|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
1. Gaiac
2.Passage d'Enfer (kliknięte!) 3. Pistachio Ganache (zamówione!) Został Gaiac. ew. biehl eo01 parfumkunstwerke. Może zapas OI starej albo BdM.
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-01-31 o 22:10 |
|
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
Hypnotic Poison
Edytowane przez wiolamroz Czas edycji: 2010-01-20 o 16:02 |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
marzenia się spełniają
jak im się trochę pomoże ![]() na liście został mi upragniony i wyśniony French Lover ![]() i będę na niego wiernie czekać tyle ile będzie trzeba mam jeszcze parę chciejstw, mogą być używki: Bois d'Ombrie (bo bardzo chcę pachnieć zadymionym kompotem z suszonych śliwek) Kyoto (bo reszta rodzeństwa tęskni) Ambre Extreme L'Artisan (bo tak) L'eau Trois (bo bardzo chcę pachnieć starą ławką w drewnianym kościele, ale tutaj szans raczej brak) i właśnie zaczęłam marzyć o poznaniu Black Afgano na swoją zgubę chyba
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Moc sprawcza watku jest niesamowita. Jak tylko wpisalam Rodrigueza, to za pare dni byl
Inna sprawa, ze sama do tego pod wplywem impulsu doprowadzialm ![]() Teraz marzy mi sie jakis tajemniczy zapach, niszowy koniecznie, kobiecy bardzo, mocny, z ogonem, wyrazisty i tak cholernie oryginalny, ze wszyscy beda zaintrygowani. Nie ukrywam, ze chcialabym znalezc swoj signature scent. |
|
|
|
|
#1025 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
koniecznie Flowerbomb EDP (duuuużo!) i Lempicka EDP (co mi odbiło?!)
|
|
|
#1026 |
|
never say no to panda
|
donoszę, że wyleczyłam się z Dzongkhi i Tea for Two - były to chciejstwa dawne i już jakiś czas nietestowane
dziś przysiadłam, nalałam sobie na skórę co nieco obu smrodków i... rozwinęły się tak paskudnie i pawiogennie, że flachon zagościłby u mnie może max. 1 dzień... jak mi się to mogło kiedyś podobać, to ja nie wiem
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
O, jak pięknie napisane. Ja już mam coś takiego, choć to nie niszowiec- tak ten zapach odczuwam. Ale przyznam, że chciałabym również coś, co byłoby dla mnie piękne, a rzadko dla kogo do wytrzymania, ekstremalnie kontrowersyjne.
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
no i wyhaczyłam coś z poza listy-Rock Princess
![]()
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Obecnie poluje tylko na Rebel Ambush od Social Creatures .
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Nindżopesz
|
W ciemno czy testowałeś? Jak to pachnie?
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Casmir - jest
Anglomania - jest Le Tigre - już nie chcę ![]() Nadal marzą mi się: olejek i balsam OI nowa OI Może kiedyś: Le Baiser albo Tendre Kiss Delice d'Epices AP Maitresse A z nowych marzeń, to: Histoire d'Eau Celine Oriental Summer Elixir des Merveilles w niedużej ilości i chyba Ombre Rose
|
|
#1032 |
|
BAN stały
|
Moja lista marzeń: Spełnione:Givenchy Ange ou Demon (już mam )Versace Bright Crystal (już mam )Mugler Alien (już wkrótce ze wspólnych zakupów )YSL Baby Doll (mam )Dior Addict 2 (już niedługo ze wspólnych zakupów) Cacharel Noa (mam )Escada Signature (mam z wymianki z Itaką Jesus del Pozo Halloween (już mam Moschino - Hippy Fizz (mam )Lancome Magnifique (mam miniaturkę )Vera Wang - Princess(mam DKNY - Be Delicious (rozbiórka )Najpilniejsze nowe marzenia: Guerlain My Insolence D&G L'imperatrice Lanvin Rumeur 2 Rose W daleszej kolejności: YSL Cinema EDT lub EDP YSL - Elle EDP Chloe EDP Lanvin - Jeanne Dior Dolce Vita Torrente - L'or de Torrente Lancome Hypnose Lolita Lempicka Fleur Defendue I lista cały czas się powiększa.... ![]() Zaktualizowana lista
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
Moje marzenia:
1. Masaki Masaki 2. Chloe Chloe Intense 3. YSL Parisienne 4. Versace Bright Cristale 5. Chanel Allure 6. Chanel Madmoiselle 7. Chanel Chance 8 Thomas Chantal Osez moi - już mam 9. Lancome Magnifique 10. Lalique Le Parfume 11. Dior HP Edytowane przez anes119 Czas edycji: 2010-01-24 o 23:23 |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aguolina - Chocolovers, Pink Sugar - luty/marzec 3. Azzaro - Blue Charm i Pink Tonic - marzec/kwiecień 4. Hermes - lato. |
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie coraz gorzej, tylko się lista powiększa..
![]() - Cacharel Amor Amor Tentation - Guess by Marciano - Joop Muse - Joop All about Eve - Jennifer Lopez Live Luxe - Chopard Happy Spirit - Escada Moon Sparkle - Dior Dolce Vita - V&R Flowerbomb edt - Calvin Klein Euphoria - Lancome Magnifique - Avril Lavigne Black Star - Naf Naf EDT - DKNY Delicious Night - Hugo Boss Pure Purple - J.del Pozo Halloween Kiss Sexy - Jennifer Lopez Miami Glow - Gucci Rush 2 - Dior Addict
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
Niestety w ciemno.
Problem jest nawet, żeby jakąś sensowną próbkę: na Lucky mają tylko Utopiana, a na ausliebezumduft za próbkę trzeba słono płacić. Najbardziej opłaca się brać ze strony producenta, szczególnie 15 ml EdP Travel za 22Ł. Jak pachnie? Z takimi nutami, musi pachnieć wspaniale, prawda?
Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-01-24 o 21:58 |
|
|
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
Chanel Coco
Shalimar Agent Prowocateur |
|
|
|
|
#1038 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Versace Medusa
2. Winter Delice 3. Scent Intense 4. Emotion 5. Avignon 6. Tumulte pH i mnóstwo probek do testów ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Czech & Speak 88 oraz próbkę Zagorska i BC. Givenchy III do testów.
Chciałabym też powąchać klasykę szyprowo- aldehydową. Eau de Eden też chcę, aha, i Lou Lou Blue próbaska. I jeszcze Eau Imperiale Roger & Gallet. Oj, posiedziałabym tu 5 minut, to by pół strony się zapisało... A może ktoś wie, skąd wziąć próbkę 88 i flaszkę (pewnie potem) tanio? |
|
|
|
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
Moschino Glamour
i Escentric 02 |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wąteczku działaj!
|
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Bruno Banani Woman
Spryskałam dziś nadgarstek testerem w drogerii, byłam na basenie, a dalej pachnie
|
|
#1044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzongkhi nie chcesz??Ja bym poznała Co mnie intryguje...Fumidusa chcę i Normy Kamali ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#1045 |
|
never say no to panda
|
jestem taka fajna, że sama siebie cytuję
![]() ja taką pisemną herezję popelniłam i nikt mi jeszcze uwagi nie zwrócił??!? nie! nie T4T, T4T jest dalej muszmieciem - wyleczyłam się ze słabiutkiego i mokro-szmacianego Żeżąberka (Lutensowego) ![]() mam nadzieję, że się Artisan za to "wyleczenie z T4T" nie obrazi... człowiek się pomylić może dobrze, że MJ zacytowała posta... ale Dzonghki (czy jak się tam ją pisze) nadal nie chcę... a uaktualniając listę: (tak już niewiele zostało )Armani Prive - Ambre Soie Armani Prive - Bois d'Encens Diptyque - L'eau Trois L'Artisan - Dzing L'Artisan - Safran Troublant L'Artisan - Tea for Two Lubin - Idole de Lubin Micallef - Black Sea Norma Kamali - Ceremony Norma Kamali - Incense Nasomatto - Duro (ostatnio doszedł jako nowy muszmieć )Parfumerie Generale - Un Crime Exotique (ostatnio doszedł jako nowy muszmieć )i te mniejsze muszmiecie: Thierry Mugler - Innocent (ale tylko 15tka w różdżce )Serge Lutens - Ambre Sultan Serge Lutens - Chene Serge Lutens - Fille en Aiguilles (tu się cały czas waham....)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-29 o 09:45 |
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Wątku, drogi wątku
, pomóż mi znaleźć Lutensowe Arabie w wersji fond de parfum Że też ja taka głupia byłam i zastanawiałam się za długo, jak na ebayu jeszcze bywało I flaszeczką Fille en Aiguilles też bym nie pogardziła
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nr 3 już mój ![]() Dodaję: 6. Christian Dior, Miss Dior Cherie L`eau EDT Edytowane przez a ga ta Czas edycji: 2010-01-29 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
1. V&R Flowerbomb edp - Nie stać mnie, a tak bym chciaaaaała
. Niech ktoś rozbierze...![]() 2. Nina Ricci "Ricci Ricci" - może w przyszłym miesiącu testerek? 80 ml czystego szczęścia |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Na lato: Rain Demeter i Ogródek Śródziemnomorski (bo już mi się kończą)
Na następną zime - duża butla Trouble (chociaż moja mini wydaje się nie mieć dna) Na cały rok: Zagorsk - zatęskniłam bardzo L'heure bleue - nie udało mi się dotąd upolować Czarna Coco - ale nieduża odlewka Trochę Tygrysa by się też przydało, ale te ceny... Aaaa! No i Calamus! Calamusa to ja bym bardzo chciała na lato Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2010-01-29 o 21:12 |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Z nowych marzeń właściwie wszystko już spełnione
![]() Celine Oriental Summer są już u mnie. Elixir des Merveilles, Ombre Rose i Histoire d'Eau przylecą za czas jakiś Nadal marzą mi się: olejek i balsam OI nowa OI Może kiedyś: Le Baiser albo Tendre Kiss Delice d'Epices AP Maitresse A z najnowszych to chyba Yvresse... I może coś jeszcze, jak potestuję
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2010-01-31 o 19:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Problem jest nawet, żeby jakąś sensowną próbkę: na Lucky mają tylko Utopiana, a na ausliebezumduft za próbkę trzeba słono płacić.
Co mnie intryguje...
)