2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 15:00   #4471
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

A ja się wypiękniłam Zrobiłam maske na włosy, posiedziałam w saunie, zrobiłam peeling z soli i oliwy i jestem gotowa na randkę Jeszcze muszą mi włoski wyschnąć I zaczynamy weekend pełen okazji do świętowania Tylko musze jeszcze pracę zaliczeniowa napisać przed wyjsciemNo i jeszcze jedną w ten weekend będe musiała napisaćBle.
Stary 2010-01-22, 15:04   #4472
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Jozia ja tam Cię podziwiam że robicie wesele z własnymi kucharkami. ja mam niemiele doświadczenia z organizowaniem takiego wesela. TŻta kuzynka robiła w jakiejś świetlicy wiejskiej. i 2 dni wcześniej musieli już pilnować sali, żeby nikt się nie włamał, a mieli jtam alkohole, napoje i część jedzenia uszykowanego.. i na weselu zarówno państwo młodzi i rodzice byli strasznie zmęczeni..

ja tam wolę przyjść z torebką i z nią wyjśc i niczym się nie martwić tylko w piatek rano zawiezie się napoje alkohole i ciasto, ale tym zajmnie się TŻ, z moim bratem i tatą bo ja będę się pieknić

a Jozia taniej Ci wyniesie takie wesele?? bo kuzynka TZta po slubie obliczyła, że wyszło jej tyle samo co jakby robiła gdzieś na sali gdzie jedzenie jest w cenie, i stwierdziła że drugi raz by się w to nie bawiła
Taniej hmm, gdyby za talerzyk gdyby policzyć 150 zł na 120 osób to 18.000 zł wychodzi. Ja za samo jedzenie licze 8.000 zł za kucharki 3.000 zł za sale 1.300 zł i za dekoratorke (niektórzy w cenie sali) 1.350 wiec 13.650 mnie wyniesie.

Byłam na weselu takim i takim ja marzyłam o takim gdzie sie wszytsklo samemu robi. Kuchary mamy sprawdzone wprawę na takich weselach mamy. A na sali od czwartku bedą spać szwagie z kuzynami. Wiec spoko a pzy takim pilnowaniu jest najlepiej jeszcze pzred weselem sie wypije.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:18   #4473
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam kiedy zacząć rozdawać zaproszenia chyba na początku marca jakoś wyjdzie
Co nie rpzdam tym razem, to wlasnie w marcu bede probowala.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Jeśli zostaniesz dłużej to zapraszam
Ale sie elegancko wprosilamNie bede ci zaklocac rodzinnej uroczystosci, ja tu sobie z dziewczynami przed monitorem posiedze i sie poemocjonuje

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Taniej hmm, gdyby za talerzyk gdyby policzyć 150 zł na 120 osób to 18.000 zł wychodzi. Ja za samo jedzenie licze 8.000 zł za kucharki 3.000 zł za sale 1.300 zł i za dekoratorke (niektórzy w cenie sali) 1.350 wiec 13.650 mnie wyniesie.

Byłam na weselu takim i takim ja marzyłam o takim gdzie sie wszytsklo samemu robi. Kuchary mamy sprawdzone wprawę na takich weselach mamy. A na sali od czwartku bedą spać szwagie z kuzynami. Wiec spoko a pzy takim pilnowaniu jest najlepiej jeszcze pzred weselem sie wypije.
Wlasnie dlatego zaluje, ze nie organizujemy wesela, chociaz znajac zycie, to my bedziemy pic bez pilnowania
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:23   #4474
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
o! my też mamy salę OSP, ale nie u nas w miejscowości tylko obok. bardzo mi się podoba, bo jest duża i przestronna, klimatyzowana, więc nie ma obaw, że trzeba będzie rozdawać ręczniki do obcierania potu z dekoltów poza tym my się zdecydowaliśmy na tą salę właśnie ze względu na to, żeby mieć osobno kucharkę, a to dlatego, że ja uwielbiam jej jedzenie taka zaprzyjaźniona ekipa weselna, sprawdzona i bardzo mi zależało żeby ją właśnie mieć.
My też mamy w mieścowości obok wesele. Ja mieszkam w Zduńskiej a wesele mamy 4 km za w Korczewie jest piekna nowa prawie ze sala ma 4 lata. I tz z klimatyzacja tylko jeden minus jest w kafelkach niby antypoślizgowych ale jednak kafelki. Ale i na kafelkach mozna sie wybawić
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:26   #4475
201701300931
Konto usunięte

Ja mam wesele kilka miejscowości obok mojej U siebie ślub, a potem wyprawa na salę No ale jedzie się tylko koło 20 minut, przez małe miejscowości, więc jest sympatycznie. Chociaż przejazd obok zakładów chemicznych to nie jest to, o czym można marzyć Za to wjazd do ośrodka wszystko rekompensuje, bo się jedzie już przez sam las i taki fajny tunel z drzew się robi
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:27   #4476
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
My też mamy w mieścowości obok wesele. Ja mieszkam w Zduńskiej a wesele mamy 4 km za w Korczewie jest piekna nowa prawie ze sala ma 4 lata. I tz z klimatyzacja tylko jeden minus jest w kafelkach niby antypoślizgowych ale jednak kafelki. Ale i na kafelkach mozna sie wybawić
Może kupcie gosciom antypoślizgowe skarpetki z hamulcami
O jaaa właśnie doczytałam, ze to sa skarpetki z ABS-em
http://www.bezpiecznyurwis.pl/c/pl/7...skarpetki.html
Stary 2010-01-22, 15:38   #4477
BlackAngel
Adwokat diabła

Czy u Was tez tak zimno?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 15:49   #4478
madmuazelle
BAN stały

Zimno chyba nie,bo 10 stopni ale pochmurno.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:50   #4479
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Czy u Was tez tak zimno?
ja właśnie wychodzę do domu, jak się nie odezwę wieczorem tzn że zamarzłam po drodze
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:50   #4480
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Lain u mnie słoneczko świeci i jest jakieś 5 stopni na plusie, ale jak przeczytałam Twojego posta to aż mnie ciary przeszły i zimno mi teraz
u mnie jest -9. i nie narzekalabym gdyby nie to, ze juz od dluugiego czasu nie widzialam slonca byl tam bodajze jeden sloneczny dzien, albo nawet i pol dnia a dzis tylko rano troszke zza chmur cos poswiecilo i to wszystko jakas taka chmurna kopula nad nami wisi

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam kiedy zacząć rozdawać zaproszenia chyba na początku marca jakoś wyjdzie
moj TZ juz mnie zaczyna poganiac zebysmy cos konkretniej z zaproszeniami mysleli, bo jego kolega z pracy, ktory ma slub w sierpniu juz zamowil ja mysle, ze w naszym przypadku spokojnie mozemy rozdac znajomym koncem marca, rodzinie w czasie wielkanocy i bedzie ok szczegolnie, ze Ci ktorzy beda zaproszeni w wiekszosci juz to wiedza

Cytat:
a potem mieliśmy wizytę w sprawie Senei, no i koteczka pojechała właśnie do swojego domku
super

Cytat:
Właśnie chcę kupić pastę Blanx wybielającą, żeby ząbki odświeżyć przed ślubem
Dobre toto jest?
ja wlasnie uzywam Blanxa zeby utrzymac biel po wybielaniu, ktore mialam ponad 2 lata temu i zwalczac osady od mojego uzaleznienia - herbaty i uwazam, ze jest super
te wszystkie niby wybielajace Colgate czy Blend a Med to sobie mozna wsadzic w...

chyba mam dzis ochote na lodowisko TZ zaraz wroci z pracy, nakarmie go moim spaghetii i zobaczymy co on na to
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 16:00   #4481
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Czy u Was tez tak zimno?
tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 16:27   #4482
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A ja się wypiękniłam Zrobiłam maske na włosy, posiedziałam w saunie, zrobiłam peeling z soli i oliwy i jestem gotowa na randkę Jeszcze muszą mi włoski wyschnąć I zaczynamy weekend pełen okazji do świętowania Tylko musze jeszcze pracę zaliczeniowa napisać przed wyjsciemNo i jeszcze jedną w ten weekend będe musiała napisaćBle.
A Ja właśnie wróciłam z Zary Kupiłam sobie cosik, TŻ wzięłam fajne koszulki na wakacje i z tego wszystkiego to jego obkupiłam! a poszłam z innym zamiarem Kocham ten sklep

A teraz idę się pięknić i pichcić jakąś obiadokolacyjkę, bo od śniadania jestem na jednym Grześku

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 16:55   #4483
agator74
Rozeznanie

My tez weselicho robimy z kucharkami itd, tylko nie w zadnej remizie ale sali weselnej a teraz podgrzewam sobie zupke od mamusi nie ma to jak prowancik z domciu

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:01   #4484
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oj ja bym z tym chlodzacym teraz zimowa pora nie dala rady

moj TZ tez jest bardziej zimno niz cieplolubny zawsze jak dzwonie zebami z zimna to on do mnie z tekstem 'otworz sie na zimno' tylko jak?
kiedys nawet rozwazal zeby z jakims klubem morsa isc sobie poplywac zimowa pora ogolnie bardzo lubi zimna wode uwaza, ze mu dodaje energii
a ja wrecz przeciwnie - ciepelko to jest to

a co studiujesz?

Woda to pokazesz synkowi prawdziwa zime koniecznie idzcie na sanki
ja studiuję turystykę i rekreację (od tego sem. turystykę międzynarodową), a wcześniej byłam na inżynierii środowiska na polibudzie ale zrezygnowałam, wyjechałam, wróciłam i wylądowałam na UE

a co to za serum termo-cośtam, ja też chcę takie bo ja zmazrluch jestem ( a tżcik zimnolubny )
Cytat:
jak w Grecji spadnie śnieg - tak, że robi sie biało a za chwile topnieje to ogłaszają klęskę żywiołową
ja każdego dnia mam ochotę ogłaszać klęskę żywiołową, gdy wchodzę rano do pracy i patrzę na termometr który wskazuje 13 stopni
a tu ani się ciepło ubrać za bardzo nie wolno ani nic, bo obowiązuje strój elegancki, a już mi się chce tą pracą i tą zimą
Cytat:
my też od kościoła mamy jakieś 20 min drogi na salę. ale nie mamy kafelek tylko parkiet

Cytat:
A Ja właśnie wróciłam z Zary Kupiłam sobie cosik, TŻ wzięłam fajne koszulki na wakacje i z tego wszystkiego to jego obkupiłam! a poszłam z innym zamiarem Kocham ten sklep

A teraz idę się pięknić i pichcić jakąś obiadokolacyjkę, bo od śniadania jestem na jednym Grześku
no to obkupiłaś tż pięknie zaproponuj mu rewanż

a ja wróciłam z krk zła, zmarznięta i nie załatwiłam nic co zamierzałam. dobrze że mama była w domu, to mi poprawiła humor pysznym obiadkiem

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:07   #4485
BlackAngel
Adwokat diabła

jeżu, z pracy do mnie bębnią ;|

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:29   #4486
lusmarija
Wtajemniczenie

tak rozmawiałyście o babciach i dziadkach ja już nie mam

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja ostatnio przez miesiac uzywalam tego http://www.domzdrowia.pl/68540,eveli...zuplajace.html i jak dzialanie wyszczuplajace jakichkolwiek kremow uwazam za bujde na resorach to to serum akurat bardzo fajnie ujedrnia (nawet TZ odczul roznice na mojej skorze ). malo tego, calkowicie pozbylam sie cellulitu (sciskam gdzie sie da i nie ma ). tylko z tym cellulitem to nie wiem czy kwestia balsamu, duzej ilosci cwiczen, plywania na basenie, sauny z lodowatymi prysznicami na cialo w przerwach czy gabki antycellulitowej. a moze to efekt laczny w kazdym badz razie cos (albo wszystko na raz) zadzialalo
też bardzo lubię to serum, ale trzeba uważać bo jak się przesadzi to można naprawdę nie wytrzymać
raz tak miałam mimo ze tez jestem ogromny zmarzluch

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
3) to papier 250 gr i rzeczywiście to idealny papier. Jest taki metaliczny, tzn. się mieni, trudno mi to wytłumaczyć, ale jest niby jasny brąz , ale się mieni w świetle delikatnie na niebiesko-fiolet czy coś takiego, z początku myślałam, że ten czekoladowy pasek nie będzie pasować, ale jednak pasi i te właśnie bierzemy. A jeszcze co mi się podoba, to że napisy imion, daty i "zaproszenie" leciutko są wypukłe W pozostałych tak nie było. - zdjęcia tego zaproszenia to 5, 6 i 7; link: http://www.allegro.pl/item883485171_...es_probki.html
ostatnio tez zwróciły moja uwagę te zaproszenia, nawet przymierzamy się z T5Z żeby zakupić próbki, bo czas najwyższy się zakręcić za zaproszeniami
choć na razie poszukujemy jeszcze troszkę tańszych, ale nie wiem czy znajdziemy jakieś sensowne

Cytat:
4 miesiące i 4 tygodnie czyli 21 tygodni

Cytat:
Lain u mnie słoneczko świeci i jest jakieś 5 stopni na plusie, ale jak przeczytałam Twojego posta to aż mnie ciary przeszły i zimno mi teraz
Szczęściara oddaj troszkę tego ciepła, chociaż u mnie dziś cały dzień piękne słonce świeciło, tylko gdyby ten mróz był trochę mniejszy, to by było całkiem sympatycznie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
10 miesiecy ma i juz 4 razy lecial, zazwyczaj sobie cala droge spi, brzdac kochany
Woda to ja cholera jasna mam prawie 26 i jeszcze nawet raz nie leciałam, life is brutal

Cytat:
o tez lubię ten sklep, a szczególnie męskie spodnie i damskie buciki

czeeeeeść kobietki

kupiliśmy wódkę

a dziś wybieramy się na imprezę urodzinową do siostry mojego TZ i nareszcie weekend, jak ja to lubię

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:50   #4487
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dziewczynki mam problem
Tylko nie mówcie, że wymyślam i przesadzam

Poniżej wklejam zdjęcia "mojej" sali ze strony zajazdu. Biel obrusów aż mnie walnęła po oczach i wiem, że będzie mnie przytłaczała
Chciałabym ją jakoś przełamać tak żebym lepiej się tam czuła i całość jakoś fajnie się komponowała.

Co myślicie o pomarańczowych kokardach z organzy na krzesłach i udekorowaniu takim materiałem stołów?
Będę miała herbaciany (pomarańczowy) bukiet, a Tż takąż butonierkę

Napiszcie co myślicie i poradźcie jak takie kokardy zrobić? Ile materiału kupić?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 18:15   #4488
gospella
Wtajemniczenie

ładna ta Twoja sala i faktycnzie odrobina koloru jej pomoże
co do ilości to nie wiem, ja bym zwiazywąła wokoło krzesła, ale to wyjdzie więcej, albo tylko kokarda i przypięta agrafką do krzesła albo przyszyta, zmierz ile na jedno krzesło trzeba i pomnóż tylko tak moge doradzic
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-22 o 18:17
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 18:20   #4489
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki mam problem

Poniżej wklejam zdjęcia "mojej" sali ze strony zajazdu. Biel obrusów aż mnie walnęła po oczach i wiem, że będzie mnie przytłaczała
Chciałabym ją jakoś przełamać tak żebym lepiej się tam czuła i całość jakoś fajnie się komponowała.

Co myślicie o pomarańczowych kokardach z organzy na krzesłach i udekorowaniu takim materiałem stołów?
Będę miała herbaciany (pomarańczowy) bukiet, a Tż takąż butonierkę

Napiszcie co myślicie i poradźcie jak takie kokardy zrobić? Ile materiału kupić?
pomarańczowy to dobry wybór. ożywi i tak jak mówisz przełamie biel, może być jeszcze ew. zieleń też ładnie się prezentuje, tak świeżo. kokardy na krzesłach też uważam za dobry pomysł (my z tżtem na pewno będziemy mieć coś w tym stylu ) a żeby ożywić stoły, to możesz np przez środek po długości delikatnie udrapować organzę (ale tylko przez środek, żeby gościom było wygodnie jeść ) możesz też np porozkładać materiałowe serwetki pod talerze, np białe z pomarańczowymi naprzemiennie. też to ładnie wygląda. i uszy do góry!! a co do ilości materiału to już kochana musisz mierzyć na sali stoły i krzesła

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 18:28   #4490
gospella
Wtajemniczenie

pozazdrościłam zakupów i u mnie joanna żel pod prysznic czekoladowy, płyn do demakijażu, płyn do kąpieli i lakier do paznokci w kolorze lilaróż
poszalało się
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:51   #4491
metkaa
Zakorzenienie

czesc

jak tak czytam to wychodzi na to ze nie mało z nas bedzie miało wesele z własnymi kucharkami

toskaKrk mi sie chyba pomaranczowy podoba i burgund fajny,

bylismy dzis na drugim spotkaniu w poradni, babka oczekiwala chyba ode mnie wiekszego entuzjazmu odnosnie mierzenia temperatury gadala i gadala a na koniec wyjela kartke i powiedziala ze nam dziekuje i juz nie musimy wiecej przychodzic, czyli poradnia juz zaliczona, w przyszlym tygodniu albo za 2 jade do miejscowosci gdzie sie urodziłam (jakies 5o km ode mnie) wyciagne akt chrztu (juz dzis dzwonilam tam do kancelarii i bardzo mily ksiadz powiedzial ze juz naszykuje) i akt urodzenia, tz tez pojedzie w druga strone zalatwic swoje papierki

jutro moze obejrzymy obraczki,

a do slubu 85 dni
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:53   #4492
anesh_
Zakorzenienie

Hej) Ja się tylko przywitać przyszłam:d. Widziałam, że rozmawiałyście o salach i restauracjach i z tej rozmowy wynikało (jeżeli dobrze zrozumialam), że remiza jest czymś beeee?
My robimy w remizie... ale mi się ona podoba, jest nowa, ściany czyste, jest duża, z dużymi oknami, - także nie widze problemu.
a tak w ogóle sesja mi się zaczęła.... i już mi sie nie chce(

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

jak tak czytam to wychodzi na to ze nie mało z nas bedzie miało wesele z własnymi kucharkami

toskaKrk mi sie chyba pomaranczowy podoba i burgund fajny,

bylismy dzis na drugim spotkaniu w poradni, babka oczekiwala chyba ode mnie wiekszego entuzjazmu odnosnie mierzenia temperatury gadala i gadala a na koniec wyjela kartke i powiedziala ze nam dziekuje i juz nie musimy wiecej przychodzic, czyli poradnia juz zaliczona, w przyszlym tygodniu albo za 2 jade do miejscowosci gdzie sie urodziłam (jakies 5o km ode mnie) wyciagne akt chrztu (juz dzis dzwonilam tam do kancelarii i bardzo mily ksiadz powiedzial ze juz naszykuje) i akt urodzenia, tz tez pojedzie w druga strone zalatwic swoje papierki

a do slubu 85 dni
Super
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 20:07   #4493
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Może kupcie gosciom antypoślizgowe skarpetki z hamulcami
O jaaa właśnie doczytałam, ze to sa skarpetki z ABS-em
http://www.bezpiecznyurwis.pl/c/pl/7...skarpetki.html
Maly takie maSerio

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Woda to ja cholera jasna mam prawie 26 i jeszcze nawet raz nie leciałam, life is brutal
A niedlugo juz 6 razy bedzie, wiec musisz nadrabiac

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Dziewczynki mam problem
Nic nie wymyslasz i nie przesadzasz, masz 3 tygodnie do slubu, wiec takie sprawy beda teraz na porzadku dziennym, te pomaranczowe kokardy to dobry pomysl. Siedze sobie przed kompem i przyszedl do mnie 3-letni siostrzeniec TZ-a i zaczal pytac o emotikonki Interpretacja emotikonek wedlug 3-letniego brzdaca:
bad woman
rabbit
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 20:13   #4494
toskaKrk
Wtajemniczenie

Fajnie, że nie odrzucacie mojego pomysłu z ożywieniem sali

Gorzej będzie z jego wykonaniem, bo ze mnie dusza artystyczna żadna i nawet nie umiem sobie policzyć ile miałabym kupić materiału itd.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

a do slubu 85 dni
Fajnie z tą poradnią, a do ślubu już masz bliziutko

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Ja też nie leciałam nigdy takim samolotem rejsowym
Ale za to zdarzyło mi się lecieć szybowcem i helikopterem
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 20:30   #4495
aicila
Rozeznanie

Witam dziewczyny
Ja tylko na chwilkę, bo Tż jest u mnie na weekend (a w pon mam egzamin) i nie bardzo mam czas na wizażowanie

Cytat:

Ja też mam wesele na sali i jakoś się tego nie boję. Damy sobie ze wszystkim radę (zresztą, tak naprawdę to ja tam nic robić przecież nie będę ) bo kucharki mamy sprawdzone i one sobie ze wszystkim dadzą radę, a do pilnowania też się zawsze kogoś znajdzie
wiadomo, że w restauracji jest dużo łatwiej i ładniej, ale my tak jak Jozia będziemy mieli dużo gości na weselu i różnica w kosztach będzie znacząca.
a, że moi ani Tż rodzice na kasie nie śpią, do tego moi rodzice kupili rozpoczętą budowę domu (więc mają inne dużo większe wydatki), więc takie rozwiązanie dla nas jest idealne

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 20:43   #4496
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

Gorzej będzie z jego wykonaniem, bo ze mnie dusza artystyczna żadna i nawet nie umiem sobie policzyć ile miałabym kupić materiału itd.
obwiązałam krzesło wstążką-bo organzy takiej dużej jeszcze nie mam i mi wyszło, ze potzreba mniej więcej 2,3 metra. No ale wiesz te moje wyliczenia to tak 'na sucho"
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 20:55   #4497
madmuazelle
BAN stały

Mi się podobają krzesła ozdobione tym materiałem z kokardami.
Sprzedam Wam hita,wiecie że....................... ..............
u nas stoi jeszcze mała choinka no,bo się dobrze jeszcze trzyma,a po drugie chcemy ją posadzić w ogródku, ale jak nie śnieg to deszcz pada.
Dzisiaj zrobiłam jednak krok w przód i ściągnelam lampki.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-22 o 20:57
Stary 2010-01-22, 21:03   #4498
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mi się podobają krzesła ozdobione tym materiałem z kokardami.
Sprzedam Wam hita,wiecie że....................... ..............
u nas stoi jeszcze mała choinka no,bo się dobrze jeszcze trzyma,a po drugie chcemy ją posadzić w ogródku, ale jak nie śnieg to deszcz pada.
Dzisiaj zrobiłam jednak krok w przód i ściągnelam lampki.
do 2 lutego moze stac
Stary 2010-01-22, 21:16   #4499
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
do 2 lutego moze stac
Mówisz i masz.
Pogoda się poprawi to wyjedzie z domu do ogódka.

Tośka,fajna sala.Lecz ja na tych materiałach się nie znam tzn niewiem ile by tego trzeba było kupić.

Metka,no to już po bólu. Poradnia załatwiona.

anesh,ja do sali w Remizach nic nie mam.My nawet taką jedną ogladaliśmy,mi się nie podobała tylko ze względu że była za duża na nasze małe wesele.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Nie chciało mi się cytowac,więc nadrabiam i pize sobie na kartce co mam/komu napisać.

Za dziewczyny,które mają teraz gorący okres sesyjny trzymam kciuki.

A i przypomniało mi się,że tż ostatnio mnie podwójnie rozbroił,bo po pierwsze.
Leciała piosenka Paulli w tv-bądz szczęsliwy z nią.....blabla.A tż zadał pytanie,to przy tej piosence będzie tańczyć.A ja,że nie przecież przy Kukulskiej i Piasku.Zapomniał się poprostu.

A po drugie,ogladaliśmy film wieczorem-Rozmowy nocą,jak go oglądałyscie to wiecie,że tam dziewczyna bardzo chciała zajść w ciąże,noi była u gina i kazała jej i jemu brac kwas foliowy.
Na co zdzwiony tż popatrzył na mnie i powiedział : kwas foliowy??
Ja: No,kobiety to biora zanim zachodzą w ciąze,w trakcie chyba też dla dobra czyt: rozwoju dziecka.A tż zadał mi pytanie: ja tez będe musiał brać.
Moja reakcja to była taka -->

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-22 o 21:18
Stary 2010-01-22, 21:22   #4500
obca7
Wtajemniczenie

Dobranoc dziewczynki
Ja jutro mam pobudkę o 5.30 Ale na szczęście tylko jutro adę w niedziele wolne
Kolorowch snów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości