|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
hej dziewczynki
![]() mój TŻ wczoraj został na noc... byli u nas jego 3 przyjaciół, pojechali koło 23 i mój położył się spać.... moje wdzięki olał i obrócił się na drugi bok.... troskę pomarudziłam....:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozumiem z tą przedsesją... Dla mnie to właśnie zaliczenia są najgorsze, bo egzaminy już konkretnie, z terminem i wiadomo co (z reguły). Też przecież od niedzieli dopiero wczoraj się z moim chłopakiem ![]() ![]() Pewnie tak ![]() ![]() A na chwilę chociaż mogę? ![]() ![]() Gleniusia, crozee, Pony ![]() Za mnie też możecie, bo zaraz się biorę za ostatnie pisemne prace do zaliczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry, dzieńdobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Insane buźka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dzięki za to http://www.rzeszow.lisaferrera.pl/pu...ella_7347.html - zakochałam się w tej kiecce ![]() Cytat:
![]() łojojojojoj....... wyżal się, to Ci się troszkę może poprawi, a y posłuchamy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mieliśmy wczoraj dzień szczerości. Wyrzuciłam wszystko, co mi na sercu leżało i z tż wyciągnęłam, to co jemu na sercu leży.... Na koniec zrobiło się nam obojgu lepiej, ale był moment, w którym szczerze myślałam że się rozstaniemy.... No, ale strasznie go jednak kocham i nie mogę. Dowiedziałam się od niego jednej rzeczy niefajnej, ale nie będę tu pisać, bo raczej by tego nie chciał. W każdym razie jest coś, nad czym ja muszę popracować, żeby on się lepiej poczuł. Koniec końców doszliśmy do wniosku, że się oddaliliśmy ostatnio od siebie i za mało rozmawiamy ze sobą, przez co zbyt różnie interpretujemy swoje zachowania i odczucia. Ale będzie dobrze. TŻ powiedział mi też że ma death line, który sobie wyznaczył, do którego podejmie decyzję o nas. Jakoś niedługo...... Dzisiaj ma rodzinną imprezę niestety i spotkamy się dopiero po południu. Dlatego też lecę zaraz do sklepu, bo muszę nam wynagrodzić wczorajszy dzień, który dla nas obojga był bardzo męczący.... Justyna, no właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-24 o 11:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdraszczam dzisiaj ![]() ![]() My to się jednak chyba dzisiaj nie spotkamy, bo się pożarliśmy, więc najszybciej spotkamy się dopiero w czwartek, extra. ![]() Pony, Gleniusia, crozee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Raczkowanie
|
To poprosze o dopisanie mnie do tych Wszystkich zazdrosnic- lacznie ze mna ,co juz te owe piescioneczki posiadaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwolę się wtrącić - możesz skopiować używając klawisza Print Screen (naciskasz - robi aktualny zrzut ekranu), następnie wklejasz do Painta (itp) i zapisujesz jako .jpg lub .png ![]() I już masz - fakt, że niekoniecznie świetnej jakości, ale jednak coś jest ![]()
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Gwizdak dobrze, ze sobie wszystko wyjasniliscie - super ze umiecie tak ze soba rozmawiac szczerze a to latwe nie jest....
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- izusia witamy wsrod nas ![]() a teraz opowiedz cos o sobie / o was ![]()
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Mój B. powiedział dzisiaj rano, że ma plan kiedy zmiękną mu te kolana i że to musi być specjalna okazja i że planu się ma zamiar trzymać i zrobić mi suprajs. No i że zmieści się w wyznaczonym w sierpniu terminie. Czyli zostanę narzeczoną do końca sierpnia 2010. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać....
Bo się okazało, że zostawiłam otwarty nasz wątek i poszłam spać, a on trochę przeczytał w nocy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
ciesz sie carmi - ma plan tzn jest dobrze
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
Proszę - chyba to jest ta sukienka
![]() BTW To ja również poproszę o dopisanie ![]() ![]()
#4154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
zwies zatem witamy rowniez w naszym gronie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Claris, obejrzałam sukienkę na mailu i faktycznie.... coś nie tak ma w talii, powinna być bardziej wcięta. A tak to mi się podoba...
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Zies i Izusiaa...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4157 |
Raczkowanie
|
A wiec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
ojjj tak izusia - nasz watek jest magiczny
![]()
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam ponad 23 lata, Tż jest o 1,5 roku starszy. Nie jesteśmy ze sobą nawet roku, jednakże czujemy się ze sobą bardzo dobrze ![]() Obecnie mamy mniejszą możliwość spotkań - jestem na stypendium rocznym i powinnam też odbyć tu praktykę - więc tak na stałe wracam dopiero po wakacjach ![]() ![]() Zdecydowałam się wyjechać między innymi dlatego, że właśnie Tż mnie do tego bardzo przekonywał - trochę żałuję, ale cóż, teraz to już trochę za późno ![]() Jedno pocieszenie to to, że tu są baardzo długie ferie - Boże Narodzenie - przerwa była do 10 stycznia, teraz cały luty wolny ![]() Jakoś dajemy radę :P Może nie powinnam mówić, ale ![]() ![]() Nie wiem jak dla waszych Tż, ale dla mojego jest to coś szalenie istotnego i wiążącego się ze ślubem itd - w sensie on przywiązuje do tego baardzo dużą wagę. Rozumiem to, na chwilę obecną jest świetnie jak jest, ale wiadomo ... marzenia ![]()
![]() |
#4160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak dla waszych Tż, ale dla mojego jest to coś szalenie istotnego i wiążącego się ze ślubem itd - w sensie on przywiązuje do tego baardzo dużą wagę. Rozumiem to, na chwilę obecną jest świetnie jak jest, ale wiadomo ... marzenia
![]() Moj TŻ rowniez traktuje to na serio...Zareczyny kojarza mu sie tak -teraz zareczyny a za rok slub...i za chiny nie powiesz ani nie wytlumaczysz ze zareczyny to fajny stan przed slubem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej dziewczynki ![]() Dawno nie pisałam...ale tak dziś mnie natchnęło.. Co do Ins...to w jej przypadku to nie jest kwestia czy zrezygnuje z wyjść czy wyjazdów zagranicznych i będą mieć warunki. Bo oni z tego co pisze i na to nie maja środków za bardzo. Więc taka troszkę inna sytuacja niż u Was Carmi ![]() ![]() Aczkolwiek tez nie jestem za tym, żeby czekać nie wiadomo ile aż będą pieniązki. No i zgadzam sie z Gwizdakiem, ze w przypadku doświadczenia i wykształcenia Tż-ta Ins to tyle ile on zarabia to bardzo malutko. Z drugiej strony niestety nie każdy ma szansę na jakaś super pracę. Przykładowo ja jak szukałam 2 lata temu pracy w księgowości (czyli dość popłatnym jak by nie było zawodzie) to nawet w dużych biurach rachunkowych w Warszawie proponowali góra 1500 zł. Byłam w kilkunastu conajmniej biurach i wszędzie ta sama sytuacja. A moja znajoma poszła gdzieś na zwykłą fakturzystkę i ma ponad 3 tysie do ręki. Jedni mają poprostu szczęście do pracy, inni nie. Co do egzaminów, to ja bym wzięła od Was te wszystkie immunologie, kryminologie i resztę, a oddała swoją ekonometrię. ![]() Jej jak to zaliczę to już będę mega szczęśliwa. Justynuś to na pewno będzie dziś..ja jak super ![]() Nom, a teraz się chwalę moja słodzinką...jest taaaka kochana ![]()
![]() |
#4163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Suknia... no proszę Cię bardzo... ja na razie intensywnie nad nią rozmyślam (zanim wezmę ślub to już mi się z 15 razy odmieni, ale w ulubionych jest tak na wszelki wypadek ![]() Dzień szczerości... dobrze, że porozmawialiście, dobrze, że oboje widzicie, że coś jest nie tak... Teraz tylko wypada trzymać kciuki żeby TZ podjął WŁAŚCIWĄ decyzję ![]() Otóż to ![]() Cytat:
![]() O matko... to przynajmniej wie co Ci na serduchu leży ![]() W ogóle to... dzień dobry dziewuszki ![]() Witam nowe ![]() http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html dostałam to wczoraj od kolegi (tak w ramach zakuwania do sesji) z dopiskiem "jak to przejdziesz stawiam Ci flaszkę"... na drugim poziomie "umarłam" ponad 80 razy i w końcu poszłam spać. Więc... jeśli się którejś nudzi... DO DZIEŁA ![]() Wiecie co zauważyłam? Że ostatnio mam jakieś odloty podczas snu... tzn mam bardzo realistyczne sny a przy tym... chyba lunatykuję bo... [dla wprowadzenia- M wczoraj jechał na jakąś imprezę] Śniło mi się, że wparowałam na tą jego imprezę w takiej furii, ogień w oczach i z przeświadczeniem, że jest tam z jakąś kobietą... M sobie siedział spokojnie przy stoliku, sączył piwko i rozmawiał z kumplem (o ile można to nazwać rozmową skoro muzyka tak dudniła) a ja podeszłam i mówię "Kochanie, wychodzimy". On się ucieszył że przyszłam, chciał potańczyć a ja go złapałam za kark, wsadziłam do samochodu i zawiozłam do domu (a dokładnie pod jego blokiem powiedziałam "wyp****" i sobie pojechałam). I wszystko super, położyłam się spać a rano zaczęłam dzwonić do TŻa... Nic specjalnego.... poza tym, że jak się obudziłam koło 10 i chciałam do niego zadzwonić to zobaczyłam że o 8 rano dzwoniłam już do niego 6 czy 7 razy. A przy okazji jak wstałam, zauważyłam że mam włączony komputer, na pulpicie wywalona gra Mario... 4 poziom (wyłączyłam komputer koło godziny 22), tapeta w komputerze zmieniona.... ok... zdziwiłam się... Aleeeeee... jak weszłam do kuchni to aż krzyknęłam sama do siebie... wszystko wysprzątane. Wczoraj stwierdziłam, że mam syf ale go posprzątam dzisiaj a tu... naczynia pozmywane, blat wymyty, kuchenka wymyta... Przestraszyłam się i to serio.
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
A ja ją wczoraj mierzyłam, bo mi się spodobała, no ale wyglądałam jak debil
![]() To już ją odrzucam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czuję to podekscytowanie razem z Tobą i niecierpliwie czekam na relację ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze trochę i sama zostanę ![]() Claris, rozumiem Twój przedsesyjny nawał nauki - mam to samo... Dziś kolejny intensywny dzień. Jutro o 18 mam kolokwium z psychologii społecznej, a we wtorek po południu z tego przedmiotu zerówkę, a rano mam normalnie zajęcia... I nic na to nie umiem jeszcze ![]()
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, chociaż mam kolegę, który się zaręczył 2 lata temu i z tego co mi wiadomo na razie nie śpieszno mu do ślubu - bo nie chce przed zakończeniem studiów itp. Ale powiem szczerze, że takiego dłuuuuższego pozostawania w tym stanie i braku zastanowienia się odnośnie przybliżonego terminu (nawet jeśli za 5 lat) nie za bardzo rozumiem. Jednakże jednego, czego mogę być pewna to to, że na nim nie da się nic wymusić ![]() I muszę powiedzieć, że mnie to szalenie cieszy ![]()
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
zwies a gdzie jestes?
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
No i oczywiście witam nowe zazdrośnice
![]()
#4169 |
Zakorzenienie
|
Zespół Sztywnych Kolan
ETIOPATOGENEZA Jest schorzeniem dotykającym mężczyzn w różnym wieku. Na ogół objawia się u samców pozostających w stałych związkach partnerskich rok i powyżej. Początkowo przebiega bezobjawowo. Zmiany degeneracyjne zaczynają się w ośrodkowym układzie nerwowym, w płacie czołowym. Mężczyzna zaczyna odczuwać niepokoje i strach związany ze zginaniem stawów kolanowych. Na tym etapie choroba nie jest uciążliwa. Zmiany nasilają się z czasem i zaczynają rzutować na obwodowy układ nerwowy. W kolejnym etapie staw kolanowy zaczyna sztywnieć. Niemożliwe jest już zgięcie nóg mocniej, niż wymaga tego chodzenie. OBJAWY: - obsesyjny strach przed zgięciem stawu kolanowego - sztywnienie i ból nóg -niechęć do planowania własnej przyszłości - opór przed rozmowami z partnerką dotyczącymi powyższego - fobia związana z wystawami jubilerskimi Niekiedy ZSK przebiega bezobjawowo. Ostry rzut choroby następuje wtedy po odwiedzeniu jubilera i kupieniu pierścionka - mężczyzna nie ma siły by zgiąć kolana i wręczyć pierścionek ukochanej. LECZENIE zalecane leczenie neurologiczne oraz ortopedyczne. Konieczna długotrwała terapia psychologiczna. ROKOWANIA Coroba na ogół cofa się samoistnie.Efektem remisji jest ugięcie kolan, wręczenie pierścionka i przeprowadzenie ceremonii ślubnej. Po ceremonii wszelkie objawy ZSK mijają i mężczyzna szybko zapomina o swojej przypadłości. W skrajnych przypadkach ZSK nie ulega remisji, wtedy rokowania są bardzo niekorzystne: związek rozpada się. Wtedy objawy zanikają stopniowo, by nawrócić w kolejnym związku partnerskim... Nieleczony ZSK prowadzić może do: -starokawalerstwa - zdziwaczenia -licznych fobii na tle społecznym - samotności - rozszerzeniem zmian patologicznych na inne stawy. ![]() ![]()
#4170 |
Zakorzenienie
|
Helloł.
Nie jestem w dobrym nastroju,ale... Justyś i jak się dzisiaj czujesz w związku z nadchodzącym faktem oczywistym?:P Za wszystkie dziewczynki trzymam kciuki!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.