|
|
#4951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Never was and never will be. | Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz.
Can't find yourself, lost in your lie. | Nie możesz znaleźć się, zgubiłeś się w swoim kłamstwie. My black backpack's stuffed with broken dreams. | Mój czarny plecak wypchany jest połamanymi marzeniami. Two months pass by and it's getting cold. I know I'm not lost. | Mijają dwa miesiące i robi się zimno. Wiem, że nie przegrałam. Show me the shadow, where true meaning lies. | Pokaż mi cień, gdzie prawda jest kłamstwem.
|
#4952 |
|
Przyczajenie
|
Mierzy się ponad cel aby trafić do celu.
Nie ma pociągu którym bym nie pojechała, bez względu na to, dokąd zmierza. Wszystkie dzieła dokonane na świecie miały swój początek w wyobraźni. Przy odrobinie szczęścia, jedno marzenie może odmienić milion rzeczywistości. Są dwie drogi przejścia przez życie. Jedna to przekonanie, że nic nie jest cudem. Druga to pewność że cudem jest wszystko. Jak wszyscy ci, którzy nie mają nic, żyję z marzeń. W czasie srogiej zimy w końcu zrozumiałam, że trwa we mnie niezwyciężone lato. Edytowane przez EnnDee Czas edycji: 2010-01-24 o 19:48 |
|
|
|
#4953 |
|
BAN stały
|
Kiedy się nakręcam w oczach pojawiają się błyski a na policzkach rumieńce.
Żyję w świecie iluzji. A Ty jesteś jak zaczarowany króliczek wyciągany z kapelusza, naprawdę nie istniejesz. Przewlekle występujący syndrom tęsknoty. Lecz nie mi pisane wpatrywanie się w Twe oczy bez końca. Edytowane przez megaaa Czas edycji: 2010-01-24 o 19:40 |
|
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi miło, że mnie doceniłyście ; *
dziękuję <3. Kto widzi za dużo, ślepnie raz po raz. Pewnej niedzieli - życie nas rozdzieli. Przyjdzie lodowiec i to będzie nasz pokrowiec. Pierwszym warunkiem nieśmiertelności jest śmierć. Najbardziej dziwacznym ze wszystkich zboczeń seksualnych jest zachowywanie wstrzemięźliwości. Nie chodzę do kościoła. Z Panem Bogiem spotykamy się u krawca. Szyjemy sobie taki sam grób. najpiękniej umiera gałąź: łamie się pod ciężarem własnych owoców. Nie próbuj mówić o miłości, bo ona w słowach się nie mieści. Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą. bywa tak, że cierpi się długo nie wiedząc o tym. Człowiekowi nigdy nie jest dobrze tam, gdzie jest. |
|
|
|
#4955 |
|
Raczkowanie
|
Jestem jaka jestem.
Przykro mi, że tak postąpiłeś. Zawiodłam sie na Tobie. Tyle czułych słów, które padło z Twoich ust. Było tak pięknie. Dopółki nie okazało sie, że to wszystko kłamstwo. Niewnawidzę Cię za to co mi zrobiłeś. Kłamca, zdrajca. Nigdy już Ci nie uwierze. Ani Tobie ani nikomu. Wy.pierdalaj z mojego życia. Nara. Kur.wa krzyż na drogę, cioto. Może, gdy drgnie ta wielka siła, co nie we mnie już, lecz ponad waszą niemożliwość - wtedy odejdę na zawsze. Stoimy po tej samej stronie barykady. Wiem co mu jest. Śmierć.
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
|
Podniosłam telefon,
odłożyłam go. Wiem, że tylko marnuję czas. 'Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca.' "Oto mała historia, którą muszę opowiedzieć, o tym chłopaku, którego dobrze znam. Wracając do tego dnia było fajnie, Ja się zakochałam. Myślałam, że on był dla mnie tym jedynym. Nie mogłam dostrzec innych chłopaków. I spójrz, co się stało z naszą miłością. "
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Ona znów wróciła. Rzuciła mi się na szyję i z całym swoim ciężarem ogarnęła moje wnętrze. Nadzieja. Nie pytam, Twoja cisza mówi wszystko. To tylko taka moja mała sympatia do Ciebie. To ona rozgrzewa moje malutkie serduszko. Lubię zasypiać z Twoim zapachem na ustach. Serce bije szybciej, motyle rozprzestrzeniają się po moim ciele. Czuję przyjemne ciepło, a z rąk wszystko mi wylatuje. To znów Ty przechodzisz obok z uśmiechem i po raz kolejny mijasz mnie obojętnie pozostawiając po sobie zapach, który próbuję złapać i zatrzymać na kolejną bezsenną noc. talenciary<3
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-01-24 o 20:04 |
|
|
|
#4958 |
|
Zadomowienie
|
Czasami warto zapomnieć, by potem nie żałować.
kolejna część goni nas giga krokami! ![]()
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-01-24 o 20:06 |
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
- nie dotykaj mnie, masz szlaban, trzymaj się ode mnie z daleka -.-
- ta dobra.. jaką odległość od Ciebie mam utrzymać? - co najmniej 10 metrów. - będzie ciężko bo im bliżej Ciebie tym bardziej mnie przyciągasz. jesteś moją grawitacją <3. rozmowa z moim kolegą
|
|
|
|
#4960 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ufaj niczemu co ma ch.uja.
Analiza wszystkich myśli w głowie, pewnie kiedyś znajdę racjonalną odpowiedź. Permanentny niedosyt Ciebie. Nienawidze gdy wspomnienia rzucają mi się na szyję. ‘Nieletnia s.uka ostro sie łasi, sponsora szuka pragnienie gasi’ Mylisz prawdę z opinią większości. Jak niedopałek pod butem, ginie ostatnia nadzieja. Co z tego, że niesamowity jak niewiele wart? Gdy spoglądasz w moją stronę, nieistotne. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-24 o 20:29 |
|
|
|
#4961 |
|
Raczkowanie
|
pytasz co robię, mówię nic, ale o Tobie myślę wciąż
'Więc strzałka, gitara, buźka, pa, nara.' Czasami przychodzi miłość i powala Cię . pomimo ran, nadal kocham Cię . ' dlaczego sama do Niego nie zadzwonisz .? -bo pomyśli, że mi zależy ' Chcę Cię poczuć. Tak jak wtedy gdy się całowaliśmy . to jest chyba zakazana miłość, ale tylko dla mnie . Chciałabym krzyczeć, ale zachłystuję się własnymi łzami wykasuję Twój numer, aby nie pamiętać . ' Masz pożyczyć 2 zł ,obiecałam zadzwonić kiedy się zakocham . "To dziwne, patrzeć na własne marzenia, które spełniają się komuś innemu." - przecież wiesz, że go kochasz.. - wiem też to,że on nie kocha mnie. ' Po prostu idź za nią , nie zastanawiaj się , przecież mówiłeś , że ją kochasz. ' Chyba trochę za bardzo Cię lubię. i chyba trochę za bardzo mi na Tobie zależy . ' jesteś dupkiem. Wiesz o tym dobrze. Weź się zmień, bądź taki jak przez ten jeden wieczór, było nam dobrze ! Czego się nie domyślisz, że przez Ciebie cierpię, a Ty nadal piszesz co u mnie. Przestań proszę Cię, bo mi jest jeszcze gorzej ! Zbliż się do mnie, dotknij mnie, poczuj mnie . Im większe szczęście, tym mniej należy mu ufać. Ona ma siłę Nie wiesz jak wielką Umierała długo Teraz rodzi się lekko ! -kłamał?- tak mi się wydaję. - dlaczego? bo powiedział, że zawsze będzie przy mnie . ' dzień jak co dzień tylko w kalendarzu inna data. ' -czemu nie śpisz?- pyta się- oglądam telewizję- a czekała aż napisze i w radości pójdzie spać . jak na was patrze to się pozbywam wszelakich kompleksów ! gaszę Cię jak peta i jesteśmy kwita ! naucz się upadać, by się nie poskładać . |
|
|
|
#4962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boskie <3 tylko że mi sie już skądś kojarzy.. hm czy czasem papergirl nie dawała kiedyś podobnego? ![]() takagwiazdka - cuda tworzysz kochana ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie? zawsze jest ktoś kto pragnie tego bardziej od ciebie. mówisz nadzieja matką głupich? cóż chyba nigdy nie zmądrzeję. o.s.t.r <3
|
|
|
#4963 | |
|
BAN stały
|
że mnie kochasz UWIELBIAM :LOVE:Najlepsiejsza ! ![]() Cytat:
a no postoromy sie zapomientoć
. . . nowa miłość . nowa ja . tylko te stare pieprzone złudzenia pozostaja gdzieś tam na dnie w sercu. nawet turbodynomen nie wytrzymal tego napięcia i zwiał z tego świata. zatracona idiotka . która znów pokochała ciut za mocno nie swojego księcia. dalekosiężne plany . nigdy jednak nie zrealizowane . bo księciu zachciało się wziąść urlop od księżniczki. widziałam ich szczęście . ale nie , wcale im nie zazdrościłam . poprostu usidłam tutaj i postanowiłam poczekać na swojego mena . ale to przeciez wcale nie dlatego . ze im zazdrościłam . czy też dalego, że chciałabym żeby to oni mi zazdrościli . Wcale nie dlatego . anorektyczna miłość . w pełni przesiąknięta obojętnością i drogimi prezentami mającymi zaspokoić brak miłości. . |
|
|
|
|
#4964 |
|
Przyczajenie
|
Na drodze do mojego serca postawiłam "zakaz wjazdu". Szkoda, że ten dupek nie zna przepisów... |
|
|
|
#4965 |
|
Zadomowienie
|
- jakie masz zimne ręce..
- wiem. od zeszłej jesieni nie było nikogo kto by je ogrzał..
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-24 o 20:51 |
|
|
|
#4966 |
|
Raczkowanie
|
między nami jest WDŻ , a nie chemia.; >
naiwna. myślała że coś iskrzy. jednak za długo patrzyła w słońce i to były tylko promienie na oczach. Jak zatęskni to nauczy się doceniać. Prawda? Choćbym miała czekać na jego tęsknotę 10-20 lat. Obowiązkowo, nutą na pięciolinii.
|
#4967 |
|
Raczkowanie
|
Twoje myśli mówią mi szeptam „żegnaj’’ …
Pomilczmy jak miliony gwiazd na niebie. All I want is to give my life only to you // Wszystko czego pragnę to oddać swe życie tylko tobie . Nothing's stopping you so please release me // Nic Cię nie powstrzymuje, więc mnie wypuść.
|
#4968 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - jestem skarbie, jestem. <3
... Znów budzę się tu chora na ten bezsens.. Może jeśli wszystko zniszczę w końcu się uśmiechnę, Z papierosem w ręku przeszła odważnie obok niego. Wiedziała, że tak bardzo nienawidził kiedy paliła.. Bądź moim powietrzem, porannej kawy łykiem i chłodnym ust dotykiem.. Drżeniem rąk i serca biciem, najsłodszym szeptem moim bądź i mów mi o miłości.. Zapomnij o bólu i zanurz się w moich ustach, popatrz jak wschodzi słońce następnego dnia.. okruchy nieba uczepione rzęs. Migdałowe oczy, usta purpurowe, a do tego jeszcze niebo granatowe,,
|
|
#4969 |
|
Raczkowanie
|
nasze marzenia...przysypane śniegiem
kocham to twoje 'MY' Czasem warto zrobić coś tylko dla siebie,nie dbać o innych, czasem można być egoistką ![]() ....bo marzy mi się biała suknia...i welon..i obraczki..nawet ten tendetny ryż...przede wszystkim TY...ty mówiący "oraz że Cie nie opuszczę.."
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
mniej cierpieć już nie mogę. nie mam już sił.
nie mów, że ma zapomnieć. ona nie zapomni. zrozum jej świat. w klatkach nasze umysły. filmowy świat. chłopaku, zacznij mnie wreszcie doceniać. miłości króciutka smycz. liczę okaleczone łzy, które spadają na zimny chodnik mych uczuć.
|
|
#4971 |
|
Raczkowanie
|
Bądź dobry, a będziesz samotny.
Kur** też kobieta, tyle że z licznikiem. Życie jest komedią dla tych, którzy patrzą, a tragedią dla tych, którzy czują. Niech kochają nas Ci co nas kochają. A tym co nas nie kochają niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, to niech im skręci kostkę, abyśmy ich poznali po kulawym chodzie. Lubię czuć ciepło drugiego człowieka, a jak na razie czuję tylko swój chłód. Boję się, że zapomnę się śmiać. |
|
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
... poproszę nowe serce, najlepiej takie bez funkcji "kochania" ... zakrztusiłam się szczęściem ... podobno nie można mieć wszystkiego , no tak przecież Ty byłeś dla mnie wszystkim ... ... zabiorę jeszcze trzy rzeczy : Twój zapach , Uśmiech, Błysk w oku i odejdę jak chciałeś ... zawsze chciałam dosięgnąć nieba , z Tobą miałam niebo na Ziemi ... _____________ chwilę pełne pudełko na mojej szafie ... |
|
|
|
#4973 |
|
Raczkowanie
|
- ale płakałaś przeze mnie.
- to co? przecież to tylko kilka kropelek czegoś płynnego z oczu Cierpiąc siedziała skulona na parapecie, wpatrując się w okno. Do dziś nikt nie wie co się z nią stało. halo! może już wystarczy.?! dostałam za swoją naiwność! może już przestaniesz się mścić, co.? - krzyczała do życia, stojąc na środku ulicy w deszczowy wieczór. -Co mu się stało? -Myślał ,że pokonał organizm, a organizm pokazał mu ,że tez ma potrzeby i nie można ich ignorować... -A po ludzku? -Umarł z miłości . - Dlaczego jesteś dla mnie taka wredna i niemiła ? - Albo naoglądałam się za dużo Housa, albo po prostu Cię nie lubię. - boję się. - czego? - że już z nikim nie będę tak szczęśliwa, jak z nim. -Sialalala! -Co ty robisz? -Zagłuszam swoje serce, myśli i wyrzuty sumienia. |
|
|
|
#4974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aż ogrzałaś me serce w te zawiejeWitam wszystkie osoby które dołączyły ![]() Czy strach może bać się sam siebie? Gdzie noc ma swój dom? Mijamy najczęściej to w co wierzymy czyli to co kochamy,nic dziwnego że się mineliśmy.... jakie mam założyć Ci okulary byś zobaczył znów me serce Twoje serce to dla mnie ziemia święta Zmartwychwstanie uczuć
|
|
#4975 |
|
Rozeznanie
|
moja "stara" , ale obecna listaa tych 'najj'
(niektóre się juz gdzies podziały )powinnam, nieliczylamwcalesie, papergirl, Miluuu, chocapic , Rebellious, bananowalaska, Kinderka13 , JednaNaMilion, kamishaa , Tis, Little Ballerina, peculiarity, nydee, ouu , dontlookdown, Frizz, kee, lillyblack, Kissaabble, Plotkaraa, abunee , kamisha,3martyna3,Kama2704 , styrana, paajkaa + CookieCrisp , keeendy , jednaZwielu , ciiri , grise , kochanaa , agatte . <3 pewnie i tak kogoś zapomniałam ![]() ________ Gdybym spisała twoje wszystkie kłamstwa , Stworzyłą bym książke . A ilościami stron przebiłaby nawet Potop . Mogłabym ją wydawać w kilku tomach .
Nie zrozum mnie źle , kocham Cie , ale nienawidze bardziej . Gdyby łzy umiały uzdrawiać , prawdopodobnie była bym już nieśmiertelna . Dwulicowy pajac . Uciekło dużo czasu, a razem z nim zniklo także uczucie . - Ale ja ci to moge wytumaczyc .. - Nie trzeba widziałam na własne oczy . - Ale.. - Daj spokój .. nie wysilaj sięe . Wchodzisz do mojego serca w butach i tym czasem wyżeraż cząstke mnie . Wiesz jak to ku_wa boli ?!
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie błagam o lepsze czasy, i włączam wehikuł czasu i cofam się parę dni wstecz, parę dni, wspólnych.
- powiedz mu że go kochasz . - nie mogę. dla nas to zbyt niebezpieczne .. chodź na spacer, zaśpiewaj reggae piosenkę dzisiejszej nocy opowiadać będzie o tym jak namiętne możne być spojrzenie, zmysłowy dotyk jak wielką radość wnosi w życie pocałunek, nie zastawiaj się, serce wskaże Ci kierunek lubię grzać się na słońcu, pomimo mrozu. z marzeniami, że kiedyś wszystko będzie idealnie poukładane. a wiem, że będzie! nie chce mi się zapominać, bo nie chce mi się chcieć.
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem tak żyć, zwariuję jak nic.
Dawno temu byłam ruda nieszczęśliwa, teraz jestem tylko nieszczęśliwa... Jestem jak nitro, Ty to gliceryna. Dostajesz od Boga jedną osobę, która zastępuje Ci wszystko, ale wszystko nie jest w stanie zastąpić tej jednej osoby.
|
#4978 |
|
Rozeznanie
|
facet, bo tylko o Tobie myśleć potrafię.
mam łatwopalne usta jak propan. (...) a pod podwiązką mam rewolwer wszystko zawsze zaczynamy od jutra. nie od dziś. czasem bywa tak, że jednym mężczyzną trzeba się zabawić by móc się zakochać w drugim. "Miłość nie leci z kranu jak woda. Nie możesz jej zakręcać i odkręcać kiedy chcesz"
|
#4979 |
|
Raczkowanie
|
* Najbardziej lubiła siadać na schodku, i patrzeć przed siebie. Kiedy tak siedziała, ciepła herbata ogrzewała jej dłonie, a wiatr delikatnie muskał jej twarz myślała o tym, jak przecudownie by było, gdybyś był obok...
* Ej. Ranisz mnie. * Kiedy przechodzisz obok czuję się tak.. tak dziwnie. Czuję jakby coś mi po brzuchu latało.. Oczy dziwnie mi się błyszczą. Często zaczynam się jąkać, a na dodatek na policzkach mam straszne rumieńce.. Mówią, że to właśnie jest miłość.. * Nieogarnięta idiotka, która znowu wylała o jedną łzę za dużo.. * - Zadzwoń do niego. - Nie. - Dlaczego? - Bo nie chcę znów płakać słysząc jego piękny, delikatny głos.. * .. A błękit Twoich oczu jest nie do opisania.. * Mam na Ciebie chrapkę, jak bocian na żabkę. ![]()
|
#4980 |
|
Zadomowienie
|
bananowalaska- <3
p.s. normalnie jedna mi teraz uszkodziła serce, bo już mnie nie wymieniła na liście swoich miłości ... ![]() --------------------------------------- I don`t know if I can face it again . /nie wiem czy potrafiłbym po raz kolejny stawić temu czoło./ wilgotnym szeptem przytul mnie . okuta w obwolutę twoich ramion i ud . .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

że mnie kochasz
UWIELBIAM :LOVE: