|
|
#3571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
nie śmiać się!! to pokazuje jaki miałam brak uczucia bezpieczeństwa i miłości, akceptacji... ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3573 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ahh tak sobie myślę że kiedyś to co jakiś czas mi kupował róże, miłosne kartki dawał,pisał coś od siebie takiego że aż mi się ciepło na sercu robiło misia a teraz to się rozleniwił powiem wam ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
Znaczy może ona to inaczej ujeła nie wiem bo to na żywo rozmawiali, że pewnie warto być razem itd. Właśnie mi też. Zresztą jeśli to nic takiego to dlaczego nie powiedział mi o tych cholernych wiadomościach ![]() Tak gadaliśmy o tym mówiłam mu że nie chcę żeby z nią pisał, on powiedział że dobrze a teraz to chyba zapomniał ale mu przypomniałam i powiedział że nie będzie. Teraz jeszcze wysłałam mu to co mi tu napisałaś że mam prawo tego oczekiwać.
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się wcześnie położyć a zajełam się sortowaniem piosenek bo mi się podublowały niekóre....
![]()
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o bosz ja też..w takim razie Tżci powinni nam dawać duużo miśków bo zamiast na Tż zawsze można na nim wyżyć po kłótni ![]()
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
ja też sortuję piosenki na mp3, musze sie czymś zająć
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi się wydaje, bo wg mnie skoro przez to o mało nie rozleciał się wasz zwiazek, on do niej coś kręcił, to teraz wg mnie skoro chce byc z tobą niech to udowodni właśnie poprzez utrzymywanie zawodowych kontaktów z nią... wg mnie tak to powinno wyglądać, być i tak powinien się zachować zakochany facet....ale nie wiem czy za dużo nie oczekuję...nie wiem...nie znam się... przepraszam
|
|
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mówi się 'dzisiaj idę wcześnie spać' a wychodzi jak wychodzi.. ![]() ![]() Masz tam jakieś smutne piosenki? bo mam ochote dziś na takie, a ciągle słucham tych samych![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
nie powinno się utrzymywać takich kontaktów.. ale ja zachowuje się jak już rasowa zazdrośnica więc nie wiem czy to tak ma być też bo wiadomo że to przysłania mi trzeźwe myślenie, ale ja nie chcę żeby pisali.. ![]()
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja aż taką zazdrośnicą nie jestem, poza tym to nie mój facet a skoro uważam tak jak Ty to Ty uważasz w takim razie dobrze wg mnie... ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Ja po prostu jak coś zaczne to muszę to skończyć, nie potrafie tego odłożyć do jutra...a jeszcze po tej rozmowie na gg, sms z przyjacielem to już zupełnie mnie to rozbudziło... |
|
|
|
|
|
#3581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak ja też myślę ze dobrze myślę ![]() ![]() Aż z tej złości poszłam sobie kanapke zrobić.. ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() tak jest między Wami fajnie i dobrze się układaa
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu jest fajnie, ale z drugiej strony się tego boję.... Ale, żeby nie było za dobrze, żeby mieć lekki dystans do siebie i nie zanudzić się w swoim towarzystwie np. we wtorek idę sama na film do kina... Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-25 o 01:29 |
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak sobie myślę.. a teraz jakbyście chcieli być razem i coś nie wyjdzie to nie boisz się że już nie będzie tak jak dawniej czyli tej przyjaźni między Wami? czego się boisz?
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w Goya jej piosence "tylko mnie kochaj" to się zakochałam Lubisz piosenki z rodzaju rege? |
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jasne, że zasługujesz na szczęście na miłość jeśli on Ci to jeszcze 'oferuje' Aa słyszałam tą piosenke mowisz o reggae? moj tż i mój brat ją lubią bo mówią że jest pozytywna a mi tak strasznie działa na nerwy
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, śliczna jest ta piosenka![]() a Ty mówiłaś że idziesz spać nie możesz zasnąć przez niego dalej ?
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma poza tym Goya jeszcze parę ładnych i fajnych piosenek ale jak na razie je segreguje i nie podam ci ich ![]() Rege polubiłam dzięki zespołowi Akurat - i w sumie to jego słucham tylko...Najukochańsza romantyczna ich piosenka to"zgaś moje oczy" |
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie mogę i chyba nie zasnę w dodatku oliwka coś mi w nóżki nie wsiąka już od 3h
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
A na mokre nogi stosowalaś czy suche?
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-25 o 01:56 |
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie słucham goya - smak słów ![]() A akurat to też rege? aa to ja myślałam że tylko takie grubson itd. a to jest całkiem inne od tamtych. ![]() Podoba mi się ta! a tą lubię: zaczaruj mnie ostatni raz -sarah Strunin s
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-25 o 01:58 |
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat jest takim zespołem co oprócz rege zawiera też rock, pop, pun rock ect. I ja ich strasznie polubiłam dzięki przyjacielowi, to on mi ich odkrył Jeszcze teraz, o 2:05 myłam kubki i łyżeczki w kuchni bo oczywiście cały zlewozmywak zawalony a nikt nie umyje a ja nie cierpie zostawiać tak brudnych naczyń na noc
|
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
na suche.
---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- nie zasnę dziś...
|
|
|
#3594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Heh ![]() ![]() moja mama ma tak samo, nie może zostawić na noc naczyć w zlewozmywaku, choć jej mówię, że daj spokój jutro rano umyyjee, a ona dalej swoje chociaż jest już późno ![]() nie mogę tego zrozumieć, co to za różnica? ![]()
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a probowałaś w ogóle? bo wizaż włączony masz i to dlategoo pewnie![]() ![]()
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to brud i syf, wiąże się to z jakimś patologicznym domem gdzie brudne gary walają się wszędzie, ble.... w ogole jak jest troche w tym zlewie to myje bo nie moge na to patrzeć tak mnie to wkurza.
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja dałam na suche i się ślizgam ale to dobrze, nie przeszkadza mi to. No i ta Johnsonowska pięknie pachnie ![]() Wy też nie możecie spać? ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- jestem za daleko myślami, żeby wrócić i zasnąć. ciągle czytam tego smsa i mówię do telefonu, niby mu odpowiadając
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zadomowienie
|
Ale E.J przecież na drugi dzień byś umyłaa
Cytat:
![]() Ahh ale to musi być uczucie to coś słodkiego na dobranoc Ci napisał?
|
|
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja zaraz idę sie kąpać i spać a u mnie przecież 6 godzin do tylu! a wy?! SPAĆ
!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

nie śmiać się!!
to pokazuje jaki miałam brak uczucia bezpieczeństwa i miłości, akceptacji... 

mówiłam mu że nie chcę żeby z nią pisał, on powiedział że dobrze
o bosz ja też..

bo mam ochote dziś na takie, a ciągle słucham tych samych