|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Skórę miałam suchą jak wiór mimo smarowania się balsamami ![]() Poczekam na lato ![]() Cytat:
U mnie też słonko wyszło Niedługo musze się szykować, pakować i jadę do Tża ![]() Coś mi wspominał, że chce jechać na narty |
||
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nulka5;16630337
Aaaaaaaa faworki?! lecę już! nawet mi ten mróz niestrasznyUWIEEEEEELBIAM faworki ![]() a jaki ten zabieg depilacji? [/QUOTE] No to zapraszam bo jest ich od groma ^^ teraz po tym drugim zabiegu to wypadło więcej włosków, ale nadal jak patrę w lustro to różne głupie myśli przychodzą do głowy Suuuuper. Będziesz robiła na smalcu czy oleju?
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hellou
ja na pedagogice już skończyłam sesję, ale za to na psycho jeszcze sporo... druga sprawa to fakt, że tam mam sesję ciągłą, więc ta zimowa sesja jest rozwalona na kawałki i ciągnie i praktycznie cały czas nie mam skumulowanych zaliczeń, ale za to cały proces trwa kilka miesięcy ![]() nie wiem, co gorsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie dzisiaj znowu zimno, -8 stopni, ale za to przez większość dnia świeciło słońce, chociaż jakiś plus siedzę generalnie dzisiaj cały dzień w książkach, bo terminy mnie gonią, a czasu coraz mniej Miałam się dzisiaj zobaczyć z moim promotorem, ale olał sprawę i seminarium brak słów. miłego dnia |
||
|
|
|
#2674 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() później zajrze do Was, teraz muszę uciekac
|
|||||||
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie odmóżdżam się na wizażu, bo mam już serdecznie dość tej nauki na dziś
![]() co porabiacie dziś wieczorem w tę zimnicę?
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż podświadomie czuję, że powinnam się uczyć, ponieważ pan psor podstępnie przesunął nam egzamin na wcześniejszy termin
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() herbatkę też bym sobie jakąś dobrą wypiła, ale nie chce mi się dupska ruszyć i zrobić
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się odmóżdżam a przy okazji jakiegoś doła załapałam. Próbowalam go utopić w gorącej kąpieli ale nie pomogło. Najadłam się jak głupia i teraz pękam w szwach. Chyba obejrzę jakiś film bo mój mózg już nie chłonie wiedzy.
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pavlinecko, jednak zaparzyłam herbatę
|
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( w TV nic nie ma... chyba, że masz inne kanały Cytat:
|
||
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nie masz zimowej kurtki?
to w czym chodzisz ubrana w te mroziska?
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też niewiele grubszą "niby zimową" kurtkę - plusem tej jest kaptur, ale pod spód taki sam zestaw![]() A nie mam, bo wszystko w tych sklepach jest cholernie cienkie, jakbyśmy mieszkali w Hiszpanii a nie w środkowo-wschodniej Europie, gdzie poniżej -10 zimą to standard I nie opłaca mi się za 300zł kupować kolejnej wiosennej kurteczki. A z kolei takiej w stylu narciarskim nie kupię, bo do niczego mi nie pasuje.
|
|
|
|
|
#2683 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na smalcu nie próbowałam, poza tym boję się, że smak będzie inny ![]() Cytat:
Oczywiście w autobusie wymarzłam, po drodze do mieszkania też także teraz grzeję dupsko![]() I racje macie, że dziś odpuściłyście sobie naukę. Cały tydzień miałyście zawalony, więc ten piątkowy wieczór niech Wam miło i przyjemnie mija Antunka nie łap dołów Kochana
|
||
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chodzę zimą po prostu ubrana jak ortodoksyjna cebula![]() ![]() ![]() Cytat:
jak dobrze jest nie musieć wyłazić z mieszkania w taki mróz
|
||
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja dziś miałam dzień w biegu. Dopiero teraz mam chwilę tutaj zajrzeć Ale zaliczyłam dzisiaj uczelnie, zdążyłam dojechać do rodzinnej miejscowości i odwiedzić wszystkie moje 4 babcie i dziadka z życzeniami Tak więc jestem zadowolona, że wszystko załatwiłam tak jak sobie zaplanowałam bo jutro muszę już wracać do krakowa. Powinnam coś poczytać jeszcze na egzamin poniedziałkowy ale to jak już wskoczę w piżamie do łóżka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale bardzo dobrze przynajmniej ani nie zmarzniesz ani się nie przegrzejesz ![]() Antunko nie dołuj się kochana Proszę dziś do przesady się rozpieszczać ![]() Mój pies łazi od okna do okna i płacze zebrało go ostatnio na jakieś miłości ![]() Miłego i ciepłego wieczoru
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem
Ola zasneła i mam nadzieję że wcześniej niż o 1 się nie obudzi ![]() ja też właśnie przyszłam na wizaż z kubkiem gorącej herbatki trochę postudiuję książkę o niemowlaczkach i potem idę do łóżka - mąż mi masaż obiecał
|
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obiecuję się poprawić ![]() Filmy zazwyczaj na kompie oglądam bo kanały tv mam bardzo okrojone i prawie w ogóle nie włączam tego pudła. Wolę obejrzeć to na co mam ochotę a nie to co akurat leci w tv. Ale przejrzałam swoj zbiór i na nic nie mam ochoty
|
||
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Antunko nie smutaj się
mój termometr pokazuje -18
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Ci małe "pomarudzenie" ma poprawić humor to sobie marudź do woli ![]() o kurczę aż mnie zmroziło hehe ja dzisiaj sobie wymyśliłam, że jak te mrozy nie miną w najbliższym czasie to kupie najgrubszy śpiwór w sklepie, zrobię w nim otwory na oczy i będę w nim wychodzić na pole ![]() ![]() ![]() Przynajmniej będzie mi ciepło ![]() ![]() ![]()
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak głupia kurtki szukałam |
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takie mrozy napewno byłoby duże zainteresowanie. o i masz już pierwszą klientkę - Pavlineckę
|
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
ehh czasem miewam odkrywcze przebłyski ![]() a tak poważnie to chyba wynik nadmiaru nauki i obowiązków sprowadził mnie na drogę zajmowania się obmyślaniem głupot Cytat:
nie wiem czemu jak sobie to wyobrażę to myślę, że przypominałabym takim stroju dżdżowniczkę A tak już poważnie to mam pewien kłopot i nie bardzo wiem jak go rozwiązać. Ponad rok temu nabyłam mobilny internet w sieci play. Ponieważ wyjeżdżałam w wakacje na ponad dwa miesiące i zmieniałam dodatkowo miejsce zamieszkania w którym aktualnie mam internet stacjonarny, postanowiłam poszukać kogos kto byłby zainteresowany przejęciem umowy na pozostałe do końca umowy miesiące. Znalazł się chętny i w czerwcu podpisałam cesję. Jednak po powrocie z zagranicy we wrześniu okazało się, że do mnie nadal przychodziły faktury za ten internet więc się zaniepokoiłam trochę i udałam do punktu playa w którym podpisywałam zarówno umowę jak i późniejszą cesję. Tam kazali mi kontaktować się telefonicznie z BOK. Po konsultacji z BOK okazało się, że owszem cesja została zgłoszona do "systemu" ale wciąż czekają na potwierdzenie w postaci przesłanej umowy na papierze. Wróciłam więc do punktu w którym podpisałam umowę i powiedziałam jak wygląda sytuacja - pan sprzedawca powiedział, że na pewno wszystko zostało wysłane a "na górze" mają bałagan i to nie jest jego wina. Poprosiłam więc, żeby skserował ode mnie raz jeszcze umowę cesji i wysłał ponownie. Zostałam zapewniona, że na pewno zostanie to wysłane. Niestety okazało się, że ja teoretycznie do końca trwania umowy (listopad 2009) pozostaję właścicielem internetu bo wciąż do mnie przychodzą faktury - szczęśliwie osoba która "przejęła" internet mając ode mnie dane do konta internetowego w play regularnie do tej pory opłacała rachunki. Na nic się zdały moje tłumaczenia, że podpisałam cesję i prośby załatwienia sprawy kiedy w grudniu wydzwaniali do mnie z BOK z podziękowaniami za korzystanie z usług play i propozycjami. Niestety okazuje się, że ja wciąż jestem właścicielem tego internetu bo w dalszym ciągu dostaję faktury (umowa po 12 miesiącach jeśli nie została rozwiązana na prośbę klienta przechodzi w umowę na czas nieokreślony) ![]() ehh nie wiem co robić Może coś mi poradzicie? sorry za długośc ale chciałam naświetlić dokładnie sprawę
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla Twój pomysł z dżdżowniczką jest dobry
Właśnie usłyszałam ostrzeżenie meteorologów, że najgorsze mrozy dopiero przed nami Także leć po ten śpiworek i ja zrobię to samo ![]() Pavlinecka teraz promocje, przeceny to może jednak znajdziesz jakąś kurtkę za połowę ceny. Ja kupiłam całkiem niedrogo płaszczyk i jest bardzo ciepły więcposzukaj a na pewno coś znajdziesz. Jojla ja się ma takich sprawach kompletnie nie znam. Całe szczęście, że osoba, która przejęła od Ciebie ten internet płaci. Gorzej byłoby gdyby nie płaciła. A tak pozostaje chyba jak najszybciej rozwiązać umowę i się nie stresować niepotrzebnie. Jejku muszę wyjść na ten mróz zrobić zakupy brrr. |
|
|
|
#2694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobry mąż ![]() Cytat:
rewelacyjny pomysł, patentuj patentuj ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() swoją drogą co oni tam mają za burdel u mnie dzisiaj przepiękne słońce, dosłownie niebo lazur i... -15 stopni mieliśmy z TŻ po południu jechać do jakiegoś CH i do kina, ale nie wiem, czy w taką aurę będzie nam się chciało ruszać tyłki z mieszkania![]() zmykam do nauki ![]() buźka |
|||
|
|
|
#2695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też -15 byłam z pieskiem na spacerku to zaraz wracałam - myślałam, że zamarznę a i pies biedny chodził i łapki podnosił bo marzły.Jak sobie pomyślę, że jeszcze dzisiaj muszę wychodzić z domu i nie wiem ile mi zajmie podróż do Krakowa to naprawdę mam ochotę lecieć do sklepu po śpiwór ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie mogę uwierzyć jak ta firma funkcjonuje skoro ja pół roku temu sprawę formalnie załatwiłam a oni wciąż nie mogą tego załatwić u siebie ![]() Dzięki kochane Ja dopijam kawkę i za chwilę siadam do nauki a później tylko jeszcze muszę na pociąg jakiś zdążyć. Miłego dnia
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-01-23 o 11:13 |
|||
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie dzisiaj też piękne słoneczko, na termometrze rzekomo -1, ale to tylko dlatego, że jest on w słońcu Rano jak się obudzilam ok. 7 to było -18 Już mi bokiem wychodzi ta zima, a to dopiero styczeń... Nie ruszam się dzisiaj z domu, nie ma szans.JOJLA ja też nie pomogę niestety, bo kompletnie się na tym nie znam ![]() Idę się ubierać, bo nawet w domu mi zimno ![]() Miłego dnia
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Po całym dniu zapierdzielania przy tym durnowatym remoncie zasiadłam sobie do kompa z gorącą herbatką i z myślą poczytania co napisałyście a tu co? Mój post z rana jest ostatnim na wątku
![]() Niech sesja się już skończy, bo nasz wątek umrze śmiercią naturalną ![]() A ja sie pochwalę, że jeszcze tylko meble mi zostały do pokoju i będzie koniec. Mam już nawet upatrzone, muszę tylko pojechać i kupić. Chciałabym już je mieć ![]() Umęczyłam sie potwornie dzisiaj, a wyglądam jak sierota. Włosy przyklepane, zakurzone, aż sztywne. W ogóle to cała jestem zakurzona i umazana farbą. Zaraz biorę się za siebie, bo aż źle się czuję sama ze sobą kiedy jestem taka zaniedbana ![]() I z ostatniej chwili: Oglądałam katalog Avonu online. Zobaczyłam pachnącą stronę i co zrobiłam? Potarłam monitor ręką!!
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dałaś czadu ![]() ![]() ![]() my z TŻ jednak byliśmy na zakupach i dopiero niedawno wróciliśmy ![]() lecę też robić herbatkę
|
|
|
|
|
#2699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mówię Wam jak ja zmarzłam wracając dzisiaj do krk - w pociągu ciepło ale wystarczyło poczekać 10minut na tramwaj Aż straciłam czucie w palcach u rąk a miałam ubrane dwie pary rękawiczek brr ja chcę wiosnę ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko uwinęłaś się z tym remontem. Super, czekamy na efekt końcowy ![]() Jojla no a czemu śpiworka nie wzięłaś? Sprawdziłam temperaturę na dworze... jedyne -18 stopni. Dla mnie to już koniec świata Mam odkręcony kaloryfer na full i cały dzień dygoczę z zimna bo okno jest nieszczelne. Ja też chcę już wiosnę bo zamarznę na tej syberii |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

druga sprawa to fakt, że tam mam sesję ciągłą, więc ta zimowa sesja jest rozwalona na kawałki i ciągnie i praktycznie cały czas
nie mam skumulowanych zaliczeń, ale za to cały proces trwa kilka miesięcy 
Dobrze, że w mojej miejscowości nic czuć nie było, ale już 15 km dalej szklanki z szafek spadały

to w czym chodzisz ubrana w te mroziska? 

ehh nie wiem co robić
brr ja chcę wiosnę