|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
takie chwile są jak apetyczne ciastko, pachnące, z cukrem pudrem na nosie. ten kawałek nieba ma w dupie że go lubisz. szkoda, że pamięci serca nie da się sformatować. sen. jedyne magiczne miejsce gdzie możesz być szczęśliwy z osobą, którą kochasz. - kiedy z nią porozmawiasz? - jutro. - w które jutro?
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
-Pamiętam to.
-Co? O czym Ty mowisz. -Pamiętam ten jego uśmiech. Teraz uśmiecha się tak do niej. -chciałaś kiedyś, żeby coś trwało wiecznie ? - o tak. chciałabym, żeby tamta chwila, gdy czule mnie obejmował trwała całą wieczność. Nie wyszło nam to zakochanie, co? __________ ![]() |
|
|
|
#4923 |
|
Zadomowienie
|
bananowa - nawet nie wiesz jak mi miło, że o mnie pamiętasz. <3 ... Dziś próbowałam malować niebo. Musiało mieć głębię. Dobrze, że pamiętam Twoje oczy. Było mi łatwiej.. zmieniając radość w pasmo niepowodzeń. Niby to samo dzień w dzień i nic się nie zmienia.. Ci sami ludzie, ta sama pod stopami ziemia. W szeleście kropli pochopnych wyborów, tracimy resztkę kolorów.. czekając aż los się odwróci.. Jesteśmy sami dla siebie wielką niespodzianką.. Życie jest serią początków, nie łańcuchem akończeń - dlatego jest takie piękne.. Z psychika jest podobnie jak z łamaniem kości. Kiedy człowiek załamie się w środku, potrzebuje czasu, i gipsu aby się odbudować. Ale kiedy już to się stanie psychika będzie mocniejsza, tak jak kość w miejscu złamania. Trzeba tylko uważać aby nie załamać się w paru miejscach. Czasem rehabilitacja tylko zmniejsza odczucie bólu, ale go nie likwiduje.. - A gdyby tak zamarzło mi serce? - Daj spokój.. - Tak, to bylo by za proste. To, że sto osób powie na gówno - ciastko, to nie znaczy, że staje się ono ciastkiem.. ![]()
|
|
#4924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________ nasz stosunek do siebie jest raczej oschły .. ty to potrafisz wszystko spieprzyć. wiem, że po nocy przyjdzie dzień. ale mam wątpliwości co do Ciebie i Mnie razem. chciałabym żebyś mnie szczerze pokochał . tak jak niebo słońce .. kazałeś mi wstać w nocy i sprawdzić czy będziesz . wstałam i się przekonałam .. bezwarunkowo jesteś zawsze w moim sercu. to nie jest tak, że Cię nie kocham. po prostu zmądrzałam .. został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce , z których wypada świat. - ale jutro .. - nie gadaj tyle, jutro to zagadka ważne co jest dziś .. teraz Cię kocham. jak z nim rozmawiam, gubię się we własnych myślach . spoglądam delikatnie i dziękuję życiu za Niego. Wiedziałam, że mnie skrzywdzisz, nie myślałam, że tak szybko. patrzysz na mnie swoim cudownym spojrzeniem a ja bezwarunkowo się zakochuję . |
|
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
CookieCrisp - <3
ruda wiewióra - Sonia, przeca ja to dobrze wiem <3Magari91 - ale żeś mi radochę tym wyznaniem sprawiła <3 abunee - cudowna jesteś, wiesz? ![]() ' Ale jego oczy... Gdy patrzyłam w jego oczy,czułam się tak, jakbym stała samotnie na skraju świata... Nad smaganym przez wiatr brzegiem oceanu. Nic poza łagodnym hukiem fal. ' Na ustach, w sercu, oczach, włosach - Ty.
|
|
#4926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
Nie rób tego co dyktują Ci hormony i emocje. -Przegapiłeś niezłą kłótnie.. -Kogo? -Naszą.. RUDA! <3 |
|
|
|
#4928 |
|
xoxo
|
"Lubiła imprezy.Tylko tam,po kilku kieliszkach nikt nie zwracał uwagi na jej rozczochrane włosy,lekko rozmazany tusz.Nikt nie patrzył na jej zbyt chude nogi i pucatą twarz.Nie wstydziła się tego że niezdarnie tańczy.
Na imprezie nie było podziałów,każdy był dobrym kumplem do kielicha,póki nie skończyła się wódka. Naucz mnie krzyczeć szeptem Strach nakłada ludziom maski. Namiętność je zrzuca. Normalność zawsze z kogoś zrobi szaleńca, wśród szaleństwa wszystko jest normalne. "
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
proszę
![]() ________________ lubię mieć Cię tu, a potem przytulić Cię czule ;* -ah. -co? -upadłam na głowe. -dlaczego? -bo pozwoliłam mu odejść. -uff. -co sie stało? -nareszcie z nią zerwałem. -tak wiem, widziałam. -co widziałaś? -widziałam jak wbija sobie nóż w serce. Uśiechaj się bo to on dodaje ci uroku,odwagi. A kiedy będzie ci smutno to on Cię pocieszy.. Jesteś powietrzem ,którym oddycham. Potrzebuje Cie... W jednej chwili twoje ostre słowa przytuliły mnie i nie pozwoliły oddychać. Walcz całym sercem ,ze wszystkich sił. Kto wie może to będzie twój szczęśliwy dzień... jesteś moim wyznacznikiem szczęścia ![]() -Wie Pani, miłość może się znudzić. Nie można przez 24 godziny na dobe trzymać się za ręce i ciagle uśmiechać, bo drętwieją miesnie. Na początku myślałam, ze to ideał faceta, ale z czasem zaczęło mi czegoś brakować, wie Pani co to było.? Strach. Zaczęło mi brakować tego lęku, ze on mnie kiedyś zdradzi, zostawi, znajdzie sobie inną… -Ale my chyba wszystkie pragniemy takiej pewności… -Nie wszystkie… Kubek herbaty z malinami i od razu zapominam o tym, że dziś nie było najlepiej. siedzisz w ciemnościach z podkulonymi nogami, ze zdjęciem przy sercu, bez pomysłu na kolejny dzień. wiesz jak to się nazywa.? to tęsknota kochanie. Bezwartościowość. Zero emocji. Zero zainteresowania. Żadnej reakcji na łzy - ostatnio mówiłaś że mnie kochasz . - ostatnio byłeś dla mnie kimś . błagam , skarbie . napraw mnie . przecież w końcu musi być dobrze .. ludzie zawsze zdradzają .. a jeśli nie zdradzają to odchodzą po cichu na palcach lub ktoś ich zabiera . `ale ja mam w sobie mordercę, wojownika - chcę zjeść Twoje serce. nie licz na to, że pokażę ci jak bardzo mi zależy . spójrz na świat, tysiące zalet i wad. jak niedopałek pod butem ginie każda chwila. w udawaniu, że się nie widzimy, jesteśmy mistrzami . i obiecuję Ci, że kiedyś mnie nie poznasz, że kiedyś będziesz mnie cholernie kochał. -kochasz go ? -Nie ... -to czemu tak na niego patrzysz ? -To tylko sentyment , wspomnienie pierwszej *******onej miłości każdego dnia upajała się nadzieją, że gdzieś go zobaczy. ubierała jego ulubione bluzki i buty, tylko po to, bo może akurat go spotka i pokocha ją znowu. proszę, możecie mnie wziąć, ja już siebie nie chcę. i prosze, obiecaj, że gdy odejdziesz, będziesz mnie pamiętał. - bądź. - po co.?? - bo życie mnie przeraża. bo boje się samotności..? bo..? gdy jesteś wszystko inne zostaje gdzieś daleko.. bo czuję się spokojniejsza i bardziej pewna jutra .. bo Twój uśmiech sprawia, że moje myśli są spokojniejsza.. bardziej rzeczywiste i poukładane ; * zasłonięte rolety, zapach nikotynowego dymu w powietrzu - tak się robi, gdy się za kimś tęskni. nie pytaj jak się czuję . sam fakt , że żyję jest dobrą oznaką - mam być szczera, czy romantyczna ? - pijana szukając sensu, życia, potykam się o nieprzespane noce i niespełnione, wciąż, marzenia. a ona postanowiła, sobie, że wygra wojnę z miłością. że będzie walczyć aż do końca, że nie polegnie i się nie zakocha. "poczuj prawdę która osiada na powiekach to jest o miłości której nie zmierzysz w monetach.." / o.s.t.r chcesz wiedzieć co u mnie.? to postaw, butelkę wina. na trzeźwo nie potrafię o tym rozmawiać. chyba właśnie do mnie dotarło, że bez Ciebie będę szczęśliwsza. o wiele szczęśliwsza. |
|
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
wtulona w misia próbowała myśleć, że to on.
a ona chciała umrzeć wpatrzona w jego oczy. i marzyła by być pedantką, bo w jej sercu wszystko było rozwalone. i już nie czuła zapachu jego bluz. a sentymentalne piosenki nadal zostają. a z nim pojechałaby na wycieczkę dookoła świata pomimo swej choroby lokomocyjnej. a bałagan w jej sercu nadal pozostał. I nawet najładniejszy aktor, nie był dla niej przystojniejszy od niego. kończę z opisami. Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-01-24 o 17:40 |
|
|
|
#4931 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiewiórko Ty zawsze pamiętasz. Rzecz jasna odwzajemniam. <3
Witamy w świecie realnym. Ciągle mam Twoje słowa w pamięci telefonu. Wszystko, co przeżywała i czego doświadczała, było nielogiczne, niewytłumaczalne, sprzeczne z całą jej wiedzą, ale przecież było. teatr umysłu. burdel podświadomości. Niebieskooki kasztan który zniszczył mi część życia. Przecież i tak go kocham. Każdy przejdzie przez piekło i wyciągnie inny morał. Miłość jest strategią. _______ Abunee. Kamisha. Lucyferowa. Dontgivemenames. Ciiri. Magari91. agattee. Keeendy. BeMine. RudaWiewióra. M4dziar4. Primadonna. Tis. Groszek. z innej bajki. Wielki szacunek dziewczęta. B O S K I E ! Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-24 o 18:13 |
|
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
zostawiłam miłość w przedziale wagonu z myślą, że ogrzeje kogoś innego. a ty zbierasz się na odwagę, a ja tracę nadzieję. tyle wyuczonych gestów, znaków zapytania, godzin w bezruchu, w osłupieniu zmysłów. ..i byłam na tyle szczęśliwa, by olać go całkowicie, nie przejmować się i traktować go jak powietrze. |
|
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
morphine_ - dziękuję słoneczko
![]() Stala przy oknie ,
kopcąc papierosa , nuciła piosenke piaf w powietrzu , unosily sie duszace chanel'ki. Wiatr delikatnie rozwiewal jej wlosy. Stala tak nieruchomo, nie liczac tego gdy odgarniala z twarzy swoje ciemne wlosy. Nie czula zalu , raczej rozczarowanie . ______________ |
|
|
|
#4934 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawe czy tu mnie ktoś jeszcze pamięta. Wróciłam. ;]
Dziś. Dziś Cię kocham. Jutro. Jutro usłyszę o Tobie coś nie przyzwoitego. Więc pojutrze się odkocham. kolejny dzień wmawiam sobie, że to koniec, bo to Ty nie dojrzałeś do miłości.. miłość w naszych czasach nie istnieje, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać. pretekstem napisania do Ciebie może być to, że zgubiłam ołówek, więc możliwe że Ty go masz. oksymoron: wierny chłopak. |
|
|
|
#4935 |
|
Raczkowanie
|
Nie otworzę, choćbyś wydrapał 'przepraszam' na mych drzwiach,
nie otworzę dziś nie chcę Cię widzieć nawet w moich snach. I po Ciebie jak po skarb na koniec tęczy iść. Chciałabym zabrać Ci sny, żebyś nie mógł mnie zdradzać w nich. A strach przed tym okrutnym światem wypełnia każde włókienko mej duszy.
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
Przeżuwam myśli jak gumę bez smaku . żyję w jakiejś mgle w odrętwieniu. Taka pogubiona i niewiedząca co dalej. No powiedz, zwerbalizuj swoje myśli. a tak, skąd mam wiedzieć czego oczekujesz? Skrywam rozczarowanie pod maską obojętności. Kobieta z bagażem zdarzeń. Codziennie patrze na te lansady, na te upodlające lizodupstwo i żal mi ich, no . Nikomu do łba nie przychodzi że można mieć 16 lat i być starcem psychicznym. Myślisz że jestem dla niego ważniejsza niż Eurosport i inne te obsesyjne rozrywki dla mężczyzn.? -Myślisz że mu zależy ? -Możliwee.. -Bo jak nie .. to jestem w kropce. ahh co ja mówie jestem w czarnej dziurze
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Są chwile, kiedy śmiechem trzeba zakryć łzy.
zjesz ze mną litr lodów, 10 tabliczek czekolady i tonę innych słodyczy? będzie lepiej.
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te dwa są tak wspaniałe, mądre i prawdziwe Utrata takiej gwiazdki jak ty jest większym ciosem niż brak kwiatów na ziemi. Nawet kiedy uśmiecham się, w sercu czuję ból. Nie tak łatwo zapomnieć o ranach z przeszłości. Każdego dnia myślę o tobie, chciałabym, aby moje myśli nie ograniczały się do niezrealizowanych marzeń. Mieć Ciebie to tak jakby mieć całe złoto świata.
|
|
#4939 |
|
Raczkowanie
|
' Słuchaj to nie jest tak że ja jestem bez serca . Czasem muszę je ukrywać by nie dać się zdeptać .. . '
' Wyspa nadziei w morzu nicości . ' ' W pogonie za szczęściem . ' ' W świecie marzeń . ' ' Upić się szczęściem by nie płakać więcej iść za rozumem a nie za sercem..' ' Chcę jeszcze raz spojrzeć Ci prosto w oczy i poczuć twych ust dotyk .' ' Chcę z Tobą być i ponad wszystko powiedzieć , że Cię kocham ' ' Chcę poczuć prawdziwej miłości blask ! ' .
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. Gratuluję wyobraźni!
|
|
|
|
#4941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w twoją jeszcze większy*** możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak, nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca. czuję jakbym miała skrzydła, unoszę się nad miastem. chodź pokaże ci miasto z perspektywy chmur. miłość, marzenia, uczucia i myśli, jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt.
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93, CookieCrisp, ruda wiewiora, abunee, absurdalnie, takagwiazdka , envious<3
bananowalaska moja najdroższa! aja serce dla ciebie straciłam ![]() ZamknijSieJuz genialne opisy ;] otojest - jejku ale Ty mi jedną użytkowniczke przypominasz, albo mam zwidy. ![]() nydee, papergirl, JednaNaMilion, I live in Hollywood ,12 Stonka, 3martyna3, NieZTejBajki, carmenkaa, Cholerycznaa, daciaaaaaa, nastychick, dontlookdown, dorotaComa, Kamma1507, kee,KissMeOnceAgainx3, lall, lilyblack, Little Ballerina,snowball - Gdzie wy ? ![]() TurlajDropsa- co Ty gadasz nie kończysz! ![]() -- On- moja inspiracja i szczęście chciałabym mieć w ramce nasze wspólne zdjęcie i mówić ze istniejemy. Jesteś moim prezentem ale bez wstążeczki na szyi. nie powtarzalna. Osładzamy nawzajem nasze serca Rzadko się rumienię, ale przy tobie zdarza mi się to coraz cześciej. przy tobie moje serce roś nie od dwa rozmiary. zjem Cię razem z budyniem. On mój prywatny kaloryfer. muskam ustami twoje usta. Pomysl sobie że przychodzę do ciebie w czarnej bieliznie, pończochach,szpilkach, z uszami kotka a głowie, i ogonkiem. Co zrobisz? jesteś słodki jak herbata z sokiem malinowym. i upiję się winem bez mojego chłopaka. monotematycznie, zamknąłeś mnie w złotej klatce jak bezbronną ptaszynę. |
|
|
|
#4943 |
|
Raczkowanie
|
Mówią , że miłość jest ślepa , że popycha nas do błędów i zwariowanych rzeczy .
Ale czy sprawiedliwie jest obwiniać o wszystko miłość ? Ile złych decyzji staramy się usprawiedliwić tłumacząc je tą .. tą szczególną chwilą ? Chcę poczuć jak przytulasz mnie , chcę byś został ze mną na dobre i złe . Powiedziała "kocham Cię" i pocałowała mocno w szyję . ! ♥ Skradam się powoli , po cichu. Do Twojego serduszka < 33 Czy ten Pan , tej Pani Idealnie życie schrzani ? : dd
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
weź łom i rozkrusz w końcu, do cholery ten lód pomiędzy nami !
lecz nie mi pisane wpatrywanie się w Twe oczy bez końca. dla jednych łyżka szczęścia znaczy więcej, niż cały talerz owego uczucia. i jestem najszczęśliwsza. i wcale nie potrzebuję twojej pieprzonej miłości, egoisto. boisz się teraz wziąć mnie za rękę, prawda?
|
#4945 |
|
Raczkowanie
|
Missi_16 - A zabierajjj. <3 Ja Ciebie zawsze okradam
hihi. Tylko nie krzycz Gdybym miała porównać Cię do roślinki powiedziałabym , że przypominasz mi Kaktusa a wiesz dlaczego ? Bo jesteś tak samo uroczy jak on ale gdyby się do ciebie zbliżyć cholernie ranisz. Jesteś taki słodki jak czekoladka. Ale gdy przesadzisz ze słodkością chce ci się wymiotować. Dlatego zwymiotowałam nasza miłość. takie beznadziejne. _____________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
|
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
kamisha & agatte - ubóstwiam !
_________________________ ale w snach jesteś ze mną. to się liczy. dziś tylko ja i Ty. nie ufam sobie, gdy jesteś obok mnie. zimność zapanowała. nie tylko na dworze. w naszych sercach też. mieć kogoś z kim będę oglądać horrory. w strasznych chwilach mnie przytuli. zakryje oczy. i powie: nie bój się. jestem tu.
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja i tak jestem Ci wierna i codziennie wybieram Ciebie z pośród miliona i szepczę kocham... i jak talizman noszę wszędzie ze sobą Twój uśmiech...
Każdy lubi być głaskany, przynajmniej słowami. Wtargnęłam w Twój komputer bez pozowlenia. Obym śniła słoneczną jesień i Ciebie w niej. Oby mój sen okazał się jawą. C zy naprawdę życie może w ciągu jednego popołudnia nabrać aż tak kolorowych barw. Pragnęłam tego najbardziej i bałam sie jak nigdy niczego. Budowałam swoje uczucia na nitkach babiego lata, a ono przecież trwa tak krótko, nie dłużej niż rzut malutkim kasztanem. - Za co mnie "kochasz" ? - Nie wiem, ale wiem że Cię KOCHAM. - Tak, teraz ja to już też wiem.
|
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
niezostawiajmnie - <brawo>
`kochaj mnie prosze.. kochaj mnie , tylko tyle... tylko kochaj mnie.
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za wszystkie pochwały
jesteście wielkie <33 _________________________ ________________________ siedzieć tak cały dzień na parapecie i wpatrując się w kremowe chmury które do złudzenia przypominają mi ciebie Byłeś przecież .Jednak nigdy rzeczywiście ze mną nie byłeś Nigdy nie powinnam była słuchać twoich przekoloryzowanych historii co do których jestem pewna że były opowiedziane tysiąc razy zanim pojawiłam się ja W swoim wnętrzu jesteś małym chłopcem który często siedzi sam w domu i płacze pierwsza wiadomość jaką dostałam od ciebie jest w mojej skrzynce i czytam ją od czasu do czasu Te starożytne puszczone w niepamięć nasze wspólne wspomnienia możemy je zmienić i wybrać ty masz twoje .ja mam moje w porządku Znam Cię na tyle dobrze że wiem że masz gorączkę na mój widok Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-24 o 19:44 |
|
|
|
#4950 |
|
Przyczajenie
|
dresowa , kamisha . ajj dziekuje
;* ______________ `Spytał czy wierzę w miłość, a ja nie odpowiedziałam nic, tylko roześmiałam się w te Jego piękne, naiwne oczy. Tak wiele rzeczy powinnam Ci powiedzieć. Wyliczyć, ile to razy o Tobie śniłam i ile razy nie mogłam przez Ciebie zasnąć. Udowodnić Ci, że mam uśmiech przeznaczony tylko dla Ciebie.. i spojrzenie też takie mam. Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz. Pijana od złudzeń, naładowana nadzieją, zatopiona w fikcji, wymyślam kolejne baśniowe scenariusze. Odchodził ode mnie zostawiając mnie bardziej samotną niż wtedy, kiedy nie było go jeszcze. Szła. Padał śnieg i było bardzo zimno. Ona tego nie czuła. Płatki śniegu na nią nie opadały, choć były tuż nad jej głową. Zrozumiała, iż jej życia dobiegł kres. Wiesz? Nie boli mnie już sam upadek. Boli mnie świadomość, że ja nigdy nie pozwoliłabym ci upaść, a Ty nawet nie mrugniesz okiem, gdy ja znowu ponoszę klęskę. Zapominała przez miesiąc, nie widząc go na oczy. Aż zapomniała jego spojrzenie, śmiech i zapach. A gdy go znowu zobaczyła zrozumiała, że cały miesiąc poszedł się je.bać. Niech się wyprowadza, nie pisze, nie dzwoni, może uwolnię się od Jego toksycznej osoby, w końcu mnie otrzeźwi, gorzej jeśli kac moralny będzie nie do zniesienia.. krzyczał, że jestem bez serca. płakał a ja patrzałam się na niego obojętnie. dziś wiem, że mogłam przynajmniej spróbować go pokochać. _______________________ - Kochanie, już zawsze będziemy razem .. - wybacz, ale nie mam 10 lat, żeby w bajki wierzyć. nie mam nic do stracenia .. - Ciebie już dawno straciłam. - czemu nie ma tabletki na odpędzenie miłości? - dlaczego od razu odpędzać? wystarczająco trudno ją znaleźć. - powiedz mu że go kochasz . - nie mogę. dla nas to zbyt niebezpieczne .. pozornie mogę sobie wyobrazić wszystko. nawet naszą miłość. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Wyłączam moje serce. Po co ma pracować? Dla kogo? Go już nie ma . najgorzej gdy kończy się coś , czemu tak naprawdę nie pozwoliliśmy się rozpocząć i pytają mnie o Ciebie . a ja niby zamyślona , nie odpowiadam . żadnych sławnych scen na balkonie. tylko wiara, że mnie kochasz.. Oczywiście, że nie ma miłości. Nie ma i nigdy nie było. Dwukropek i gwiazdka. chwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. Jeśli są razem, to tylko na zdjęciach. Jeśli zadzwonię o 3 nad ranem odbierzesz, żeby ze mną porozmawiać? Zabiłabym samą siebie. Byle Ciebie nie ranić. dobrze wiesz, że bez Ciebie jest mi ciężko. jak mógł nie czuć tego jak bardzo go kocham ? to nie jest takie proste, zapominać o ludziach. znów robisz nadzieje. a ja znów za to Cię kocham.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

<3

))

?