![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matrix, Tigi, Dior, Burberry, OPI, L'Oreal, Oriflame i inne.
to niestety za dużo biorąc pod uwagę że nie jesteś pewna oryginalności perfum
![]() jeśli jesteś skłonna oddać to za nieco mniej niż proponowałaś to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
jeśli dołożysz próbki niny i escady to mogłabym się zastanowić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
U ciebie podobają mi się egipski khol i te koraliki, co na 3 zdjęciu mi wstawiłaś
Co wchodzi w grę, właściwie to jak najwięcej rzeczy bym się pozbyć chciała ![]() Mogę Ci dać za to 2 sztuki jedwabiu wax, 2 mini mleczka dove, 5 próbek tego jedwabiu po1,5 ml i jeszcze do tych mleczek dorzucę Ci 5 próbek mleczka Garnier jeśli byś chciała. Podoba mi się też ta srebrna bransoletka z różowymi szkiełkami, ale to chyba byś coś jeszcze dobrać ode mnie musiała? Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-01-23 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dobrze w takim razie mi również pasuje. Poproszę Cię w takim razie o dane na PW, bo ja muszę wysłać pierwsza, jednak zrobię wysyłkę we wtorek/środę, bo w poniedziałek nie mam możliwości. Mam nadzieję, że nie stanowi to problemu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
hej, sprawa wygląda tak że na razie mam mało kasy na wysyłki więc jeśli nie chcesz czekać to wymieniaj się z kimś innym, ale jeśli zależy Ci na wymiance ze mną to musiałabyś niestety poczekać (ok. tygodnia). sorry że tak wyszło, daj znać co postanowiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Elancyl krem p-rozstępom?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie? Interesuje mnie m.in. scrub solny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Galenic Elancyl Prevention vergetures, krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży 400ml zupełnie nowy ZApraszam do wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
witam, czy znajdziesz cos u mnie za lancome pure zone?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
hej,
no więc mogłabym wysłać rzeczy w najbliższym czasie (nawet jutro) ale chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z burberry, czy osoba od której to dostałaś byłaby w stanie wręczyć Ci podróbkę? jak długo zapach się utrzymuje? miałaś już kiedyś oryginał i jesteś w stanie porównać to do niego??? druga sprawa to moje bibułki matujące- w paczce było 100szt, ale ja użyłam kilka/kilkanaście na wakacjach, napisałam że jest ok.90szt, ale nie mogę powiedzieć na 100% że tyle ich jest ze względu na to że ich nie liczyłam. no i nie wiem czy liczyć, bo mogą przez dotykanie ich stracić swoje własciwości, jednak jeśli chcesz to mogę policzyć dokładnie. daj znać ![]() Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2010-01-28 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
hmmm no więc dopiero teraz zauważyłam jak wygląda Twoja buteleczka burberry (ahh ta moja spostrzegawczość
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
nie za dużo
![]() wobec tego umowa stoi? tylko jest jedna rzecz, jestem w trakcie przeprowadzki i pewnie zlokalizuję i wyślę te rzeczy dopiero w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
ok, a więc podsumowując:
od Ciebie: Oriflame, Giordani Gold, Bronzing Pearls (Puder brązujący w kulkach) wersja Natural Radiance, ponad 30 kulek Burberrys of London, Eau de Parfum, 75/100 ml ode mnie: bibułki matujące ok. 90sztuk JOHNSON'S BABY BED TIME płyn do kąpieli na dobranoc NOWY! 50ml NEUTROGENA balsam do stóp odświeżający 95/100ml proszę o potwierdzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
hej
z książek niestety nic ale z kosmetyków: *The Body Shop, Tea Tree Oil, peeling co cery tłustej/mieszanej 70/100 ml *Therme Thalasso Scrub Salt, peeling solny z solą z morza martwego i minerałami, 400/600 g *TIGI CATWALK Curls Rock Curly Hair Shampoo (szampon do włosów kręconych) z USA. 300/350 ml Escada Incredible Me 2ml Kylie Minogue Showtime 1,2ml x2 Kylie Minogue Sexy Darling 2 ml x2 Oriflame Amethyst Fatale 1ml dodatki do wymiany: *Sephora piiink, My mystic shadow 02, sypki cień do oczu z aplikatorem - jasna, soczysta zieleń, spróbowany *Złoty eyeliner Essence (brokat) kilka razy użyty. *Maybelline Salon Manicure, ochronna baza 70 % *Golden Rose Paris, złoty lakier, testowany *Oriflame visions, snow strass, niebieski „szron” , lakier z brokatem Wymieniłam to, co mi sie podoba - zobaczymy ile oddasz za ukochane książki ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
*Lancome, Pure Focus, T-Zone, Żelowo-pudrowy preparat antybakteryjny, wypróbowany
*Dax Cosmetics, korektor do twarzy Cashmere corrector, wersja rozświetlająca. wypróbowany *TIGI CATWALK Curls Rock Curly Hair Shampoo (szampon do włosów kręconych) z USA. 300/350 ml moze znajdziesz cos na wymiane u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403183 Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2010-02-07 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
*Clinique, All About Eyes Concealer (Korektor pod oczy) odcień 04 medium petal, tylko wypróbowany
*dwa egipskie khole, ledwo-ledwo używane, jeden w rezerwacji. Powiedz mi jaki jest mniej więcej kolor tego korektora? Bardzo jasny? Odpisz proszę u mnie, co byś za to wzięła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Bluzkę mogę wymienic na: termoloki Top Choice 10 sztuk wraz z instrukcją i
papiloty-sprężynki Top Choice 20 sztuk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
jedynie trampki mi się u Ciebie spodobały.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1265055018 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
Dax Cosmetics, korektor do twarzy Cashmere corrector, wersja rozświetlająca. wypróbowany
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() odpowiada mi taka wymiana
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
MATRIX Biolage Hydratherapie Cera-Repair
Intensywna terapia z ceramidami. 4 ampułki po 15 ml Clinique, All About Eyes Concealer (Korektor pod oczy) odcień 04 medium petal, tylko wypróbowany Maska do włosów PM Repair Strengthener Fekkai Protein Rx 9 ml dwa egipskie khole to znalazlam, zanim zmierze ci bluzki powiedz co bys oddala za ktoras? bo nie wiem czy bede mi sie wogole oplacalo
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.