|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
Magia reklamy a wystarczyło wejść na wizaż na ten wątek
|
|
#1112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to jest naprawde niezly biznes - wykupic teraz kilkadziesiat sztuk Emili i Andi, a potem jak zniknie wystawic na all... ![]() Tylko troche trzeba zainwestowac...
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież jak jeszcze dodadzą, że tylko u nich można kupić, że nigdzie nie jest dostępna, dorzucą zdjęcia gwiazd to na pewno pójdą te torebki nawet za te 150zł albo i więcej Hihi jakby tak skombinować kilka tysiaczków......
We are the world, we are the children...We are the ones who make a brighter day...so let's start giving.. !!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy ![]() Edytowane przez czarnulka066 Czas edycji: 2010-01-22 o 14:16 |
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
A czytałyście to: http://etorebka.pl/s35.php ??
![]()
|
#1117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby się zebrało pare osób to myślę,że bym cos jeszcze zamówiła, wtedy można byłoby może podziałać kodem na minus 10Ł. Btw fajnie jest poczytać forum wizazowe o modzie- przynajmniej nie czuję się jedyna na świecie, która dużo myśli o kupowaniu ![]() No i dzięki Wam można znaleźć cudeńka!!! Pozdrawiam dziewczyny i wracam do nauki :/ |
|
|
|
|
#1118 |
|
Miss Pudernica
|
Mam momentami takie zapędy, żeby kliknąć taką Emilke w oszukańczej cenie, a potem nie wpłacić pieniędzy, tylko wystawić negatywnego komenta
Szczególnie tym osobom, które sprzedają różne torebki mizensy dostępne na etorebce o połowę taniej. Ale z drugiej strony, to nie moja sprawa, bo ja wpisałabym najpierw w google co to jest miznesa i tym sposobem dowiedziała się, że można kupić taniej.
|
#1119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na etorebki za sprawą szafiarek! |
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Praktyki w biurze odbyte, 180h czy jakos tak w szkole z dziecmi tez I co? I nic Nikt mnie nie chce, a ostatnio mi Pani na rozmowie kwalifikacyjnej powiedziala, ze bedzie mi bardzo ciezko, bo np. ona sie boi, ze ja jej przyjde, zdobede jakies doswiadczenie, a potem pojde tam, gdzie lepiej placa, a ona chce lojalnych pracownikow Glowny problem to taki, ze tu nie ma w ogole ofert pracy - w świetokrzyskim zawsze bylo kiepsko z praca, a teraz to juz w ogole Na staz mam isc, ale bez gwarancji zatrudnienia, bo biuro podobno cud, ze przetrwalo kryzys i z 6 etatow zostaly 3 i na wiecej ich nie stac Tylko na staz z UP![]() Ja sie pocieszam tylko tym, ze pracowca nie wie co traci, bo wiedze mam i zawsze sie angazowalam w to co robie - i mam nadzieje, ze w koncu ktos mnie doceni O ile mnie ktos wkoncu zatrudni Cytat:
|
||
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() patrząc na zdjęcia na tych wymienionych blogach ->"Boże, jaka ja jestem klasyczna!" chciałabym to zmienić ![]() ![]() A ja Wam mówię, jak oni nas czytają, to pan K. dzięki mnie i mojemu apelowi nie wstawił Emilek po 109zł
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-01-22 o 14:33 |
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1123 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale najprędzej to na allegro będzie bo nie sądze żeby jeszcze ze zwrotów się trafiła .. Ale kto wie ? Jakby coś to napiszę Ci na priva ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
A cena z all - zabójcza |
||
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... zresztą w rzeczywistości Emilka jest dosyć sztywna i na początku trudno ją ułożyć
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdź sobie maila - może też już szybko zadziałali
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-22 o 14:48 |
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=martini.;16635878 A ja nie mogę złego słowa powiedzieć na panie na poczcie, zawsze były mi pomocne, jeśli czegoś nie miałam/ nie wiedziałam jak zrobić [/QUOTE]To miałaś szczęście ja niestety do tej pory nie trafiałam za dobrze, ale na pewno nie wszystkie są takie złe nie można przecież ich do tego samego worka włożyć , może te u których byłam mialy po prostu zły dzień ?
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ktos kusi tez nas sledzic na naszym forum
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Ta moja wspominana już wielokrotnie kierowniczka, to ma takie szczęście, że udaje jej się kupować super świetne torebki w second handach. Fakt, że ma kobieta kasę i nie odmawia sobie niczego, ale jak przyszła do pracy z torebką Prady za którą dała 500zł to po prostu wyglądała jak napuszony paw! Torebka była oryginalna, super skóra itd. Ale kto by dał za second hand 500zł, kogo stać! Innym razem mówi, że kupiła Louis Vuitton za 30zł. Innym razem jakąś białą skórkową... No oczy wychodzą. Ale jak się może przychodzić do pracy spóźnionym i rano obskoczyć second hand, i ma się tam znajomości, to tak jest. Ja jeszcze żadnej nie kupiłam w second hand, bo same dziadostwa tam były.
|
|
#1131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tylko 500zl to dużo no ale oryginalna cena na pewno jeszcze więcej jak ma kasę to co jej zależy?Ja akurat nie chodzę do second handów ale jak czasami widzę jakie dziewczyny tam perełki znajdują to szok![]() Zmieniłaś avatarka i cię nie poznałam w pierwszej chwili!!! to ty na zdjęciu avatarkowym ?
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzednio byłam ja... a teraz, to mój cel co do koloru włosów
hihi, tak dla oswojenia się. Choć pewnie teraz nie podejmę tak radykalnych zmian, bo w tym roku wychodzę za mąż i mniej więcej już mam wybraną fryzurę i styl, a rudo czerwone włoski do tego nie pasują Choć ostatnio popełniłam harakiri! Obcięłam sobie sama moją megadługą grzywkę i płakać mi się chce!!! Będę chodzić w opasce, cóż innego pozostaje ;( I w ogóle zapuszczam włosy z takiego stroszonego jeżyka, czasem już mam doła na punkcie swojego wyglądu, wiecie jak to jest w momentach przejściowych..
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-01-22 o 15:29 |
|
|
|
#1133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a już dawno myślę żeby coś ze sobą zrobić ale szkoda mi trochę moich włosków bo są długie do pasa z czerni ciężko zejść , włosy na pewno się zniszczą, , poza tym dobrze mi w ciemnych ![]() No właśnie na poprzedniej fotce miałaś chyba opaskę ale nie martw się do wesela się zagoi tak w ogolę to szczere gratulacje z okazji ślubu!!!
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tamten kolor włosów ładniejszy ... nie farbuj
|
|
#1135 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wy chyba oszalałyście
Cytat:
... Oby był jakiś brązowy kuferek ![]() ![]() Cytat:
![]() Doszłaś już Cytat:
i "niestety" także ![]() Cytat:
i tu jest tak cudowna atmosfera że będąc po za domem czy gdziekolwiek wciąż myślę o was ![]() Cytat:
Mamy najcudowniejszych tż Cytat:
![]() A dzieci też nie lubię... kiedyś kochałam, mogłam wszystkim sąsiadką je wybawić ale coś we mnie pękło i jak widzę dziecko to uciekam
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Wraca stary avatar, nie będę kombinować, bardzo Ci dziękuję Paulinko
![]() Nie, na tym zdjęciu nie mam opaski, mam moją długą grzywkę gładko zaczesaną na bok, resztę wysoko lekko pofalowaną, wygląda jak taki udawany koczek i po co ja tą grzywkę ścięłam!;( to chyba od tej choroby, siedzenia w domu i lenistwa![]() Jak człowiek jest chory to zazwyczaj się sobie nie podoba i tak to wychodzi. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam szara Emily, ale się ciesze
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka- część V
Bardzo dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
|
|
#1139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nienawidzilam dzieci No i jeszcze w rodzinie pojawil sie taki slodziak, ze hoho Aczkolwiek na swoje nie jestem i jeszcze troche nie bede gotowa |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

Niestety.. takie czasy.
Magia reklamy
a wystarczyło wejść na wizaż na ten wątek

Przecież jak jeszcze dodadzą, że tylko u nich można kupić, że nigdzie nie jest dostępna, dorzucą zdjęcia gwiazd to na pewno pójdą te torebki nawet za te 150zł albo i więcej

), tam mam też znajomych i z tego co wiem, problemów z pracą czy korkami nie mają.
Na staz mam isc, ale bez gwarancji zatrudnienia, bo biuro podobno cud, ze przetrwalo kryzys i z 6 etatow zostaly 3 i na wiecej ich nie stac

... pochwalcie się co kupiłyście