|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a marzą mi się takie, żeby grzywki nie mieć, a zamiast niej z przodu mieć takie pasma długości do połowy szyi lekko wycieniowane. Ale zapuszczanie grzywki to horror...---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W październiku miałam taką lekko przed brwi, a teraz sięga mi prawie czubka nosa . Jeszcze nie wiem, co z nią zrobić później.Naszła mnie ochota na czytanie, tylko oczywiście nie wiem, co wypożyczyć .
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie mam podobnie, a jak chce wziac cos innego to zaraz mowie sobie, ze nie mam do czego zalozyc I biore sprawdzone rzeczy...
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo kobiece cięcie ![]() ja właśnie wychodzę codziennie myślę by ją ściąć, bo tak mam jej dość
|
|
|
|
|
#1657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle wróciłam z zakupów - włosowe: WAX do włosów wypadających i osłabionych (wreszcie mam osławionego waxa...) i wcierka z Rzepki
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedawno robiłam przegląd zdjęć i wciaż wyglądam podobnie im jestem starsza tym mam większą ochotę*na jakąś zmianę w wyglądzie (zapuszczanie włosów ) i ubiorze
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Może Ostrokieł? :P
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Megan ma coś takiego właśnie:
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
Sprobuje ponadrabiac, ale nie wiem, czy mi sie uda. Szykuje sie na kolacje w chinskiej restauracji
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam juz grzywke do brody
![]() Ale niestety nie uklada mi sie jak u Megan, wiec hoduje dalej
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi, ile to trzeba mniej wiecej gotować?
|
|
#1664 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Zresztą, ja i tak dużo chodzę w opaskach itd. Żaden problem zaczesać grzywkę do tyłu czy spiąć wsuwkami z boku.
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja gotuję i się gapię w to - bo to musi się rozpuścić cukier całkowicie... i jak zacznie brązowieć to już można zdjąć z ognia, ja w sumie to jeszcze chwilkę gotuję tak żeby było bardziej brązowe... A ile czasu to nie wiem.
Poczytaj sobie, w necie sporo jest na ten temat, a na yt 'instrukcja obsługi' ![]() Ze 2-3 lata temu to robiłam, to mi w ogóle nie chciała ta pasta wyjść, ale próbowałam na tych wakacjach aż się udało, no i jak się nauczyłam obsługiwać tym, to już w ogóle hepi jestem ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogole to zwykle dajemy kotom jakies imie, a pozniej i tak dostaja jakiegos nika zwiazanego z ich zachowaniem czy wygladem. Np jedna moja kicia nazywala sie mruczka, a wszyscy na nia mowia Miekki Kotek. Ma tak niesamowicie miekka i mila siersc, ze w zyciu takiego kota nie widzialam. To fakt. Ja na rozszerzonym angielskim bylam.
|
|
#1667 |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie idzie mi czytanie "Herodiady" G. Flauberta ;/
Ja tak samo Tyle, że ja bez grzywki też dobrze wyglądam. Ale szybko się nudzę. Ja potrzebuję codziennych zmian jeżeli o włosy chodzi
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi sie nic nie chce
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam do domu
Jestem wykończona i wściekła czekaliśmy na wykładowcę ponad 3h po wpisy a on stwierdził że dzisiaj wpisów nie będzie tylko ustali inny termin i specjalnie będziemy musieli przyjechać na uczelnię
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez pojechalam bez sensu bo cwiczeniowca wstawil oceny tylko paru osobom Nawet obecnosci nie sprawdzal i po 20 min wypuscil.
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-23 o 19:16 |
|
|
|
|
#1671 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w poszukiwaniu białej bluzki z długim rękawem która by mi się spodobała, i chyba gdyby nie mama (ktora nawiasem mówiąc miała już dosyć) kupiłam ją, świetnei dopasowana jest i nadal mi się podoba![]() ![]() ![]() ale ogolnie ja zakupy lubię, jak tylko wiem że mam czas i kasę to mogę nawet całe dnie chodzić p skelpach z ubraniami :brzyda l:a pokażesz lub opiszesz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co zapuszczę to coś zawsez mnie skłoni , że wybiore się do łazienki z nożyczkami i ją obetne, ale teraz....... . jestem silna, jestem silna![]() nawet dzsiaij stwierdziłam że jak pójde do fryzjera za 2 tygodnie ![]() najpóżniej to niech sobie fryzjerka cieniuje co tylko chce tylko zeby grzywki nie ruszała z długości ew. lekko koncówki ściąć![]() ja żeby jej nie widzieć po domu chodzę z wlosami zaczesanymi do tyłu i w kucyku, a poza domem nie widzę luster i mnie tak nie wkurza wtedy![]() Cytat:
a wogole strona biblioteeki z uczelni nadal nie działa, kurcez jak oni mi wyliczą karę to kilka odżywek za to by było ![]() ![]() |
|||||
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
hej!
potrzebuje POMOCY!!!!!!!!!!!! dzisiaj nałozyłam sobie za duzo wosku na wlosy i teraz umylam glowe 25 rezy wszystkimi szamponami jakie mialam, mydle, i plynem do naczyn, ale one dalej wygladaja na tluste, a co najgorsze sie kleja i w dotyku sa niemile...!!!!!!!!!!!!!!! !1POMOCY!!!!!! |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
umowilam sie z hodowczynia na wizyte
![]() ![]() ![]()
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malinko, wrzucę zdjęcia do albumu tylko na nich nie widać jej za dobrze, nie oddają uroku ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- wrzuciłam jak ktoś chce niech patrzy, później usuwam ;Pno i nie patrzcie na to co się dzieje na dole, mam spodnie dresowe
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek ale ci fajnie
![]() A ok ile bedziesz musiala zaplacic?? |
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
o super
![]() Cytat:
to w takim razie czekam na zdjecia ehh chciałam dzisiaj obejrzeć ten film o 21 na tvn ale niestety bede musiała zrezygnować,(i udac ię do kuchni w celach dydaktycznych ) nauki mam jeszcze sporo, końca nie widać i dwa egzaminy dość obszerne praktycznei dzień po dniu a dopiero czytam materiały na 1 przedmiot---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- mona fajna jest ![]()
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Kurczę, właśnie obejrzałam 12-13 odcinek Sanctuary i na następny sezon muszę czekać do jesieni ![]() Ale podobał mi się odcinek, bardzo fajna scena tańca rodem z Bollywood Ale co ja będę robić do czasu, aż wyjdzie 3 sezon True Blood ![]() |
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ile kosztują szczeniaki - nie pytalam, bo wiem ze hodowcy zle patrza jak ktos od razu pyta o cene ![]() w ogóle wyszla smieszna sytuacja, bo ja z tyloma hodowcami juz gadam, ze czasami wszystko mi sie kręci.....no i teraz mi sie pokrecilo..... kilka maili wymienilam z ta panią, napisala ze woli rozmawiac przez tel i podala nr komórki, to ja dzownie, gadamy, umawiamy sie wstępnie na wizyte, bo nawet jak nie od niej wezmiemy psa, to zobaczymy je na zywo, wymiziamy itp..... no i gadamy, gadamy na 2 szczeniaki ma juz rezerwacje ![]() mowila ze bardzo sobie ceni kontakt osobisty i zapraszala, to ja ok, ze przyjedziemy, tylko ze ja myslalam ze rozmawiam z hodowczynia z Poznania, a okazalo sie ze nie, tylko z innej miejscowosci i teraz mam do niej okolo 80km w jedna strone no ale luz, pojedziemy ![]() byc moze zalapiemy sie u niej jeszcze na szczeniaka, na pewno doceni ze przyjechalismy na rozmowe, my zobaczymy pieski, itp, bo ona nie kazdemu wydaje szczeniaki, musi wiedziec ze pies nie jest chwilą zachcianką, tylko decyzją przemyślaną mam nadzieje ze ją przekonamy ![]() mysle ze szczeniak bedzie kosztowal 2-3 tysiące, ale to sie okaze na spotkaniu, bo wtedy juz zapytam ile mniej wiecej bedzie piesek kosztowal
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę robić pizzę
W kilka minut podwyższyła mi się samoocena |
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh i wlasnie przez to boje sie pierwszej rozmowy Nie wiem jak zagadac, zeby tez dowiedziec sie ile orientacyjnie chce za psa. Nie chcialabym juz zarezerwowac, nacieszyc z wiadomosci, ze bede miec psa - a nagle dowiedziec sie, ze to koszt zalozmy 5 tys zl. Cena mimo wszystko jest dla mnie wazna.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

lekko wycieniowane. Ale zapuszczanie grzywki to horror...
.
ale w tym problem, że nie wychodzę poza tą listę

codziennie myślę by ją ściąć, bo tak mam jej dość

21.06.2014r.
W ogóle nie mieliśmy pomysłu i póki co jest Kicią
- 82
15.04.2013
czekaliśmy na wykładowcę ponad 3h po wpisy a on stwierdził że dzisiaj wpisów nie będzie tylko ustali inny termin i specjalnie będziemy musieli przyjechać na uczelnię 
:brzyda l:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)