|
|
#3901 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego nienawidzę akcji typu referaty albo jakieś prezentacje ehh teraz mamy tego pełno![]() jest tak strasznie zimno,że nie wyjdę chyba do poniedziałku,zresztą mam co robić idę wyleżeć przeziębienie i pouczyć się na egzamin ciao
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tak się denerwuję podczas publicznych wystąpień że.... Kiedyś nawet czytałam w kościele i do dnia dzisiejszego mój Tż mi to wypomina
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytulała do fistaszka i czekał aż telefon wibracja oznajmi ze już czas wstawać .----------------------------------- Właśnie se wróciłam z zakupów. Bede mieć w czym wieczorami moczyć moja dupcię Kupiłam sobie iglakowy olejek do kąpieli.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-22 o 18:46 |
|
|
|
|
#3904 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Jutro idę do fryzjerki. I tak się zastanawiam - a jak nie będzie miała farby w moim truskawkowym blondzie?! Delikatnie mówiąc nie jest to najpopularniejszy kolor. Wrócić do rudzielcowych włosów? Czy coś jeszcze innego zrobić z glową? (muszę jutro ufarbować, bo mam metek )
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3905 |
|
Rozeznanie
|
Ja to mam pecha
w zeszły weekend miałam wolne od pracy a w ten jak jest potwornie zimno to na 3 godziny lekcyjne musze jechac 40 km - naszczescie na godzine 10 to moze mróz jakoś odpuści ![]() w weekend 8- 10 styczeń ( szalały sniezyce ) to jezdziłam jak głupia sosnowiec - jaworzno- sosnowiec - zabrze- sosnowiec jaworzno - zabrze - sosnowiec. ![]() ![]() JA CHCĘ WIOSNE!!!!! |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, na nasze nieszczęście, większość lekarzy to kawał chu*a i sporo trzeba się namęczyć żeby cokolwiek zdziałać.
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się działać i nie przestawaj. Jeśli będzie robić problemy, to go/ją zmień. Eenax, tyle mam do powiedzenia Pffff.... Skończyłam pisać pracę, z czego bardzo się cieszę ![]() Teraz powinnam uczyć się na koło poniedziałkowe, ale nie mam już siły. Red, nadal lubisz smołę i spaloną gumę w perfumach? |
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to okropnie zabrzmi, ale po cichu będę trzymać kciuki żeby brakło truskawkowej farby
|
|
|
|
|
#3908 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ufarbowanie odrostow wyniesie mnie trochę taniej niż nałożenie nowego koloru na całość
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3909 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ale oczywiście rudy jeszcze fajniejszy ![]() Oczywiście! |
||
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Musze się za nim rozejrzeć, gdzieś to w Polsce sprzedają?
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Nindżopesz
|
Bardzo chętnie bym przygarnęła
Ale nawet nie mam nic (nic sensownego) na wymianę, że o braku fiolek nie wspomnę... Chyba że zastosujemy sponsoring
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jak jechałąm pociagiem, to na zimnym korytarzu stałam, i jak jakiś koleś wylazł z ciepłego przedziału, zaczął się przeciskać do toalety i jak mnie mijał, to się otarł brzuchem, a ja poczułam od niego ciepełko i mi się nagle zachciało złapać go, przytulić i wsadzić łapki pod jego marynarkę, żeby je ogrzać... ![]() ja pierdziu, co ta zima z człowiekim robi ![]()
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto ja? ![]() Cytat:
![]() Tak w Warszawie na ulicy Mokotowskiej (albo Koszykowej ja je zawsze mylę i nie wiem która jest która)w takim fajnym seksszopie Horn&More .
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-22 o 20:02 |
||
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ach, w tym ![]() Wysprzątałam dziś całą chałupę (dobra, prawie całą, nie przesadzajmy), znowu siedzę dumna i blada, popijam wino i czekam na Amityville. Pin up, i damskie zapasy w smole?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-22 o 20:03 |
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3921 |
|
Nindżopesz
|
Ja myślę, że jak się otarł brzuchem to bebzon musiał mieć niezły
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Shakira w teledysku do La Tortura?
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#3924 |
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ciepły... małe toto i ze 40 dychy może miało... Ale mnie olśniło, bo pierwszy raz w życiu chyba doświadczyłam namacalnie, ze drugie ciało może zimą grzać! Cytat:
(więc niejako to ja pana smyrnęłam, jak przełaził
|
|
#3927 | ||
|
Nindżopesz
|
Może być
A Shakira w ogóle jest faaajna.Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, idą sroższe mrozy... Obym tylko nie przemieniła się w grasującą po mieście, zmarzniętą desperatkę tulącą się do obcych chłopów
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-22 o 20:27 |
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł.
Czy jak "ściska" w okolicach serca, ma się uczucie duszności i zdrętwiała mi lewa ręka, to oznacza, że mam zawał?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Najczęściej jednak zaśpię i budzę się z nimi pod kołdrą 

Delikatnie mówiąc nie jest to najpopularniejszy kolor. Wrócić do rudzielcowych włosów? Czy coś jeszcze innego zrobić z glową? (muszę jutro ufarbować, bo mam metek 

Ale oczywiście rudy jeszcze fajniejszy