|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Ja mam jednego dziadka i 2 babcie
A tż 2 babcie ma W przyszłym roku najeździmy się na Dzień Babci i Dziadka A później jak będziemy mieć małe berbeciątka to jeszcze do naszych rodziców z wnukami
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
a mi został tylko jeden dziadek. co prawda się ponownie ożenił, ale ja tej kobiety za babcię nie uwazam i mówię do niej per "pani"
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
dni
|
|
|
#4743 |
|
Rozeznanie
|
Witam witam,
żyję jeszcze po ciężkim weekendzie na uczelni.. Wczoraj wieczorkiem jeszcze świętowaliśmy urodziny mojego TŻ-cika. ![]() A poza tym nie chce mi się nic, brzuch boli, zimno na dworzu i w zasadzie poszłabym jeszcze spać ![]() Samoa - duzio zdrówka, szczęścia i miłości!! oraz spełnienia wszystkich marzeń Wczoraj nie zaglądałam tu, bo nie miałam kiedy, ale wczoraj było równe 3 miesiące do ślubu co się równa 90 dni ![]() Jak ten czas leci, trzeba się brać za zalatwianie ślubnych spraw
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-01-25 o 10:55 |
|
|
|
#4744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie na szczęście 18 stopni jak weszłam, ale tez marzne, o ja to kocham gorąco ![]() ale jak miałam w biurze 14 to mi do śmiechu nie było.
|
|
#4745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musi byc straszne po tylu latach razem przezywac cos takiego ![]() Cytat:
zzzzimno.Cytat:
moj dziadek ma sasiadke co prawda sa na stopie przyjacielskiej, ale dobrze, ze ma kogos takiego a dzieki malym wnukom ma co filmowac, bo przedstawienia i uroczystosci przedszkolne i szkolne to dobry material do filmowania Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-25 o 10:57 |
|||
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam ani babci, ani dzadka i tż też nie ma ![]() Samoa wszystkiego dobrego ![]() ![]() ![]() Guśka ta piosenka w podziękowaniu dla rodziców dosłownie |
|
|
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Super Monika
Ślicznie się prezentowałaś ![]() Hej dziewczyny, nadrobiłam wasze wczorajsze wpisy i się biorę do nauki, co prawda egzamin dopiero w piątek i noża na gardle nie czuje ale pasuje się powoli do tego zabierać ![]() Mieliśmy wczoraj jechac na targi no ale TŻ się "nie wyrobil" i przyjechał za późno przez co byłam na niego megawkurzona no ale w sumie nie do końca jego wina bo go męczyło w kibelku i dlatego nie przyjechał hehe No ale przeprosił i za to wziął mnie na dancing żebyśmy trochę potrenowali przed sobotnim weselem więc w sumie niedziela na duży plus ![]() U mnie dzisiaj rano było -26 stopni heh dobrze ze nigdzie nie musze sie ruszac dzis z domku ![]() SAMOA najlepszego!! Spełnienia marzeń, pięknego ślubu i wesela, wspaniałej podróży poślubnej, szybkiego wykończenia mieszkanka, znalezienia pracy i zdróweczka ![]() ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2010-01-25 o 11:03 |
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było tak zimno że rano miałam lód na wewnętrznej stronie okna!! Para wodna się na oknie skraplała i spływała na dół. A że zaciągnęłam roletkę żeby było cieplej to miałam rano sople w domu
![]() A ja i TZ już nie mamy żyjących dziadków. Dopiero jak umarła ostatnia babcia poczułam się naprawdę staro Bo wcześniej zawsze było się dla kogoś kochaną wnusią której robiło się pyszne ciasta
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-01-25 o 11:10 |
|
|
|
#4749 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam tylko jedną babcię, a Tz ma babcię i dziadka ale nie utrzymuje z nimi kontaktu.
|
|
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
Samoa wszystkiego najleszego
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak z tymi pomysłami na tytuł wątku? Mi wyszło:
2010r Panny w Żony się zmieniają, na relacje ślubne zapraszają cz.14
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam każdy tytuł watku prawie zaakceptuj
Prawie, bo lepiej żeby nic z seksem nie było Kiedyś szef widział w pasku sexi dzikie kociaki i się pytał co ja za seksy oglądam
|
#4753 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam babcie jedna
a tż babcię i dziadka ![]() och jak strasznie zimno u mnie w pracy chyba tez jest z 15 stopni brrr tragedia
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
Samołszyn co prawda nie ma jeszcze południa, ale co tam życze zdrówka, szybkiej parapetówy i żeby było Wam jeszcze lepiej jak jest u mnie rano - 23, ale dalam rade, na szczęscie w pracy jest cieplutko, ja w nnych warunkach nie potrafie pracowac a dziadków nie mam żadnych juz a tak chcieli doczekać wesela ![]() jedni moi dziadkowie mieli Alzheimera i się nimi opiekowalismy, tak wiec ja wiem co to znaczy i nawet najwiekszemu wrogowi nie zycze takiej starosci bo to jest straszne ![]() na szczęscie chociaż TZ ma jeszcze wszystkich i na dodatek takich fajnych
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłyście wcześniej o zmywaniu makijażu- nie widziałam czy któraś z was o tym pisała ale fajnie sprawdza się płyn micelarny. Nawet po umyciu twarzy wodą i mydłem to płyn micelarny zawsze znajdzie jeszcze jakieś brudy
Ostatnio zmywałam nim makijaż oczu - zwykły tusz się zmył. I nie kosztuje wiele
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
Samciu Wszystkiego Najjjjjjj lepszego!!! spełnienia marzeń,cudownego życia z M. !!! oby wszystko poukładała się tak jak tego pragniesz
|
|
|
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Samoa najszczersze życzenia spełnienia marzeń i zdrówka Dzięki za wszystkie odpowiedzi w sprawie dekoracji. Ostatecznie nadal nic nie wiem ale w końcu na coś się zdecydujemy.Mam dość poważny problem ze zdrowiem. Utrudnia mi normalne funkcjonowanie na tyle, że póki co nie dam rady ani pójść do spowiedzi, ani na naukę tańca nie wiem jak będzie ze ślubem jeśli szybko nie uda się sytuacji opanować
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
a przed chwilą był szef i się mnie pyta czemu się tak trzęsę, a ja mówię, że mi zimno i że nie potrafię pracować w temp w okolicy 10 stopni, a on na to że TRUDNO że jest tak zimno, ale jak będzie wiosna będzie cieplej. no po prostu
a potem przylazł drugi raz i szlachetnie podłączył nam drugi piecyk, więc nagrzało się do 16 stopni, a w drugim pomieszczeniu aż do 3![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa, wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń!
![]() A u mnie coś się wreszcie ruszy, rodzice wreszcie zaczęli myśleć i w lutym zrobimy spotkanie rodziców i wszystko obgadamy... A u mnie na suwaczku już tylko 6 miesięcy i 13dni! jeju, jak teraz to szybko leci! A w ogóle to brat TŻta wyskoczył z weselem w przyszłym roku, zamówili już salę i zespół i wszystko spapugowali od nas- wzięli to samo. I wymyślają coraz to nowe atrakcje, wszystko po to, żeby nas prześcignąć, mieć wszystko lepsze itp. Jak nas wkurza ich gadka! Co do babć i dziadków, to mi zostały tylko dwie babcie, dziadek odszedł w zeszłym roku,(na szczęście tata nie będzie miał już żałoby na naszym weselu) a drugi już 15 lat temu...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-01-25 o 12:21 |
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, że bez żadnych konsekwencji możecie obmówić pracy, gdy jest poniżej 18 st?
|
#4763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie teoretycznie, tylko "odważnie" , w końcu chodzi o Wasze zdfrowie
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
spotkałam koleżankę ze studió z licencjatu i bierze ślub.....w kwietniu
ale cieszę się jej szczęściem bo ją lubię i mają salę orkiestre i nie było problemów może dlatego, że to kwiecień, miałą brać 17, ale jednak mają 10.04 bo ona już się stresuje i chce szybko
|
#4766 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() U mnie tez zimno, w Szczecinie dzis -13 ale słonko świeci tak mnie dziś ładnie powitał nie narzekam bo jak rano wychodziłam z domu to było -18 ... Ja mam dwie babcie i jednego dziadka a TŻ tylko babcie w zaawansowanym stadium parkinsona wiec wiem o czym Lain pisze... straszna choroba, babcia juz praktycznie jest wyłączona z życia ![]() Dziadek zmarł w 2009r 6 sierpnia czyli w dzien slubu bedzie dokladnie rok i 1 dzień czym sie martwie beznadziejnie jest świętować w rocznicę śmierci bliskiej osoby... Ale z weszelszych spraw Pani dzis do mnie zadzwoniła z salonu ze buty przyszly i w nastepnym tyg wybieram sie mierzyc do sukienki bo 30 marca juz I przymiarka <boję się> |
|
|
|
#4767 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Samoa,wszystkiego naj najlepszego w dniu twych urodzin. Cytat:
za te 3 miechy do slubu. Cytat:
dni. ![]() Wczoraj miałam pełną 8 do ślubu. ![]() Cytat:
Co do Twojego pomysłu na temat,podoba mi się. Cytat:
Zdrowia życze. Cytat:
za te 6 miechów. ![]() Cytat:
) Jak ja lubie takie papugi.Śmieszą mnie tacy ludzie,którzy zazdroszczą i wyprzedzają planami slubne plany,by być najlepszym. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-25 o 13:44 |
|||||||
|
|
|
#4768 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ojejej, a ja sobie myslalam, ze przyjde sobie do komputera i jako pierwsza zloze zyczenia, ale tak to jest jak sie o 10 wstaje
Samoa gratuluje osiagniecia kolejnego pelnego roku No i przyznaj nam sie dzisiaj, tak naprawde to dopiero 17 urodzinyCytat:
![]() Cytat:
http://www.debenhams.com/women/dresses#ps=max&storeId=10 001&pn=1&lid=%2F%2Fproduc tsuniverse%2Fen_GB%2Fprod uct_online%3DY%2Fcategori es%3C{productsuniverse_18 661}%2Fcategories%3C{prod uctsuniverse_18661_17627} &catalogId=10001 http://www.karenmillen.com/dresses/d...etFilters=true http://www.coast-stores.com/fcp/cate...-Perfect+Dress http://www.houseoffraser.co.uk/women...efault,sc.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba jubilatce To za moje "spod ukrycia" |
|||||
|
|
|
#4769 | |
|
BAN stały
|
A ja nie mam już babć,ani dziadków. :/
Bleh pogoda dzisiaj do bani,pochmurno.No,ale całe szczęście póki co dobrze się czuje. ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Będzie dobrze,kciuki pmkowe zaciskam/y
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

A tż 2 babcie ma

Ja chcę życ tyle samo ile tż.
to musi byc straszne po tylu latach razem przezywac cos takiego 
zzzzimno.

za te 3 miechy do slubu. 
Zdrowia życze.
Początkowo miały być w stylu zaproszeń, ale teraz wydaje mi się, że kokardki na winietkach to za dużo i myślę o takich prostszych. Tylko złote czy zielone?