|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie to prawda, bo jestem rozchwiana emocjonalnie. Może trochę na alkohol zwalę? ![]() Przeprosić go za to? Jeju nie mam pojęcia co mu napisać, wybacz że Cię zadręczam, ale Ty masz trzeźwe spojrzenie na to wszystko. Podpowiedz coś głupiej koszce
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuuuuj! a co pod płaszczykiem? pewnie jak w reklamie Prince Polo czy jakiegoś tam batonika ![]() Koszka, ile? i tak najpierw muszę poczekać aż urząd skarbowy mi wypłaci kasunię ![]() ![]() wczoraj się wyżyłam na TZcie ![]() mniam! ![]() Madame, również uważam, że to był błąd, że napisałaś do niego tego maila. Spotkajcie się i pogadajcie, bo to co teraz robicie to zwykłe tchórzostwo! Zachowujcie się jak dorośli, to dzieciaki z gimnazjum zrywają ze sobą przez telefon czy internet! Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-24 o 13:49 |
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
EJ nono
![]() koszka poszlo o to, ze zle zrozumialam jego slowa, no i foch ;mur: wiem, wiem goopol ze mnie, no ale trudno... Po tej akcji odechcialo nam sie wszystkiego, no i stwierdzilismy, ze nigdzie nie jedziemy
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
idę się uczyć
mamma mia! paranoja! |
|
|
|
|
#3336 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jeszcze matury nie mam a co dopiero egzaminy ![]() Cytat:
No jednego sms mógłby napisać, zainteresować się dziwnie reaguje na ten stres no ale każdy inaczejMhm napisz mu to co piszesz, że go wspierasz, kochasz itd. itd.. i może że liczysz na chociaz jednego sms w ciągu dnia od niego, jak mu idzie czy coś. ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
a czerwoona?![]() ![]() ![]() Cytat:
nie warto przybierać własnej interpretacji na słowa faceta Ale już jest dobrze?
|
|
|
#3337 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak pewnie nie odpisze, a to zniechęca mnie do tego jeszcze bardziej
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem mozesz sie zainteresowac i wesprzec go w tym co robi ale tez bez przesadyzmu skoro on woli miec troche dystansu, ehh faceci sa dziwni, niby twardy jak skała a zapewnienia i podpory potrzebuje zawsze tylko nie zawsze sie do tego przyznaje..
|
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale pomyśl jeżeli nie jest takim 'zimnym draniem' to przeczyta sms jednego i kolejnego że go wspierasz, jak mu idzie, itd. może zrobi mu się miło na serduchu. ale odpisać by mógł na niego
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
Dostarczono
![]() ,,Odezwij się jak będziesz miał ochotę"- tak zakończyłam. A on ani nie odpisze ani się nie odezwie. Może później na gg napisze, założe się. Ale teraz to jeszcze pewnie z 4 godz milczenia będą. Yhh pewnie teraz czuje satysfkacje, że się ugiełam
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madame, słońce. Te dwa zdania nie są równoznaczne! Ja odeszłam od narzeczonego, tu 2,5 roku razem, tu data ślubu. Nie układało się długo, ale myślałam, że nie umiem żyć bez niego, dlatego nie odchodziłam. Ale to było uzależnienie, bo jak tylko poznałam kogoś innego to zorientowałam się, że wcale nie kochałam ...kilka dni od rozstania już gratulował mi zdanego egzaminu na prawo jazdy, jedliśmy razem pizzę. Wiem, że to skrajny przypadek i zreguły rozstania bardziej bolą, ale obawiam się, że to uzależnienie w Twoim przypadku... i właściwie do mandy skierowałabym te same słowa... trzymajcie się cieplutko dziewczyny
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę na korki, zarobić kasę ![]() Trzymajcie się Dupeczki
|
|
|
#3344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie są jakieś podchody, gierki żeby on sobie tak odrazu pomyślał![]()
|
|
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie miało być w formie wyrzutu. Ale wcześniej napisałam mu, że nie chcę się kłócić, chce być dla niego wsparciem, że go kocham itp. A to zdanie na samym końcu ![]() No tak jak myślałam- cisza z jego strony.
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz, jeśli naprawdę na Niego naskoczyłaś, zrobiłaś awanturę to myślę, ze nie zaszkodzi przeprosic. nie chodzi o to, zeby sie plaszczyc czy blagac o litosc. powiedz po prostu, ze kazdemu zdarzaja sie chwile slabosci i dlatego tak wybuchłaś
|
|
|
#3348 |
|
Konto usunięte
|
matko a ja po obi9edzie mniam ale sie objkadlam
![]() taka atomosfera wszytskie sie kloca z tż, ja sie przez sesje kloce io *******y np tydzien temu o fajki
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno mnie nie było, ale wyjechałam do Zakopanego na narty, musiałam troche odpoczać.
Nie dam rade Was nadrobić
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Moj za pol godz ma byc, ogolnie to juz jestesmy pogodzeni, wiec nie ma zle
![]() mam tylko nadzieje, ze dzisiaj mi nie przyjedzie pomysl na foszenie sie |
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój TŻ jest pod tym względem co prawda dziwny, bo mimo wszystko jesteś kobietą z którą on jest w związku. Ale on najwidoczniej potrzebuje się od wszystkiego odizolować, jak jest zestresowany. Sama mówiłaś, że ciężko ma na uczelni, więc poniekąd go rozumiem. Teraz jesteś zła, smutna, że on się nie odzywa. Olej to. Napisałaś co swoje, a teraz czas na jego krok. Madame skąd ja znam takie teksty. U nas jest to samo, niestety. On się nie potrafi przyznać do błędu. I wszystkie rozmowy to jest takie wypominanie w stylu "Ty to, to, to, to i to robisz źle" ... Faktycznie w naszych związkach brakuje takiej szczerej rozmowy. Nie oskarżanie się, tylko przyznanie się do błędu, powiedzenie, co nam przeszkadza. Madame - trzymam za Ciebie kciuki. Wiesz, że wszystko się ułoży, prawda? Jeśli On jest w stanie zakończyć w taki sposób 5-letni związek, to znaczy, że jest naprawdę gówniarzem, który na Ciebie nie zasługuje. Od TŻ wczoraj dostałam smsa przed północą, dziś wstał niby ok. 13 Ciekawe. Nie odzywam się do niego na razie, a ten pyta, czemu nie piszę. Niech wie jak to dobrze, jak się olewa drugą osobę. pewnie później się spotkamy się. Ja już nie wiem, co robić. To wszystko jest takie trudne, więc rozumiem Cię Madame.
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeżeli on dalej będzie wykazywał zerowe zainteresowanie twoją osobą to masz rację - sesja go nie usprawiedliwia. o, widzę, że napisałaś. poczekaj teraz cierpliwie na jego odzew
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-24 o 14:44 |
|
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Następnym razem robie tak jak chciałam na początku i tydzień się nie odzywam. Też honorowy musi być i oczywiście nie odpisze mi nic teraz, żeby już było dobrze. Tylko poczeka i wieczorem znowu pewnie na tym beznadziejnym gg napisze, jakby się nic nie stało A ja teraz będę mówić Wam jak wygląda z jego strony zainteresowanie, tzn. jak często się odzywa, a Wy ocenicie czy przesadzam czy nie. Zgadzacie się? ![]() Mandy nie wiem co Ci powiedzieć, bo wiadomo, że to Twoja decyzja i tak dobrze wiemy, że go nie zostawisz, on pewnie też nie. Chociaż po tych jego wczorajszych tekstach to chyba nie chciałabym się z nim dzisiaj widzieć
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
w****ił mnie. spytał czy mozemy jutro się spotkać, a nie dziś, bo on nic nie umie na polski.
to przepraszam bardzo, co on w takim razie robił cały dzien wczoraj?! pieprze to. mamy się spotkać dzisiaj i koniec. gdyby był odpowiedzialny to by "nie spał" dzis do 13 tylko sie uczył. Bo ja choć jestem od niego młodsza, potrafiłam wstać dzisiaj o 9 i się nauczyć historii.
|
|
#3356 |
|
Konto usunięte
|
Mandy a ile masz lat?
glupio postapil fakt;/ heh spac do 13..... ja tak mam ae po zarwanej nocy bo nieraz mi lepiej noca nauka wchodzi
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego malo obchodzilo to ze ucze sie nieraz do 1 lub w 2 nocy a rano wstaje o 6, zeby moc sie nastepnego dnia z nim spotkac,wiec mnie nie obchodzi ze nic nie umie. Mial 2 dni na to.
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-01-24 o 14:48 |
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:08 |
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, mowilas mu to?
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowodzi temu kompletna dezorganizacja życia. nie kłóć się, nie każ mu się na siłę z tobą dzisiaj spotkać. tu nie chodzi o to, że jak mu powiesz co robi źle to on to zmieni. on musi sam do tego dojrzeć. dojrzały człowiek potrafi sobie zaplanować dzień i znaleźć czas i na obowiązki, i na przyjemności. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-24 o 14:53 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

swoja droga kumaty chlopak 

Ciekawe. Nie odzywam się do niego na razie, a ten pyta, czemu nie piszę. Niech wie jak to dobrze, jak się olewa drugą osobę. pewnie później się spotkamy się. Ja już nie wiem, co robić.