|
|
#2881 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
tak sobie razem czaas spędzacie na basen, itd![]() ![]() Aaaa przynajmniej sobie z nami siedzisz na wizażu! ![]() ja się dziś z moim nie widzę, dziwnie sie czuje podobno się uczy na jutro.. no ale dobra )Cytat:
![]() no ciekawe kiedy się domyśli zapytać.. ![]() Cytat:
A w tym że nie chciałaś pieniedzy za dezodorant to nie widzę nic złego, a on szuka zaczepki do kłótni albo moze mu jest głupio z tego powodu
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
koszka napisal, ze nie jest zly...
tiiiaaa... wiedzialam, ze jak zwykle nie bedzie chcial pisac co go gryzie, chociaz domyslam sie, ze jest na mnie zly, ze u niego nie nocowalam i wolalam do domu jechac...
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Tak, dokładnie tak jest. Ja go nie podziwiam za wytrwałość, okłamał mnie, więc teraz to on ma problem. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Takiego który Cię okłamuje!? Ech.
|
||
|
|
|
|
#2885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym najbardziej chciala utrzymywac kontakt ale zebym sie nie angazowala i nie przejmowala tym wszystkim a z tym jest ciezko... Poza tym ja poprostu wiem ze jak ten kontakt zerwe to i tak za jakis czas sie odnowi. Jak juz pisalam chodzilismy do jednej klasy, i teraz przy kazdym spotkaniu klasowym (srednio co 3 miesiace) bedziemy sie widywac, na jakies okazje zyczenia sobie wysylamy, mieszkamy 5 minut od siebie w naszym miescie, czasami widuje go w pracy.... Wiec nie jest latwe takie definitwne zakonczenie znajomosci
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówię że z Wami nie jest fajnie ale też bym chciała od czasu do czasu sobie wyjśc gdzies nie wiem dlaczego ja taka aspołeczna jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Nie nie złośc się...rozumiem Cię
|
||
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie może powiedziec co go gryzie tylko tak sie zachowuje.. może przejdzie mu zaniedługo, oby![]() Cytat:
bo rozumiem że jeśli tak się oschle dla niego zachowujesz to nadal siedzi Ci to w głowie i myślisz nad tym cały czas?
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to byśmy się razem gdzieś wybrały hehe![]() ![]() bo ja też jestem chyba taka, a fajnie gdzieś wyjść potańczyć posiedzieć pogadać z ludźmi ![]()
|
|
|
#2890 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, zazwyczaj to ja proponuję spotkania, dlatego on się nie domyśli. Jemu się po prostu nigdzie nie spieszy, on wychodzi z założenia, że mamy całe życie przed sobą. Dzisiaj to już na pewno nie zaproponuje Szkoda, bo chciałam mu odmówić ehh, jutro pewnie będzie mi dwa razy ciężej odmówić, bo już tak dawno się nie widzięliśmy. Ale zobaczymy jak to się wszystko ułoży. Cytat:
Mój robił sobie kolacje, teraz je... Za 10 min minie godzina odkąd zaczął. Jaki to jest ślimak, masakra A jedzenie to już godzina czasu minimum u niego
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nadrobiłam. Co do tego wychodzenia , to jest Hawaii Party u nas zaraz po walentynkach i już zapowiedziałam mojemu , że idziemy, obiecał , że mnie tam zabierze. Będziecie mi pomagały dobierać strój ![]() Już mi się podoba ten pomysł
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie atakuj mnie
nie, nie uważam tak.---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Miałam się uczyc
|
|
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem. ![]() No i nie mogę się za bardzo wywnętrzać, bo jak się okazało kilka dni temu - przegląda moje posty na wizażu bo liczy, że znajdzie jakąś "pomoc" |
||
|
|
|
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde, rozumiem zawinil, ale dlugo tak jeszcze bedziesz trzymac go na dystans? Jego podziwiam za to, ze sie nie zniechecil, a Ciebie za to, ze tak dlugo potrafisz byc nieugieta. |
||
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a jutro już się go zapytasz czy się widzicie czy będziesz czekać aż on to zrobi? Cytat:
Wy to widzę macie udane zycie towarzyskie? co piszesz to gdzieś byliście itd zazdroszczęę ![]() ![]() A co do walentynek to jakoś mnie już nie cieszy to całe święto
|
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana ale ja Cie nie atakuje
i tez bym chciala miec faceta ktory by za mna tak "latal" (w granicach rozsadku bo co za duzo to nie zdrowo ) wiadomo ze milo jak TZ zaprosi do kina albo kupi kwiaty itp ale podczas cichych dni to takie jakby przekupstwo... ale jakie mile
|
|
|
#2897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To idź się uczyć! będziesz mieć z głowy będziemy Cię wspierać duchowo![]() Tak sobie myślę że mogłam zrobić tak samo jak Cholerka.. przetrzymać go, żebym zobaczyła czy mu zależy, jaki będzie itd.. a nie jak głupia mu się w ramiona rzucać.. ![]() ale nie wiem czy bym potrafiła, poprostu Cię podziwiam
|
|
|
#2898 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
I ja siebie podziwiam, że jeszcze się nie zniechęciłam, bo w normalnej sytuacji bym go zostawiła. Jedynym co mnie jeszcze trzyma to to, że mamy podpisaną umowę mieszkaniową do końca wakacji Cytat:
Właśnie to mnie wkurza, że gdyby nic nie przeskrobał, to by się tak nie zachowywał. Jasne, i tak mnie czasem zabiera na kawę czy do kina, ale nie stara się o to aż tak bardzo. Z drugiej strony, sama nie wiem czego chcę, i co mógłby zrobić, więc próbuje chłopak jak umie
|
||
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, padam z nóg
![]() Tata dzwonił, tęskni mi się za domem, nie lubię być tu sama
|
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, cos za latwo Ci przeszlo.. Wiem! To taka taktyka, zeby on to zobaczyl jak tu wejdzie?
|
|
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy bardzo dobrane grono przyjaciół, dlatego często gdzieś wychodzimy. TŻ światowy chłopak, wszedzie by mnie chciał zabrać, pochwalić się, pokazać. Uwielbiam jak mnie przedstawia,,Wy sie jeszcze nie znacie, to moja dziewczyna Xxxx" a nie jak niektórzy albo tylko imię, albo w ogóle sami się witają , a dziewczyna stoi obok i się patrzy...zwracam uwagę na takie rzeczy. Dzisiaj w tym barze siedzimy z dalszymi znajomymi w sumie, ogólnie ze 20 osób, i dzwoni jeden do naszego kumpla i mówi ,,No wbijaj wbijaj, ja jestem, Agnieszka ,X ze swoją kobietą i w ogóle to chodź" Normalnie taka ważna się poczułam ![]() Bez kitu zwracam uwagę na szczegóły
|
|
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdybym byla facetem i przeczytala ze moja dziewczyna tak napisala to nie wiem co bym zrobila....
|
|
|
|
#2904 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
i on o tym wie. Ja się bardzo łatwo zniechęcam, więc gdybyśmy mieszkali osobno, to dawno bym go zostawiła. Już wam mówiłam, to jemu bardziej zależy na tym związku niż mnie. Więc on na to patrzy w ten sposób - cieszy się, że umowa mieszkaniowa mnie tu trzyma, bo może zdąży w jej trakcie naprawić to, co spieprzył, i znów będzie dobrze.
|
||
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gdzie ten Twoj ma jakieś resztki dumy? Honoru? nie wiem czegokolwiek. Gdybym ja mojemu powiedziała, że jestem z nim, bo mamy umowe mieszkaniową , to by mnie zostawił od razu. Nie potrafię ogarnąć takiej sytuacji. Czy Ty go kochasz?
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do krakowa mam gdzies 17o km, wiec tez blisko
![]() yhh... nie draze dalej temtu, nie chce powiedziec to nie, ale wkurza mnie takie zachowanie....
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale właśnie napisał, że dzisiaj się już nie spotkamy No ale to dlatego, że ja zawsze mam czas Jak mu odmówię to zacznie inaczej mówić (mam nadzieję). No i spytał się czy się jutro spotkamy, bo już się stęsknił Co mu się stało ![]() No to powiedziałam, że możemy ale późnym popołudniem. Jutro babcia robi obiad z okazji Dnia Babci i wybieram się z rodzicami. Jemu nawet nie proponuję, bo wiem, że nie lubi tego typu imprez (ja też z resztą nie, ale w końcu babci nie zrobie przykrości) poza tym ma mnóstwo nauki. Wiedziałam, że jak ja już będę miała troszkę luźniej to jemu się jazda zacznie Tylko co ja mu moge pomóc z tego nieszczęsnego budownictwa No nic, ważne że przeszła mu faza ,,rzucam studia i się nie uczę". Niech się uczy i zalicza
|
|
|
#2908 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
A co ma do tego honor i duma? Ja dziękuję za taki honor i dumę, że on nawali, a potem się uniesie honorem, i nie będzie się starał. Wybacz, ale moim zdaniem to on się właśnie zachowuje honorowo - stara naprawić to, co spieprzył. Twój by Cię może zostawił, mój mnie nie - bo twierdzi, że mu ze mną dobrze jaka bym nie była, że mnie kocha, że mu zależy. Więc się stara wszystko naprawić. Ale z drugiej strony, ja bym ze sobą nie potrafiła być ![]() I zdefiniuj co według Ciebie oznacza "kochanie kogoś", to Ci powiem. Tylko bez bzdur w stylu "to się po prostu czuje", bo gdyby tak było, to by się okazało, że własnej matki nie kocham, a facetów to już w ogóle
|
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mój też zawsze podkreśli, że ,,to moja dziewczyna ***" ![]() Czasami aż sama się dziwiłam, czemu on to tak podkreśla każdemu. To ja go częściej komuś przedstawiam po samym imieniu ![]() Wiem, że to jest wkurzające. Ale naciskając go osiągasz odwrotny skutek. Najlepiej zapytaj go o to jak już mu przejdzie przy normalnej, spokojnej rozmowie. Teraz on się zamyka jeszcze bardziej.
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Za niedługo Was opuszczę bo pójdę się wykąpac...i troche wydepilowac przed jutrzejszym basenem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

....wiecie....bo jutro mamy na ten basen jechac razem no i ja a to mu napisałam wczoraj, że jak ucieknie na mój widok to go zamorduje albo jak pisaliśmy o naturalności to napisałam na sms, że też jest nią, że ciekawe czy jutro nie zmieni zdania....
Oczywiście potem go pochwaliłam - napisałam, że nie tylko dziękuję ale również że właśnie tego potrzebowałam 
tak sobie razem czaas spędzacie na basen, itd
To jest takie troche panikowanie, że już rozstanie itd. Znam to 

a on szuka zaczepki do kłótni albo moze mu jest głupio z tego powodu

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg

wiadomo ze milo jak TZ zaprosi do kina albo kupi kwiaty itp ale podczas cichych dni to takie jakby przekupstwo... ale jakie mile 

gdybym byla facetem i przeczytala ze moja dziewczyna tak napisala to nie wiem co bym zrobila....