|
|
#3631 |
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak się zastanawiam czy mój TŻ się zbytnio nie przyzwyczai do tego, że nie strzelam fochów, nie robię awantur, a jak już się trochę zdenerwuje to trwa to krótko i zaraz jestem znowu kochana. co jeśli zacznie robić głupoty, zakładając że przecież i tak nie będę miała pretensji? |
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Rozeznanie
|
Ech..Ciężko mi..
|
|
|
|
|
#3634 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to ostatnio mam coś takiego, że niby miło jest dostać smsa od TŻta, chciałabym, żeby pisał czy dzwonił tylko nie wiem o czym miałabym z nim rozmawiać.
zdecydowanie wystarczą 2, maksymalnie 3 smsy dziennie + wieczorem spotkanie lub krótka rozmowa przez telefon. potrzeba mi kontaktu tylko jakoś tematy się wyczerpały. są dni gdy się dzieje coś ciekawego to jest o czym pisać, np. jak poszedł egzamin i takie tam. a innym razem nic, nie ma o czym gadać. bo co mu napiszę? właśnie podlałam kwiatka, uczę się, potem obejrzę Majkę, posiedzę na komputerze, bla bla bla. a rozwijać jakieś "poważne" tematy w smsach to raczej nie ma sensu, lepiej na żywo ![]() Kropla, co jest? |
|
|
|
|
#3636 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam się z Tż w piątek.
Mamy częsty kontakt, zaczyna mnie drażnić, denerwują mnie jego miłe sms-y. Wcale nie tęsknię. Nie mogę do niego pojechać nawet przez moją matkę ![]() I on to rozumie, ale jest mu smutno z tego powodu. Tylko u niego mam trochę prywatności, a jestem u niego raz na 1,5 miesiąca.. |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że mozesz się nie czepiać o pierdołe, ale jak coś poważnego to nawet trzeba
|
|
|
|
#3638 |
|
Zadomowienie
|
Mój mnie zawozi na uczelnie.
Boję się, że będzie dalej taki oschły (na pewno będzie) i że nie wytrzymam i coś mu powiem. Ale to chyba bez sensu, postaram się nic nie mówić. Tylko ja nie wiem jak się zachowywać, jak on taki jest. Dlaczego dla niego stresy=brakiem wyrażania miłości? Nie rozumiem tego. Chcę się go zapytać czy idzie dzisiaj na trening. Pewnie powie, że tak i wtedy chciałam zaproponować, że może by nie poszedł i byśmy się spotkali. Jak myślicie? Chociaż ja wiem, że on nie zrezygnuje z treningu, tym bardziej, że go to odstresowuje.
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi czy to ze mna jest cos nie tak? Bo ja juz nie wytrzymuje, gdy tylko kloce sie ze swoim facetem czuje sie ze mam ochote mu dogryzc itd. Irytuje mnie to co mowi i czasami robi, czasem mam naprawde go dosyc. Ale jednoczesnie nie wyobrazam sobie zycia bez niego, bo wiem ze miedzy nami moze byc naprawde cudownie bo nie raz tak bylawo. Chyba naprawde spedzamy razem za duzo czasu i zaczyna to na mnie jakos negatywnie wplywac. Narazie nasz klotnia jest na etapie nie odzywania sie do siebie, pewnie jutro badz po jutrze emocje opadna i sie spotkamy i chyba bede musiala mu to powiedziec, ze potrzebuje tych 2-3 wieczorow w tygodniu bez niego, zeby wyjsc gdzies pogadac z kims i sie odstresowac. Ciekawa jestem tylko jak on to przyjmie
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Koszkaa może właśnie gdybyś zrobiła inaczej niż mysli czyli jak " powie, że tak i wtedy chciałam zaproponować, że może by nie poszedł i byśmy się spotkali" to powiedz, że nie, że chciałaś się tylko dowiedzieć czy nie za bardzo przemęcza się nauka czy potrafi się odstresować...bo to jest ważne...taki to mój luźny pomysł jest.... |
|
|
|
|
#3641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zwiazku powinna byc stabilizacja. mimo klotni nie powinny padac decyzje o rozstaniu. tylko emocje powinny opasc, przespac sie z problemem. i na nowy dzien zyc dalej jak ludzie ktorzy chca spedzic ze soba reszte zycia. ciesze sie ze w moim zwiazku jest stabilizacja. w pt poklocilam sie z tz. klotnia o bzdure zeby nie narastala agresja i nerwy powiedzialam zeby juz jechal bo to spotkanie nie ma sensu. pojechal. i wcale nie wypisywalam do niego cala noc smsow jaki to jest co on zrobil bla bla. polozylam sie i poszlam spac. rano tz zadzwonil i zapytal o ktorej sie widzimy. normalny nowy dzien. wyjasnilismy wszystko jak ludzie. bez szarpania, bez nerwow bez pretensji bez takiej chorej ogromnej zlosci. a przede wszystkim spalam spokojnie a nie martwilam sie lamentowalam ze mnie zaraz tz rzuci
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-25 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie taka pogoda
.. rano .. a ja muszę iść do szkoły! ![]() to nic, nadrobie was jak wrócę
|
|
|
|
|
#3645 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(wzielam siostrze bo kiedys spalam z tym od exa ale jak sie rozstalismy to juz nie chceeee....)Cytat:
i bynajmniej nie jest to tylko kanapkaCytat:
a u mnie TZ wczoraj był dopiero o 22.00. ale kochany ze na takiej piździawicy do mnie przyszedł. poza tym przeprowadzilismy powazna rozmowe ![]() no i hmm powiedzial mi ze jest ciezka osoba no i to akurat wiem bo nie raz nie rozumiem co mowi bo mowi w takim ciezkim jezyku ze czasem nie rozumiem słów i sie głupsza czuje. ale postaram sie jakos dac rade. i powiedzial mi ze on z zadna dziewczyna nie zerwal tylko po prostu zadna z nim nie wytrzymala bo nie mogla zrozumiec jego zachowan niektorych. cóż... ja go znam 12 lat
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, wrocilam! Egzamin poszedl mi wzorcowo
.TZ oczywiscie ani be ani me, czyli wszystko jest w porzadku . Powiedzial mi wczoraj, zebym odezwala sie po egzaminie. uwieżcie, NIE MAM ZAMIARU sie z tym spieszyc. Gdy zapyta, co tak dlugo znaku nie dawalam, powiem, ze zagadalam sie ze znajomymi (to prawda ), a pozniej gdy wrocilam to musialam pare spraw pozalatwiac . Niech troszkę poczekaKamilko, masz 100% racji To by byl teatr komedia. Koszko, ja na Twoim miejscu jednak nie proponowalabym mu rezygnacji z treningu. Wiem po swoim, że za nic na świecie by z tego nie zrezygnowal . A tylko niepotrzebnie sie zdenerwujesz . I masz racje, faceci mają zdecydowanie jakies problemy z użytkowaniem mózgów:PKochane....prawie zamarzlam, jak szlam w spodnicy i rajstopach . Jesli nie macie nic pilnego, to lepiej nigdzie dzis nie wychodźcie!
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
red no to gratulacje
![]() A ja przedtem musialam wyjsc na dwor i tez prawie zamarzlam ![]() Ogolnie to wam powiem, ze moj TZ sie zazdrosny zrobil... i sama nie wiem dlaczego
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi ja chce sie przytulic do tego puszystego futerka
![]() nie wiem czy czytalas ale moj kotek jest chory i ma zastrzyki
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Garfi kotek swietny ale jednak brakuje mordki Garfielda
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() a wychodzil naprawde tylko na chwile i nawet spi zawsze w domu
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję kochane
![]() ![]() Teraz bede miala masakre w czwartek - jeden z dwoch najwiekszych, najgorszych, najtrudniejszych egzaminow Wtedy to bede prosila o gigantyczne kciukasy ![]() Garfiiii czeeeśc ![]()
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
To jest Garfik jak byl młody
![]() Jejjj... no to go niezle chwycilo biedaczek.....---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- teraz mam garfulca bardziej na czasie -SESJA
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfi, jak tam egzaminy? Radzisz sobie?
|
|
|
|
|
#3656 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zadzwonił do mnie odrazu i powiedział że wybór jest oczywisty także mam nadzieje, że mnie nie okłamie nie mówiąc mi że z nią pisze..Cytat:
wies z jacy są faceci, że z takich rzeczy to raczej ciężko im zrezygnowaćJa też nie rozumiem Twojego Tż. On naprawdę ma tak ciężko na tych studiach że ciągle się uczy, denerwuje tym wszystkim? żeby chociaż jednego sms napisać.. ![]() A długo to jeszcze będzie trwało u niego? ![]() Garfi witaaaj Aaa jakiego masz słodziaka w avatarze ![]() Edit: Aa patrze teraz a już go nie maa Cytat:
ja nie wiem czy by bym wytrzymała jakby mi ciągle tak mówił, bo ja to ogólnie jestem mało rozumna . A Ty jak? wytrzymujesz? ![]() Biedny Kotek ale ważne że wyzdrowieje ![]() Cytat:
![]() i dobrze zrobisz ![]() ![]() Jak jest tak zimno to mogę odwołać lekcje w szkole jak myślicie? ![]()
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:36 |
|
|
|
|
#3659 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Garfi ten jest boski
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Ale chcial uswiadomic mi, ze to jest rowniez moja wina, a nie tylko on jest zly i niedobry.

21. 04.2014
. Niech troszkę poczeka
. Jesli nie macie nic pilnego, to lepiej nigdzie dzis nie wychodźcie!