|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16642587] tak sobie ostatnio myślałam o Tobie ![]() u nas taki motyw był rok temu i świetnie wyszło ![]() to późno daliście zaproszenia. my musieliśmy rozdac przed świętami ![]() wyślę pw ![]() [/QUOTE] Ooo ![]() Mam nadzieję że będzie ładnie ![]() No ale my mamy studniówkę późno :P I dzięki za PW ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja Ciebie nie mam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zmarnowałam całe popołudnie na oglądanie sportu ![]() ![]()
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Wysłane
![]()
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
cześć Smoki ;*
nie wyspałam się w sumie ![]() poszłam spać około 2:00. wstałam godzinę temu ![]() wstaję z łóżka, muszę ogarnąć pokój bo o 14:00 G. przychodzi. miłego dnia ;*
#2584 |
Zakorzenienie
|
Heeej Żbiki
![]() na wstępie powiem, że chciałam sobie zaczekoladowić ( ![]() ![]() hm, sorry, wiem - bo te farby zawsze ciemniejsze wychodzą, to się zasugerowałam i mam. ![]() Martyna, do Ciebie to wiecznie przychodza jakieś G. J. K. P. Z. F. X. ja już się gubię ![]() apropo tych związków, to z takich, w których troszeczkę jest się uzależnionym bardzo trudno się wyrwać. a u mnie ostatnio jakoś też nieciekawie jest. mam ochotę spotkać się i być z Tż, a jak już sie widzimi to... tylko mnie wkurza, bo ma taką zniechęconą minę. jest taki... niefajny. i wiecznie odnoszę wrażenie, że mnie nie słucha. wiedziałam, że zapomnę, co chciałam jeszcze napisać. jak sobie przypomnę to napiszę ![]() na szczęście fryzjera mam przełożonego na 12:30. i nie wiem gdzie kupić żelowe wkładki do butów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co zrobić, było sie głupim to i sie za chłopaka brało :P i teraz mamy... ![]() Ja lece sie uczyć, bo mam mega sprawdzian z poniedziałek, a musze jeszcze isc do zoologicznego takiego porządnego, a troche drogi do niego mam. A no i jeszcze ta nieszczęsna próba ... Także zawitam tutaj pewnie pod wieczór bardziej ![]() Martyna, wtedy będę na gg, napisze ![]() paaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja co prawda n-k nie mam, ale też chcę wasze linki! Wejdę z konta brata ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Noo, Politechnika jedna z najlepszych w Polsce w końcu ![]() Mnie do dzisiaj tyłek boli jak siadam, a wywaliłam się jakieś 4 dni temu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2587 |
Konto usunięte
|
już chciałam wysyłas swojego posta i wyskoczył mi je.bany błąd
![]() ![]() edit: OLAAAAAAA odezwij się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak obie znajdziemy czas to porozmawiamy sobie o tych naszych zawirowaniach ![]() próbuję Cię znaleźć u Martyny ![]() Cytat:
![]() lubię simsy ![]() Cytat:
![]() poka, poka ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś wzięłam sobie jakiś jasny brąz a wyszedł mi czarny ![]() ![]() w rossmanie, naturze.. ![]() zaakceptuj moje zaproszenie do ziomków ![]() wykąpałam się, umyłam włosy, muszę je wysuszyć, pomalować paznokcie, bo wczoraj zasnęłam ![]() jadę do fryzjera na 14, więc nie wiem czy jeszcze dzisiaj tutaj zajrzę.. więc udanej zabawy tym, które mają dzisiaj studniówkę ![]() (Martyna Ty jutro dostaniesz takie życzenia ![]()
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mecz, a zwłaszcza końcówka genialna ![]()
![]() |
#2590 |
Konto usunięte
|
ej, ja też chcę Was zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zadomowienie
|
wysłałam Ci linka na pw
![]() Alu, znalazłam Cię i zaprosiłam ![]() nie no, uciekam, muszę włosy wysuszyć a z godzinkę mi to zajmuje ![]() ciao ciao Piękne ![]()
![]() |
#2592 | |||||
Konto usunięte
|
przyjęłam
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie niewiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to udanej zabawy dzisiaj !! i pokaż się jak wyglądałas ![]() Cytat:
![]() ![]() hej ;* powysyłam pw z n-k dla chcących ![]() ![]() u mnie dzisiaj rano było -18 stopni. brrrr. posprzątałam.posiedzę jeszcze chwilkę. i po południu upiekę muffinki, bo ostatnio im smakowały ![]() no i co najważniejsze to wyspałam się ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Bry ;***
Cytat:
Dziękuję i nawzajem ;* Ja już pazurki zrobione - zwykły french i takie delikatne kwiatki do paznokci gdzieniegdzie, wykąpana.. na 13:30 fryzjer. Rzadko się tu ostatnio pojawiam, bo całe dnie spędzałam w szkole na strojeniu sali i próbach poloneza... ale nadal mnie kochacie? ![]() Klasę zrobiliśmy tak pięknie, naprawdę, jest genialnie. Porobię fotki, bo pożyczyłam aparat od przyjaciółki, pokażę Wam jutro. ![]() Mamy nawet manekina ustrojonego na gejszę, ale z nim było niezłe zamieszanie, bo jak chłopaki go składali to jeden pręt wpadł do środka.. i nie mógł wypaść. ![]() ![]() A z tym manekinem też było śmiesznie, bo na początku dwóch kolegów go ubrało w takie sweterki jakieś zwykłe, postawili na holu obok naszej sali, do jednej ręki włożyli kapelusik, do drugiej przykleili kartkę: 1zł za zdjęcie - i wcale nie jestem łatwa! ![]() A chłopcy spisali się całkiem fajnie - na początku nie mieli co robić przy ozdabianiu ścian [bo nikt im takiego poważnego zadania nie chciał powierzyć; nie chcę nikogo obrażać, ale chłopcy w mojej klasie nie są zbyt sprytni], to urządzili bufet - przynieśli toster, pięć bochenków chleba tostowego, z pół kilo sera i szynki, i serwowali tosty. ![]() Także nieźle, fajne wspomnienia, a dziś wieczór mam nadzieję będzie bajkowy.. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-23 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Konto usunięte
|
Martyna - (star) - no pewnie że Cie i tak kochamy
![]() to fajnie mieliście z tym strojeniem ![]() ![]() no i życzę udanej studniówki !! ![]() ktoś jeszcze ma dzisiaj studniówkę oprócz Martyny i Marty ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie nieukrywana radość.... ;] hej żbiki ;* wczoraj padłam po 22 i tylko pamiętam, że mama mi ścieliła łóżko i przed 6 budzik dzwonił, bo zapomniałam wyłączyć... a tak to spałam jak zabita praktycznie od tej 22 do 10. ![]() ![]() ![]() nie wiem czy wczoraj wieczorem coś pisałam tu ;P ogólnie niewiele pamiętam co wczoraj robiłam wieczorem, była mega zmęczona, na chemii usypiałam... więc wczoraj się spotkałam z moja os. tow. na 100dn ![]() ![]() ![]() w ogóle powiem Wam, że im bliżej 100dn. tym coraz lepsze ploty krążą po szkole... ostatnio np. ktoś rzucił, że sorka od WF, ta która przygotowuje poloneza, bierze za to pieniądze... ![]() w mojej klasie głównym problemem jest to jak wnieść %%%, bo była spora afera w związku z tym i nawet ci rodzice, co mieli wpuszczać bez problemu będą sprawdzać... dla mnie to niewielki problem, bo ja akurat nic nie biorę, bo zwyczajnie nie mam ochoty pić.. ale wiem, że jeden kolega z klasy chce wziąć na siebię i swoją os. tow. 2 litry wódki... inna koleżanka tak samo... i ona się jeszcze zastanawia czy to nie będzie za mało ![]() a niech robią co chcą, ja tam nie zamierzam ulegać tekstom w stylu "wszyscy piją!" (a nie prawda...) albo "ze mną się nie napijesz?" ;] ech, dobra. idę się ogarnąć i do krawcowej ;P miłego dnia ![]() edit: widzę, że się wymieniacie linkami na nk ;P chętnie też jakieś przygarnę jeśli można ![]() ![]()
![]() |
#2597 | |
Zakorzenienie
|
Skoro mowa o NK - te, których jeszcze nie mam w znajomych, wysyłać linki
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654940]Martyna - (star) - no pewnie że Cie i tak kochamy ![]() to fajnie mieliście z tym strojeniem ![]() ![]() no i życzę udanej studniówki !! ![]() ktoś jeszcze ma dzisiaj studniówkę oprócz Martyny i Marty ? ![]() Kochanaś. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja pić też nie zamierzam, ew. symbolicznie. Usiłowałam namówić TŻa, żeby jakieś wino wziął, wypilibyśmy po lampce, ale on stwierdził, że nic nie będzie pił, więc.. ![]() Wyślij mi, wyślij mi ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dwa lata temu w mojej szkole ktoś rozpuścił plotkę o tym, że jedna z nauczycielek na studniówce się upiła i całowała z chłopakami z jednej klasy. Kobieta tak się załamała, że wzięła sobie miesięczny urlop zdrowotny. U mnie też wszyscy mają problemy z alkoholem. Tym bardziej, że nasza wychowawczyni powiedziała od razu, że jak zobaczy kogoś pijącego, wzywa rodziców lub zamawia mu taksówkę, by opuścił imprezę. Ja nie muszę pić, nie zależy mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=SamaraMorganx;16654 219]ej, ja też chcę Was zobaczyć
![]() Cytat:
Piękne jesteście ![]() Marta! Śliczne masz te włosy ![]() Aaaa, na tych zdjęciach to rude to ja ;p
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-01-23 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam już są jakieś malowidła na ścianach ![]() ja myślałam nad winem, ale sama nie wiem :P pomyślę jeszcze... Cytat:
![]() ![]() to zależy od osoby.. jak ktoś potrafi odmówić, to no problem.. gorzej jak ktoś jest uległy, a jeszcze nie daj Boże nie umie pić i go ścina szybko ;] ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- i ja poproszę jeśli można ;D
![]() |
#2601 |
Zadomowienie
|
wysłałam
![]() Idę, bo mnie brat zaraz zabije ![]() Do później ![]() ![]()
#2602 | |
Zakorzenienie
|
zaprosiłam Cię do ziomków
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654940] ktoś jeszcze ma dzisiaj studniówkę oprócz Martyny i Marty ? ![]() Dorota ![]() [QUOTE=Weronika112;1665532 1] Cytat:
![]()
![]() |
#2603 | |
Konto usunięte
|
Śliczna jesteś
![]() ![]() Przypominasz mi tą rudą z Tatu ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
u mnie kilka osób będzie piło.
ale nauczyciele nie mają zamiaru latać i sprawdzać. za to kierowniczka hotelu powiedziała, że jak znajdzie po imprezie butelkę po alkoholu, nieważne czy pustą czy pełną.. to 25zł/butelka. dziewczyny, skompletowałam już wszystko na studniówkę (chyba czas najwyższy ![]() buty, sukienka, kolczyki, zawieszka, pierścionek, buty, rajstopy mam cieliste. mam jeszcze bolerko na krótki rękaw. no i róża we włosach, a paznokcie w kolorze wina, makijaż niewidoczny ![]() uff.. jutro się w całości zaprezentuję ![]()
#2605 |
Konto usunięte
|
Już zaakceptowałam
![]() zapomniałam, że bolerko musze kupić ![]() jeszcze jakieś rajstopy/pończochy i mogę już iść na studniówę ![]() ach, no i tacie musze powiedzieć, żeby mnie zawiózł pod szkołę. Dobrze, że nie muszę po niego dzwonić nad ranem, bo kolega zadeklarował sie, że mnie i mojego partnera odwiezie do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Martyna, a to pasemko z boku nie lepiej lekko podkręcić? Powysyłałam zaproszenia na nk - Martyna P. to ja ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-23 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z włosami tak właśnie jest, że 'ładnie' wychodzi z reguły przypadkiem. Powiedzmy, że Tż ma kryzys przedstudniówkowy ![]() ![]() A wkładki do butów są w rossmanerze ![]() Cytat:
![]() Zaraz wyślę PW ![]() Jak wyżej ;P [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654675] u mnie dzisiaj rano było -18 stopni. brrrr. [/QUOTE] Jak szłam do fryzjera to aż mi kaptur zesztywniał :P Cytat:
![]() Jeśli chodzi o kłótnie to chyba zawsze tak jest, że w ostatniej klasie nagle wychodzi to, co się przez naprawdę o kimś myśli;p U nas by chłopcy pewnie na tyłku siedli i tyle;p Pozazdrościć tylko. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654940] ktoś jeszcze ma dzisiaj studniówkę oprócz Martyny i Marty ? ![]() Ja mam ![]() Cytat:
Uciełam frg o alkoholu - u nas też symbolicznie, aczkolwiek niektórzy to takie plany przemytnicze snują, że jejka... Cytat:
Piękna biżuteria, buty, wszystko. Obowiązkowo się jutro pokaż! *** Włosy to mi się średnio podobają, ale niech będą już. Paznokcie za to bomba - w życiu nie miałam tak równiutkiego frencha ![]() Dobrej zabawy tym, które świętują dziś ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
Kamila, pokaż się
![]()
#2609 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16645026]catering mamy zamówiony. drugoklasiści są kelnerami.
a rodzice bedą pilnowac porządku w środku i na zewnątrz ![]() ![]() My mamy Patronę ![]() A mnie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bodajże trzecia po Wrocławskiej i Warszawskiej ![]() Cytat:
![]() kolega1: ej, ile bierzesz? kolega2: chyba z 1,5 kolega1: ta?! ( kontekście, że dużo, bo kolega1 słynie ze słabej głowy, a kolega2 odwrotnie ![]() kolega2: za mało? ![]() Ogólnie większość bierze 0,7-1, oczywiście na parę. Cytat:
![]() Czekamy ![]() ----- Wczoraj mieliśmy zamiast obejrzeć z Tżtem "Samotność w sieci". I co? Obudziłam się 1,5 h później ![]() Rano pojechałam do sklepu ![]() ![]() ![]() Idę się czegoś pouczę może ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() Ale nic, ja mam we wtorek przed studniówką ważny konkurs z fizyki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Znalazłam u Kamili Martę i Dorotę. To chyba Wy ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-23 o 12:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.