![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Dziewczynki dziękuję serdecznie za życzenia i za to żeście takimi smakołykami moje zdrówko wypiły
![]() ![]() Mój wczorajszy dzień był cudowny, czuję się zrelaksowana, dobrze nastrojona i ogólnie dobrze. A więc od początku: rano się zważyłam i tu pierwszy prezent - 0,9 kg czyli 56,1 kg. Co mnie bardzo mocno zaskoczyło i jednocześnie ucieszyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix ![]() Serduszkowata bardzo się cieszę z dobrych wyników. Trzymam kciuki za was ![]() ![]() Melkas mam nadzieję, ze to nie choróbsko u twojego syna tylko przemęczenie. Buziolki ![]() Lenka ja wczoraj inspirowana twoim przepisem włożyłam 3 plastry przyprawionego łośka do mikrofali, bo mi się nie opłacało piekarnika na 3 marne plasterki włączać. Ale czas za długi ustawiłam i miałam chipsy łososiowe. Pycha ![]() Bettix próbowałam szczerze dojrzeć tą nierówną talię, szczególnie długo szukałam jej na 2 zdjęciach, ale nie wiedzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic idę pichcić bo wieczorkiem mam imprezkę i gości ![]() Wczorajsze menu: Śniadanie: 2 kromalki razowca, salata, papryka, pieczeń, pastrami wołowe, przekąska: pół szklanki jogurtu pomarańczowego, Przekąska: 2 mandarynki, obiad: ryba w pomidorach, kolacja, pizza cała, pół tiramisu, 0,5 l wina czerwonego, HH, skakanka, brzuszki -NIE bylo ![]() Tabelkę uzupełnię jutro jak już każda poda wynik ile waży i ile schudła ![]() Pozdrawiam
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
Hej, Gwiazdeczki...
niutka... ![]() ![]() ilion... Dzięki za drina! Chyba miałaś na myśli Caipirinha ![]() ![]() agiko... Fajowo miałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Dzięki za przepis, później zerknę i ocenię, czy nie przekracza to moich możliwości ![]() ![]() Dziś to bym najchętniej wsunęła się pod kołderkę z termoforem: zimno i bez humoru (chociaż grunt to towarzystwo, prawda ![]() ![]() Wszystkim "spadkowiczkom" gratuluję spadków! Ja dziś jestem w innej drużynie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() menu 9:00 - śn: 2x łyżki sałatki z tuńczykiem, 1x kr fit pełnoziar, 2x pl szynki chudej, 15g serek topiony, anatol z mlekiem 10:30 - herbata czerwona 13:00 - 2x łyżki sałatki z tuńczykiem, serek wiejski z miodem, herbata czerwona 14:00 - kefir 400ml 15;30 - jogurt morelowy 125g, łyżeczka błonnika 17:00 - filet z kurczaka w panierce(smażony!), 2 ogórki kiszone, 8 szt. chrusty/faworki ![]() 19:00 - 30szt orzechy laskowe, grzaniec ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-23 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Wreszcie mam chwilke czasu, żeby coś napisać
![]() Już po sniadanku - omlet z dwóch jajek z łyżką mąki i mlekiem. Planuję zrobić dzisiaj sałatkę ryżową z kurczakiem, więc podejrzewam, że to będzie mój obiad i kolacja ![]() ![]() Ostatnio jestem na siebie zła, bo trochę odpuściłam, no i efekt jest taki, że waga w zasadzie bez zmian 59,2 ![]() Agika muszę wypróbować chipsy łososiowe ![]() ![]() Zazdroszczę tak miło spędzonego dnia i takiej wagi ![]() Też mi się marzy jakieś SPA ![]() Bettix zdjęcia super, a co do diety, to ja kefir lubię, tylko boję się, że będę głodna chodzić i napadnie mnie ochota na coś niedoawolonego. Niutka dobra była czekoladka ![]()
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Betix "Sex on the Beach" jest dla mnie zbyt słodki ale przepis moge ci podać
melkas, w moim pubie serwuje sie 3 podobne drinki na kruszonym lodzie z wódką-caipirioska, z rumem-caiprisima i ten prawdziwy Caipirinha- z cachacą. Ja lubię najbardziej z rumem bo uwielbiam rum pod każdą postacią. Melduje swoja wagę i pędzę do pracy 79,0 kg, mimo @. Strasznie sie cieszę ![]()
![]() |
#935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co się dzieje z resztą 30+...? Wiolka..., A_neska... gdzie jesteście? ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-22 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkim wyników w kolejnym tygodniu
![]() RAZEM LŻEJ 30+...: A_neska...............162 cm/ 67,00kg ... 65,50kg ... 55kg ![]() Agika11................162 cm/ 62,00kg ... 56,70kg ... 54kg ![]() Bettix75...............172 cm/ 62,20kg ... 61,35kg ... 59kg ![]() Ilion77 ................160 cm/ 86,00kg ... 79,00kg ...70kg ![]() Lenka07661 ........168 cm/ 60,00kg ... 59,20kg ... 54kg ![]() Melkas.................168 cm/ 73,00kg ... 71,75kg ... 62kg ![]() Niutka1 ...............170 cm/ 69,00kg ... 66,00kg ...62kg ![]() Olunek ................169 cm/ 66,00kg ... 63,30kg ... 58kg ![]()
![]() |
#937 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak byś dietkowała w dniu swoich imienin to pomyślałabym, że coś z Tobą nie tak ![]() A tak to jesteś super babeczką, która umie cieszyć się z przyjemności ![]() Sama chętnie bym się skusiła na ten masażyk z olejkami, albo z czekoladą... ale się rozmarzyłam ![]() Cytat:
![]() A przy okazji mam prośbę... wypij za zdrówko naszych koleżanek ![]() ............ Melkas, z placuszkiem sobie poradzisz, bo prosty jest jak drut. Jeśli chodzi o kefir, to pobudza perystaltykę jelit. I po tych trzech dniach dietki bardzo poprawia się przemiana materii, a efekt chodzenia do WC długo się trzyma ![]() ![]() A Ty kobitko zrób sobie grzańca na rozgrzanie i poprawę humorku, a następnie zmykaj do łóżeczka ![]() Tylko duuużo ![]() ![]() ![]() Dużo zdrówka dla naszego Harrego Potera ![]() ............ Lenko, głodna to chyba nie będziesz... bo duży kubek kefiru trzeba wypić co 2,5h i do tego jeszcze Pano pochrupać. Ja jadłam tylko po 2 Pano, ale mąż po 7szt - tu nie ma ograniczeń. Wiecie co, ja zrobię sobie tę dietkę od poniedziałku, zrobię królika doświadczalnego na ochotnika i będę wszystko opisywać, a Wy zobaczycie czy Wam pasuje. Uprzedzam jednak, że nie jest to dieta odchudzająca, więc kilogramy nie będą ubywały na niej, ale po niej napewno szybciej ![]() ............ Ilion, wielkie gratulacje idziesz w dół jak burza ![]() Jeśli byłabyś tak dobra, to ja poproszę o ten przepisik. W domu próbowałam coś wykombinować, ale nie wyszedł taki dobry. Lubię słodkie drinki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-22 o 17:08 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
hej
![]() cos mało czasu w tym tygodniu mam a to kilka spraw a to internet sie zawiesza a to moj synek ma mega katar i jest mega marudny ![]() ![]() na wadze 63,2 nosz kurka mało cos . dietkuje staram sie nie grzeszyc...pewnie za mało sie staram ![]() bettix kochana alez sobie pietki załatwiłas ![]() ![]() spadam was poczytac moze sie uda....oj juz słysze młodego jak cos rozrabia...ale bede twarda najwyzej potem bede miała duuuuuuuuuuuzo sprzatania to i kalorii troche spadnie ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-01-22 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
Olunek, zdjątka są w moim profilu w prywatnym albumie. Wysłałam Ci zaproszenie, jak je przyjmiesz, to będziesz mogła oglądnąć
![]() ![]() Dużo zdrówka dla synusia ![]() Dziewczyny, a tak odnośnie zdjęć... to może Agika się pochwali? No Słoneczko dawaj foty ![]() A tu coś na poprawę humorku: http://www.worktobejudged.com/strippause/peca.html Przy "kumatych" dzieciach lepiej nie oglądać :P
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-22 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Oj widzę, że słabiutko wypadłam w tej tabelce
![]() ![]() Ilion SB działa, byłaś dzielna, trzymałaś sie diety to i jest efekt. Bettiz ty to juz masz chyba szybszy metabolizm i nawet grzeszki, zasłużone oczywiście, ci nie szkodzą. Musiałaś dużo kalorii spalić na tym wyjeżdzie ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj w miarę dietowo, ale że miałam gości, to zero ćwiczeń. Jadłam sałatke ryżową z indykiem i grzybki marynowane, ale już robię się trochę głodna, chyba zaraz jeszcze zjem kawałek brokuła i pooglądam Housa, bo mam cały sezon na dvd ![]()
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
Witajcie po kilkudniowej przerwie, przebrnęłam właśnie przez zaległe posty i troszkę posmutniałam, że nikt o mnie nie pamięta...a tu na ostatniej stronce Melkas mnie wspomniała
![]() ![]() U mnie w kratkę, czasem skuszę się na coś słodkiego. Nie wskakuję na wagę bo jestem przed @, nie chcę się denerwować... Agika11 i Bettix75 bardzo Wam dziękuję za życzonka powrotu do zdrowia. Ciągle walczę z przeziębieniem, strasznie dusi mnie kaszel. przyplątał się i coś nie ma zamiaru się odczepić. Serduszkowata cieszę się razem z Tobą. Życzę przyjemnych i owocnych starań ![]() Olunkek dużo zdrówka dla synka. Wielkie gratki dla Was, przyglądam się tabelce i troszkę Wam zazdroszczę takich fajnych wyników ![]()
![]() |
#942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. 100 x motylek na uda- nie moge znieść bezczynności, a to sie robi na siedząco
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-23 o 04:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie łudzę się, że taki będę miała, jestem realistką ![]() Cytat:
![]() Wiola, mi na kaszel pomógł Rutinoscorbin ![]() ![]() Niutko, motylek podobno świetnie działa na uda i na bułeczki ![]() Bułeczki wewnętrzne także posiadam ![]() Dzisiaj: 8,30 serek wiejski, kromka razowca z dżemem 13,00 ziemniaczki + karkówka zapiekana z żółtym serem + surówka 14,00 capuccinno O 17,30 idziemy na imprezkę do bratanka i pewnie trochę podjem pyszności, mam smaka na sałatkę, a to za sprawą Lenki ![]() Ilion, jeszcze raz wielkie dzięki ![]() Miłego wieczorku babeczki ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Melkas, widzę Cię ![]() ![]() Agika, pewnie tak poszalała, że nie ma siły do nas zajrzeć ![]() No nic, ja znikam robić się na bóstwo ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
nareszcie dorwałam kompa... Buziaki dla wszystkich
![]() Ooo, jak miło dawno niesłyszane i niewidziane "30+..." Wioluś... Dlaczego nas zaniedbujesz, buuuu ![]() ![]() ![]() Bettix... Za Twoim przykładem zakupiłam pokrzywę (właśnie siedzę z kubkiem) i dużo kefiru. Kefir lubię, ale obawiam się Pano, bo to coś a'la VASA - nie lubię ![]() Uciekłaś mi ![]() lenko... Twój przepis na śledzika już stoi u mnie w lodówce ![]() ![]() A teraz moja spowiedź ![]() ![]() wczoraj: zero ćwiczeń ![]() ![]() ![]() Zauważyłam, że przy @ to mnie taka melancholia ostatnio nachodzi, że tylko łóżeczko, kocyk i ten grzaniec (Bettix... miałaś rację pomogło ![]() ![]() Synuś ma się już lepiej i przesyła pozdrowonka ![]() miłego weekendowania ![]() menu 9:00 - kefir 250ml 9:30 - śn: jajecznica (2jajka) ze szczypiorkiem, 1 kr pumpernikiel, 3x pl szynki chudej 14:30 - 30szt orzechów laskowych (czy ja nie przesadzam z tymi orzechami?), 1 rogal maślany, 0,5l kefiru 16:30 - małe jabłko, pokrzywa 19:00 - zupa szczawiowa z jajkiem
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-24 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
Cześć! Ja właśnie gości pożegnałam i już się do pracy szykuję.No i dziś niestety strasznie zgrzeszyłam,ale o tym potem. wczoraj dietkowo ale z ćwiczeń zrobiłam tylko brzuchy i pośladki( za bardzo mnie chwaliłyscie a to mi chyba nie służy
![]() śniadanie: 3 jajka na miękko, łyżka majonezu light( chyba na stałe u mnie zagości), ok 100 g sałatki z sałaty, fety, papryki, ogórka kiszonego i pomidora, zamiast oleju dałam wody, było ok., kawa z mlekiem 0% przekąska1: 200 ml soku wielowarzywnego obiad:500 g chili con carne, coś ostatnio mam ciśnienie na fasolę ![]() ![]() Przekaska2: zwana GRZECHEM. Zjadłam maleńki, może 30 gram serniczka, juz drugi dzień sie opierałam i.. poległam ![]() 20 min na stepie i 2 serie po 4 x 30 brzuchów i 2x 3x30 pośladków. teraz pije kawę i mykam do pracy,a na kolacje albo jajka albo tuńczyk z serkiem, zobaczę.No to Pa ![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Ilion nie miej sernikowych wyrzutów, bo należy ci się nagroda za taki ładny wynik w tabelce
![]() Melkas cieszę się, że sałatka ze śledzika ci smakuje ![]() ![]() Bettix nie bądź taka skromna, figurę masz super i już teraz wiem, skąd ![]() Jeśli chodzi o brokuła, to ja najbardziej lubię takiego gotowanego bez niczego, posypuję go tylko solą czosnkową albo jakimiś ziołami, czasami go troche podgrzewam na patelni z przyprawami. Ale można tez zrobic taki fajny sosik serowy: rozpuścić w rondelku kawałek sera żółtego, topionego, pleśniowego, ja zawsze daję jakieś resztki i dodać trochę mleka albo smietanki. Tylko że to już troche bardziej kaloryczne jest. Czasami posypuję też bułką tartą na masełku. Smacznego ![]()
![]() |
#947 | ||
Rozeznanie
|
Witam weekendowo, u mnie ostatnio bez aktywności fizycznej, przeziębienie zatacza coraz szersze kręgi. Po pracy wskakuje do łóżeczka żeby się wykurować ale coś mi to nie idzie. Chyba trzeba będzie odwiedzić lekarza...
Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze jedno, proszę o wpisanie mnie do tabelki...ja słoniątko ważę 77 kg przy wzroście 167cm. Mój cel to 60-62 kg. Ale ze mnie marzycielka ![]()
![]() |
![]() |
#948 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny ....
Dodajcie mi otuchy... ![]() Mam 35 lat i problem ze zrzuceniem wagi Wszelkie diety odejmowaly mimniej czy więcej kilogramow, ale niestety powracały "jojo" ![]() Ostatnia diet dukana przez 10 dni dodala mi prawie 2kg i uczulenie(czyżby na białko?), a kolezanki z pracy w tym samym czasie na tej diecie schudly po kilka kg. Stwierdziłam, że to dieta nie dla mnie ... od jutra zaczynam diete wg grupy krwi... mam grupę A, która jest bogata w owoce i warzywa a mniej mięsa i nabiału. Widzę, że wątek żyje i wspieracie się nawzajem ![]() czy moge się przyłączyć? 171 cm 13.01.2010 73 kg 23.01.2010 74,7 kg załamka ![]() cel 64 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 | ||
Raczkowanie
|
dzień dobry w niedzielę
![]() A ja dziś nie mogę dospać, oczy mi się nie chcą zamknąć i od 5:00 na nogach ![]() ![]() Na dworze trzaskający mróz - -23C! I mnie też się nie chce z domku wychodzić, kocyk i ciepła herbatka vs. grzaniec ![]() nofoczka... Witam nową "trzydziestkę" na wątku! Serdecznie zapraszamy, o wsparcie możesz być spokojna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lenka... No pewnie, że się cieszyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() menu 7:30 - pokrzywa, 10 szt (zgadnijcie co? ![]() ![]() 9:30 - śn: 2x łyżka sałatka ze śledziem "a'la lenka", 1x kr pumpernikiel, 2x pl ser żółty, 2x pl szynka chuda, herbata owocowa 11:00 - małe jabłko 12:30 - rogal z masłem, kubek gorącego mleka (organizm się domagał ![]() 14:30 - ob: wątróbka drobiowa (gotowana), warzywa z patelni 18:00 - pokrzywa, miseczka płatków kukurydzianych na sucho
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-25 o 08:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
Ja za to pospałam dzisiaj prawie do 10
![]() Na śniadanko jem kromkę razowca z pasztetem i szczypiorkiem. Potem obiad u rodziców. Może zmobilizuję się dzisiaj do ćwiczeń, bo przez ostatnie dni zaniedbałam. Nofoczka witamy. Mam nadzieję, że z nami schudniesz. Napisz swoje przykładowe jadłospisy, zobaczymy, co robisz nie tak, skoro nie możesz schudnąć. Na dukanie raczej wszyscy szybko chudną, a efekt jo jo pojawia się raczej po złym wyjściu z tej diety,a ty na niej przytyłaś ![]() ![]() Melkas chyba znowu muszę śledzika zrobić, bo narobiłaś mi znowu ochoty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lenka sernik był przepyszny ![]() ![]() A co do łamania zasad to wczoraj zawiodłam na całej linii.Koleżanka w pracy miała urodziny i serwowała drinki,nie mogłamjej odmówić bo jest strasznie obrażalska wiec wypiłam 2 kieliszki( 300 ml) czerwonego wina LAMBRUSKO-pyycha. I tak coś tam burczała, że nie chcę drinka, bo wie ile kiedyś mogłam wypić i to raczej nie wina ![]()
BYŁO ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie
![]() Melkas, kefirku nie trzeba pić na czczo. Ja dlatego go piję na I śn., bo długo "trzyma" (II śn. jem o 11-tej). Jak jadłam kromki na I śn, a kefirek na II, to o 10-tej już mnie ssało w żołądku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na bóstwo się zrobiłam (18-tka bratanka), makijaż, paznokietki, włoski umyłam i wymodelowałam... a potem założyłam czapkę ![]() ![]() Ale inaczej nie dało rady, bo u nas termometr pokazał -19st. a mieliśmy ochotę wybrać się pieszo. Ilion, dla mnie i tak jesteś wzorem ![]() ![]() Lenko, w środę mam dzień z warzywkami, to ugotuję brokuła z solą czosnkową. Wersja z sosem serowym czy bułką musi poczekać ![]() ![]() Wiolu, ja jestem po Liceum Medycznym gdzie uczyłam się farmakologii i trochę skrzywiona jestem przez to! ![]() ![]() ![]() ![]() Nofoczka, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz spowiedź z wczorajszego wieczora, więc na imprezce zjadłam: - 2xserniczek, - 1x "zielone jabłuszko" (w wersji z galaretką z ow. leśnych + borówki, a pianka z gal. truskawkową), - kawałek tortu (nie lubię tortów, ale 18-tkowego nie pasowało odmówić), - kilka łyżek sałatki tortellini, - 3 kanapki chleba cebulowego z wędliną (własnego wypieku, było zamówienie), - 4 koreczki - 2x drink I chyba przesadziłam z tym jedzeniem, bo... nie mam miejsca na śniadanie. A może to i dobrze, bo chleb razowy dopiero się piecze, więc zanim będzie gotowy, to zgłodnieję ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-24 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
Lenka...; Bettix... Dzięki za diagnozę, bo już naprawdę zaczynałam się bać
![]() ![]() ![]() ![]() Pokrzywka mi smakuje, kupiłam w Lidlu jako mieszankę - pokrzywa72%, reszta: jeżyna, lukrecja, koper. Więc może dlatego nie czuję tego sianka ![]() miłej niedzieli ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-25 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tez piłam kiedyś pokrzywę i mi smakowała,żadnego sianka nie czułam ale to może dlatego, że od wieków nie słodzę herbat i się przyzwyczaiłam,.Niestety nie mogę pić pokrzywy bo mi bardziej szkodzi niż pomaga- alergia
![]()
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj tu pustki...
Agika, przyjemnego I dnia w pracy jutro ![]() Moje dzisiejsze menu (niezbyt ładne): 10,00 capuccinno + kawałek ciasta 15,10 bogracz (mniam, mniam) 19,00 dwie kromki razowca z serem Delikat opcja z warzywami. Melkas, ten z warzywami jeszcze bardziej mi smakuje niż ze szczypiorkiem, dzięki ![]() No więc od jutra bieganie, a dietkę jednak zacznę od środy. We wtorek mam saunę i nie chcę, aby coś mi się przytrafiło z powodu osłabienia organizmu. Kefirki już kupione, więc nie ma odwrotu ![]() A co tam u reszty? Lenko zaliczyłaś rower?
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
RAZEM LŻEJ 30+...:
A_neska...............162 cm/ 67,00kg ... 65,50kg ... 55kg ![]() Agika11................162 cm/ 62,00kg ... 56,70kg ... 54kg ![]() Bettix75...............172 cm/ 62,20kg ... 61,35kg ... 59kg ![]() Ilion77 ................160 cm/ 86,00kg ... 79,00kg ...70kg ![]() Lenka07661 ........168 cm/ 60,00kg ... 59,20kg ... 54kg ![]() Melkas.................168 cm/ 73,00kg ... 71,75kg ... 62kg ![]() Niutka1 ...............170 cm/ 69,00kg ... 66,00kg ...62kg ![]() Olunek ................169 cm/ 66,00kg ... 63,20kg ... 58kg ![]() Wiolka525 ..........167 cm/ 77,00 kg ... 77,00kg ... 60kg ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- witam was, przepraszam, że nie pisałam, ale miałam zalatany weekend, dziś byliśmy jeszcze na dniu babci u mojej mamy i musiałam masę rzeczy przygotować, by jakoś zorganizować jutrzejszy powrót do pracy. Bettix dzięki ![]() Melkas miałam pisać to co dziewczyny - 15 - 20 sztuk dziennie orzechów. Są zdrowe i wskazane, ale nie można przesadzić, po sobie wiem, że jak przesadzam z orzechami to hamuje to chudnięcie. Ale jak wiadomo każdy organizm inny. No i nie mogę mieć wysypanych w miseczce, bo ciężko się oprzeć. Zawsze sobie wyliczam i polecam tę metodę. Są super na przekąskę na miasto, bo do woreczka wyliczone i do torebki, a potem do brzuszka ![]() ![]() Nofoczka witaj ![]() ![]() ![]() Wiolka wpisałam już ![]() ![]() Dziewczynki, a dziś zakończyłam tydzień grzechu. Pobiłam rekordy ![]() Przepraszam, że więcej dziś nie napiszę, ale padam i powiedziałam sobie, że o 22 muszę być w łóżeczko, bo o 5 pobudka. Więc czas na mnie. Do jutra i trzymajcie się, bo ważenie wkrótce. Ja chyba nałożę na siebie jakąś karę jak będzie +, np. 2 tygodnie szlabanu na słodycze ![]() Aha szukam już sokowirówki wśród znajomych więc z pewnością zrobię to oczyszczanie. Dobre po pączkach ![]() Pozdrawiam
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ale u nas zimno -25st ![]() Agika, do ważenia jeszcze trochę czasu... i bardzo dobrze, bo zdążę spalić moje grzeszki ![]() Jeśli chodzi o sokowirówkę, to kupiłam w tamtym roku w sklepie internetowym i jest świetna. Niestety nie pamiętam jakiego producenta, ale jak chcesz to zobaczę jak będę w domu i dam znać. Bardzo się przydała gdy piliśmy sok z buraka na podniesienie poziomu żelaza. Melkas jak samopoczucie? @ daje popalić czy już lepiej? Moje menu: 7,00 serej wiejski (200g) + makreja w oleju 8,30 kawa 11,00 dwie kromki razowca z dżemem, pokrzywa 13,00 jabłko i mandarynka 15,30 bogracz Po południu napiszę jak poszły mi ćwiczenia, chociaż trochę mam cykora czy dam radę przebiegnoąć stały dystans ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | ||||
Rozeznanie
|
Mam troszkę zaległości w menu ale już nadrabiam:
22.01 Śniadanie1 Płatki kukurydziane + woda Śniadanie2 Sok z pomarańczy + woda Obiad Zupa buraczana z ziemniakami + woda Podwieczorek Banan + woda Kolacja Ryba wędzona z pomidorem + woda 23.01 Śniananie1 Płatki zbożowe z pestkami słonecznika + woda Śniadanie2 Kefir 0% + woda Obiad Grillowana pierś z kurczaka z ziołami i warzywami + woda Podwieczorek Pestki dyni + woda Kolacja jogurt 0% naturalny z rzodkiewką + woda 24.01 Śniadanie1 Płatki kukurydziane + woda Śniadanie2 Sok z grejpfruta + woda Obiad Cielęcina duszona z ziemniakami i marchewką + woda Podwieczorek Pestki słonecznika + woda Kolacja Jajko na miękko z chlebem żytnim + woda Dzisiaj Śniadanie1 Płatki kukurydziane i siemię lniane + woda Śniadanie2 Marchewka + woda Obiad Cielęcina duszona z marchewką + woda Podwieczorek siemię lniane + woda Kolacja Kanapka z gotowaną szynką i ogórkiem + woda A i ćwiczę na rowerku stacjonarnym co dwa dni Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() No to może jednak się dopiszę ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#959 | |
Rozeznanie
|
Witajcie, czuję się jak balonik, @ zbliża się wielkimi krokami a wraz z nim niestety liczne zachcianki. Też tak macie przed tymi dniami? Ja mogę pochłaniać wówczas jak odkurzacz....
Cytat:
![]() ![]() Nofoczka witaj i powodzenia ![]() Melkas orzechy to samo zdrowie i kilka sztuk nie zaszkodzi, ważne tylko żeby nie zjadać paczki ![]() ![]() ![]() Agika11 oj zaszalałaś z tymi pączkami, piję kawusię i przydałby się taki jeden domowej roboty ![]() ![]() Mniam ![]() Może uda mi się złożyć przed pracą zamówienie w aptece internetowej ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-01-25 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
Wiolka napisałaś taka pieśń pochwalną na cześć orzechów laskowych, że teraz melkas będzie je pochłaniać bez opamiętania wierząc, że dzięki nim będzie piękna i młoda, a może nawet szczupła
![]() ![]() Bettix wczoraj rowerek odpuściłam, ale dzisiaj obowiązkowo, bo ostatnio sobie poluzowałam. A co to jest ten bogracz?? Pierwszy raz słyszę taką nazwę. Serduszkowata masz całkiem niezły jadłospis ![]() ![]() A ja dopiero zaraz zjem śniadanie, chlebek razowy ze swoją sałatką śledziową ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.