Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 21:51   #2911
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Przezywacie mecz? Sa tu jakies "kibcki"? Coz za okropne slowo...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 21:53   #2912
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Przezywacie mecz? Sa tu jakies "kibcki"? Coz za okropne slowo...
Jaki mecz??? ja jak zwykle nic nie wiem
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 21:54   #2913
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Za niedługo Was opuszczę bo pójdę się wykąpac...i troche wydepilowac przed jutrzejszym basenem

Ja też chcę iść na basen, i w ogóle chodzić w Krakowie dość regularnie, ale nie mam z kim Może wyciągnę mamę w weekend, w Tychach

Ja idę sobie za to przypudrować nos, i daję się zabrać do tego kina. Wpadnę do was po nocy
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 21:55   #2914
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A co ma do tego honor i duma? Ja dziękuję za taki honor i dumę, że on nawali, a potem się uniesie honorem, i nie będzie się starał. Wybacz, ale moim zdaniem to on się właśnie zachowuje honorowo - stara naprawić to, co spieprzył.

Twój by Cię może zostawił, mój mnie nie - bo twierdzi, że mu ze mną dobrze jaka bym nie była, że mnie kocha, że mu zależy. Więc się stara wszystko naprawić.

Ale z drugiej strony, ja bym ze sobą nie potrafiła być

I zdefiniuj co według Ciebie oznacza "kochanie kogoś", to Ci powiem. Tylko bez bzdur w stylu "to się po prostu czuje", bo gdyby tak było, to by się okazało, że własnej matki nie kocham, a facetów to już w ogóle
A w czym on Cię tak okłamał.?
Wiem, że o tym pisałaś tu, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.

Honor i duma kiedy dziewczyna którą kocha mówi mu,, wiesz, zostawiłabym Cię już gdybyśmy nie mieli tej umowy o mieszkanie"
I co on tak po prostu przyjmuje?
,,Dobrze, kochanie , wiem" i potem z jego strony wszystko jest ok?

Wiadomo , że kiedy nawali to powinien się starać, przeprosić , ale ,że on nie uznał , że nie ma o co się starać, bo Ty tak łatwo odpuszczasz, to bardzo mnie dziwi.

Kochanie kogoś to dla każdego chyba troszkę coś innego, ale dla każdego to coś wielkiego, tak mi się wydaje.

Oczywiście, nie odbierz tego jako naskoku na Ciebie i Twoje poglądy, wiadomo, każdy ma swoje

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 21:56   #2915
Lagunaaa
Wtajemniczenie

A ja nadal w ksiazkach jutro mam kolosa... trzymajcie kciuki

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 22:03   #2916
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
No, koleżeński układ, facet musi być wniebowzięty
Kochanie, jesteś już dużą dziewczynką, powinnaś wiedzieć, że on nie oczekuje obiadków wcale...

Wcielę się w jego rolę, oto co może myśleć facet w takiej sytuacji: Jest bajecznie. Nie jestem z nią, a nadal na mnie leci! Nie muszę przychodzić, pamiętać o rocznicach, urodzinach, imieninach, nie muszę zabierać jej na randki, a i tak zaliczam bazę! Niedługo pójdzie ze mną do łóżka, nie oprze się. Tymczasem będę szukał sobie nowej dupeczki.

Jakieś pytania?
Mam takie samo zdanie...
Laguna skoncz z przeszloscia i zacznij zyc tym co jest teraz, bo w zyciue z tego "bagna" nie wyjdziesz...

E.J. wyjdz do ludzi! Kochana ja tez sie tak kisilam w domu i zaluje. Ale juz naprawiam zaleglosci. Wreszcie zaczelam sie regularnie widywac z przyjaciolkami i dzisiaj po egzaminie bylam na piwku z ludzmi z roku Uwierz mi takie wyjscia bardzo poprawiaja humor i nastrajają pozytywnie!
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 22:04   #2917
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
A ja nadal w ksiazkach jutro mam kolosa... trzymajcie kciuki
trzymam! ,

a ten mecz to na polsacie coś idzie taak?

Koszka
ale nie zobaczycie sie bo już mało jest czasu dlatego tak powiedział?
nie dziwie Ci się że jestem wkurzona o to, on sobie myśli że Ty przecież zawsze możesz i masz czas to co się będzie Ciebie wcześniej pytał jak może w ostatniej chwili.
Stary 2010-01-22, 22:05   #2918
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie...
Laguna skoncz z przeszloscia i zacznij zyc tym co jest teraz, bo w zyciue z tego "bagna" nie wyjdziesz...

E.J. wyjdz do ludzi! Kochana ja tez sie tak kisilam w domu i zaluje. Ale juz naprawiam zaleglosci. Wreszcie zaczelam sie regularnie widywac z przyjaciolkami i dzisiaj po egzaminie bylam na piwku z ludzmi z roku Uwierz mi takie wyjscia bardzo poprawiaja humor i nastrajają pozytywnie!
Wiem wiem.... teraz sie troche uzalam nad soba bo sesja, siedze ciagle w domu i sie ucze. Ale jak juz bede po egzaminach mamy w planach z kolezankami ruszyc na "podboj" heh troche sie rozerwe, moze trofi sie ktos ciekawy, ale nic na sile

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-22, 22:08   #2919
Rebelious
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2014-07-02 o 19:06
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 22:08   #2920
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Wiem wiem.... teraz sie troche uzalam nad soba bo sesja, siedze ciagle w domu i sie ucze. Ale jak juz bede po egzaminach mamy w planach z kolezankami ruszyc na "podboj" heh troche sie rozerwe, moze trofi sie ktos ciekawy, ale nic na sile
No wlasnie, jak sie za duzo siedzi w domu to sie i za duzo mysli. Tez tak mam. Zalacza mi sie wtedy niepotrzebne analizowanie. Licze udanej sesji i szybkiego relaksu po Tylko z umiarem
Stary 2010-01-22, 22:09   #2921
garfieldek
Zakorzenienie

Yhh.. juz mu nie wspominalam o tym humorze wiecej, tylko napisalam co z jutrem, moze bysmy gdzies na dysk skoczyli, bo wieki nie bylismy musze jakos odreagowac stres zwiazany z sesja ajj... i byl bardzo zdziwony, ze takie cos proponuje hyhh ogolnie to nasze wieczory wygladaly tak, ze siedzielismy u mnie i ogladalismy filmy...

postanowilam cos z tym wkoncu zrobic, mamy wolny weekend, tzreba to wykorzystac a w niedziele moze lyzwy????

lagunaaa kciuki beda

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 22:10   #2922
nafiyqa
Zakorzenienie

Tak, polsat Zremisowalismy, chociaz wydawalo sie to niemozliwe.

No to po meczu ide z czystym sumieniem sie uczyc TZ milczy jak milczal, w koncu to u niego normalne. Pewnie jutro tez bedzie milczal caly dzien, a ja bede nerwowo zerkac na telefon. Zobaczymy sie pewnie dopiero w poniedzialek...

Na gadu przeczytalam jeszcze, ze CIAGLE narzekam (powiedzialam mu tylko, zeby dzwonil do mnie chociaz raz w ciagu dnia i mialam do niego zal o to, ze nie staral sie mnie jakos odstresowac, ale dla niego to jest CIAGLE). Gdybym miala CIAGLE sie czepiac, to moze mi wierzyc, ze bym znalazla tysiac innych bzdur, ktore mi nie pasuja. Nauczylam sie je akceptowac. Tego juz nie potrafi docenic.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-22 o 22:12
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 22:11   #2923
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No wlasnie, jak sie za duzo siedzi w domu to sie i za duzo mysli. Tez tak mam. Zalacza mi sie wtedy niepotrzebne analizowanie. Licze udanej sesji i szybkiego relaksu po Tylko z umiarem
Akurat po sesji umiaru nie bede miala bo zamierzam zaszalec ( w sensie opić sesje ) i w koncu sie odmulic i wyjsc gdzies...

A za kciuki narazie nie dziekuje

..
Podejdź jeśli chcesz,

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2010-01-22 o 22:12
Stary 2010-01-22, 22:15   #2924
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Yhh.. juz mu nie wspominalam o tym humorze wiecej, tylko napisalam co z jutrem, moze bysmy gdzies na dysk skoczyli, bo wieki nie bylismy musze jakos odreagowac stres zwiazany z sesja ajj... i byl bardzo zdziwony, ze takie cos proponuje hyhh ogolnie to nasze wieczory wygladaly tak, ze siedzielismy u mnie i ogladalismy filmy...

postanowilam cos z tym wkoncu zrobic, mamy wolny weekend, tzreba to wykorzystac a w niedziele moze lyzwy????

lagunaaa kciuki beda
I dobrze zrobiłaś! odrazu rutyna znika!
a on zadowolony był z pomysłu?

a ten pomysł z łyżwami to mi się podoba, sama zaproponuje to mojemu

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:

No to po meczu ide z czystym sumieniem sie uczyc TZ milczy jak milczal, w koncu to u niego normalne. Pewnie jutro tez bedzie milczal caly dzien, a ja bede nerwowo zerkac na telefon. Zobaczymy sie pewnie dopiero w poniedzialek...

Na gadu przeczytalam jeszcze, ze CIAGLE narzekam (powiedzialam mu tylko, zeby dzwonil do mnie chociaz raz w ciagu dnia i mialam do niego zal o to, ze nie staral sie mnie jakos odstresowac, ale dla niego to jest CIAGLE). Gdybym miala CIAGLE sie czepiac, to moze mi wierzyc, ze bym znalazla tysiac innych bzdur, ktore mi nie pasuja. Nauczylam sie je akceptowac. Tego juz nie potrafi docenic.

Aaa brawoo POLSKA ! Dobrze że chociaż remis

Jak zmienią swoje myślenie na to żeby chociaż raz zadzwonić, zainteresować się swoją Tżtką to tak 'ciągle narzekać' nie będziemy, im to trudno zrozumieć
Stary 2010-01-22, 22:19   #2925
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Mam takie samo zdanie...

Tylko, że nie ma z kim właśnie z koleżanką jedną na razie wstępnie się umówiłam, zobaczę jak to będzie.
Stary 2010-01-22, 22:22   #2926
garfieldek
Zakorzenienie

kochajmnie hm... pewnie i zadowolony, ale bardziej to byl zaskoczony moim pomyslem

trzeba budowac pozytywne obrazy, a nie tylko klocic sie szkoda zycia na klotnie, czas tak szybko leci... ahhh wzielo mnie na refleksje cos dzisiaj

Wymianka
Stary 2010-01-22, 22:24   #2927
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
kochajmnie hm... pewnie i zadowolony, ale bardziej to byl zaskoczony moim pomyslem

trzeba budowac pozytywne obrazy, a nie tylko klocic sie szkoda zycia na klotnie, czas tak szybko leci... ahhh wzielo mnie na refleksje cos dzisiaj
,,POZYTYWNE OBRAZY"
Znowu mężczyzna od A do Z?

Stary 2010-01-22, 22:26   #2928
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Na przykładzie przyjaciela podam Wam dobry sposób jak Waszych TŻ będzie bolał brzuch - niech idą na impreze, bo przyjaciela bolał, poszedł, wypił 1 drinka i już coraz lepiej się czuł drink dobry na wszystko!
Stary 2010-01-22, 22:27   #2929
garfieldek
Zakorzenienie

koka zgadza sie

Wymianka
Stary 2010-01-22, 22:28   #2930
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
,,POZYTYWNE OBRAZY"
Znowu mężczyzna od A do Z?
A macie moze ta ksiazke na e-booku?

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-22, 22:29   #2931
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
trzymam! ,

a ten mecz to na polsacie coś idzie taak?

Koszka
ale nie zobaczycie sie bo już mało jest czasu dlatego tak powiedział?
nie dziwie Ci się że jestem wkurzona o to, on sobie myśli że Ty przecież zawsze możesz i masz czas to co się będzie Ciebie wcześniej pytał jak może w ostatniej chwili.
Hmm w sumie to nie wiem dlaczego, ale i tak już późno było, nie chciało mi się dzisiaj z nim spotykać
No wiesz jestem o to wkurzona, ale tak naprawdę sama go tego nauczyłam
Sama sobie piwa naważyłam, to teraz trzeba je wypić

Cytat:

Wiesz co ja to już przestałam w ogóle analizować jak oni do tego podchodzą. Bo za cholerę nie mogę pojąć czemu tak ciężko im się z nami skontaktować. Napisać tego durnego smsa.
Ale już naprawdę przestało mnie to w zasadzie obchodzić.
Jak zmieniłam myślenie na tym co JA będę sobie robić to tym się jakoś już nie przejmuję.
A jak ja mu nie wyrzucam to i on zachowuje sie inaczej.
Ale i tak nigdy nie pojmę, dlaczego oni po tym jak zwrócimy im uwagę, że np. mało się odzywają albo, że chciałybyśmy tego smsa czasami na dobranoc przeczytać, nie zrobią tego chociażby dla świętego spokoju. Co oni chcą pokazać, że są twardzi czy jak ? Nie wiem, naprawdę niepojęte to jest dla mnie.
Gdyby mi chłopak coś takiego zarzucał, pewnie jeszcze w ten sam dzień napisałabym mu mega słodkiego smsa na dobranoc. Ale nie, oni to muszą się honorem unieść.
Stary 2010-01-22, 22:42   #2932
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Wiesz co ja to już przestałam w ogóle analizować jak oni do tego podchodzą. Bo za cholerę nie mogę pojąć czemu tak ciężko im się z nami skontaktować. Napisać tego durnego smsa.
Ale już naprawdę przestało mnie to w zasadzie obchodzić.
Jak zmieniłam myślenie na tym co JA będę sobie robić to tym się jakoś już nie przejmuję.
A jak ja mu nie wyrzucam to i on zachowuje sie inaczej.
Ale i tak nigdy nie pojmę, dlaczego oni po tym jak zwrócimy im uwagę, że np. mało się odzywają albo, że chciałybyśmy tego smsa czasami na dobranoc przeczytać, nie zrobią tego chociażby dla świętego spokoju. Co oni chcą pokazać, że są twardzi czy jak ? Nie wiem, naprawdę niepojęte to jest dla mnie.
Gdyby mi chłopak coś takiego zarzucał, pewnie jeszcze w ten sam dzień napisałabym mu mega słodkiego smsa na dobranoc. Ale nie, oni to muszą się honorem unieść.
Ja też nie rozumiem takich chłopaków.
Sama się z takim nie spotkałam, dlatego nie wyobrażam sobie nawet jak to jest.
Z moim ex, ze względu na to, że mieliśmy komputery na własny użytek codziennie po kilka godzin klikałam na gg, przy odrabianiu lekcji, nauce mniej, potem wieczorem do nocy.
Kiedy miał coś na koncie zawsze pisał.
Widywaliśmy się tylko w soboty, wiec nie wyobrażałam sobie żeby nie powiedzieć mu dobranoc, nie wiedzieć jak minął dzień.

Z obecnym to widuje się codziennie w sumie, więc nie potrzebujemy takiego ciągłego pisania, ale kontakt sms mamy.
Dzisiaj pojechał ode mnie po 20, napisał mi kiedy był już w domu, potem, żebym wymyśliła co jutro robimy, potem temat się rozkręcił i własnie napisał , że będzie mnie kochał jak już będę stara i pomarszczona()
Dobrze , że mamy nielimitowane smsy do siebie, bo miesięcznie to ze 2000 będzie xD

Stary 2010-01-22, 22:46   #2933
garfieldek
Zakorzenienie

koka zazdroszcze kontaktu

.............I łącze sie w bólu z koszka i nafi

Wymianka
Stary 2010-01-22, 22:47   #2934
KochajMniie
Zadomowienie

Koka jaki słodki no my na dobranoc zawsze gadamy z 3 minuty.. w sumie to już tak chyba z przyzwyczajenia.. bo początki jak takie były to zawsze tak długoo a teraz ciach dobranoc , no pa pa.., a na gg to mnie wkurza niemiłosiernie ciągle z/w, idę na doł, a to coś tam.. wrr.

Jak mi się nudzi, aż chyba wejdze sobie na czat..
Stary 2010-01-22, 22:50   #2935
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Ja też nie rozumiem takich chłopaków.
Sama się z takim nie spotkałam, dlatego nie wyobrażam sobie nawet jak to jest.
Z moim ex, ze względu na to, że mieliśmy komputery na własny użytek codziennie po kilka godzin klikałam na gg, przy odrabianiu lekcji, nauce mniej, potem wieczorem do nocy.
Kiedy miał coś na koncie zawsze pisał.
Widywaliśmy się tylko w soboty, wiec nie wyobrażałam sobie żeby nie powiedzieć mu dobranoc, nie wiedzieć jak minął dzień.

Z obecnym to widuje się codziennie w sumie, więc nie potrzebujemy takiego ciągłego pisania, ale kontakt sms mamy.
Dzisiaj pojechał ode mnie po 20, napisał mi kiedy był już w domu, potem, żebym wymyśliła co jutro robimy, potem temat się rozkręcił i własnie napisał , że będzie mnie kochał jak już będę stara i pomarszczona()
Dobrze , że mamy nielimitowane smsy do siebie, bo miesięcznie to ze 2000 będzie xD
Ja tez nie rozumiem takich facetow....
Stary 2010-01-22, 22:51   #2936
garfieldek
Zakorzenienie

kochajmnie ja na czacie poznalam swojego Ex-a wiec uwazaj

Ja zaraz spadam do lozka, TZ juz od godziny spi

Wymianka
Stary 2010-01-22, 23:01   #2937
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja obecnego na gg ponad 3 lata temu

Stary 2010-01-22, 23:10   #2938
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

a ja przełom w moim życiu. Przyjaciółka wygarnęła mi wszystkie żale... o telefon że klikam kiedy się z nią widzę, że to nie ta przyjaźń która była przed moim TŻ. Ma rację... na początku jak miałam wyjechać na obóz na wakacjach powiedziałam mojemu że widzimy się z półtorej godz bo potem ona. A teraz to półtorej przeciągnęło by się do 3 i pewnie bym przyjaciółkę olała na końcu. Pogodziłam się z drugą przyjaciółką przeprosiłam grzecznie itd. Zmieniłam się a to wszystko przez faceta. eh.... no ale pogodziłam się to najwazniejsze. Mam zamiar ograniczyć mojego, znowu załapać kontakt z przyjaciółmi, zostawiać tel w domu gdy wychodzę się z kimś zobaczyć i mam zamiar nabrać zaufania do mojego że mnie nie zdradza z pania xxx po korytarzach technikum. Mam nadzieję że mi pomożecie

dobranoc moje drogie.. miłej nocki
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 23:15   #2939
garfieldek
Zakorzenienie

dobranocka

do jutra paa

Wymianka
Stary 2010-01-22, 23:25   #2940
KochajMniie
Zadomowienie

Garfi ooo nieźlee
ale ja już mam tż, tylko szukam kolegóóów do pogadania

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
a ja przełom w moim życiu. Przyjaciółka wygarnęła mi wszystkie żale... o telefon że klikam kiedy się z nią widzę, że to nie ta przyjaźń która była przed moim TŻ. Ma rację... na początku jak miałam wyjechać na obóz na wakacjach powiedziałam mojemu że widzimy się z półtorej godz bo potem ona. A teraz to półtorej przeciągnęło by się do 3 i pewnie bym przyjaciółkę olała na końcu. Pogodziłam się z drugą przyjaciółką przeprosiłam grzecznie itd. Zmieniłam się a to wszystko przez faceta. eh.... no ale pogodziłam się to najwazniejsze. Mam zamiar ograniczyć mojego, znowu załapać kontakt z przyjaciółmi, zostawiać tel w domu gdy wychodzę się z kimś zobaczyć i mam zamiar nabrać zaufania do mojego że mnie nie zdradza z pania xxx po korytarzach technikum. Mam nadzieję że mi pomożecie

dobranoc moje drogie.. miłej nocki
Jak się jest facetem to później zauważamy że ograniczyliśmy kontakty ze znajomymi dobrze, że Ci to powiedziała i już jest wszystko dobrze i że to zauważyłaś
Dobranoc

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości