzy w oczach. Dzisiaj idziemy do dziadka mojego męża, a w niedzielę jedziemy do Ostrowca, do moich rodziców na obiad. I dopiero w niedzielę powiemy im, że zostaną dziadkami. Wszystkim Agnieszkom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszych Imienin. Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2010-01-22 o 11:42 |
|
|
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
Michel wiedzilam ze kazdy bedzie sie cieszyl!
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Michel widzisz a tak sie ta teściową martwiłaś
![]() Trzymam dalej kciuki za to TSH - coś długo każą Ci czekać na wyniki. Ja mam zawsze w ten sam dzień. Kurcze ja nawet jak zajdę w ciążę to będę mogła powiedzieć wszystkim dopiero po I trymestrze
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
1 był salon Rosaline na Sienkiewicza, tam mierzyłam 3, w tym 2 z troszkę obniżonym stanem i tiulowym dołem, ale nie znalazłam zdjęcia w internecie. Obsługa super, pani stara się pomóc
mierzyłam 2 suknie.tę co Ninuska i jeszcze jedną (zdjęcie 2)- ta się najbardziej mojemu bratu podoba salon cymbeline i tutaj suknie z falbankami, 1 mam na zdjęciu(trzecie), tylko mnie się podoba w kolorze ecru salon Emmi Mirage, tutaj jedna z najpiękniejszych dla mnie(ale i najdroższa) (zdjęcie4) - bez bolerka MS moda, dziwne rzeczy, panie nie chciałby podać nazw sukni, ale znalazłam coś podobnego.zdjęcie 5- coś podobnego, tylko ta co ja sobie upatrzyłam nie ma ramiączek zdjęcie 6, bardzo zbliżona do tego modelu, trochę inna przy biuście Paryżanka- tutaj 3 suknie zdjęcie 7, dokładnie ta, tylko ja mierzyłam bez ramiączek, te koraliki pięknie błyszczą w świetle i 2 nastęne bardzo podobne w kroju(coś takiego jak te na zdjęciu6) tylko te co ja mierzyłam to jedna miała te kamienie ponaszywane z 1 boku i ładnie zdobiony tren, a druga bopgato zdobiony gorset i tren bez ozdób.
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-01-22 o 11:56 |
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() obraczki-równiez mamy pare od moich tesciów i sa dokładnie takie same jak waniliaania2009 i veroeve. Nam sie podobają i mogły by spokojnie zostać tylko jest problem - sa dość ciemnie (wiecie,jak stare słoto) i się zastanawiam, czy da się je rozjaśnić czy cos w tym stylu . gusiak23 to super,że polowanie na suknie udane Qdlatek a ja bym od razu poszła do rzecznika praw konsumenta w starostwie przyjmuje, bardzo miły facet. Od razu powie ci co zrobić i na pewno porządne pismo do nich napisze.
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś z tych wszystkich najbardziej podoba mi sie druga - ta co i Twojemu bratu. 5 - wydaje mi sie, że Cię będzie skracała.
|
#3646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gusiak23 mi sie z tych co pokazalas podoba 2 i3. ninuska idzcie do zlotnika z tymi obraczkami, napewno cos wymysla aby odnowic kolor. Ja dzis robie chinszczyzne
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-22 o 12:14 |
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze - właśnie sie dowiedziałam, że muszę iść jutro do pracy. Bez sensu a takie fajne plany miałam na jutrzejszy dzień
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Michel widzisz niepotrzebnie się martwiłaś tym jak teściowa zareaguje Wiedziałam,że bardzo się ucieszy jak się dowie,że zostanie babciąAzakowana wracając do tego co napisałam o sukniach ecru, które moim zdaniem powinno się także dobierać do wieku panny młodej,to ja pisząc wypowiedz na forum za każdym razem zaczynam zdanie od Moim zdaniem,Sądze,myślę itd.I tutaj jeśli chodzi o suknie ecru także wyraziłam swój pogląd na ten temat Oczywiście nie każdy musi się zgadzać z moim zdaniem... Jęsli ktoś ma inne poglądy to nie oznacza to od razu ,że są bzdurą![]() Gusiak ładne te suknie ale moim zdaniem 1 najpiękniejsza ta szeroka tiulowa
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
no ja właśnie mam lekki problem, bo podobają mi się wszystkie
![]() a co do koloru, to ja nie chcę białej tylko taką lekko ecru, wanilia albo śmietanka. Przymierzałam różne, ale czysta biel to wydaje mi się taka zimna raczej i nie bardzo do mnie pasuje, w dodatku, jeśli są jakieś aplikacje to bardziej widoczne są jeśli suknia nie jest biała
|
#3650 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyniki będą dzisiaj po południu, ale nie będziemy mieli możliwości ich odebrania, bo jedziemy do dziadka mojego męża, dlatego odbiorę je dopiero w poniedziałek.
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dostaliśmy od tesciów stare grube obrączki i u jubilera wybraliśmy takie jak chcemy. W ten sposób zamiast 1600zł zapłacilismy 300. Cytat:
michel82 a macie jakieś przeczucia co do płci? ![]() Aniaa22 to leż i odpoczywaj
|
|||
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja a można mieć przeczucia w drugim miesiącu ciąży
?
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie dopiero 18 lutego
![]() zawsze mozna mehja od razu u mnie miala przeczucie ze bedzie chlopak ![]() hi hi
|
|
|
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mialam bialej
oczewiscie nie sniezno bialej z odcieniem niebieskiego (bo to klasyczna biel)Mialam odcien ecri ale najjasniejszy - ecri smietankowe (dlatego suknia wyglada na biala, ale to juz odcienie ecri ![]() Z to ze kolor zalezy od wieku..... ja troszke sie nie zgadzam u mnie w pracy ludzie wychodza za maz ok 28-35 lat. To co? te osoby powinny byc skazane na inny kolor niz bialy? ja chyba tez bo mam 28 lat ![]() To podobnie jak z welonem- po co go ubierac jak sie dziewica nie jest- a nie sadze aby tu sie jakas znalazla ![]() Aniaa22 a co bys wolala- chlopca czy dziewczynke. Wiem ze kazdy odpowiada obojetne- aby bylo zdrowe. Ale jaklbys mogla wybrac to co? Ja dzis robie romantyczna kolacje, czyli chinszczyzne, upieklam ciasteczka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74685 (wyszly super) i chlodze winko no i oczewiscie czekam na 16-sta
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:44 |
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
a czemu nie?
ja od samego początku czułam, że będzie chłopak (mimo, że marzyłam o dziewczynce).Cytat:
Cytat:
Ania przeczuwałam chłopaka ale teraz już nie jestem taka pewna... |
||
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy się sprawdzi Aniu a kiedy Ty będziesz wiedzieć?
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agus napisalam w poscie ktory cytowalas 18
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz nie doczytałam
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Aga może cię to dziwi teraz ale wiele kobiet ma przeczucie. Z moim znajomych powiedziałabym, ze 80%.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

chyba wiecie jakie

nie znajde tych butow- ona byly takie na obsasie sandalko bez palcow- lekki roz. A w przodu byl tylko paseczke i takie kryszlatki rozne. Szkoda ze nie moge ich znalesc, bo super to razem wydladalo 

.