![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię Dior Addict Eau Fraiche, CK Eternity, Dior, L'oreal...Wątek zamknięty! Witam ![]() dokładka na czerwono rezerwacja na zielono wymiana na szaro Dokładka:
Oferuję do wymiany
świeży, poj. pierowtna 50 ml zużycie niewielkie. Mimo, że z początku zapach mnie zachwycił, to jednak chyba nie pasuje do mnie. Niestety nie mam już kartonika. Polecam i czekam na propozycje ![]() ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-03-10 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię Dior Addict Eau Fraiche
Może Idol Armaniego?
Albo coś z mojego wątku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zapraszam do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moze My Givenchy Dream 35/50 plus cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na ten zapach
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Też nieśmiało zapytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może coś Cię zainteresuje z moich propozycji ![]()
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Hej Lubię Armaniego, ale ostatni jego wynalazek jest zupełnie nie dla mnie. Mimo to dzięki ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Dziękuję, ale nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Dziękuję, ale nic mi nie wpadło w oko ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Witaj Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Dzięki za propozycje, niestety Aliena nie lubię, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Hej Staram się odpowiadać po kolei, a tu taki psikus (przepraszam) Wstępnie podoba mi się: Escada - Signature ok. 28/30 ml - z wymianki z Itaką -tylko za coś super, podoba mi się i nie muszę się z nią rozstawać (brak kartonika) ale przydałaby się jakaś dokładka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Witaj Na razie chyba nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Niestety nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16646863]Moze u mnie Cie cos zainteresuje?[/QUOTE] Witaj Chętnie przygarnę: - Mont Blanc Femme Individuelle - 30 ml, ubytek to dokladnie jeden psik , czy mogłabyś coś dorzucić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hej ; )
może chciałabyś YSL Paris jardines romantiques 60ml? ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-22 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=blueflower;16646883]Witaj
Nie znam My Dream, ale cenię Givenchy , czy mogłabyś coś dodać od siebie na temat zapaszku (recenzje na wizazu ma super), czy jest trwały? Co mogłabyś jeszcze dorzucić? Pozdrawiam ![]() Ma mojej skorze trzyma sie okolo 5-6 godzin,wedlug mnie jest to zapach swiezy z delikatna slodka nutka,ktora wybija sie po rozwinieciu. Typ Light Blue ,Lanvin Eclat d'Arpege,Chance.Na wiosne jak znalazl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie ? Ja mam 50 ml Individuelle
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16647463]Pewnie
![]() Byłabym chętna na jakiś zapaszek. Z kolorówki jeśli masz na zbyciu maczki Cliniaqu'a (1 lub 2)? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- [QUOTE=memento12;16648258] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A u mnie znajdziesz coś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.