2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 16:09   #4381
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

hej PMki w końcu dotarłam do Was
Obca ja teraz na stażu można powiedzieć że piastuję to samo stanowisko co Ty Bo jestem w referacie ogólnym i informatyki a kancelaria podlega właśnie pod ten referat. Niektórzy petenci są baaaardzo oryginalni
Stary 2010-01-21, 16:11   #4382
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Tośka,tobie zostało 24 dni do slubu.Wow

Can"t ( gdzies mi jedna kreseczka zagineła ) gratki 4 miechów do slubu.

Marta,ja sobie jedynie kupiłam szampon i odżywke do włosow. Zaś wczoraj,to musiałam pęsete kupić bo gdzieś poprzednią posiałam.
To miałaś pełen relaks dzisiaj dzien relaxu/kobiet

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-21 o 18:07
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 16:25   #4383
metkaa
Zakorzenienie

czesc i czołem,
piszecie i piszecie, kto to ogarnie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a czemu nie ??? Co babcia to pies ??
Nie dajsz zaproszen tylko swiadkom i rodzicom.. Bo oni niejako są w komitecie organizacyjnym.. Nie wiem jakie jest zdanie innych dziewczyn ale ja swojej babci i babci tz zamierzam dac zaproszenie
my zaproszenia dajemy wszystkim ktorych chcemy widziec na swoim slubie czy weselu, jakos nie wyobrazam sobie nie dac zaproszenia rodzicom,

aniolekKB sukienka bardzo ładna,

lain fryzurka niezła tylko włosów trzeba miec troche

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no i wiece tak schudłam że w niektóre suknie 38-40 już wchodzę, a niedawno ( 3 m-ce ) temu chodziłam w 44 no i brzuszka już prawie też nie widać
super, gratulacje,

a co do sukni to mi sie chyba pierwsza najbardziej podoba,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 16:32   #4384
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Marta,ja sobie jedynie kupiłam szampon i odżywke do włosow. Zaś wczoraj,to musiałam pensete kupić bo gdzieś poprzednią posiałam.
To miałaś pełen relaks dzisiaj dzien relaxu/kobiet
Ja mam 3 pęsety (sprawdziłam w słowniku ), bo zawsze je gubię
Bardzo miło było. Aż mi żal, że to już ostatnia mikrodermabrazja, bo to bardzo miłe tak sobie przez godzinkę leżeć i pozwolić się sobą zaopiekować
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 16:46   #4385
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Gratuluję 5 i okrągłej liczby do odliczania
A jak tam @ ? Przyszła na dobre?
a no przyszła

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Can"t ( gdzies mi jedna kreseczka zagineła ) gratki 4 miechów do slubu.

ja po tym jak zaczęłam się uczyć i przeczytałam 2 strony notatek usnęłam jak niemowle na 2 godziny jak tak dalej pójdzie to tych 2 egzaminów w przyszłym tygodniu nie zdam, a mam we wtorek i srodę.. nie lubię tak dzień po dniu wrr
no to pijemy

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-21 o 16:49
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 16:53   #4386
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Aaa... no tak ja to mam sklerozę więc proszę o wybaczenie
mi to jest w sumie bez różnicy czy się uszyje, czy kupi - byleby tanio było bo na suknie za 3 tys mnie nie stać tak do 2 tys planuje coś zakupić w sumie to miałam plan najpierw pochodzić i zobaczyć w czym mi jest dobrze a potem dać krawcowej do uszycia ale mam namiary na dwie (jedna - koleżanka średnio zadowolona z efektu, druga - koleżanka koleżanki koleżanki itd.)
Wybaczam

Zobaczymy jak moja krawcowa uszyje , mam nadzieję, że będzie ok. Ale jak widziałam inne suknie spod jej ręki to nie powiem, niektóre to prawie oryginały niektórych modeli znanych marek.. Ale zawsze coś tam przerabia, więc producenci przyczepić sie nie mogą
W każdym razie, właśnie ja tak zrobiłam, że pochodziłam do różnych salonów i przymierzałam, żeby zobaczyć w czym mi dobrze.
Polecam pojechać na Kijowską na przeciwko Warszawy Wschodniej, jest kilka salonów. W Karinie mi się podobało, babki spoko, poza tym suknie to są ich własne, więc można przerobić tak jak się chce.
Na Jana Pawła i Nowolipki to poszłam popatrzeć tylko, poprzymierzałam parę sztuk, ale nic w zasadzie ładnego mi nie znalazły a ceny
W każdym razie polecam przejść się po kilku salonach.
Jeszcze mogę Ci powiedzieć o jednym salonie co jest na Ursynowie. Później poszukam namiary jeśli będziesz chciała - tam mieli raczej przystępne ceny.
Cytat:

To wrzuć nam zdjęcia jak już będzie gotowe
W klubie wrzucę, ale dopieor po niedzieli, jak już TŻ te prezenty dostanie.
Stary 2010-01-21, 16:56   #4387
BlackAngel
Adwokat diabła

juz, a raczej dopiero w domku..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 16:58   #4388
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a no przyszła
no to pijemy
No to jest potrójna okazja do picia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 17:11   #4389
gospella
Wtajemniczenie

cześć
ale u nas zima, a dziś musiałam pojedzić po mieście, dent i naprawa nadkola w aucie, i padał śnieg okropny, brr
no ale już siedzę w domku, popijam herbatkę czerwoną z grapefruitem,
ogólnie to niech ta zima się skończy.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 17:48   #4390
certina4
Wtajemniczenie

jeszcze raz dziękuję za wszystkie opinie są zróżnicowane, ale tak jak i moje typy ciężko mi się zdecydować na jedną suknię, ale to nie koniec mojego mierzenia więc może kiedyś nadejdzie ten piękny dzień i skończy się problem z wyborem sukni

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Jak dla mnie zdecydowanie Jolie wygrywa. Pierwsza ma za dużo na dole poświrowane. Ostatniej ani się waż więcej dotykać. Już na miniaturce zdjęcia widziałam, że to nie to. Te dopasowane wyglądają na Tobie bardzo ładnie, ale niestety głównie z przodu, bo z boku widać brzuszek. Moim zdaniem ładnie byś wyglądała w koronkach takich smukłych, ale żeby sie suknia zaczynała delikatnie rozszerzać gdzieś w połowie pupy albo na wysokości 3/4 pośladków. Bo na tych zdjęciach suknie zaczynają się rozszerzać niżej i masz brzuszek opięty i dlatego tak go widać. A w tej Jolie, to Ci powiem, że jak Cię zobaczyłam, to sobie pomyślałam, że Ty zawsze tak mówisz, że jesteś duża, a Ty chyba masz tylko kości grube i dużo wzrostu, bo brzuszek masz albo taki płaski albo tak wciągnięty Podobasz mi się w niej i z boku i z przodu. Tak Cię wysmukla i nadaje lekkości.
Jazz bo ja w ciągu 3 m-cy schudłam 12 kg 7 po diecie a resztę ze stresu w pracy. Zdarzało mi się chudnąć 2kg w tydzień niestety chudnę, ale ceną zdrowia czasami ze stresu nic nie mogę zjeść taki mam żołądek zaciśnięty, więc pewnie do ślubu jeszcze mnie ubędzie TŻ mówi że już wystarczy tego chudnięcia, ale ja się nawet nie odchudzam teraz tylko po prostu stres mnie w pracy zrzera Z rozmiaru 44 zeszłam na 40-42, na dole też jeden rozmiar w dół. A jeśli chodzi o suknie to mieściłam się nieraz w 38 a bez problemu w 40

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 17:57   #4391
can't be perfect
Wtajemniczenie

a TŻcik dzisiaj do mnie nie przyjedzie.. jest zmęczony po pravy to kazałam mu się porządnie wyspać

więc muszę się wziać do nauki i wykorzystac ten czas w samotności

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 18:14   #4392
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ja mam 3 pęsety (sprawdziłam w słowniku ), bo zawsze je gubię
Bardzo miło było. Aż mi żal, że to już ostatnia mikrodermabrazja, bo to bardzo miłe tak sobie przez godzinkę leżeć i pozwolić się sobą zaopiekować
Już poprawiłam błąd. Ja kosmetyczke zamierzam odwiedzić.

Cytat:
a no przyszła
no to pijemy
No to do dna

Cytat:
a TŻcik dzisiaj do mnie nie przyjedzie.. jest zmęczony po pravy to kazałam mu się porządnie wyspać

więc muszę się wziać do nauki i wykorzystac ten czas w samotności
Miłego zakuwania.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:20   #4393
obca7
Wtajemniczenie

Wróciłam od babci, oczywiście nie obyło się bez przygódPrzez nie odsniezoną drogę. Jakaś głupia baba prawie lusterko mi skasowała, bo się pchała na chama wrrr-ja stanęłam wczesniej bo sniegu może z 50 cm i nawet na pobocze nie można było zjechać ona ze swojej strony tyle nie miała, no ale nie zjechała i zonk-na chama, byle przejechać. . Ten hałas zaraz mi wypadek przypomniałAle na szczęście nic się nie stało. Mój samochód cały, ona wjechała w zaspę i nie mogła wyjechać. Ale 4 ich było więc pewnie im to sprawnie poszło.

A teraz czas się zabrać za naukę, rewizja finansowa czekaŻeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce:P
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:31   #4394
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Chciałam się pochwalić ze menu weselne już ustalone. We wtorek byłam u kucharki. I już wszystko załatwiłam za sama kucharkę z 6 kelnerkami i panią gospodarcza zapłacę 2900zł...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:31   #4395
gospella
Wtajemniczenie

jak sobie wspominam lata studiów nie tylko magisterskich to az brrrr
a od 28 go zaczyanm miesięczne szkolenie i tez będę musiała sie uczyć br br br
Stary 2010-01-21, 18:36   #4396
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić ze menu weselne już ustalone. We wtorek byłam u kucharki. I już wszystko załatwiłam za sama kucharkę z 6 kelnerkami i panią gospodarcza zapłacę 2900zł...
a to wy osobno placicie za sale i za obsluge? nie macie wszystkiego razem w jednej cenie?
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:40   #4397
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
a to wy osobno placicie za sale i za obsluge? nie macie wszystkiego razem w jednej cenie?
Nie mamy. Ponieważ my mamy sale OSP. Za sale płace 1300zł.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:41   #4398
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
nie każda sala ma "swoje"kucharki. U nas w okolicy zawsze trzeba mieć swoje kucharki.

teraz już naprawdę uciekam się uczyć:rolleyes :
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 18:45   #4399
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Nie mamy. Ponieważ my mamy sale OSP. Za sale płace 1300zł.
a no tak nie pomyslalam o tym
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 19:16   #4400
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Yyyy całkiem sporo zostało

Głównie drobiazgi: naklejki na ciasto, zawieszki na wódkę, winietki, ale to wszystko jest do załatwienia, kupić coś na dekorację auta i domu, pończochy czy rajstopy?,

No i z większych spraw: spowiedź wynajęcie busa, prezenty dla rodziców, no i nauczyć się tańczyć

Ze spraw dramatycznych: fryzura

Pewnie drugie tyle spraw mamy do załatwienia, tylko o nich teraz nie pamiętam

A przed chwilę okropnie pokłóciłam się z Tż. Przez telefon, bo jest obecnie w domu rodziców
nie martw się pogodzicie się rozglądałaś sie za innym fryzjerem?
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
w sobote mam egzamin i nic nie umiem ;/
sila wizażowych PM 2010 - niech moc bedzie z Tobą
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
debilus upierdlivus pospolitus

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Jeden plus - zamówiłam bolerko. Butów oczywiście nie znalazłam I zrezygnowałam z wielu sklepów, bo tak mi zimno w stopy było, że musiałam wrócić do domu się ogrzać... I dzisiaj robię dzień lenia

A od jutra nauka na drugi najgorszy egzamin To będzie kosmos
ja nei znalazłam bielizny, a obleciałam 1/4 maista, butów też się nie udało kupić, bo pocałwoałam w 3 sklepach klamkę, a pisało, że czynne do 18 i 0 wywieszki że zamknięte Kupiłam zimowe butki dla siebie za to, po poprzednie się rozwaliły po 2 m-cach no i 2 koszulki w Tesco za całe 22 zł No i jeszcze żarełko dla królisia, szampon intensywnie malinowy, odżywka do włosów i serum liftingujące do całego ciała, bo trza jakoś na tym ślubie za te paredziesiąt dni wyglądać a przynajmniej spróbować...
Cytat:
hej dziewczynki

z wczorajszego koła dostałam 5 hihi jeszcze 3 egzaminy i ferie jesli poprawki mieć nie będę

poza tym dzisiaj dokladnie 4 miesiące do slubu jestem w głębokim szoku jak ten czas szybko leci.. jak skończy mi się sesyja muszę z TZtem powaznie porozmawiać, co z jego umową o pracę, bo musimy mysleć gdzie będziemy mieszkać po slubie, ostro bierze się za przygotowania do slubi- lista gości i zaproszenia..
zastanawiam się czy by nie zrobić samej winetki i te naklejki na wódkę i zawieszki na wino
wow!!! 4 m-ce!!! ale malutko
my dziś równe 7 m-cy, czyli Ty 3 m-ce będziesz mężatką, a ja dopiero się zaobrączkuję
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
A u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie
Nie wiem czy rozmawiać z nim na ślubne tematy czy nie?
Proboszcz coś wspominał, jak zapisywał nasz ślub, że nie będziemy z TZ musieli chodzić na kursy bo da mi płytki i sobie pooglądamy, ale może nie pamiętać.
u mnie też dziś był i bez wspomnienia o ślubie się nie obyło, bo sie zapytał czemu jeszcze z domu nie wyfrunełam
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czesc
cześć

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-21 o 19:18
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:53   #4401
can't be perfect
Wtajemniczenie

Jozia ja tam Cię podziwiam że robicie wesele z własnymi kucharkami. ja mam niemiele doświadczenia z organizowaniem takiego wesela. TŻta kuzynka robiła w jakiejś świetlicy wiejskiej. i 2 dni wcześniej musieli już pilnować sali, żeby nikt się nie włamał, a mieli jtam alkohole, napoje i część jedzenia uszykowanego.. i na weselu zarówno państwo młodzi i rodzice byli strasznie zmęczeni..

ja tam wolę przyjść z torebką i z nią wyjśc i niczym się nie martwić tylko w piatek rano zawiezie się napoje alkohole i ciasto, ale tym zajmnie się TŻ, z moim bratem i tatą bo ja będę się pieknić

a Jozia taniej Ci wyniesie takie wesele?? bo kuzynka TZta po slubie obliczyła, że wyszło jej tyle samo co jakby robiła gdzieś na sali gdzie jedzenie jest w cenie, i stwierdziła że drugi raz by się w to nie bawiła
Stary 2010-01-21, 20:03   #4402
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja nei znalazłam bielizny, a obleciałam 1/4 maista, butów też się nie udało kupić, bo pocałwoałam w 3 sklepach klamkę, a pisało, że czynne do 18 i 0 wywieszki że zamknięte Kupiłam zimowe butki dla siebie za to, po poprzednie się rozwaliły po 2 m-cach no i 2 koszulki w Tesco za całe 22 zł No i jeszcze żarełko dla królisia, szampon intensywnie malinowy, odżywka do włosów i serum liftingujące do całego ciała, bo trza jakoś na tym ślubie za te paredziesiąt dni wyglądać a przynajmniej spróbować...
oooo to musisz powiedzieć co to za szmapon, bo sobie wyobraziłam, że by po nim włoski tak pięknie pachniałyDaj znac czy pachną I co to za serum kupiłaś? Ja właśnie wróciłam z aqua aerobiku i sie wysmarowałam balsamem wyszczuplająco-antycellutowymGdyby tak te balsamy działały tak jak sie nazywają
Stary 2010-01-21, 20:04   #4403
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Jozia ja tam Cię podziwiam że robicie wesele z własnymi kucharkami. ja mam niemiele doświadczenia z organizowaniem takiego wesela. TŻta kuzynka robiła w jakiejś świetlicy wiejskiej. i 2 dni wcześniej musieli już pilnować sali, żeby nikt się nie włamał, a mieli jtam alkohole, napoje i część jedzenia uszykowanego.. i na weselu zarówno państwo młodzi i rodzice byli strasznie zmęczeni..

ja tam wolę przyjść z torebką i z nią wyjśc i niczym się nie martwić tylko w piatek rano zawiezie się napoje alkohole i ciasto, ale tym zajmnie się TŻ, z moim bratem i tatą bo ja będę się pieknić

a Jozia taniej Ci wyniesie takie wesele?? bo kuzynka TZta po slubie obliczyła, że wyszło jej tyle samo co jakby robiła gdzieś na sali gdzie jedzenie jest w cenie, i stwierdziła że drugi raz by się w to nie bawiła
nom zgadzam się, ja tez zastanwialam się może nie nad salą OSP ale w Lublinie jest super miejsce Akademii Przyrodniczej na Felinie, ale jak zaczęłam liczyć, i mysleć nad czym będę musiała mysleć- w sensie pilnowania, to mi się gorzej zrobiło, cenowo wyszło drożej, bo musielibysmy za salę płacić dodatkowo, i dowieźć napoje (masakra) i inne rzeczy. Teraz mam w nosie, alkohol się zawiezie, ciasto licze że zawiezie cukiernia i tyle.
Mam skłonności organizatorskie, ale własnego ślubu to mi się nie chce

a propos zatrudniłybyście agencję ślubną czy konsultanta slubnego?
Stary 2010-01-21, 20:08   #4404
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nom zgadzam się, ja tez zastanwialam się może nie nad salą OSP ale w Lublinie jest super miejsce Akademii Przyrodniczej na Felinie, ale jak zaczęłam liczyć, i mysleć nad czym będę musiała mysleć- w sensie pilnowania, to mi się gorzej zrobiło, cenowo wyszło drożej, bo musielibysmy za salę płacić dodatkowo, i dowieźć napoje (masakra) i inne rzeczy. Teraz mam w nosie, alkohol się zawiezie, ciasto licze że zawiezie cukiernia i tyle.
Mam skłonności organizatorskie, ale własnego ślubu to mi się nie chce

a propos zatrudniłybyście agencję ślubną czy konsultanta slubnego?
za dużo zachodu by było, chyba że ktoś ma bardzo zaufane kucharki..

mi nie potrzebny żaden konsultant ślubny wystarczy że mam Was
Stary 2010-01-21, 20:08   #4405
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
oooo to musisz powiedzieć co to za szmapon, bo sobie wyobraziłam, że by po nim włoski tak pięknie pachniałyDaj znac czy pachną I co to za serum kupiłaś? Ja właśnie wróciłam z aqua aerobiku i sie wysmarowałam balsamem wyszczuplająco-antycellutowymGdyby tak te balsamy działały tak jak sie nazywają
boziu mi to się nie chce smarować mam tego mega ilości, ale ze stosowaniem koszmar, a latka lecą....

odnośnie bielizny, nie wiem co będzie , narazie nie znalazłam stanika z odpinanymi ramiączkami na siebie, obawiam się, że będę miała ogromny problem. a muszę miec przezroczyste ramionka. a nie chce mi się też specjalnie w takie mrozy jeździć, przy okazji obleciałam.

W ogóle to cieszę się, że jesienią pooblatywałam rożne ślubne miejsca jak było cieplej i teraz nie muszę tylko w konkretne miejsce i już. teraz bym się załamała

can't Ty tydzień przede mną ślubujesz?

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-21 o 20:12
Stary 2010-01-21, 20:15   #4406
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
can't Ty tydzień przede mną ślubujesz?
8 dni przed
Stary 2010-01-21, 20:16   #4407
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
8 dni przed
a Ty nie w sobotę? jak obyczaj każe?
Stary 2010-01-21, 20:19   #4408
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Jooł wróciłam
Stary 2010-01-21, 20:21   #4409
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
a Ty nie w sobotę? jak obyczaj każe?
na mojej sali w maju nie ma w soboty wesel, bo wolą organizować komunie poza tym jak zamawialismy rok temu w grudni salę to na maj były 2 piatki wolne.. na mojej sali wesela organizowane sa nawet w środku tygodnia, kolega miał np w środę, tyle jest chętnych, jak bylismy wtedy zamawiać salę to na 2011 soboty od czerwca-wrzesnia 2011 były zajęte chcieliśmy ewentualnie w kwietniu ale brak terminów, a pierwsza wolna sobota to była w listopadzie 2010
Stary 2010-01-21, 20:27   #4410
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
na mojej sali w maju nie ma w soboty wesel, bo wolą organizować komunie poza tym jak zamawialismy rok temu w grudni salę to na maj były 2 piatki wolne.. na mojej sali wesela organizowane sa nawet w środku tygodnia, kolega miał np w środę, tyle jest chętnych, jak bylismy wtedy zamawiać salę to na 2011 soboty od czerwca-wrzesnia 2011 były zajęte chcieliśmy ewentualnie w kwietniu ale brak terminów, a pierwsza wolna sobota to była w listopadzie 2010
wow,co to za sala
daj linka, bo chcę obejrzeć to cudo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości