|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
hej
![]() Ja zabieram sie za sprzatanie, a potem bede obmyslac co ubrac na dicho myslalam o spodniczce, tylko czy mi zimno nie bedzie..????jak myslicie???
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Garfi ja zaryzykowalam wczoraj i mialam takie krotkie spodnie z rajstopami - bylo zimno, ale ja w sumie nie chodzilam za duzo po dworze ( a musialam je zalozyc ), wiec to zalezy czy np jedziesz samochodem, ile bedziesz stac na dworze. Zeby tam nie zamarznac, albo jak wyjdziesz zziajana po dyskotece to wiesz
|
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, jesli masz duzo czasu i cierpliwosci, to prosze, przeczytaj:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2851 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2860 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2864 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2875 |
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
yellow na dysk pojedziemy samochodem, wiec na dworze bede gora pare min.... No nic zobacze jak to bedzie wieczorem, ale pewnie mroz bedzie trzymal
![]() chcialam zrobic mala niespodzianke TZ-towi i w koncu ubrac spodniczke (ostatni raz mialam ja ubrana z 4 miesiace temu)
|
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj no, od czasu do czasu można tak przesłodzić, wtedy to jest naprawdę słodkie (masło maślane?
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-23 o 11:36 |
||
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi, a gdzie chodzisz na imprezy w Opolu? (? chyba sie nie pomylilam
)
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-23 o 11:02 |
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to ZDAŁAM RZYM!
myślałam, że się posikam ze szczęścia jak już wyszłam, z tróją plus w indeksie muszę pochwalić TŻta. wspierał mnie jak tylko mógł, powtarzał, że zdam, żebym się nie martwiła. wczoraj wieczorem do niego zadzwoniłam, bo już miałam takiego stresa, że płakać mi się chciało pocieszył, ululał, napisał potem jeszcze smsa, że mnie kocha i jestem mu potrzebna do szczęścia. że wierzy we mnie i wstanie rano, żeby być ze mną myślami jak będę zdawała egzamin aaaa, kochany jest dziś w nagrodę urządzę mu super wieczór. no i będziemy do późnej nocy opijać mój egzamin z rodzicami ![]() pierwszy dzień bez książki w ręku od 3 tygodni. ajj! jaka radość
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
nafi juz odpisalam
![]() reb no to gratulacje kochana
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:11 |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Rebegratuluje
![]() Garfi, no popatrz popatrz na pogode, bo ja czuje ze mnie gardlo boli Nafi przeczytalam wlasnie Posluchaj. co do tej sprawy, kiedy on Ci powiedzial "jak chcesz" nie powinnas brac tego tak do siebie... tak samo on by mogl myslec tylko o tym, ze wyszlas z inicjatywa rozstania. To wszystko bylo powiedziane w nerwach, ale przeciez chcial Cie potem zatrzymac, zebys nie wychodzila. Co do jego mamy, oczywiscie ze masz racje. Skoro raz na jakis czas Ci kupuje, widujesz sie z nimi czesto, macie dobre kontakty - to bardzo mily gest z Twojej strony. Glupio, ze ta rocznica tak d*pnie wyszla, ale tego juz nie zmienisz... Kochana, a jak on Ci uzasadnia to, ze gniewa sie na Ciebie za ta mame? Co do Waszej sprzeczki o te obiady u niego, to tez by mi bylo troche niezrecznie, ale mozliwie, ze Twoj TZ nie robi tego specjalnie, po prostu tego nie rozumie. Kobiety maja takie mysli, a faceci - jesli sie ich zaprasza, wszystko jest ok, to znaczy ze nie ma problemu. Moze sprobuj mu to jakos na spokojnie wytlumaczyc? Wtedy, kiedy sie do Ciebie obrocil tylem - calkowicie nie dziwie Ci sie ze sie zle poczulas. Ale byc moze naprawde zle odebral jakis Twoj gest, za jakis bardzo niemily i wiesz. Co do tego czy do siebie pasujecie... to hm, jesli go kochasz i CZUJESZ TO, to uwierz mi ze nagle to sie nie zmienia. Mozliwie, ze staneliscie przed takim okresem w Waszym zwiazku malej proby. Bo nie znajdziesz osoby, ktora zawsze bedzie miala identyczne zdanie jak Ty, a juz tym bardziej faceta Chodzi w tym wszystkim o to, zeby pojsc na kompromis zarowno z Twojej jak i z jego strony. Kiedy ludzie sa razem, to kobieta musi troche "ogarnac"rozumowanie swojego ukochanego, natomiast on jej, poniewaz te rozumowania czasami beda inne. Musisz wiedziec co do niego czujesz. Jestem za zasada ze jak sie chce czlowiek dogadac, to sie dogada. mozliwie ze wisi nad Wami jeszcze sporo emocji, moze pogadajcie za jeden dzien, na spokojnie w 4 oczy? o co wam chodzi, kto ma jakie "ale". |
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[zaraz nadrobię wszystko ]ja to tylko podziwiam mojego TŻta za cierpliwość, bo ja przed każdym egzaminem panikuje, że nie zdam, a on po 5 razy mi powtarza, że zdam, z takim spokojem. z czasem to już takie mechaniczne jest, ale zawsze coś. ja oczywiście w zamian wspieram go tak samo
|
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jak to mówi mój kumpel o takim słodzeniu")---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- No i oczywiście GRATULACJE Rebe
|
|
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na twoim miejscu pieniędzy bym nie wzięła, nigdy w życiu. także uważam, że dobrze postąpiłaś. z tymi obiadami to ci się nie dziwie - też byłoby mi głupio nawet po kilku latach małżeństwa. to chyba wynika z różnicy wychowania i tak dalej. takich różnic się raczej nie uniknie, ale spróbujcie ze sobą rozmawiać. często prowokuje z TŻtem rozmowy pt. "co ty myślisz o tym?", "jaki masz pogląd na to?", żeby wiedzieć mniej więcej jakie ma podejście do takich często nawet prozaicznych życiowych spraw. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() może woli taki żywy kontakt. ale powiedziałaś mu, że możecie gadać przez internet, a co on na to? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-23 o 11:26 |
||
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o wsparcie to nie moge narzekac, bo w tej kwestii to moj tz cierpliwy jest
nawet bardzoooo cierpliwy
|
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ uważa takie coś za ciotowate - słodzenie, skakanie wokół dziewczyny, kupowanie kwiatków codziennie.. ale nie powiem, zdarza mu się czasem napisać czy zrobić coś tak miłego, że aż mi serce mięknie ![]() grunt to zachowywać odpowiednie proporcje. nie może być zbytniego chłodu w związku, ale od takiego słodzenia też się można udusić. tekst ze sraniem tęczą - pierwsza klasa |
|
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzialam mu na drugi dzien, ze dobrze wie, ze nie lubie publicznych wypowiedzi, ze stresuje mnie to i ze oczekiwalam od niego chocby krotkiego smsa z wsparciem, tak zebym wiedziala, ze moge na niego liczyc.Na co on ze jak tooo??? ze ja nie moge na niego liczyc??? i zaczela sie awantura. Na co spokojnie mu tlumaczylam, ze w innych kwestiach wiem, ze moge, ale brakuje mi dodania otuchy z jego strony. Stwierdzil, ze on zauwazyl, ze ja zawsze dramatyzuje, a potem zdaje na samych 4 i 5, wiec on sie nie bedzie przejmowal moim gadaniem, skoro ja i tak ZDAJE. Zdebialam......... Zawsze myslalam, ze to powinno wygladac wlasnie tak jak u Ciebie ![]() Cytat:
Probuje mu cokolwiek wytlumaczyc. Wiele razy mu powtarzam, ze jak cos mu nie pasuje w moim zachowaniu, to zeby mi wprost o tym powiedzial. Dowiem sie o co chodzi, a wtedy postaram sie to zmienic. Ale nie, on twierdzi, ze on mi nie bedzie wszystkiego mowil wprost, ze ja (UWAGA!!) MUSZE BYC DOMYSLNA i wiedziec co zrobilam nie tak Wiem, ze kocham go, wiem, ze na codzien jest mi z nim dobrze, ale on ma czasem tak dziwne, pokretne myslenie, ze mi rece opadaja.... Potrafi sie np. obrazic na mnie za to, ze nie jadam miesa, a na drugi dzien tlumaczyc jego rodzicom, ze mieso, ktore oni wszyscy jedza, jest przeciez taaaaak niezdrowe. Tak zmiennego czlowieka jeszcze w zyciu nie spotkalam! Chce z nim byc, ale boje sie, ze te roznice nas rozdziela.... |
||
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę posprzątać mój pokój
![]() Dobrze, że w szafie mam poukladane, bo tam to w ogóle tragedia u mnie. Ta ilość ciuchów mnie przeraża, musze powywalać część rzeczy, ale zawsze ,,może do czegoś ją założe"
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ wie o tym doskonale, było tak przed egzaminem na prawo jazdy, przed maturą, teraz w sesji przed każdym egzaminem, a mimo to jakoś chowa nerwy w kieszeń i wspiera mnie jak tylko może. ale widzisz, może twój TŻ trochę inaczej do tego podchodzi, jeszcze bardziej po męsku. "skoro nie ma problemu, bo i tak zda, to po co mam się wysilać i ją pocieszać?" po prostu nie przeżywa tego w żadnym stopniu, nie przywiązuje do tego wielkiej wagi, bo i tak wie, że zdasz. co nie oznacza, że go nie interesujesz. nie wiem jak inaczej to tłumaczyć? jeżeli jest to dla ciebie bardzo poważny problem i sprawia ci to przykrość, powiedz mu to, ale tym razem już na spokojnie. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-23 o 11:33 |
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
koka haha u mnie dokladnie to samo, jesli chodzi o szafe i ilosc ciuchow
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hello ![]() Ja sie musze po moim poniedzialkowym egzaminie wybrac na zakupy wreszcie. Tylko sama a nie z facetem, bo przez moejgo TZ nie moge sobie nic kupic |
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak ide z moim TZ-tem na zakupy to nigdy nic nie kupie
On zawsze sie do czegos musi doczepic, a to nie ten kolor, a to fason jakis dziwny... boszzz...
|
|
|
|
|
#3025 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- powiedz mi o co chodzi - nie, musisz byc domyslna to bezsensu, probowalas mu to tlumaczyc? on tez na pewno wszystkiego sie nie domysla. Moze on naprawde nie widzi potrzeby wspierania Cie, widzi ze Ci dobrze idzie i nie wiem JAK mozna mu wytlumaczyc ze jednak wsparcie jest bardzo potrzebne... Powiedz mu, ze nie oczekujesz ze wspierajac Cie, pojdzie i napisze za Ciebie ten egzamin tylko ze zmniejszy Twoje nerwy. Powiedz tez, ze owszem zdajesz te egzaminy ale chodzi ci o to ze chodzisz cala w nerwach i w tym rzecz. Ze potrzebujesz otuchy, ale takiej wynikajacej z jego inicjatywy, a nie ze bedziesz mu to wypisywac. I eh, tlumacz, ze po prostu nie mowienie o problemach tylko czekanie az druga strona sie domysli - do niczego dobrego niedoprowadzi, a Ty jak widze Nafi, masz do tego bardzo zdrowe podejsce ( mowisz, ze chcesz zeby Ci o tym mowil, to bedziesz mogla cos poprawic itd.) Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Mój już na mnie czeka u siebie i mnie pogania zupełnie delikatnie
![]() pisze mi najpierw ,,To wstawaj, maluj się i chodź już do mnie" Potem: ,,Wstałaś wreszcie?" Cisza cisza i teraz: ,,Jaki postęp jest?" na moją cisze odpowiedział sobie: ,,No ruszaj się już "
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu wie, że ja lubie się zbierać do życia dopiero po 12
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
mam świetny humorek... taki wiosenny aż mi się życ chce...![]() Cytat:
jak poszedł do galerii to spędził tam 4 godz... aż fajnie.. ale wiem że jak kupi coś to z gustem... miał ostatnio małą dziurkę w spodniach... powiedział mi żebym mu ładnie zaszyła jaki byl szczesliwy ze mu zszyłam
|
|
|
|
|
|
#3030 |
|
BAN stały
|
Kochane zazdrosnice, ja sie chcialam z Wami pozegnac... Widze, ze odepchnelyscie mnie od siebie. Moze to i moja wina, wiem. Nie powinnam tak wychwalac swojego TZ... Zreszta, to chyba i tak bez sensu. Nie wiem czy on jest tego nawet wart. Przepraszam Was za wszystkie swoje zgryzliwe i krytyczne komentarze. Przepraszam za wszystko. Duzo mi dalyscie. Nie bede juz wiecej Wam zasmiecac watku i denerwowac Was. Mam nadzieje, ze bedzie tu beze mnie lepiej. Zegnajcie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

myslalam o spodniczce, tylko czy mi zimno nie bedzie..????jak myslicie???

(ostatni raz mialam ja ubrana z 4 miesiace temu)
pocieszył, ululał, napisał potem jeszcze smsa, że mnie kocha i jestem mu potrzebna do szczęścia. że wierzy we mnie i wstanie rano, żeby być ze mną myślami jak będę zdawała egzamin 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
On zawsze sie do czegos musi doczepic, a to nie ten kolor, a to fason jakis dziwny... boszzz...