Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 20:52   #2641
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Mój Tż dziś też z kumplami spija browary Ma później dzwonić, to sprawdzę ile ma promili przez telefon Pewnie będzie spokojnie, bo przecież jutro każdy z nich do pracy.
ja sprawdzę jak się zwlecze do mieszkania, bo pewnie mnie obudzi

u "moich" pewnie czarodziejka gorzałka

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:59   #2642
201701251209
Konto usunięte

Tż mówił o piwach, ale jak to się skończy to nie wiem Kto ich tam wie
Najwyżej jutro rano przerzuci się z auta do tramwaju

Buuu u mnie łazienka jest okupowana od ponad godziny Nie mogę się dopchać
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:39   #2643
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
Jestem
ha laleczki tyle sie dzieje że nie mam czasu nawet do was zajżeć
ale powiem wam jedno postanowiłam i wracam do rodziców już szykuje się na 30 - 31 marzec na samolocik
A znajomość rozwija się jak najbardziej tysiące maili i smsów i pomysłów na to co będziemy robić jak już wrócę hehe jakie to życie jest dziwne ale przynajmniej chce się życ od przyjazdu chodzę jak nakręcona nic nie jest w stanie mnie wkurzyć ani zasmucić ciągle banan na ustach
nawet dziś jak miałam koło i ozakało się ze nauczyłam się nie tego co trzeba heh a co tam i tak napisałam ojjj jakie to życie przedziwne a jutro ide do kina z mojm cudownym ex Tż i wogóle jestem happy
wow podziwiam :P jesteś odważna powodzenia

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Dopiero wróciłam do domu i jestem przemarznięta. Okropny mróz dzisiaj u nas -8 stopni i zimy wiatr potęgujący ten nieprzyjemny przeszywający mróz. Brrrr. Idę najpierw poćwiczyć na rozgrzewkę a później do nauki
-8 dzisiaj wsiadam do auta i mówię do kumpla "ile jest na zewnątrz, pewnie z - 30" a on się na mnie patrzy i i mi pokazuje jedyne -7
Cytat:
I kolejna Zdolniacha z piątkami. Gratulacje

Po dotlenieniu mózgu to wiedza sama będzie wchodzić do głowy, także raz przeczytasz materiały i już wszystko wiesz
zdolniacha taa po dotlenieniu czas na mleczko wannę i lulu będę improwizować

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
a mi tam to powoli bimba, na wcześniejszych latach się tym przejmowałam, ale teraz już niespecjalnie o dziwo, przy takim stosunku wpadają super oceny, co to kuźwa za zależność
dokładanie..im mniej się uczysz tym mniej bezsensownie kombinujesz i piszesz to co przychodzi pierwsze do głowy. Zgodnie z zasadą 1 myśl najlepsza siłą rzeczy poniżej 4 się nie schodzi... to moja zasada od podstawówki do 5 klasy strasznie mi zależało na ocenach i ciężko na nie pracowałam potem powiedziałam sobie szkoda życia.... wyszło na to samo

Cytat:
mi właśnie też ciągle jakiś zły duch wpada do łazienki uwzięli się czy jak

nic... idę zrobić mleko i usiądę pod łazienką i poczekam na swoją kolej miłego wieczorka

o mamo.... jakie to są ciecie ... szok szok szok szok szok... a Woodstock to orgia szatana żal
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

Edytowane przez teofano86
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:05
teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:20   #2644
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
-8 dzisiaj wsiadam do auta i mówię do kumpla "ile jest na zewnątrz, pewnie z - 30" a on się na mnie patrzy i i mi pokazuje jedyne -7

zdolniacha taa po dotlenieniu czas na mleczko wannę i lulu będę improwizować

mi właśnie też ciągle jakiś zły duch wpada do łazienki uwzięli się czy jak

nic... idę zrobić mleko i usiądę pod łazienką i poczekam na swoją kolej miłego wieczorka

o mamo.... jakie to są ciecie ... szok szok szok szok szok... a Woodstock to orgia szatana żal
Za 2 dni doczekasz się tego - 30 Wykrakałaś

Improwizacja pewnie przyniesie kolejne 5. Już teraz mogę gratulowac

U mnie od niedawna jest o jedną osobę więcej, także wieczorem czasem kolejki są Dobrze, że nie było jeszcze akcji dobijania się do drzwi, w pilnej sprawie

radio maryja....bla bla bla, same pierdoły gadają. Dobrze, że moja babcia ich nie słucha
Stary 2010-01-20, 23:07   #2645
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
dokładanie..im mniej się uczysz tym mniej bezsensownie kombinujesz i piszesz to co przychodzi pierwsze do głowy. Zgodnie z zasadą 1 myśl najlepsza siłą rzeczy poniżej 4 się nie schodzi... to moja zasada od podstawówki do 5 klasy strasznie mi zależało na ocenach i ciężko na nie pracowałam potem powiedziałam sobie szkoda życia.... wyszło na to samo
No nie wiem jakby mi wyszła improwizacja na egzaminie z chemii kwantowej Nigdy mi na ocenach nie zależało - wyznaję zasadę byle zdać jak jest coś co mnie interesuje bardziej to oceny są dobre a jak nie to różnie bywa Przypomniało mi się, że miałam w liceum koleżankę co się przepisała do słabszej grupy z angielskiego, żeby mieć lepsze oceny

Cytat:
Ty się nie śmiej - moja prababcia słucha i kiedyś mi nawet powiedziała, że to są posłańcy boscy
boszzz nie mogę tego słuchać bo aż mi się wierzyć nie chce jak można tak dać sobie wyprać mózg i wierzyć w te brednie
"bo to jest bardzo otwarte radio" a to jak ksiądz prowadzący się oburza i naucza kultury słuchacza mówiąc że nie może do niego mówić per pan ale proszę księdza to nie mogę

Pouczyłam się troszkę - nawet naskrobałam coś do magisterki

Dobranoc

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2010-01-20 o 23:08
jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:14   #2646
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
a kto Ci ją tak blokuje?;>

Cytat:
niekończąca się opowieść...

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
No nie wiem jakby mi wyszła improwizacja na egzaminie z chemii kwantowej
kurczę tu faktycznie chyba nie ma jak improwizować...

WYMIANKA
Stary 2010-01-20, 23:36   #2647
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem jakby mi wyszła improwizacja na egzaminie z chemii kwantowej Nigdy mi na ocenach nie zależało - wyznaję zasadę byle zdać jak jest coś co mnie interesuje bardziej to oceny są dobre a jak nie to różnie bywa Przypomniało mi się, że miałam w liceum koleżankę co się przepisała do słabszej grupy z angielskiego, żeby mieć lepsze oceny

Ty się nie śmiej - moja prababcia słucha i kiedyś mi nawet powiedziała, że to są posłańcy boscy
boszzz nie mogę tego słuchać bo aż mi się wierzyć nie chce jak można tak dać sobie wyprać mózg i wierzyć w te brednie
"bo to jest bardzo otwarte radio" a to jak ksiądz prowadzący się oburza i naucza kultury słuchacza mówiąc że nie może do niego mówić per pan ale proszę księdza to nie mogę

Pouczyłam się troszkę - nawet naskrobałam coś do magisterki

Dobranoc

Ja mam podobnie - jakoś mi się nie wierzy, żebym mogła coś zaimprowizować, jak mnie zapytają o moje paragrafki, podateczki i czynnik "ziemia" (PRL - daję słowo ).
Improwizowałam za to bardzo skutecznie na różnego rodzaju historiach ( o dziwo! Oprócz dat oczywiście - nijak nie chcą się improwizować), etykach, filozofiach, socjologiach itp. O tak, tu nawet palcem nie "tkłam" książki.

W podstawówce i wyżej miałam świetne oceny, bo mam dobrą pamięć - wystarczy, że słuchałam, co mówili na lekcji i starczyło.

Z wiekiem pamięć się pogorszyła i zapał do chodzenia najpierw do liceum, później na wykłady. Zresztą studia to nie podstawówka - wykład to 1/8 tego, co musisz umieć na egzamin.

Ech, ale bym chciała znów mieć przedmioty typu "wielka improwizacja", i w tej sesji zapowiada się, że będzie jeden taki nawet Może 'czy' za darmoche wpadnie?

A co do radia MaRyja. Moja ś.p. prababcia, jak kiedyś jej 3 przestała łapać, nastawiła niechcąco na to "cuś". Po jakiś 20 min woła mnie, i karze sobie przestawić radio na coś innego bo "tu się tylko modlą i głupoty gadają". Była bardzo wierzącą kobietą, ale radio to u niej służyło do słuchania muzyki, wiadomości i plotek. Do modlenia się był kościół. I słusznie
Tęskni mi się za tą babcią, szczerze mówiąc. Mam wyrzuty, że poświęcałam jej tak mało czasu, a mieszkała w pokoju obok...

ech, nic to. Do łózia i rano dalej do pracy.

Słodkich snów dziewczęta i zapału do nauki
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:43   #2648
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
a kto Ci ją tak blokuje?;>
A brat z bratową Co jedno wyszło, to drugie weszło i tak sobie poczekałam trochę

Chyba wypadałoby iśc już spać. Dobranoc
Stary 2010-01-20, 23:52   #2649
evangeline
Zakorzenienie

Ja też za moment się kładę, bo jutro mam zajęcia na 10, ale chciałam przed nimi wpaść jeszcze na chwilę do babci, bo po południu jadę do rodziców i nie dam rady jej odwiedzić

śpijcie spokojnie, dobranoc

WYMIANKA
Stary 2010-01-21, 06:53   #2650
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
radio maryja....bla bla bla, same pierdoły gadają. Dobrze, że moja babcia ich nie słucha
Moje babcie też na szczęście nie słuchają, ale za to kierowniczka z pracy namiętnie. Nie jest jakąś zdewociałą babą, jest ledwo po 50-tce, a zachowuje się jak jakaś nudna starucha Kiedyś weszłam do jej gabinetu, siedziałam chwilę, bo jakąś tam sprawę miałam... i leciało to radio. I tekst:'Mamy kolejny telefon do naszego studia. Szczęść Boże siostro (...)' Zdębiałam i nie mogłam powstrzymać się od śmiechu.

Zmarzłam po drodze do pracy, jest -8 jak na razie i taki drobny śnieżek pada. Od soboty zapowiadają nawet do -15 u mnie, więc kolejny weekend spędzę w domu, bo nawet mi się wychodzić nie chce w taki mróz Niech ta zima się już skończy

Gratuluję wszystkim piątek i życzę kolejnych

Buziaki.

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:03   #2651
antunka
Zakorzenienie

Cytat:

Teofano a co studiujesz? Bo jak Jojla słusznie zauważyła nie na każdym przedmiocie można improwizować. W szkole na wosach, polskich udawało mi się ale na chemii czy biotechnologii to racze bez nauki się nie obejdzie. Mnie czeka w poniedziałek taki egzamin, że oprócz podstawowej wiedzy i wzorów muszę umieć rysować schematy, tabele, wykresy itp. Już kiedyś miałam przyjemność zdawać taki egzamin. Na ściągach miałam wszystko oprócz tych przeklętych rysunków i oczywiście nie zdałam jak 60% roku.

Mój termometr pokazuje -10 stopni tylko ciekawe co z wiatrem. Bo wczoraj było -8 ale przez mroźny wiatr wydawało się, że jest -20. Chyba dzisiaj czapkę założę
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 15:21   #2652
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Nulka zazdroszczę chęci. I gratuluję piąteczek Ja z dzisiejszego koła też dostalam 5 i tym samym mam 5 na koniec I na tym się kończą dobre oceny
no i widzisz?! też 5 w indeksiku!
ja mam tyle chęci i parcia na naukę, bo mam świadomość, że przede mną ostatnie już koła i nauka - przynajmniej na razie
Cytat:
wszystko zdane najniżej to jedno 4,5
no i dżi! gra gitarra i lecisz dalej
Cytat:
gratulacje
dziękuję bardzo bardzo
Cytat:
a mi tam to powoli bimba, na wcześniejszych latach się tym przejmowałam, ale teraz już niespecjalnie o dziwo, przy takim stosunku wpadają super oceny, co to kuźwa za zależność
No ja właśnie przez 3 lata olewałam, byleby tylko zaliczyć... bo o to mi wtedy tylko i wyłącznie chodziło, nie ma co ukrywać
a teraz zależy mi właśnie troszkę na tych ocenach, żeby nie skończyć studiów ze średnią 3 albo 3,5 hehe

a teraz właśnie jestem w przerwie w nauce prawa pracy ogólnie nie lubię prawa... a w każdym semestrze jakieś mieliśmy więc siedzę od wczoraj już i uczę się
no...
później wpadnę do Was może na chwilkę jeszcze w przerwie na kawkę popołudniową
buuuuuuuuuuuuuuzi Dziołszki Wy moje
nulka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 15:23   #2653
simpatica
Zakorzenienie

hello
ale pustki. i str coś mało do nadrabiania - wszedzie tylko nauka nauka i od czasu do czasu zakupy no uczcie sie laski uczcie dorzucam fotkę

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 15:45   #2654
simpatica
Zakorzenienie

no i dorzucę jeszcze siebie

Stary 2010-01-21, 18:02   #2655
jojla
Zakorzenienie

hej

Kurcze ja znowu dopiero wróciłam do domu Jak tak dalej pójdzie to zamieszkam na wydziale Poczytam trochę wizaż, wypiję kawę i wracam do nauki

Cytat:
W szkole na wosach, polskich udawało mi się ale na chemii czy biotechnologii to racze bez nauki się nie obejdzie. Mnie czeka w poniedziałek taki egzamin, że oprócz podstawowej wiedzy i wzorów muszę umieć rysować schematy, tabele, wykresy itp. Już kiedyś miałam przyjemność zdawać taki egzamin. Na ściągach miałam wszystko oprócz tych przeklętych rysunków i oczywiście nie zdałam jak 60% roku
O jaaaa jak ja nienawidzę takich egzaminów Szczęśliwie teraz już mnie żaden taki nie czeka ale jak sobie wspomnę taki jeden z technologii chemicznej i przypomnę te wszystkie wzory i schematy to mi się aż słabo robi Ja mam w poniedziałek egzamin o rewolucji Czerwonych Khmerów - tak rzeczywiście bardzo chemiczne ale musiałam zrobić jakiś przedmiot w zamian za filozofię której nie mogę przetrawić Więc tym razem może nawet improwizacja się przydać

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
No ja właśnie przez 3 lata olewałam, byleby tylko zaliczyć... bo o to mi wtedy tylko i wyłącznie chodziło, nie ma co ukrywać
a teraz zależy mi właśnie troszkę na tych ocenach, żeby nie skończyć studiów ze średnią 3 albo 3,5 hehe
Ja tam też na oceny nie patrzę specjalnie - chociaż nie powiem było mi przykro jak w końcu udało mi się mieć wysoką średnią i niestety nie zostało to docenione

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
hello
ale pustki. i str coś mało do nadrabiania - wszedzie tylko nauka nauka i od czasu do czasu zakupy no uczcie sie laski uczcie dorzucam fotkę
Cytat:
A co tam u Ciebie? Widzę Oleńka rośnie pięknie i do zdjęć pozuje jak modelka śliczna jest A widać po kim bo ma bardzo ładną mamusię No i kochana ząbki piękne - nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę

Miłego wieczoru

Stary 2010-01-21, 18:32   #2656
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
hej

A co tam u Ciebie? Widzę Oleńka rośnie pięknie i do zdjęć pozuje jak modelka śliczna jest A widać po kim bo ma bardzo ładną mamusię No i kochana ząbki piękne - nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
a dziekuję u mnie cóż... wczoraj dostałam list z uczelni ze zapraszają na magisterke bo od połowy lutego sie zaczyna ale raczej zrezygnuję. chciałam iśc od października dopiero bo teraz nie pogodzę uczelni z Olka ze wzgledu na karmienie piersią. no ale studia nie zając a Ola teraz najważniejsza chociaż przyznaje że jak czytam wasze posty to trochę mi brakuje tego kontaktu z ludźmi na uczelni
z ząbków też jestem dumna a ten uśmiech wart jest 4 750 zł a prawda jest taka że noszę jeszcze retainery czyli aparaty stabilizujące ale są zdejmowane więc czuję się jakbym już aparatu nie miała chociaż wiesz, trochę mi szkoda ze nie należę już do aparaciarzy jeśli mi zazdrościsz to cóz mogę powiedziec - doskonale Cie rozumiem bo ja wiele lat mogłam sobie tylko o takim uśmiechu pomarzyc (ze wzgl na kasę - a raczej jej brak). zyczę Ci abys kiedyś mogła się szczerzyc prostymi ząbkami tak jak ja teraz

ło ale się rozpisałam

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-01-21 o 18:33
Stary 2010-01-21, 21:55   #2657
antunka
Zakorzenienie

Ło jejku jak tu pusto. Uczą się kobietki albo imprezują
Ja dzisiaj wkońcu miałam zapał do nauki i coś tam nawet do głowy weszło.

Simpatico śliczne kobitki jesteście. A ząbki pierwsza klasa (też takie mam hehe skromność ).
Stary 2010-01-21, 23:00   #2658
evangeline
Zakorzenienie

hej Dziewczyny!

Cytat:
dorzucam fotkę
śliczny buziaczek

Cytat:
fajnie, że nam się pokazałaś kochana, super babka z Ciebie!

u mnie generalnie spoko, byłam dzisiaj na zajęciach, od jutra mam niby-wolne, no ale wciąż jeszcze nauka...
odwiedziłam z rana babcię, potem byłam u rodziców i generalnie cały dzień marzłam

WYMIANKA
Stary 2010-01-21, 23:01   #2659
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
a dziekuję u mnie cóż... wczoraj dostałam list z uczelni ze zapraszają na magisterke bo od połowy lutego sie zaczyna ale raczej zrezygnuję. chciałam iśc od października dopiero bo teraz nie pogodzę uczelni z Olka ze wzgledu na karmienie piersią. no ale studia nie zając a Ola teraz najważniejsza chociaż przyznaje że jak czytam wasze posty to trochę mi brakuje tego kontaktu z ludźmi na uczelni
z ząbków też jestem dumna a ten uśmiech wart jest 4 750 zł a prawda jest taka że noszę jeszcze retainery czyli aparaty stabilizujące ale są zdejmowane więc czuję się jakbym już aparatu nie miała chociaż wiesz, trochę mi szkoda ze nie należę już do aparaciarzy jeśli mi zazdrościsz to cóz mogę powiedziec - doskonale Cie rozumiem bo ja wiele lat mogłam sobie tylko o takim uśmiechu pomarzyc (ze wzgl na kasę - a raczej jej brak). zyczę Ci abys kiedyś mogła się szczerzyc prostymi ząbkami tak jak ja teraz
Dzięki ale chyba nigdy mnie nie będzie stać na taki wydatek
A co do studiów to masz rację na razie córcia najważniejsza a jak chcesz to studia nie zając jeszcze spokojnie jak Oleńkę troszkę odchowasz będziesz mogła kontynuować

Cytat:
Ło jejku jak tu pusto. Uczą się kobietki albo imprezują
Ja dzisiaj wkońcu miałam zapał do nauki i coś tam nawet do głowy weszło.

Simpatico śliczne kobitki jesteście. A ząbki pierwsza klasa (też takie mam hehe skromność ).
Ja też troszkę się pouczyłam ale już mi chęci przeszły

Dobranoc

Stary 2010-01-21, 23:24   #2660
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
hello
O Boziu, jaka śliczna A jaki ma zawadiacki uśmieszek I mamusia proste ząbki - też bardzo zazdroszczę i ubolewam nad stanem portfela - mam wystającego kła którego znieść nie mogę i straszy jak się śmieje Ale może kiedyś....

Ja się pouczyłam jako -tako, ale też straciłam zapał po 20... Przeczytałam nawet niezłą ksiązkę i idę spać.

A u mnie ma być nawet -30 w niedzielę Co prawda rano, ale ja mam szkołę wtedy

Zmykam spać - buziaczki
Stary 2010-01-22, 08:45   #2661
antunka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mam wolny piątek ale niestety cały będzie spędzony w towarzystwie książek. Ale to nic. Byle do 1 lutego i ferie

Stary 2010-01-22, 09:54   #2662
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Dzieńdoberek

Jakoże referat z psychologii już jest napisany mogę teraz nieco odsapnąć Wczoraj pojechałam do stolicowa zapisać się na kolejny zabieg depilacji i (pierwszy raz w życiu) na manikiur

A dzisiaj zapraszam do siebie na faworki domowej roboty
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:18   #2663
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
super śliczny uśmiech, sympatyczna buźka!
Cytat:
u mnie generalnie spoko, byłam dzisiaj na zajęciach, od jutra mam niby-wolne, no ale wciąż jeszcze nauka...
odwiedziłam z rana babcię, potem byłam u rodziców i generalnie cały dzień marzłam
ojojojjjj niedobrze, że marzłaś
ogrzej się jakąś pyszną herbatką
ja od dzisiaj też już mam wolne
jeszcze tylko 1 egzamin i 1 koło i finito! (oby )
Cytat:
Dzień dobry
Mam wolny piątek ale niestety cały będzie spędzony w towarzystwie książek.
witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
Wczoraj pojechałam do stolicowa zapisać się na kolejny zabieg depilacji i (pierwszy raz w życiu) na manikiur

Aaaaaaaa faworki?! lecę już! nawet mi ten mróz niestraszny
UWIEEEEEELBIAM faworki
a jaki ten zabieg depilacji?

ja wstałam... planowałam troszkę wcześniej, ale cóż - jak organizm potrzebuje snu, to mu to muszę zapewnić, nie?
no, popijam bawarkę właśnie
może któraś się dosiądzie z herbatką albo kawką na pogaduszki? zapraszam

no i zaraz siadam do nauki... dzisiaj caaaaaały dzień z prawem pracy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 10:21   #2664
Sweetheart86
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

U mnie właśnie słońce wylazło, ale mimo to mrozi niesamowicie. Jest -8 Siedzę oczywiście w pracy i chciałabym juz wyjść Chyba sobie dzisiaj na solarium wyskoczę, bo letnia opalenizna schodzi i bladością straszę

SIMPATICO piekne masz ząbki Marzą mi się takie. A poza tym fajnie Cię widzieć

Owocnej nauki i miłego dnia

Stary 2010-01-22, 10:30   #2665
kamakrk
Zadomowienie

Witam Kochane.

Nie odzywałam się bo oczywiście nauka. Ale teraz mam już troszeczkę więcej czasu więc do Was też będę zaglądać.

simpatico śliczne ząbki. Mnie dolna jedynka troszkę "wpada" ale wszyscy w koło mówią mi, że wymyślam i jakieś fanaberie mam.

U mnie dzisiaj rano też ślicznie słonko świeciło a teraz już śnieżek prószy.

Umówiłam się dziś z TŻ'tem na spacer po jego pracy. Także lecę zaraz zrobić odżywkę i położę na włoski, bo zaniedbały się kosztem nauki.

Ostatnio poszalałam i kupiłam sobie różowy (taki mocny róż, wręcz fuksja) lakier do paznokci. I może to głupie ale wreszcie czuję się w nim dobrze. Chyba polubimy się na dłużej.

Ale Wam nagadałam głupot... Już kończę. Miłego dnia.

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 10:44   #2666
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
U mnie właśnie słońce wylazło, ale mimo to mrozi niesamowicie. Jest -8 Siedzę oczywiście w pracy i chciałabym juz wyjść Chyba sobie dzisiaj na solarium wyskoczę, bo letnia opalenizna schodzi i bladością straszę
Dopiero bladością straszysz?!?! ja to gdzieś już od końca listopada chyba
mi strasznie szybko schodzi opalenizna.. :/

u mnie dzisiaj też -8 brrrrrrr... a słoneczka u mnie nie ma
nie planuję nigdzie za bardzo wychodzić, może w przerwie od nauki szybko do Rossmannka skoczę
również miłego dnia dziewczynki i owocnej nauki
Stary 2010-01-22, 11:12   #2667
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry
Mam wolny piątek ale niestety cały będzie spędzony w towarzystwie książek. Ale to nic. Byle do 1 lutego i ferie

To owocnej nauki
Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

Jakoże referat z psychologii już jest napisany mogę teraz nieco odsapnąć Wczoraj pojechałam do stolicowa zapisać się na kolejny zabieg depilacji i (pierwszy raz w życiu) na manikiur

Uwielbiam faworki. Nawet dziś z rana Tż pytał się czy bym mu nie zrobiła Także ja zapraszam w sobotę, bo pewnie będę piekła.
Cytat:
ja wstałam... planowałam troszkę wcześniej, ale cóż - jak organizm potrzebuje snu, to mu to muszę zapewnić, nie?
no, popijam bawarkę właśnie
może któraś się dosiądzie z herbatką albo kawką na pogaduszki? zapraszam

no i zaraz siadam do nauki... dzisiaj caaaaaały dzień z prawem pracy
Jak nie za późno to dosiadam się i częstuję babką z jabłkiem i kawałkami czekolady. Wypiek mojej bratowej

U mnie nie jest tak źle, tylko -6
W mojej okolicy było trzęsienie ziemi Dobrze, że w mojej miejscowości nic czuć nie było, ale już 15 km dalej szklanki z szafek spadały
Stary 2010-01-22, 11:24   #2668
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie dzisiaj też -8 brrrrrrr... a słoneczka u mnie nie ma
nie planuję nigdzie za bardzo wychodzić, może w przerwie od nauki szybko do Rossmannka skoczę
również miłego dnia dziewczynki i owocnej nauki
A u mnie.... -18

Słoneczkojest, ale to "ciepełko" nie zachęca do spacerów
Stary 2010-01-22, 11:29   #2669
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jesienią 2 razy byłam na solarium, dlatego dopiero teraz straszę

Stary 2010-01-22, 11:40   #2670
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej okolicy było trzęsienie ziemi Dobrze, że w mojej miejscowości nic czuć nie było, ale już 15 km dalej szklanki z szafek spadały
Słyszałam w radio o tym. Z okolic Łodzi jesteś?

Nie mogę zabrać sie za naukę. Słonko piękne zaświeciło więc i kurz się uwidocznił to poszłam sprzątać. Chata lśni i nie mam już wymówki No może jeszcze wrzucę coś na ząb

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że nauka będzie owocna.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości