|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)
u mnie oprocz babki byla tez pomidorowka;d
hehe sailor w koncu sie rozpisalas;p no to zdrowiej juz a po lapkach dostaniesz linijka za bekonowe;d ale najlepsze sa kebabowe z biedry;d hehehe Sailorek tez mysle,ze wazenie sie codziennie to paranoja;p ale z drugiej strony mam to samo, bo rozumiem teraz gohs- mam tak jak i ona nadmmiar tej wody i tego czegos w jelitach;p i jak chorowalam i mialam@ i pilam pokrzywe to stawalam codziennie i raz bylo 76 a na nastepny dzien juz ta moja waga wiec czasem jak sie trafi w taki dzien to jest ulga ze sie jednak nie przytylo taka kontrola, a umnie dalej 77,78 sie waha;| jutro rano stane w domku sprawdzwe jak tutaj jest z ta waga na ktorej zaczela msie odchudzac.gohs wazne ze ruszylo cos ![]() dziewczyny nie ma sie co przejmowac to trudny okres, niedojze mamy sesje to jeszcze wiosny w ogole nie widac, chociaz powiem wam ze od kilku dni pieknie swieci slonce i jutro chyba lece z Tztem na sanki
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale ja bym tak bardzo chciala byc szczupla jak kiedyś
ahhh no nic trzeba poczekac i sie kontrolowac ![]() oj dziewczny jak ja sie ciesze ze jestem wolna, moge robic co chce i mam mase czasu dla siebie (o ile sie nie ucze na sesje ;p)
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję piątęk!! Ale z Ciebie zdolniacha Z tym rozkręcaniem metabolizmu pewnie masz rację, ale też nie należy przesadzać, bo ja np jak sobie podjem trochę śmieci, to się czuję taka ociężała i w ogóle. O dziwo, tymczasowo nie mam chęci ani na słodkie ani na chipsy Cały ten poprzedni tydzień trzymałam się w miarę ściśle diety, bo wiedziałam, że będzie ta kolacja u dziadka i obiad u drugich dziadków. W tym tygodniu też mam motywację do niegrzeszenia, bo w czwartek idziemy z TŻ w końcu na Avatara to się uraczę popcornem ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Jak się chudnie, to się już wymówek nie szuka Ale w ogóle z tą elektroniczną wagą to jest teraz pełnia szczęścia dla mnie, bo przynajmniej widzę zmiany, a na tamtej starej to była masakra, co chwilę co innego się pokazywało
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Sailor masz rację sesja to czas mycia okien, piekarnika, lodówki, odsuwania mebli bo przecież tyle tam kurzu. Oj przerabiam to już od 5 lat
A jeszcze dzień przed egzaminem wyjątkowo starannie i długo maluję paznokcie bo przecież trzeba ładnie wyglądać (to nic, że egzamin pisemny a ja biję się o miejsce w ostatnim rzędzie) ![]() Ja ostatnio też staję codziennie na wagę. Nawet po wczorajszym wybryku stanęłam dzisiaj. Paranoja ale coś mnie do niej ciągnie. A spadek nawet o 0,1 kg cieszy i motywuje. Aaa Sailor gratuluję pięknych ocen
|
|
|
|
#3695 |
|
Przyczajenie
|
Czytam, czytam... zastanawiam się jakie są wasze proporcje... mianowicie waga + wzrost
i z jakiej partii ciała najtrudniej wam zrzucić kilogramy?
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie osobiście najtrudniej chudną nogi... A raczej prawie wcale nie chudną
|
|
|
#3697 |
|
Przyczajenie
|
Twój dopiero teraz zdołałam zobaczyć
![]() Jeśli nogi to raczej uda... jaką masz sylwetkę?
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dzisiejszy dzień zaliczam do udanych
Była dietka, były ćwiczenia (40 min stepperka + 30 min hh + brzuszki) i bylo dużo zielonej herbaty. Jutro lecę do apteki po magnez bo mi powieka drga. Zawsze uzupełniałam sobie magnez czekoladą a teraz dupa blada Cytryna do nóg wliczają się też łydki U mnie np. łydki prawie w ogóle nie chudną a reszta ciała proporcjonalnie. Mam figurę klepsydry (
|
|
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor
![]() Jak mnie zemdlilo od choroby, az wyladowalam w toalecie i pozegnalam sie z moimi smakolykami ;/ Jejuuu teraz powrocila wizja smierci w meczarniach na swinska grype.. ehhh ta hipochondria mnie kiedys wykonczy, zanim umre na wymyslona bialaczke ( tym razem znalazlam wszelkie objawy bialaczki, ide po sesji na badania krwi ;|). cytryna, u mnie 57 kg i 164 cm. Wyglad - bez szalu, mam troche ponad 13 cm w nadgarstku, bardzo drobna budowa kosci, wiec jeszcze sporo pracy przede mna. Najtrudniej bylo mi zrzucic z miejsc, ktorymi hojnie obdarowala mnie naturaz (tudziez obdarowalam sie sama ) czyli tylek i biodra. Obecnie wszystko elegancko spadlo, zostalo sporo tluszczu po wew. stronie ud - trudno bedzie sie tego pozbyc;/ Najszybciej zas spadl mi tluszcz z brzucha i z lydek antunka, teraz tez mozesz sobie uzupelniac czekolada - ale gorzka Ja przez cale odchudzanie ja jadlam, teraz tez wsuwam. Grunt to nauczyc sie nie jesc wszystkiego na raz - syndrom chomika. Ja swego czasu odlozylam cala szafke slodyczy;p Bardzo ladnie cwiczysz Pani Magister ;dgohs, tez w koncu musze sie wybrac na avatara, chociaz obawiam sie, ze troche sie pomecze, bo okropnie bola mnie oczy w tych okularach 3d! Jak bylam na opowiesci wigilijnej to modlilam sie by film sie skonczyl, tak mnie mdlilo ;p Moze zamiast scianek dzialowych garazow zaprojektujesz kiedys dla mnie okulary ;p
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jem w ogóle słodyczy więc i gorzką czekoladę wykluczyłam. Ale ogólnie lubię nawet taką 99% kakao więc kiedyś do niej wrócę. A dziękuję Ciekawe kiedy minie mi zapał. Za tydzień czy miesiąc?
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Raczkowanie
|
Hej chciałam się dołączyć do Was, od jutra zaczynam.
Plan jest taki: - zero słodyczy (z tym bedzie najgorzej) - bieganie (mieszkam w Anglii wiec nie ma problemu z zima ;p) - 6 weidera - dieta nie laczenia - 1,5l wody. Teraz ważę 77kg mam 18 lat. Chce ważyć 65kg wiem że przede mną długa droga. Ustalilam że będę sie ważyc co niedziele rano bo też nie chce popasc w paranoje z tym wazeniem. Mam nadzieje ze moge do Was czasem pisac, tak zeby bylo mi razniej ;p pozdrawiam
|
|
#3702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mojej mamie powieka drga już gdzieś od dwóch lat No ale już się do tego przyzwyczaiła Ja w ogóle zrobiłam dzisiaj napad na aptekę Do tego L-karnityna, Novita i 3 saszetki Aqua Slim ![]() Cytat:
Ale mdłości współczuję, nic przyjemnego.... Jeśli bolą Cię oczy od 3D to najprawdopodobniej masz zaburzenia błędnika A chorobę lokomocyjną masz? Bo to tak samo działa ![]() Cytat:
Czekolada 99% w zasadzie nie ma w ogóle cukru, więc ciężko ją do słodyczy zakwalifikować, nie musisz sobie jej odmawiać
|
|
|
#3703 |
|
Przyczajenie
|
Łatwo jest mówic, żeby nie mieć nic słodkiegho po ręką, ale jak ja pracje w sklepie spożywczym to jak tu się opanować. Dziś zjadłam 2 kawałki ciasta
Nie mogłam się oprzeć, bo mama robi takie pycha ciasta. Z moją silną wolą jest chyba coś nie tak, skoro w ogóle się mnie nie słucha Zawsze sobię mówię, żę od jutra koniec ze słodkim a przyjdzie co do czego, to nie mogę się opanować i coś zjem, a potem mam wyrzuty sumienia. Ja sobie z tym chyba nigdy nie poradzę Jestem na siebie bardzo zła.
|
|
|
|
#3704 | |
|
Przyczajenie
|
aaaa przepraszam strasznie, że tak długo nie pisałam, ale chwilowo nie miałam dostępu do internetu !
obiecuję poprawę.Cytat:
obecnie mam partnera A klasowego, niedługo wybieramy się na turniej. Jaką miałaś klasę ? Tańczyłaś w pabianicach czy w łodzi? Jeśli pabianice to może jakiś Kameleon albo Avanti? Te kluby od razu wpadły mi do głowy.
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
na wadze + 0,4
a ja mam 15 cm w nadgarstku i co to znaczy Sailor geniuszu nasz? ![]() rozpiszę się we wtorek, teraz nie mam czasu, wybaczcie
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja mialam isc na wavatara ale po pierwsze miejsca trzeba rezerwowac tyg wczesniej bo wciaz wszystko zajete, a po drugie.. mialam zrobic niespodzianke dla Tz kupic bilety ale niestety jest zle miedzy nami.. Sailorku;p to na avatarze bys sie zamodlila na smierc ;p bo trwa 2,5 godziny jesli dobrze kojarze;p witaj kanny, w jakim miescie jestes? a jaki wzrost? zima to u was byla nie dawno wiec nie mow tak bo jeszcze wroci;p a teraz to fajnie macie.. kiedys jak pierwszy raz bylam w Uk w zime to latalam w bluzce, fajnie bylo ![]() a ja mam w nadgarstku 15,5cm:d na sailor to narobilas;p teraz odopowiadaj kazdej co to znaczy;p
|
|
#3707 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak myślicie czy 4łyżki płatków ugotowanych płatków owsianych i do tego serek danio albo jogurt to dobre śniadanie czy bomba kaloryczna? Lubię też czasem na deser gotować sobie płatki ryżowe i jeść je z jogurtem albo tartym jabłkiem...
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cooo Ty, ja nie wyszłam poza klasę E W momencie, kiedy zaczęłyby się prawdziwe, poważne treningi i turnieje, partner mi się rozmyślił a i ja nie miałam już takiego zapału... No ale cóż, trudno się mówi ![]() Cytat:
Także iziemy na Sherlocka Holmesa A Ty skoro macie problemy z TŻ TYM BARDZIEJ powinnaś go gdzies wyciągnąć Kobieta musi być mądrzejsza i wyciągać rękę na zgodę
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie! sniadanie to musi byc taka bombka, a TY wlasnie wybralas te zdrowa bombe ma sporo kalorii ale musi, 300 400 takie wlasnie musi byc sniadanie a owsianki sa najlepsze (ja nienawidze ale wiem bo maja duuuuuzo blonnika, mozesz jak tu dziewczyny dorzucic suszonych owocow itp-polecam watek na wizazu jakos tak.. "krolewskie sniadanie -owsianka" cos takiego;p )gohs.. owszem.. ale to ja jestem ta ktora nie popuszcza.. a poza tym czeka nas dzis rozmowa nie wiem jak sie skonczy..
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem się trzeba przełamać ![]() Wróciłam od dziadków, pojadłam, ale bez przesady. Na obiad był rosół, potem pieczony kurczak i spora ilość surówek, na podwieczorek kawałek sernika i kilka mandarynek. Także do przeżycia
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawialismy i juz lepiej
poza tym dzisiaj zle akurat bylo przez niego i jakbym sama pierwsza cos mowila to by nie wygladalo najlepiej, oczywiscie byl temat ze ma byc rozmowa i takowa sie odbyla. ale juz ok![]() to surowki akurat dobre i kurczak
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że już dobrze
Ech, mniej więcej od 19 się zbieram do roboty, w sumie mi się w końcu niedawno udało, ale już od samego początku napotykam przeszkody i nieeeee mam motywacji
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, co tu tak pusto?
Wczoraj odpuściłam sobie ćwiczenia... no dobra na 15 min wskoczyłam na stepper ale po pierwsze nie chciało mi się a po drugie czasu mi było szkoda bo dzisiaj egzamin więc uczyłam się cały dzień. Dzisiaj nadrobie ![]() A gdzie jest Sailor? Czekam na interpretacje tego nadgarstka i się doczekać nie mogę
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
o jak tu cichutkoooo
![]() co wy robicie;p ja wcozraj 3h bez przerwy musialam sie uczyc, jutro czeka mnie ciezki dzien, egzaminy z 2 przedmiotow w tym z jednego pisze 3 kolokwia, zalegle i jedno poprawiam jesli mi sie uda to nie bede pisala egz.. ;( sie boje, zaraz lece sie dalej uczyc. jak wam sie zaczal nowy tydzien? ja od 6 na nogach
|
#3715 |
|
Przyczajenie
|
Cytryna do nóg wliczają się też łydki
U mnie np. łydki prawie w ogóle nie chudną a reszta ciała proporcjonalnie. Mam figurę klepsydry ( [/QUOTE]Ja uważam, że jeśli chodzi o łydki to zazwyczaj nie przeszkadza nam ich "grubość" lecz kształt... są słupowate, patykowate, masywne czy też dziwnie umięśnione... że każdy mięsień można dostrzec (tak jak u mnie ) => Figura klepsydry to faktycznie powód do dumy ![]() Do gohs Ewidentna gruszka/kręgiel, taka o http://files2.vitalia.pl/gfx/paski_w...27a552b1af.jpg ![]() Masz piękną kobiecą sylwetkę |
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tydzień się zaczął całkiem spoko: na wadze -0,4kg od wczoraj Poza tym, pospałam sobie Ale dla odmiany poprzedni tydzień się skończył tak sobie, bo wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że nie zaliczyłam koła Wykładowca wysłał na maila wyniki i pod listą osób, które zaliczyły taki dopisek:"Pozostałe osoby uciułały na razie zbyt mało punktów. Kolejne terminy w czwartki: 28.01 i 04.02 I to by było na tyle... ZO" Ja tego człowieka uwielbiam, nawet jak mi koła nie zalicza
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz,ze nie
bo egzamin jest z calego rooku a te kola to kilka zadan, jesli nie zalicze to musze pisac egz-u okropnego facet a ktoryc kocha oblewac (cw i wyklady 2 rozne osoby prowadza)no to szkoda,ze nie zaliczylas, mam nadzdieje ze w czwartek zaliczysz ![]() i powodzenia na dzis
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane uczylam sie duzo i dlatego mnie nie bylo.
co do Avatara to nie zabardzo mi sie podobal, ciagle fantastyka, latajace stforki i wojna... jedynie ten romans fajny ale to raczej film dla kolesi. co do tego wyciagania reki to ja zawsze wyciagalam i co? i koles przestal mnie szanowac bo zawsze mu wybaczalam i skonczylo sie nie fajnie. dalej o nim mysle... ![]() ![]() tesknie po prostu mimo ze zaczelam sie spotykac z kims innym... co do diety to spoko. nie pamietam co jadlam juz ale ostatni posilek przed 18 a waga pokazala 56,5 kg <jupi> ciesze sie bardzo ![]() a no i sie rozchorowalam wiec musze lezec w lozku ja juz prawie po sesji jestem tylko łacina jeszcze
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki!!!wrocilam ale przez te trzy dni zero cwiczen dietowo nie bylo tak zle tylko wczorajsza miseczka chipsow..nie cierpie tak wyjezdzac na pare dni potem wszystko pakowac i wracac a dodam ze u nas kazdy wyjazd z corka to tak 4-5 toreb
![]() malo pisalyscie przez te dni. ja tez juz po sesji. ale wiecie co zeby zaliczyc jeden przedmiot musialm isc i kupic ksiazke za 60 zl autorstwa faceta ktory nas egzaminowal bo kazdego pytal czy ma ksiazke i czy przeczytal a jak ktos nie mial to oblewal go.filozofia studenta ![]() a co do filmu avatar to ja nie lubie takich filmow, nie cierpie takiej fantastyki
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj miałam egzamin ale poszedł dobrze i w nagrodę się lenię Jeszcze tylko jeden egz w poniedziałek i ferie![]() Cytat:
).
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

taka kontrola, a umnie dalej 77,78 sie waha;| jutro rano stane w domku sprawdzwe jak tutaj jest z ta waga na ktorej zaczela msie odchudzac.

ahhh no nic trzeba poczekac i sie kontrolowac 

Czipsy, sok marchwiowy, pomarancze, cukierki ;d Ja zauwazylam, ze jak sobie czasami wiecej podjem, to wszystko mi sie rozkreca w organizmie, zwieksza sie czestotliwosc wizyt we wiadomym miejscu, nie waze sie od razu 1-2 dni, a pozniej waga jest nizsza niz przed jedzeniem 
Ale z Ciebie zdolniacha
Cały ten poprzedni tydzień trzymałam się w miarę ściśle diety, bo wiedziałam, że będzie ta kolacja u dziadka i obiad u drugich dziadków. W tym tygodniu też mam motywację do niegrzeszenia, bo w czwartek idziemy z TŻ w końcu na Avatara to się uraczę popcornem
A jeszcze dzień przed egzaminem wyjątkowo starannie i długo maluję paznokcie bo przecież trzeba ładnie wyglądać (to nic, że egzamin pisemny a ja biję się o miejsce w ostatnim rzędzie) 

No ale już się do tego przyzwyczaiła
Nie mogłam się oprzeć, bo mama robi takie pycha ciasta. Z moją silną wolą jest chyba coś nie tak, skoro w ogóle się mnie nie słucha
Jeśli pabianice to może jakiś Kameleon albo Avanti?
)
Wykładowca wysłał na maila wyniki i pod listą osób, które zaliczyły taki dopisek:
Ja dzisiaj miałam egzamin ale poszedł dobrze i w nagrodę się lenię