|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Amoura- przykro mi, trzymaj się
mam nadzieję, że wszystko ci się ułoży... mam nadzieję, że wszystkie nie popadniemy w depresję..
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Po raz pierwszy od baaaardzo dawna słoneczko u mnie zaświeciło!
Co prawda na dworze - 15, ale jak widzę te promienie to nie mogę się powstrzymać i zaraz wybiegnę na dwór z moim psiakiem na długi spacer ![]() Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę.
|
#723 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i strasznie poprawilo mi to humor wprawdzie jest - 20...a przynajmniej bylo rano u mnie na wiosce ale ja juz siedze sobie w pracy i jest dobrze
|
||
|
|
|
#724 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Alez mi milo Wczoraj bylo bardzo milusio w knajpce a kiedy wrocilismy do domu... poszlismy spac, bo tak nas czerwone wino (ktorego prawie nigdy nie pijemy ) zmozylo, ze z ten teges nici wyszly![]() Ogolnie to ja tez sie mlodo czuje i dzis nawet tacie napisalam, czy to prawda, ze z wiekiem czlowiek mlodnieje? Biedak, w zeszlym tygodniu mial znow chemie Nienawidze tego jego raka, chetnie bym go i jesze pala mu .No, to sobie pogadalam ![]() Milego dnia dziewczynki a dla naaatalii wszystkiego najpiekniejszego w dniu dzisiejszym oraz samych radosci w przyszlosci! 100 lat kochana!!!
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Natalia wszystkiego najlepszego,zeby zawsze w Twoim życiu świeciło slonko
|
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
Naatalia - ja też życzę Ci wszystkiego co najlepsze
![]() i pamietaj - niedługo zbieramy się na Malibu ![]() a ja dzisiaj nie poszłam na studia - już po raz drugi...tym razem z powodu mrozu nie chciało mi się rano wstawać.no i zajęcia ostatnio strasznie nudne się porobiły, tylko zerkam na zegarek, kiedy koniec.żałuje, że na nie poszłam, nie będzie mi się chciało uczyć do egzaminu w maju, oj nie... Joss - co tam słychać??
"Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka" Edytowane przez Eskadia Czas edycji: 2010-01-24 o 11:06 |
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Anessa - spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego
Naatalia - xronia polla i..dużo miłości, uśmiechu oraz...życia bez smutków Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-01-24 o 11:57 |
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Natalko- wszystkiego naj kochana
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko u mnie ok mniej więcej
![]() natalko -
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Anessa, natalia... wszystkiego dobrego...
Anessa kiedy na kawe idziemy?
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
Anessa, Natalia - Wszystkiego naj, naj, sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#732 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS. ja dalej nie rozumiem Twojego exa Natalia wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale na wiosce zawsze jest zimniej![]() Ja tez go nie rozumiem...a staram sie bardzo ![]() Znajomy w ramach odstresowywania i odciagniecia mnie od myslenia o tz zaprosil mnie na obiad...z tym ze to ja mam go ugotowac po pare lat temu obiecalam mu ze mu ugotuje wlasnorecznie obiad a ten skubany to pamieta ale to i tak lepsze niz siedzenie w domu i smucenie sie...
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aa ten słynny obiad ja też bym pamietała jakby mi miała taka świetna kucharka jak Ty przygotować obiadek ![]() |
|
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale niech mu bedzie- w zamian ma mi przywiezc orginalny kohl z Indii
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko nie zapomnij mu wytłumaczyć co to
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zadzwonil do mnie i pochwalil sie ze zrobil dobry uczynek i ugotowal ryz.... wszystko bylo by fajnie gdyby nie to ze chcialam go przygotowac w inny sposob ![]() Zaraz koncze prace i moze naciesze sie jeszcze z niedzielnego slonka milego popoludnia
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wrócilam wlasnie z korzystania z tego słońca.....z psem na spacerniaku ![]() a teraz...ide wcinać naleśniki z serem ![]() miłego popołudnia |
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
O matko,chce wam sie spacerowac? Mnie nie może nikt wygonic do szopy po drzewo,cwana jestem bo mam wegiel w korytarzu
Ale juz podnosze tyłek z kanapy i zrobie sobie pyszna kawke Ja mam kolede we wtorek , nie cierpie tego!!!
|
|
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciepła kurtka, gruby golf, czapka, szalik i... na dwór![]() as poza tym...czasami nie ma wyjscia...a z psem trzeba wyjsc bo sam nie wyjdzie, a z mamą go nie puszcze bo nie poradzi sobie z nim na dworze jak tak slisko jest. ja mialam wczoraj wizytacje ksiedza...
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie ksiadz może przyjść ale ja nie potrafie spiewac i fałszuje , a bede sama jak zwykle z córka i nie bedzie nikogo kto mógłby ten mój fałsz zagłuszyć
|
|
|
|
#742 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny. ja tutaj po raz pierwszy. od 3 lat jestem w zwiazku z Hiszpanem. docelowo planuje zamieszkac wlasnie tam. czy sa tu na forum jakies polsko-hiszpanskie mieszadelka? pozdrowionka!
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jak kiedy i gdzie ??ja JESTEM;P
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2010-01-24 o 20:29 |
|
|
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do wychodzenia z domu to też mi się nie chce, chociaż lubię zimę, ale na razie jest za zimno...dziś byłam w kościele i nieźle zmarzłam... a tak w ogóle mam ochotę na zmianę fryzury. miałam zapuszczać włosy, ale chyba jednak z tego nic nie wyjdzie.straaaasznie wolno mi rosną a im są dłuższe, tym mniej twarzowe. i gorzej się układają. muszę przeważnie je spinać, chociaż lubię chodzić w rozpuszczonych. wiecie, myślałam nad bobem, takim, jaki miała victoria bekham, z tyłu krótszy, z przodu dłuższy, tylko że mój byłby kręcony .ale widziałam w gazecie dziewczynę z kręconymi włosami właśnie w tej fryzurze i wyglądała całkiem, całkiem...wklejam fotkę którą znalzałam na necie -mniej więcej coś takiego bym chciała
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak więc zaraz po uciekam do fryzjera właśnie tak włosy ściąć
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Kilka dni nie zaglądałam i widzę trochę zmian Cięzkie życie zamieszanych bo takie różne kultury się ścierają i czasami tak to się kończy.W moim związku też bywa różnie raz świeci słońce raz burza ale ogólnie jestem nastawiona pozytywnie do przyszłości z nim Co do mrozów w PL to wieści straszne docierają za pomocą mediów i rodziny że w PL to poprostu Syberia W Lille tak jakoś jesiennie pada i wilgotno ale ciepło około 6 w plusie.Śniegu brak. Dziś żeby dopieścić zmysły w ramach promocji kulturalnych udałam się z TZ na film Woody Allena " Whatever works " .Muszę powiedzieć że naprawde niezły ![]() Chiante widzę że jesteś w trakcie przeprowadzki do Francji w jakie regiony się wybierasz ? |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, wybaczcie, że tak wbijam do waszego wątku ale mam pytanie
Otóż od kilku dni z dziewczynami z wątku: Ciekawy prezent głowimy się skąd "wziąć" osoby zza granicy, które nam pomogą. Otóż zafascynował nas taki o to prezent dla Lindy: http://www.youtube.com/watch?v=mraXoiICcGU. Pokrótce chodzi więc o to czy może któraś z was np. z TŻ zgodziłaby się nagrać takich krótkich życzeń czy to w domu czy gdzieś poza nim? Jeśli tak to proszę o PW. pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
dzieki sliczne dziewczyny za zyczenia
dzis jakos o 2 w nocy wylaczyli prad...tak gdzies na pol godzinki moze...i tak sobie pomyslalam, ze niesamowicie uzaleznieni jestesmy od pradu...i zeby tylko...a niektorzy nadal zyja bez pradu, bez wody, o reszcie wygod nie wspomne...
|
#749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym scinala o ile wiesz ze wlosy beda ci sie w miare tak ukladac![]() ale mojego zdania nie bierz pod uwage bo ja zawsze jestem chetna na zmiany fryzury ![]() Wczoraj spedzilam calkiem mily wieczor... Znajomy przyszedl do mnie do pracy, przeszlismy sie troche, ugotowalam obiecany obiad...a potem przeplakalam mu w ramionach 2 godziny ale nic nie mowil, tylko mnie przytulil, przykryl koldra i dal mi plakac... Podzialalo oczyszczajaco... Wreszcie moglam zasnac w miare normalnie. Budzik zadzwonil zdecydowanie za wczesnie.A wlasnie w tej chwili powinnam ladowac w Portugalii dobrze ze jestem w pracy to przynajmniej sie jakos musze trzymac
|
||
|
|
|
#750 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

mam nadzieję, że wszystko ci się ułoży... mam nadzieję, że wszystkie nie popadniemy w depresję..

i strasznie poprawilo mi to humor
wprawdzie jest - 20...a przynajmniej bylo rano u mnie na wiosce ale ja juz siedze sobie w pracy i jest dobrze 
w ogóle nie czuję się na tyle, nadal zachowuję się jak nastolatka...i ludzie myślą, że jestem nastolatką.
) zmozylo, ze z ten teges nici wyszly
Nienawidze tego jego raka, chetnie bym go
i jesze pala mu
100 lat kochana!!!

no ale niech mu bedzie- w zamian ma mi przywiezc orginalny kohl z Indii
dobrze ze jestem w pracy to przynajmniej sie jakos musze trzymac