Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-24, 14:55   #3361
Koszkaa
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
okej
a co do tego nieszczęsnego GG - mówiłaś mu, że wolisz jak pisze smsy albo dzwoni, zamiast pisać na GG?
Powiedziałam, że wkurza mnie komunikowanie się przez gg. Dla niego to jest najprostsza forma komunikacji, tak uważa. Wczoraj powiedziałam ,,i znowu to gg", ale chyba muszę mu powiedzieć: NIE LUBIĘ GG, WOLĘ JAK DZWONISZ ALBO NAPISZESZ SMSA.
Wtedy pewnie dopiero zrozumie
Z resztą jak ja siedzę na gg to ok możemy popisać, ale najbardziej wkurza mnie, że jak mnie na tym gg nie ma, to on już innej próby kontaktu nie podejmuje, nie zadzwoni/nie napisze gdzie jestem.
To pewnie też przez sesje, bo wcześniej często dzwonił, jak mnie na gg nie było. Teraz nie wiem czemu go to nie obchodzi.
Dalej milczy

Mandy podjęłaś jakąś decyzje?
Stary 2010-01-24, 15:09   #3362
oh Mandy
Zakorzenienie

Wiesz Koszka powinnaś mu własnie powiedzieć, że zamiast GG ma użyć telefonu.
Myslę że to nie jest tak że jego to nie obchodzi, co Ty robisz, tylko on jest po prostu tak przejęty sobą.

moja decyzja będzie zależna od tego, w jaki sposób potraktuje mnie na spotkaniu.
Stary 2010-01-24, 15:11   #3363
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Koszka przykro mi że tak się poknociło u Ciebie zaś

Mandy to jednak spotykacie się dziś?
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 15:16   #3364
2018070520180950
Konto usunięte

to niech pouczy sie u ciebie?
ja nieraz jak koła mialam a mam kilka na tydzin to musielinbysmy sie wcale nie spotykac, on to rozumie, ja wiec siedze sie ucze a on po postu nieraz przyjedzie te 80km w jedna strone tylko po to by mojego marudzenia posluchac, posiedzec razem albo lezymy sobie i ja sie ucze a on zmeczony po pracy drzemie
tak bywa
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 15:26   #3365
garfieldek
Zakorzenienie

koszka

milego popoludnia zycze

papap kochane

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 15:31   #3366
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
koszka

milego popoludnia zycze

papap kochane
Dziękuję i wzajemnie papapapa
Stary 2010-01-24, 15:32   #3367
Fenrira
Raczkowanie

Dzień dobry!
W końcu mi się udało do Wizażu dorwać, na krótko, bo krótko ale jednak.

Wczoraj prawie z TŻtem zerwaliśmy.... o jaka ja głupia jestem jaka głupia <ściana>

Cytat:
Moj za pol godz ma byc, ogolnie to juz jestesmy pogodzeni, wiec nie ma zle
O no to super. Cieszę się, że wszystko ok

Cytat:
jest niedojrzały - tak jak już mówiłam.
dowodzi temu kompletna dezorganizacja życia.
popieram w 100%...
Niech zacznie sobie organizować to trochę inaczej, bo potem to już sobie rady w ogóle nie da i będzie miał rozpierdzielony "grafik" totalnie.

Cytat:
moja decyzja będzie zależna od tego, w jaki sposób potraktuje mnie na spotkaniu.
podejmij w końcu jakąś decyzję bo strasznie się szarpiesz i męczysz z tym wszystkim...

Cytat:
Wiesz Koszka powinnaś mu własnie powiedzieć, że zamiast GG ma użyć telefonu.
Myslę że to nie jest tak że jego to nie obchodzi, co Ty robisz, tylko on jest po prostu tak przejęty sobą.
albo nie reaguj na wiadomości na GG, gdy Ciebie nie ma. Jak wyśle to olej, udaj że jej w ogóle nie było. a potem jak się spyta, to stwierdź że trzeba było pisać na komórkę, bo widocznie wiadomość zginęła gdzieś w odmętach internetu. :P
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 15:37   #3368
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
w tym roku skończe 18, a on 20.
jego malo obchodzilo to ze ucze sie nieraz do 1 lub w 2 nocy a rano wstaje o 6, zeby moc sie nastepnego dnia z nim spotkac,wiec mnie nie obchodzi ze nic nie umie. Mial 2 dni na to.
Mandy ta sytuacja pokazuje tylko ile ty dajesz z siebie w tym zwiazku a ile on. ty ustawiasz cale swoje zycie plany nauke zeby tylko sie z nim spotkac. nie powinno tak byc! spotkacie sie to ok. nei spotkacie sie trudno. nie moga spotkania z nim przewracac ci zycia do gory nogami! popatrz co on robi. odklada spotkanie bo ma sie uzyc wczesniej wolal sie wyspac i spotkanie z Toba nie jest dla niego byc albo nie byc. to typowe dla facetow i dlatego maja swiety spokoj. a my kobiety sie niepotrzebnie DOSTOSOWUJEMY.

ja dzis mialam sie spotkac z tz a jutro uczyc. tz napisal mi ze nie przyjedzie dzis bo idzie grac w pilke a potkamy sie jutro. ok. nie robilam awantury. to co mam zrobic jutro zrobie dzis. jak sie z nim nie spotkam jeden dzien wiecej to swiat sie nie zawali. a moj tż jutro w pilke grac nie moze (no bo meczu nie ma) wiec zastosowalismy ...kompromis!

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja nieraz jak koła mialam a mam kilka na tydzin to musielinbysmy sie wcale nie spotykac, on to rozumie, ja wiec siedze sie ucze a on po postu nieraz przyjedzie te 80km w jedna strone tylko po to by mojego marudzenia posluchac, posiedzec razem albo lezymy sobie i ja sie ucze a on zmeczony po pracy drzemie
tak bywa
z doswiadczenia wiem ze nauka u kogos jest malo efektywna z kazdej strony pokusy i rozpraszanie. na nauce trzeba sie skupic. siasc i wbic cos do glowy, zrozumiec. moja nauka u tż zawsze konczyla sie wspolnymi przytulankami i 0 przyswojojej wiedzy

Justynkavip
jeszcze do ciebie bo widze ze jestes: jestem pod wielkim wrazeniem ze rozstalas sie z tż. ale i jeszcze wiekszym ze tak szybko dalas sobie z tym rade. i bardzo dobrze! nie rozpamietujesz nie lamentujesz nie plaszczysz sie nie blagasz o powroty szanse... widzisz za to nadzieje i swiatelko w tunelu na kolejny udany zwiazek. tak trzymaj.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-24 o 15:39
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 15:43   #3369
2018070520180950
Konto usunięte

niby tak, ale zalezy. Ja tam jak wiem ze musze to i z Tż sie naucze
Stary 2010-01-24, 15:49   #3370
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
niby tak, ale zalezy. Ja tam jak wiem ze musze to i z Tż sie naucze
wiesz to zalezy kto ma i co sie nauczyc. jak na LO streszczenie lekturki to mozna przeczytac nawet w busie jadac do tż. ja mam teraz sesje i nie wyobrazam sobie uczyc sie na egzamin z tż gdzie mam 300 kartek, notatki, ustawy, kodeksy poza tym biedak meczylby sie przy mnie ja zakuwam a on liczyłby na cos miłego

Motywacja 100%

Stary 2010-01-24, 15:53   #3371
oh Mandy
Zakorzenienie

nie wiem czy sie spotkamy czy nie, bo wlasnie napisal ze on nie wie co robic, bo nie wie czy ma sie uczyć, czy nie wstał niby o 13 a do tej pory nie wie co robić. niech spada, nie odzywam się do niego już.

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2010-01-25 o 16:36
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 15:57   #3372
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy sie spotkamy czy nie, bo wlasnie napisal ze on nie wie co robic, bo nie wie czy ma sie uczyć, czy nie wstał niby o 13 a do tej pory nie wie co robić. niech spierdala, nie odzywam się do niego już.

mandy odpusc i nie nalegaj na spotkanie. on musi chciec sie spotkac a nie isc na nie na sile. spotkania maja byc przyjemnoscia a nie obowiazkiem.
napisz mu cos w stylu "dobra nie klocmy sie. poucz sie w spokoju spotkamy sie jutro. buziaczki milego dnia" i juz po klopocie. niech sie uczy. bo tak to przyjdzie ci na spotkanie z kwasna mina. i wyniknac moze jeszcze gorsza klotnia. a po co?
wydaje mi sie ze to spotkanie jest dla ciebie powietrzem, ze chocby na sile wołami ale musisz go dzis przyciagnac. nie. pokaz ze swiat ci sie nie zawali. pokaz ze umiesz zajac sie czyms. ze nie jest on dla ciebie wyrocznią.

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-24 o 15:59
Stary 2010-01-24, 16:01   #3373
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
chodziło mi o to, żeby pogadała z nim o tym co czuje i o tym, że musi nauczyć się ufać, jak już później napisała Szatanica, wiekszość dziewczyn nie rozmawia z TŻtami, a im czasami wystarczy powiedziec o co chodzi, przecież nie mogą się domyślać. Jakby mój TŻ zaczął na mnie krzyczeć nagle, wcześniej by nic nie mówił to przeciez > szok < Takze nie mówie, żeby mu mówiła żeby jest zazdrosna co 5 minut tylko żeby z nim pogadała "od serca". ale myśle, że sens mojej wypowiedzi już został zrozumiany
a u Ciebie nadal ok? kiedy ta studniówka?
tak u mnie jeszcze ok ta studniówka jest 13 lutego...

czasami mam takie chwile co nie mogę przestać o tym myśleć ze oni razem tańczą ale jak popatrzę na jej opisy i widzę jak ona tak bardzo kocha swojego chłopaka to mi przechodzi

Cytat:
Napisane przez sokosita Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ;D Jestem tu nowa, więc nie wiem jak mam tu wstąpić
widze wątek o zazdrości, to sie wyżyje u was bo nie chce mojego dobijac; )

a więc wkurza mnie jego Sesja! tak wiem wiem to jest duzo nauki i to jest wazne itd. ale kobitki same wiecie jak to jest, wszystko sie wie i rozumie ale jednak zawsze jest jakies ALE czemu go nie ma tak czesto jak sie tego chce! no cóż mam w tym roku mature i tez powinnam siedziec nad ksiazkami.. cicho cicho w kazdym razie wygadalam sie i jest mi lepiej uff
witamyyy
zrób tak jak sama napisałaś, zajmij sie czymś i będzie ci lepiej

Madame- zgadzam sie z dziewczynami. nie potrzebnie do niego tyle pisałaś bo jeszcze bardziej sie wkurzyliście i to tylko pogorszyło sprawe. jak byś sie nie odzywała to by może przemyślał i jakoś przeprosił. a teraz? nie wiem co z tego będzie... ale nie możecie jeszcze sie jakoś spotkać i spokojnie porozmawiać i wyjaśnić to wszystko?

Mandy - naraze daj sobie spokój. wiem ze ci ciężko ale jak będzie chciał sie z tobą spotkać to ci da znać.. a nie jakieś gadki ze ooo nie wiem bo może będę sie uczyć może nie.. !

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-24 o 16:04
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 16:05   #3374
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
nie wiem czy sie spotkamy czy nie, bo wlasnie napisal ze on nie wie co robic, bo nie wie czy ma sie uczyć, czy nie wstał niby o 13 a do tej pory nie wie co robić. niech spierdala, nie odzywam się do niego już.
Mandy naprawdę chcesz sie tak męczyc dalej? nie uważasz, że rozstanie było by najlepsze w tym wypadku?nie odp.nam ale sama sie nad tym zastanów, przeanalizuj czy jest wiecej plusów czy minusów, i sama sobie odp. na to pytanie.

Ja zaraz idę do kościoła więc zajrze do Was później pa
Stary 2010-01-24, 16:09   #3375
oh Mandy
Zakorzenienie

kama dzięki wiem o tym. tylko chodzi o to że niedziele zawsze spędzaliśmy razem, a teraz on mi odwala tak i pisze że sie idzie ucyzć, wiec ciekawa jestem co robił wczoraj cały dzień. później mam sie dziwić że mnie tak olewa.
z mojej strony nie bedzie tak jak dawniej, nawet jesli sie pogodzimy..
Stary 2010-01-24, 16:16   #3376
2018070520180950
Konto usunięte

kamila ja tez sesje i mam nieraz setki slowek ale wchopdza, gorzej jak mam cos gorszego ale to potrafie juz rozgraniczyc ze jest ciezsze isie nie widzimy

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Mandy a dlugo jestescie razem?
wiesz moze nie warto sie meczyc, on zachowuje sie tak jakby mu nie zalezalo
bo jakby tak bylo by wstal i pouczyl sie by popoludnie spedzic razem
Stary 2010-01-24, 16:32   #3377
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
kamila ja tez sesje i mam nieraz setki slowek ale wchopdza, gorzej jak mam cos gorszego ale to potrafie juz rozgraniczyc ze jest ciezsze isie nie widzimy

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Mandy a dlugo jestescie razem?
wiesz moze nie warto sie meczyc, on zachowuje sie tak jakby mu nie zalezalo
bo jakby tak bylo by wstal i pouczyl sie by popoludnie spedzic razem
prawie 20 miesięcy jesteśmy razem
Stary 2010-01-24, 16:32   #3378
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
w****ił mnie. spytał czy mozemy jutro się spotkać, a nie dziś, bo on nic nie umie na polski.
to przepraszam bardzo, co on w takim razie robił cały dzien wczoraj?!
pieprze to. mamy się spotkać dzisiaj i koniec. gdyby był odpowiedzialny to by "nie spał" dzis do 13 tylko sie uczył. Bo ja choć jestem od niego młodsza, potrafiłam wstać dzisiaj o 9 i się nauczyć historii.
Nie obraź się, ale okropnie się zachowujesz..... Myślisz, że zachęcasz tym swojego faceta do tego, by był wobec ciebie w porzadku>? Odpychasz go tylko takim zachowywaniem się.... Tu na forum nie przebierasz w słowach, na żywo pewnie tez tak jest jak nie gorzej. Nie sądzisz, ze powinnas wyluzować troszkę?
To koniec świata,że pospał sobie do 13? To koniec świata, że sie nie spotkacie?
Odnoszę wrażenie, że ty go chcesz zmusić do pewnych zachowań- uwierz mi, to ZAWSZE jak nie przeważnie przynosi odwrotny skutek.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 16:40   #3379
2018070520180950
Konto usunięte

20 mies to duzo, no moze ja na to patrze tak jak patrze ale ja sie z Tż nie widuje bo mam nauke i dla mnie to straszna tragedia jakas nie jest jak sie co tydzien nie widzimy, wiadomo tesknie ale nie zawsze sie da, bo czasem po prostu trzeba zacisnac pasa i wziasc sie w garsc i do ksiazek
Stary 2010-01-24, 16:44   #3380
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
tak bywa
mój TŻ np. nie lubi się przy mnie uczyć, twierdzi, że nie może się skupić

u mnie nerwy trochę opadły, nie ma tej presji, że trzeba się uczyć uczyć uczyć, i od razu mi głupoty po głowie chodzą jak to dobrze mieć dzień wypełniony po brzegi obowiązkami.
ale nie zawracam dupy (tudzież głowy) TŻtowi, nie wypytuję kto do niego rano pisał, nie czepiam się o żadne bzdety i widać efekty. sam wpadł na pomysł, żeby mi napisać, że mnie kocha. takie umilenie mi nauki

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-24 o 16:46
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 16:46   #3381
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
20 mies to duzo, no moze ja na to patrze tak jak patrze ale ja sie z Tż nie widuje bo mam nauke i dla mnie to straszna tragedia jakas nie jest jak sie co tydzien nie widzimy, wiadomo tesknie ale nie zawsze sie da, bo czasem po prostu trzeba zacisnac pasa i wziasc sie w garsc i do ksiazek
No własnie to jakieś nieporozumienie jest, że sie robi z takiej głupoty tragedie.....

Stary 2010-01-24, 16:50   #3382
2018070520180950
Konto usunięte

ale piosenke znalazlam
http://www.youtube.com/watch?v=4wBU_...eature=related
Stary 2010-01-24, 16:52   #3383
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
No własnie to jakieś nieporozumienie jest, że sie robi z takiej głupoty tragedie.....
ja jednak będę troszkę bronić oh Mandy.

jej TŻ jest w szkole średniej z tego co mi wiadomo, więc nie ma teraz sesji, ponadto o tą naukę to cały czas są spory, bo chłopak się praktycznie codziennie uczy (w technikum, nie do wiary), a na naukę tego polskiego miał 3 dni, a zabrał się akurat w dniu, kiedy miał się spotkać ze swoją dziewczyną.
albo jest niedojrzały albo mu nie zależy.
Stary 2010-01-24, 16:55   #3384
Myszunia19
Zakorzenienie

witajice.
ja od wczoraj umieram. od piatku nic nie zjadlm bo co zjem to zwracam masakra
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 16:56   #3385
2018070520180950
Konto usunięte

oj ja po technikum jestem, wbrew pozorom nauki tam jest duzo :/
Stary 2010-01-24, 16:58   #3386
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
ja jednak będę troszkę bronić oh Mandy.

jej TŻ jest w szkole średniej z tego co mi wiadomo, więc nie ma teraz sesji, ponadto o tą naukę to cały czas są spory, bo chłopak się praktycznie codziennie uczy (w technikum, nie do wiary), a na naukę tego polskiego miał 3 dni, a zabrał się akurat w dniu, kiedy miał się spotkać ze swoją dziewczyną.
albo jest niedojrzały albo mu nie zależy.
Ok. zgadzam się. Być moze mu nie zależy...ale czy autorka chce go zmusic do tego, zeby mu zalezało???bo tak to niestety wygląda.

Stary 2010-01-24, 17:02   #3387
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja po technikum jestem, wbrew pozorom nauki tam jest duzo :/
tak mi się napisało, miałam na myśli ogólnie szkołę średnią.
to było całkiem co innego niż studia, tam nie trzeba było się bardzo starać by przechodzić z klasy do klasy. nie znam wiele takich osób (mężczyzn to już w ogóle), którzy by się tak dużo uczyli w liceum

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Ok. zgadzam się. Być moze mu nie zależy...ale czy autorka chce go zmusic do tego, zeby mu zalezało???bo tak to niestety wygląda.
ja rozumiem, bo jej nie popieram i uważam, że niestety powinna go zostawić już jakiś czas temu.
chciałam ci tylko przybliżyć tą konkretną kwestię
Stary 2010-01-24, 17:10   #3388
2018070520180950
Konto usunięte

ja bylam z tym dupkiem o ktorym wczesniek pislaam 2 lata i o 2 lata za duzo jak sie okazalo.
balam sie go rzucic bo balam sie samotnosci, ze juz nikt mnie nie pokocha, chyba dlatego glupio w tym trwalam. nieraz ciezko zerwac, zwlaszcza po dlugim okresie razem, ale warto
Stary 2010-01-24, 17:11   #3389
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
tak mi się napisało, miałam na myśli ogólnie szkołę średnią.
to było całkiem co innego niż studia, tam nie trzeba było się bardzo starać by przechodzić z klasy do klasy. nie znam wiele takich osób (mężczyzn to już w ogóle), którzy by się tak dużo uczyli w liceum

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

ja rozumiem, bo jej nie popieram i uważam, że niestety powinna go zostawić już jakiś czas temu.
chciałam ci tylko przybliżyć tą konkretną kwestię
Dzięki
a co na to wszystko oh Mandy ??

a do posłuchania: Kasia Wilk & Kto to- Dla mnie raj
http://apaczka.wrzuta.pl/audio/5Gj38...-_dla_mnie_raj Uwielbiam jej głos...no i te gitary...ajjj

Stary 2010-01-24, 17:28   #3390
sokosita
Raczkowanie

ale ciśniecie szybko

Mandy może odpuść trochę, też tak miałam kiedyś, że bardzo mi zależało na spotkaniach i jak A. jednak nie mógł to byłam strasznie smutna i zawiedziona ale odpuściłam, zajełam się swoimi sprawami, poszlam zaszaleć z koleżankami, pokazujac mu, że aż tak mnie to juz nie rusza i efekt to dało bo on się bardziej zainteresował. Czasami tak jest, że jak jednemu zależy to drugiemu troche mniej i po pewnym czasie na odwrót i dogadać się nie da, dasz radę

Kachaaa ta piosenka to ostry rozczulacz ale idealna na niedzielne wieczory

Edytowane przez sokosita
Czas edycji: 2010-01-24 o 17:32
sokosita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości