|
|
#2132 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
Ja też się w tym roku bronię i też jestem z Katowic ![]() Ja się nie przejmuje dziewczyny pogodą, tak naprawdę to niewiele od niej zależy, zwłaszcza w październiku. Przejechać z domu do kościoła, z kościoła na salę, potem do fotografa, bez pleneru, to praktycznie pogoda nie ma jakiegokolwiek znaczenia ![]() Zazdroszczę Wam niejako takich krótkich stażów... mnie już nieco męczy chodzenie.... tyle czekania na narzeczeństwo, a teraz trzeba czekać do ślubu. Co za dużo to niezdrowo. |
|
|
|
|
#2133 | |||
|
Zakorzenienie
|
No i ja się w końcu melduję na naszym październikowym wątku... Ufff... ostatnio kompletnie nie mam czasu, ja nie wiem gdzie on mi ucieka
Jeszcze teraz dzień babci, dziadka więc trzeba było z kwiatuszkami pobiegać i wszystkich poodwiedzać w dniu ich święta ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
I zapewne tak by było ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny wklejajcie linki do stron waszych fotografów, ja bardzo chętnie pooglądam, może jakies pomysły podpatrze ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Kalinkap ale wydaje mi się, że trochę dużo chcą za tą fotoksiegę... ja szukałam trochę na necie i można taką ksiegę zrobić taniej Co do pogody to wiadomo, ze chciałabym zeby było pięknie i słonecznie, zeby sukienka nie brudziła mi się od błota i żebym nie zmarzła w kosciele w samym bolerku, ale cóż, na to wpływu niestety nie mamy ![]() A i wiecie co, zastanawiamy się z TŻtem czy nie iść sobie już na nauki, bo u niego w parafii są w soboty i można już iść, a zaświadczenie wypiszą nam np. w sierpniu, przynajmniej mielibyśmy jedną rzecz załatwioną...Musimy to przemyśleć... Dobrze, to ja znikam i odezwe się pewnie po weekendzie, albo w niedzielę wieczorem. Jutro czeka mnie oficjalne spotkanie rodziców moich i TŻta, co prawda się już odrobinę znają, ale trzymajcie kciuki A w niedzielę targi ślubne Chociaż dzisiaj baaardzo spodobała mi się ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2799326&d=1263977016
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-01-22 o 20:49 |
|||
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
mądrala my już nauki mamy zrobione, z czego się bardzo cieszę, bo po nich zmienili nam proboszcza na okropnego i sądzę, że nie byłoby już tak lightowo. Warto zrobić szybciej, zawsze to juz z głowy, póki przygotowania nie idą jeszcze pełną parą
![]() za spotkanko ![]() Wygrajcie coś na targach- też u Was ibisz prowadzi? A ja jutro z mamą jadę na 2. podejście oglądania/mierzenia sukien. Tym razem idę do salonu cymbeline i annais, może gdzieś jeszcze jak starczy czasu. |
|
|
|
#2135 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ile bedziesz miec lat w dniu slubu-jesli wolno spytac? ![]() mi tak troszke na tej pogodzie zalezy-ale glownie ze wzgledu na plener.mam nadzieje ze jednak pazdziernik bedzie piekny ![]() tak naprawde nawet w czerwcu moze padac, nigdy nic nie wiadomo..dlatego licze na piekna pogode ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
co do fotoksiegi-bede musiala popatrzec.a Wy ile placicie??trzymam kciuki za spotkanie ![]() my na szczescie jestesmy juz po (kilku nawet)![]() ps.my tez jeszcze nie mamy nauk..musimy najpierw wybrac sie do ksiedza ustalic godzine bo jeszcze tego nie zrobilismy i przy okazji spytam sie o nauki
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-22 o 21:05 |
||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się strasznie nie podobają te fotoksięgi
ale wiadomo, co kto lubi
|
|
|
|
#2137 |
|
Rozeznanie
|
aha, stronka mojego fotografa www.inre.net.pl
ocencie jak Wam sie podoba ![]() podajcie Waszych
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-22 o 21:38 |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko tak na szybko wklejam stronkę fotografa i uciekam, bo jutro uczelnia
Pewnie w niedzielę wieczorem zajrzę dopiero. A to stronka: http://styczen-fotografia.pl/#/portfolio
|
|
|
|
#2140 | |||
|
Zakorzenienie
|
No i jestem wcześniej niż zapowiadałam, ale akurat mam chwilkę czasu
![]() Rodzice TŻta właśnie pojechali, było naprawdę bardzo sympatycznie bo jednak odrobinkę się denerwowałam czy będa mieli o czym rozmawiać i czy nie bedzie dziwnie... O weselu właściwie nie gadali, bo stwierdzili, że najgorsze już załatwione i w ogóle fajnie bo się nie wtrącają i nie narzucają swojego zdania, pomimo że wesele bedzie na ich koszt mamy sobie sami wszystko wybraćTylko teściowa cały czas wypytuje czy bede miała białą sukienkę, ale to akurat dla mnie nie problem bo marzę o snieżno białej i zadnej innej ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
a w poradni też już byliście?Co do targów to jutro zdam relację czy był Krzychu, oby nie!!!! Błagam opowiedz coś o sukienkach annais!!! Ja je uwielbiam ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Moja siostra która brała slub również w październiku, też się stresowała, bo mieli zdjęcia w dniu ślubu, ale na szczęście 21. października było 20 stopni i cudowne słoneczko Ale my mamy 9. wiec musi być pięknie, bo jak nie to... ![]() Cytat:
![]() Nasz ksiądz tez jeszcze nie wie o naszym ślubie, ale nauki i tak będziemy robić u TŻta, bo u mnie nie ma weekendowych, a inne nie wchodza w grę, bo moje Kochanie pracuje na zmiany.... Dziewczyny, jeżeli chodzi o fotografów, to naprawdę wszyscy robią świetne zdjecia skąd w ogóle jest ten fotograf????
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-01-23 o 22:32 |
|||
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą sami się przekonacie-poradnia poradni nie równa ![]() Suknie annais są generalnie bardzo bogato zdobione i to każda jedna, ogólnie wszystkie są w podobnym stylu jeśli chodzi o te zdobienia. Powiem Ci, że mnie urzekła tylko jedna stamtąd - Carrera, ślicznie leży i w ogóle ach och, ale z racji tego, że jest tak popularna, dużo dziewczyn ją wybiera, to ja z niej raczej rezygnuję, bo nie lubię mieć tego co wszyscy (automatycznie przestaje mi się podobać) i będę miała prawdopodobnie coś w tej deseń (bo dobrze mi w takim fasonie), ale inny model z innej kolekcji. Podsumowując trzeba lubić błyskotki, jak dla mnie to niektóre suknie annais są przeładowane nimi |
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. http://www.annaisbridal.pl/pl/fota-romance-ludvique_m1 2. http://www.annaisbridal.pl/pl/fota-modern-esta_m1 3. http://www.annaisbridal.pl/pl/fota-romance-kristi_m0 4. http://www.annaisbridal.pl/pl/fota-romance-avril_m1 ale podejrzewam, że nr 1. jest bardzo przeładowana błyskotkami.... o numerze 3. zamarzyłam an samym początku i 4. też mi się niesamowicie podoba, ale jeszcze jej nie widziałam "na kimś" :/ ide poszukać na all ![]() Ale faktycznie Carrera jest bardzo znana ![]() Chyba nie znajdę tego modelu Avril nigdzie na necie, bo to jest kolekcja 2010 :P
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-01-23 o 22:58 |
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
na 4. zwróciłam dziś uwagę
|
|
|
|
#2144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja wczoraj podpisałam umowę na fontannę czekoladową Poza tym robimy testy ciast
|
|
|
#2145 | |
|
Rozeznanie
|
hej hej
![]() bylismy wcz u tz'ta kuzyna i wrocilismy o 2 w nocy.qrcze,ale przymrozilo! -24 stopnie, grrr. tzcik teraz smacznie spi-pewnie obudzi sie na kacu, a ja buszuje na wizazu ![]() Cytat:
i fajnie jak rodzice sie nie wtracaja-u nas jest podobnie wybieramy sobie to co chcemy, a z rodzicami konsultujemy i informujemy o wyborze pogoda-MUSI byc PIEKNA nie widze innej opcji i w dniu slubu w potem w dniu pleneru..zeby moze te fotki z morza jednak byly ![]() a fotograf-moze ich troche podpuscimy ze chca drogo,ze widzielismy taniej te fotoksiegi i mam nadzieje ze jakos sie z nimi dogadamy ![]() jutro jedziemy w koncu wszystko zalatwiac ![]() a widze ze Wy dziewczyny ostro szukacie sukienek, ogladacie etc. a ja jeszcze nic ale mysle ze tak w lutym/marcu pojade dopiero do jakiegos salonu,a poki co poogladam sobie w necie
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie jestem trochę zazdrosna a to mójwww.zomer.pl wow mój ma wreszcie nowe zdjęcia
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-01-24 o 12:18 |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakis czas temu powstawiali nowe fotki-z wesel z wrzesnia.wczesniej byly plenery letnie, boskieWasz fotograf tez ma suuuper zdjecia!!!
|
|
|
|
|
#2149 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama z rodzicami TŻ poznali się w sylwestra i też sobie przypadli do gustu. A moja mama to chciała zagadać wszystkich Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do nauk to my też mamy niestety przed sobą i jako, że nie mamy możliwości chodzić na normalne to też wchodzą tylko w grę weekendowe. |
|||
|
|
|
#2150 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() my tez mamy jeszcze przed soba nauki, ale mysle ze mamy jeszcze czas, skoro znajoma ktora bierze slub w czerwcu tez nie ma jeszcze ich zalatwionych ![]() chociaz ja wolalabym predzej miec to z glowy
|
|
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co nie mierzyłam jeszcze zadnej sukienki oprócz tej którą miała moja siostra I póki co chyba się nie wybiorę, bo na targach wszyscy mówili, że 3-4 miesiace wcześniej spokojnie wystarczy, więc myslę że wybioerę się koło kwietnia/ maja, bo znajac mnie to do tego czasu jeszcze 5 razy zmienie zdanie ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Bianeczka, twój też ma świetne zdjęcia Ja to w ogóle jestem maniaczką fotografii ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Aaa no i byłam w niedzielę na targach w Bielsku, ale byłam trochę zdegustowana, ze tak mało sukienek było... w ogóle wszystkiego było mało Jedynie obrączki sobie poogladaliśmy i chyba znalazłam firmę, która nam zrobi tort, bo wykonują takie o jakich marze
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
sukienki cz.1
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienki cz. 2
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
sukienki cz. 3
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Torciki
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Upatrzony i chyba od dziś wymarzony bukiecik
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba wystarczy, co?
|
#2158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widze ze chociaz Ty sobie fotki porobilas ja skleroza zapomnialam a zreszta nie pomyslalam o tym ![]() ladne te torciki a mieliscie mozliwosc posmakowac?bukiet-piekny ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- a no. bylam dzis z tz'tem zmienic umowe u fotografa-udalo sie zjechac 300 zl czyli na 2200 za ten pakiet (+fotoksiega oczywiscie) fajny i b.mily ten nasz fotograf i ogladalam jeszcze u niego fotoksiegi z wesela z wrzesnia i z lipca-BOSKIE ![]() i ta moja wymarzona sesja w morzu..smial sie jak mu powiedzialam ze tez o takiej marze, i to w pazdzierniku.. ale mysle ze jak sie nie uda to i tak zdjecia beda cudne bo pomyslow ma multum-na poczekaniu wymyslal![]() a potem pojechalismy jeszcze do kamerzysty. do ksiedza nie zdazylismy juz podjechac..a zreszta-wracajac atmosfera tak sie popsula ze nawet nie mialam ochoty..poklocilam sie z tz'tem
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-25 o 18:38 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
No to ładnie udało się Wam cenę wynegocjować
:brawo:Ja też nie do końca wiem jakim sposobem chcesz w październiku wejść do Bałtyku, ale w końcu jak panna młoda się na coś uprze to nie ma bata! ![]() Fajnie, ze macie takiego kreatywnego fotografa... my musimy sobie dopiero znaleźć jakieś super miejsce na plener...póki co nie za bardzo mam koncepcje ![]() A kłótnią z TŻtem się nie przejmuj to pewnie dlatego, ze macie dużo na głowie i czasami nerwy puszczają
|
#2160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bedzie chociaz coz juz na fotoksiege ![]() hihi, no jak sie czlowiek uprze to dopnie swego zobaczymy![]() a nasz fotograf na prawde ma mase pomyslow.wymysla na poczekaniu. zaproponowal nam tez np. sesje zima. powiedzial ze o szczegoly sie on zatroszczy. ubrani w jakies fajne czapeczki i szaliki i sesja na lyzwach, potem na saneczkach-zjazd z jakiejs gorki.. etc (ale chyba nie chcemy tyle czasu czekac, a poza tym nie wiadomo kiedy by spadl snieg) a pomysly?podejrzyj na stronkach fotografow.naszego podawalam wczesniej. nasz mial tez np na rowerach w jakims parku/lesie, na zlomowisku (zdjecie z koparka), w zamku...w jakich okolicach mieszkasz?nie ma tam jakiegos ciekawego miejsca-na odludziu? stare domy, zamek, most etc?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

nasz ślub 

) a zaręczyliśmy się we wrześniu 2009 
Jeszcze teraz dzień babci, dziadka więc trzeba było z kwiatuszkami pobiegać i wszystkich poodwiedzać w dniu ich święta 
A w niedzielę targi ślubne
Chociaż dzisiaj baaardzo spodobała mi się ta: 

Pewnie w niedzielę wieczorem zajrzę dopiero. A to stronka:
bo jednak odrobinkę się denerwowałam czy będa mieli o czym rozmawiać i czy nie bedzie dziwnie... O weselu właściwie nie gadali, bo stwierdzili, że najgorsze już załatwione i w ogóle fajnie bo się nie wtrącają i nie narzucają swojego zdania, pomimo że wesele bedzie na ich koszt
a w poradni też już byliście?
Ale my mamy 9. wiec musi być pięknie, bo jak nie to... 
Zresztą sami się przekonacie-poradnia poradni nie równa 

normalnie jestem trochę zazdrosna
to pewnie dlatego, ze macie dużo na głowie i czasami nerwy puszczają