Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 01:03   #3571
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ja do dziś mam od niego takiego fajnego misia.. śpię z tym misiem prawie 3 lata.. czy wiecie jak ten miś wygląda?
Dobrze wiedzieć....ja z moją pluszową zabawką spałam gdzieś do 20 roku życia nie śmiać się!! to pokazuje jaki miałam brak uczucia bezpieczeństwa i miłości, akceptacji...

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
No ale ona niby ma tego chłopaka, życzyła mu żeby może sprobować ze mną jeszcze raz.. może faktycznie po koleżeńsku, a może nie..
powiem mu to jutro że albo ona albo ja. bez przesady
"może spróbować" tak ma wyglądać rada "przyjaciółki"/"koleżanki"...oj coś mi w jej zachowaniu śmierdzi.... poza tym sam chyba obiecywał, ze relacje będę tylko zawodowe?
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 01:03   #3572
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
hehe

A ja się go nawet za rękę nie chciałam trzymać, całować, dawać cmok w usta, przytulać.. nic a nic.. jakaś dziwna byłama on tak się starał do mnie zbliżyć

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

To rozumiem że bez tego misia nie zaśniesz?
aż się boje pomyśleć jak
Ja sie boje pomyśleć jak taki miś wygląda jak sie go zmaltretuje po kłótni z TŻtem.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 01:08   #3573
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
nie no tak z przyzwyczajenia zawsze go biorę bo zawsze siedzi sobie blisko mojej podusi czasami jak sie kłóciłam z TZ czy coś to nie spalam z tym misiem wtedy zła na niego byłam
Słodkooo z tym misiem

Ahh tak sobie myślę że kiedyś to co jakiś czas mi kupował róże, miłosne kartki dawał,pisał coś od siebie takiego że aż mi się ciepło na sercu robiło misia a teraz to się rozleniwił powiem wam

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć....ja z moją pluszową zabawką spałam gdzieś do 20 roku życia nie śmiać się!! to pokazuje jaki miałam brak uczucia bezpieczeństwa i miłości, akceptacji...

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

"może spróbować" tak ma wyglądać rada "przyjaciółki"/"koleżanki"...oj coś mi w jej zachowaniu śmierdzi.... poza tym sam chyba obiecywał, ze relacje będę tylko zawodowe?
Hehe, ale z pluszową zabawką z dzieciństwa czy od ex obecnego Tż?

Znaczy może ona to inaczej ujeła nie wiem bo to na żywo rozmawiali, że pewnie warto być razem itd.
Właśnie mi też. Zresztą jeśli to nic takiego to dlaczego nie powiedział mi o tych cholernych wiadomościach
Tak gadaliśmy o tym mówiłam mu że nie chcę żeby z nią pisał, on powiedział że dobrze a teraz to chyba zapomniał ale mu przypomniałam i powiedział że nie będzie. Teraz jeszcze wysłałam mu to co mi tu napisałaś że mam prawo tego oczekiwać.
Stary 2010-01-25, 01:08   #3574
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Ja sie boje pomyśleć jak taki miś wygląda jak sie go zmaltretuje po kłótni z TŻtem.
haha właśnie o to chodzi nie raz go rzuciłam w ścianę!
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 01:09   #3575
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miałam się wcześnie położyć a zajełam się sortowaniem piosenek bo mi się podublowały niekóre....
Stary 2010-01-25, 01:10   #3576
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
o bosz ja też..

w takim razie Tżci powinni nam dawać duużo miśków bo zamiast na Tż zawsze można na nim wyżyć po kłótni
Stary 2010-01-25, 01:12   #3577
justynkavip
Zadomowienie

ja też sortuję piosenki na mp3, musze sie czymś zająć
Tak jakby Ci chodziło o nic.
#Kora
justynkavip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 01:12   #3578
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Hehe, ale z pluszową zabawką z dzieciństwa czy od ex obecnego Tż?

Znaczy może ona to inaczej ujeła nie wiem bo to na żywo rozmawiali, że pewnie warto być razem itd.
Właśnie mi też. Zresztą jeśli to nic takiego to dlaczego nie powiedział mi o tych cholernych wiadomościach
Tak gadaliśmy o tym mówiłam mu że nie chcę żeby z nią pisał, on powiedział że dobrze a teraz to chyba zapomniał ale mu przypomniałam i powiedział że nie będzie. Teraz jeszcze wysłałam mu to co mi tu napisałaś że mam prawo tego oczekiwać.
Z dzieciństwa...najpierw miałam różowego króliczka, potem krecika a potem myszkę....
Tak mi się wydaje, bo wg mnie skoro przez to o mało nie rozleciał się wasz zwiazek, on do niej coś kręcił, to teraz wg mnie skoro chce byc z tobą niech to udowodni właśnie poprzez utrzymywanie zawodowych kontaktów z nią... wg mnie tak to powinno wyglądać, być i tak powinien się zachować zakochany facet....ale nie wiem czy za dużo nie oczekuję...nie wiem...nie znam się... przepraszam
Stary 2010-01-25, 01:16   #3579
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Miałam się wcześnie położyć a zajełam się sortowaniem piosenek bo mi się podublowały niekóre....
Aa kurczę zawsze tak jest mówi się 'dzisiaj idę wcześnie spać' a wychodzi jak wychodzi..
Masz tam jakieś smutne piosenki? bo mam ochote dziś na takie, a ciągle słucham tych samych

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Z dzieciństwa...najpierw miałam różowego króliczka, potem krecika a potem myszkę....
Tak mi się wydaje, bo wg mnie skoro przez to o mało nie rozleciał się wasz zwiazek, on do niej coś kręcił, to teraz wg mnie skoro chce byc z tobą niech to udowodni właśnie poprzez utrzymywanie zawodowych kontaktów z nią... wg mnie tak to powinno wyglądać, być i tak powinien się zachować zakochany facet....ale nie wiem czy za dużo nie oczekuję...nie wiem...nie znam się... przepraszam
myślę tak samo jak Ty nie powinno się utrzymywać takich kontaktów.. ale ja zachowuje się jak już rasowa zazdrośnica więc nie wiem czy to tak ma być też bo wiadomo że to przysłania mi trzeźwe myślenie, ale ja nie chcę żeby pisali..

Stary 2010-01-25, 01:23   #3580
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Aa kurczę zawsze tak jest mówi się 'dzisiaj idę wcześnie spać' a wychodzi jak wychodzi..
Masz tam jakieś smutne piosenki? bo mam ochote dziś na takie, a ciągle słucham tych samych

myślę tak samo jak Ty nie powinno się utrzymywać takich kontaktów.. ale ja zachowuje się jak już rasowa zazdrośnica więc nie wiem czy to tak ma być też bo wiadomo że to przysłania mi trzeźwe myślenie, ale ja nie chcę żeby pisali..

Piosenki teraz ściągałam piosenkarki Goya, ma takie sentymentalne, nastrojowe nawet więc polecam
Ja aż taką zazdrośnicą nie jestem, poza tym to nie mój facet a skoro uważam tak jak Ty to Ty uważasz w takim razie dobrze wg mnie...

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Ja po prostu jak coś zaczne to muszę to skończyć, nie potrafie tego odłożyć do jutra...a jeszcze po tej rozmowie na gg, sms z przyjacielem to już zupełnie mnie to rozbudziło...
Stary 2010-01-25, 01:26   #3581
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Piosenki teraz ściągałam piosenkarki Goya, ma takie sentymentalne, nastrojowe nawet więc polecam
Ja aż taką zazdrośnicą nie jestem, poza tym to nie mój facet a skoro uważam tak jak Ty to Ty uważasz w takim razie dobrze wg mnie...
To posłucham może mi wpadnie w ucho

Tak ja też myślę ze dobrze myślę
Aż z tej złości poszłam sobie kanapke zrobić.. 1.30 w nocy kanapke.. wyśmienicie..

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Cytat:

Ja po prostu jak coś zaczne to muszę to skończyć, nie potrafie tego odłożyć do jutra...a jeszcze po tej rozmowie na gg, sms z przyjacielem to już zupełnie mnie to rozbudziło...
No nie dziwię Ci się
tak jest między Wami fajnie i dobrze się układaa
Stary 2010-01-25, 01:27   #3582
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
To posłucham może mi wpadnie w ucho

Tak ja też myślę ze dobrze myślę
Aż z tej złości poszłam sobie kanapke zrobić.. 1.30 w nocy kanapke.. wyśmienicie..

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

No nie dziwię Ci się
tak jest między Wami fajnie i dobrze się układaa
Ja kiedyś o 2 w nocy kanapkę też kiedyś robiłam i herbate...nie ma się czym martwić po prostu jesteś głodna
Po prostu jest fajnie, ale z drugiej strony się tego boję....
Ale, żeby nie było za dobrze, żeby mieć lekki dystans do siebie i nie zanudzić się w swoim towarzystwie np. we wtorek idę sama na film do kina...

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-25 o 01:29
Stary 2010-01-25, 01:30   #3583
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Ja kiedyś o 2 w nocy kanapkę też kiedyś robiłam i herbate...nie ma się czym martwić po prostu jesteś głodna
Po prostu jest fajnie, ale z drugiej strony się tego boję....
No wiem, ale ja nie chcę dodatkowego tłuszczyku a tu proszę
tak sobie myślę..
a teraz jakbyście chcieli być razem i coś nie wyjdzie to nie boisz się że już nie będzie tak jak dawniej czyli tej przyjaźni między Wami?
czego się boisz?
Stary 2010-01-25, 01:33   #3584
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
No wiem, ale ja nie chcę dodatkowego tłuszczyku a tu proszę
tak sobie myślę..
a teraz jakbyście chcieli być razem i coś nie wyjdzie to nie boisz się że już nie będzie tak jak dawniej czyli tej przyjaźni między Wami?
czego się boisz?
że to jest zbyt piekne by to mogło być prawdziwe....nie wiem czy na to zasługuje na takiego człowieka, na to by taka osoba mogła być kimś więcej dla mnie...
Ja w Goya jej piosence "tylko mnie kochaj" to się zakochałam
Lubisz piosenki z rodzaju rege?
Stary 2010-01-25, 01:38   #3585
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
że to jest zbyt piekne by to mogło być prawdziwe....nie wiem czy na to zasługuje na takiego człowieka, na to by taka osoba mogła być kimś więcej dla mnie...
Ja w Goya jej piosence "tylko mnie kochaj" to się zakochałam
Lubisz piosenki z rodzaju rege?
No nawet tak nie mów
jasne, że zasługujesz na szczęście na miłość jeśli on Ci to jeszcze 'oferuje'
powinnaś się cieszyć z tego jak jest, jak się sprawy toczą, że jesteś szcześliwa przy nim, a nie zastanawiać się czy zasługujesz naprawdę nie warto

Aa słyszałam tą piosenke

mowisz o reggae? moj tż i mój brat ją lubią bo mówią że jest pozytywna a mi tak strasznie działa na nerwy a Ty lubisz?
Stary 2010-01-25, 01:44   #3586
justynkavip
Zadomowienie

Kochane: http://www.youtube.com/watch?v=O5E3nUiBwCk
#Kora
Stary 2010-01-25, 01:48   #3587
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkavip Pokaż wiadomość
nie lubię angielskich bo nie rozumiem ale sprawdziłam sobie tłumaczenie, śliczna jest ta piosenka: ehem:

a Ty mówiłaś że idziesz spać nie możesz zasnąć przez niego dalej ?
Stary 2010-01-25, 01:49   #3588
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
No nawet tak nie mów
jasne, że zasługujesz na szczęście na miłość jeśli on Ci to jeszcze 'oferuje'
powinnaś się cieszyć z tego jak jest, jak się sprawy toczą, że jesteś szcześliwa przy nim, a nie zastanawiać się czy zasługujesz naprawdę nie warto

Aa słyszałam tą piosenke

mowisz o reggae? moj tż i mój brat ją lubią bo mówią że jest pozytywna a mi tak strasznie działa na nerwy a Ty lubisz?
Dziękuję za te słowa, masz rację Skupię się na szczęściu a nie na dziwnym myśleniu, tym bardziej, ze same komplementy słyszę...
Ma poza tym Goya jeszcze parę ładnych i fajnych piosenek ale jak na razie je segreguje i nie podam ci ich
Rege polubiłam dzięki zespołowi Akurat - i w sumie to jego słucham tylko...Najukochańsza romantyczna ich piosenka to"zgaś moje oczy" posłuchaj bo warto http://w179.wrzuta.pl/audio/9OBfnIeb...zgas_moje_oczy
Stary 2010-01-25, 01:52   #3589
justynkavip
Zadomowienie

Cytat:
nie lubię angielskich bo nie rozumiem ale sprawdziłam sobie tłumaczenie, śliczna jest ta piosenka: ehem:

a Ty mówiłaś że idziesz spać nie możesz zasnąć przez niego dalej ?

no nie mogę i chyba nie zasnę w dodatku oliwka coś mi w nóżki nie wsiąka już od 3h
#Kora
Stary 2010-01-25, 01:55   #3590
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
no nie mogę i chyba nie zasnę w dodatku oliwka coś mi w nóżki nie wsiąka już od 3h
A na mokre nogi stosowalaś czy suche?

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-25 o 01:56
Stary 2010-01-25, 01:56   #3591
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za te słowa, masz rację Skupię się na szczęściu a nie na dziwnym myśleniu, tym bardziej, ze same komplementy słyszę...
Ma poza tym Goya jeszcze parę ładnych i fajnych piosenek ale jak na razie je segreguje i nie podam ci ich
Rege polubiłam dzięki zespołowi Akurat - i w sumie to jego słucham tylko...Najukochańsza romantyczna ich piosenka to"zgaś moje oczy" posłuchaj bo warto http://w179.wrzuta.pl/audio/9OBfnIeb...zgas_moje_oczy
No jak same komplementy to tym bardziej musisz zmienić to myślenie bo on też na pewno odczuwa z Waszych spotkań przyjemność i radość

Właśnie słucham goya - smak słów

A akurat to też rege? aa to ja myślałam że tylko takie grubson itd. a to jest całkiem inne od tamtych.
Podoba mi się ta!

a tą lubię:

zaczaruj mnie ostatni raz -sarah Strunin s

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-25 o 01:58
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 02:17   #3592
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
No jak same komplementy to tym bardziej musisz zmienić to myślenie bo on też na pewno odczuwa z Waszych spotkań przyjemność i radość

Właśnie słucham goya - smak słów

A akurat to też rege? aa to ja myślałam że tylko takie grubson itd. a to jest całkiem inne od tamtych.
Podoba mi się ta!

a tą lubię:

zaczaruj mnie ostatni raz -sarah Strunin s
Dziękuję za te madre słowa

Akurat jest takim zespołem co oprócz rege zawiera też rock, pop, pun rock ect. I ja ich strasznie polubiłam dzięki przyjacielowi, to on mi ich odkrył

Jeszcze teraz, o 2:05 myłam kubki i łyżeczki w kuchni bo oczywiście cały zlewozmywak zawalony a nikt nie umyje a ja nie cierpie zostawiać tak brudnych naczyń na noc
Stary 2010-01-25, 02:23   #3593
justynkavip
Zadomowienie

na suche.

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

nie zasnę dziś...
#Kora
Stary 2010-01-25, 02:24   #3594
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za te madre słowa

Akurat jest takim zespołem co oprócz rege zawiera też rock, pop, pun rock ect. I ja ich strasznie polubiłam dzięki przyjacielowi, to on mi ich odkrył

Jeszcze teraz, o 2:05 myłam kubki i łyżeczki w kuchni bo oczywiście cały zlewozmywak zawalony a nikt nie umyje a ja nie cierpie zostawiać tak brudnych naczyń na noc

Heh

moja mama ma tak samo, nie może zostawić na noc naczyć w zlewozmywaku, choć jej mówię, że daj spokój jutro rano umyyjee, a ona dalej swoje chociaż jest już późno
nie mogę tego zrozumieć, co to za różnica?
Stary 2010-01-25, 02:24   #3595
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
na suche.

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

nie zasnę dziś...
Najlepiej oliwkę stosować na mokrą skórę sama ją stosuje i po umyciu nie wycieram nóg ręcznikiem tylko smaruję oliwką, akurat zanim umyję twarz, ząbki to ona się idealnie wchłania
Stary 2010-01-25, 02:26   #3596
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
na suche.

nie zasnę dziś...
a probowałaś w ogóle? bo wizaż włączony masz i to dlategoo pewnie
Stary 2010-01-25, 02:26   #3597
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Heh

moja mama ma tak samo, nie może zostawić na noc naczyć w zlewozmywaku, choć jej mówię, że daj spokój jutro rano umyyjee, a ona dalej swoje chociaż jest już późno
nie mogę tego zrozumieć, co to za różnica?
Dla mnie to brud i syf, wiąże się to z jakimś patologicznym domem gdzie brudne gary walają się wszędzie, ble.... w ogole jak jest troche w tym zlewie to myje bo nie moge na to patrzeć tak mnie to wkurza.
Stary 2010-01-25, 02:30   #3598
justynkavip
Zadomowienie

Cytat:
Najlepiej oliwkę stosować na mokrą skórę sama ją stosuje i po umyciu nie wycieram nóg ręcznikiem tylko smaruję oliwką, akurat zanim umyję twarz, ząbki to ona się idealnie wchłania

a ja dałam na suche i się ślizgam ale to dobrze, nie przeszkadza mi to. No i ta Johnsonowska pięknie pachnie

Wy też nie możecie spać?

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------

Cytat:
a probowałaś w ogóle? bo wizaż włączony masz i to dlategoo pewnie
jestem za daleko myślami, żeby wrócić i zasnąć. ciągle czytam tego smsa i mówię do telefonu, niby mu odpowiadając
#Kora
Stary 2010-01-25, 02:31   #3599
KochajMniie
Zadomowienie

Ale E.J przecież na drugi dzień byś umyłaa

Cytat:
a ja dałam na suche i się ślizgam ale to dobrze, nie przeszkadza mi to. No i ta Johnsonowska pięknie pachnie

Wy też nie możecie spać?
Też

Ahh ale to musi być uczucie to coś słodkiego na dobranoc Ci napisał?
Stary 2010-01-25, 02:31   #3600
jagaaaaa
Wtajemniczenie

dziewczyny ja zaraz idę sie kąpać i spać a u mnie przecież 6 godzin do tylu! a wy?! SPAĆ !!!
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości