Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 02:35   #3601
KochajMniie
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny ja zaraz idę sie kąpać i spać a u mnie przecież 6 godzin do tylu! a wy?! SPAĆ !!!
Aaa to u Ciebie tak wcześnie!!??
Heh
No już idę niedługo, idę
Stary 2010-01-25, 02:37   #3602
justynkavip
Zadomowienie

wiecie On niby obawia sie tej roznicy wieku, ale smsy jakie do mnie pisze. jego urwane, niedokończone myśli... ach... to tak daje do myślenia.

---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

Cytat:
dziewczyny ja zaraz idę sie kąpać i spać a u mnie przecież 6 godzin do tylu! a wy?! SPAĆ !!!
jak tutaj zasnąć Kochana

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

a wyobrażacie sobie, że muszę zatańczyć z byłym poloneza na studniówce, no i ogólnie z Nim idę. teraz juz za późno na zmiany. Powiedzcie mi, czy jeżeli nie tańczę ogólnie, to mam szansę się dobrze bawić?
Tak jakby Ci chodziło o nic.
#Kora
justynkavip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 02:43   #3603
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkavip Pokaż wiadomość
wiecie On niby obawia sie tej roznicy wieku, ale smsy jakie do mnie pisze. jego urwane, niedokończone myśli... ach... to tak daje do myślenia.

---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

jak tutaj zasnąć Kochana

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

a wyobrażacie sobie, że muszę zatańczyć z byłym poloneza na studniówce, no i ogólnie z Nim idę. teraz juz za późno na zmiany. Powiedzcie mi, czy jeżeli nie tańczę ogólnie, to mam szansę się dobrze bawić?

współczuje Ci, że będziesz jeszcze musiała się z nim spotkać.. ;| a to Twoja czy jego studniówka?
no jasne, że jest szansa się dobrze bawić przecież nie będziecie napewno sami siedzieć przy stoliku to zawsze z kimś pogadasz itd. tak myślęę
Stary 2010-01-25, 02:44   #3604
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Ale E.J przecież na drugi dzień byś umyłaa
Musiałam teraz

Cytat:
a ja dałam na suche i się ślizgam ale to dobrze, nie przeszkadza mi to. No i ta Johnsonowska pięknie pachnie

Wy też nie możecie spać?
Ja w końcu posegregowalam piosenki, pousuwałam te zdublowane i w końcu moge za chwilę iść spać

Cytat:
Szczęściara
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 02:46   #3605
justynkavip
Zadomowienie

no nasza, bo my w jednej klasie jesteśmy.

ale powiem Wam ze jestem taka szczęśliwa, że jutro chyba uśmiech mi z twarzy nie zejdzie! i On to będzie widział. Mówię Wam, jakie to jest satysfakcjonujące!

---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Musiałam teraz

Ja w końcu posegregowalam piosenki, pousuwałam te zdublowane i w końcu moge za chwilę iść spać
za chwilę
#Kora
Stary 2010-01-25, 02:49   #3606
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

ale powiem Wam ze jestem taka szczęśliwa, że jutro chyba uśmiech mi z twarzy nie zejdzie! i On to będzie widział. Mówię Wam, jakie to jest satysfakcjonujące!

---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ----------

za chwilę
wszystko zależy ile ta chwila będzie trwać ale muszem bo naaauka jutro muszę się zacząć w końcu uczyć tego mojego dziadostwa a zostały mi cale 2 tyg.
Stary 2010-01-25, 02:50   #3607
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

jutro!? to przecież będziesz niewyspana!
do łóżka spać!

Ty nam tu ochotę robisz na takie motyle w brzuchu i radość z pierwszych spotkać ale nie dziwię Ci się że tak to czujesz wszystko i się cieszysz
Stary 2010-01-25, 03:01   #3608
justynkavip
Zadomowienie

Cytat:
jutro!? to przecież będziesz niewyspana!
do łóżka spać!

Ty nam tu ochotę robisz na takie motyle w brzuchu i radość z pierwszych spotkać ale nie dziwię Ci się że tak to czujesz wszystko i się cieszysz

wiesz, bo ja czasem jeszcze nie wierzę, że się tak szybko podniosłam.
że nie cierpię, że mam Go poprostu gdzieś.

to wielka zmiana dla mnie, kolejny krok w dojrzałości, więc Krzyś jest już dwa stopnie niżej.

Teraz dla mnie liczy się tylko M. i to co z tego wyniknie zaczynam powoli robić się śpiąca.

ale POWOLI.

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

spójrzcie na mój podpis. piękne nie?
#Kora
Stary 2010-01-25, 03:04   #3609
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

justynkavip zaraziłaś mnie tym czytaniem sms, też sobie przeczytałam i chyba jeszcze raz sobie przeczytam sms od przyjaciela.....kurcze, wygląda na to, że on akceptuje mnie taką jaką jestem - pozytywną wariatkę, romantyczko-melancholiczkę i pare różnych tam jeszcze określeń sprzecznych nawet by sie znalazło... nawet to mu się podoba, ze tak potrafię wyrażać jasno swoje emocje, i chyba nawet mu się spodobało, że na basene tu się jego ramienia przytrzymalam, to coś jakby w basenie pozwoliłam na to by objął mnie ramieniem, tu go dotklam albo tam hehe ale jedno sie już nauczyl - że jak ze mną teraz gdzieś idzie to jest mi tak zimno, że idę z nim pod ramię, i już sam mi czasami nadstawiac ramienia.... jestem niewyżyte dotykowo dziecko

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ----------

justynkavip podpis piękny

Dodam, żeby tym co napisałam o sobie się nie przejmować ani nie czytać za bardzo, to przez późną godz. takie głupotki napisałam :brzyda l:

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-25 o 03:12
Stary 2010-01-25, 03:05   #3610
justynkavip
Zadomowienie

uciekam do łóżka, spróbuję zasnąć. bo już główka mnie od komputera boli. dobrej nocki Kochane moje
#Kora
Stary 2010-01-25, 03:09   #3611
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobrej nocki
Stary 2010-01-25, 08:08   #3612
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Kurcze pogubiłam się. On uważa, że nazbierało się w nim wszystko. Nawrzucał mi i zobaczyłam jakie straszne błędy popełniałam. Też w tym była moja wina. Czasem traktuję go jak swojego parobka albo lokaja. To zauważyłam sama, ale nie chciałam mu już nic mówić. Powiedział, że wyrzucił z siebie wszystko, ja też, ulżyło nam i oczyszczeni możemy iść dalej razem. On tak ma, że jak sie wkurzy to nie panuje nad emocjami i pisze wszystko w nerwach a potem zaluje. Nie potrafie go tego oduczyc. On uwaza, ze najlepiej mu napisac wszystko w mailu, bo na zywo ze mna sie nie da porozmawiac. Ze ja od razu wyciagam brudy i nie przyznam sie do niczego za nic. Ze dopiero w podbramkowej sytuacji zauwazam, ze robie cos nie tak. Ok, nie jestem bez winy. Moi znajomi mowia mi, ze potrafie dac niezle komus w kosc. Ale jego zachowanie tez bylo skandaliczne. Powiedzialam, ze nie ma mowy, zeby mnie tak jeszcze potraktowal. I ze koniec zwalania winy na mnie. Powiedzialam, ze jeszcze raz napisze mi, ze to koniec, to bedzie koniec, wiec niech sie zastanowi zanim cos napisze. Bo ostatni raz ja tlumaczylam i wyjasnialam. Poprosilam go, zeby wszystkie pretensje mi mowil na biezaco, wtedy bedzie latwiej. Mowilam mu, ze jesli potrzebuje przestrzeni i wyjsc beze mnie to niech powie. Ja nie mam nic przeciwko. I ze mozemy sie rzadziej spotykac. On powiedzial, ze nie chce sie rzadziej spotykac, ze chce spedzac kazda wolna chwile ze mna i chce wychodzic ze znajomymi i kolegami tez razem ze mna a nie sam. Powiedzial mi tez, ze mial juz dosc mojego wiecznego czepiania o wszystko. Wyjasnilismy sobie niby co mielismy. Kazde powiedzialo co komu nie pasuje i co trzeba zmienic. Ma byc lepiej, czy bedzie? Nie wiem... Nie wiem co robic. Powiedzialam, ze martwi mnie ta jego dwoistosc charakteru. On powiedzial, ze w zlosci tak ma. Ze ja jak sie wkurze, to jestem diabel wcielony. Teraz mamy miec do siebie wiecej szacunku i swiecic przykladem jak przystalo na 5-letni zwiazek. Pogubilam sie troche, bo jak on do mnie przyszedl to znow byl taki jak kiedys. Potrafi okazac uczucia, zainteresowanie, pokazac ze mu zalezy. Szkoda, ze nie zawsze tak jest. Przestraszyl sie troche, bo powiedzialam mu, ze juz sobie zaplanowalam impreze urodzinowa dla znajomych i rozne wyjscia z nimi jak mnie rzucil. Byl zdziwiony, ze nie bede plakac tylko zorganizowalam sobie zycie. Nie wiem co robic...

Czy skonczyc to? Chociaz te 5 lat duzo dla mnie znaczyly. Ten facet tez jest dla mnie wazny. Kocham go. Ten zwiazek od poczatku zle zaczelismy. Potrzebuje odbudowy. Postanowilam sie bardziej soba zajac. Poucze sie wiecej, nadrobie zaleglosci, znow ide na francuski. Jak myslicie, warto to ciagnac?
Po tym co tu piszesz w tym watku widac, ze jesli chodzi o panowanie nad emocjami, to masz podobnie jak on...
A jaki mial byc? Oczywiscie, ze taki jak kiedys. Przestraszyl sie chlopak, ze go zostawisz i wzial sie do roboty. Wiec jednak nadal Cie kocha i nie przestalo mu zalezec. Teraz bez sensu bedzie udawanie zimnej i chlodnej, bo pomysli, ze znow sie o cos czepiasz/fochasz.
Lepiej pokaz mu, ze jestes w stanie sie zmienic. O ile on oczywiscie tez to bedzie robil.
Dziewczyny choralnie przyznaly Ci racje, wiec ja nie bede dorzucac swoich 3 gr. Napisze tylko, ze mnie nie zaskoczylas swa decyzja.

Milego dnia

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 08:48   #3613
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dostałam propozycje sesji zdjęciowej.
W plenerze jak i w studiu.
Myślicie , że powinnam iść?
Nie zrobie z siebie gupka?
Nie zrobisz na 100%, jesteś śliczną dziewczyną, myśle że powinnaś iść, spróbować

Cytat:
Przy pierwszym zdaniu poczułam się przerażona

Tak, mój ex jest ,,typ niepokorny".
Ale wiem , ze nie potrafiłabym ułożyć sobie z nim życia.
Bo jak?
Kiedy on sam dziś mi napisał:
,,Ja jestem tak nauczony, zawsze dziewczyny do mnie przyjeżdżały i nawet nie musiałem ich odprowadzać"
hmm... chyba powinnam mu dziękować za to, że odprowadzał mnie na busa , którego miał 5 min od swojego domu
I to mówi facet który ma 20 lat.
On mnie kocha, wiem to.
Widziałam to w jego oczach, dotyku, gestach kiedy już byliśmy razem.
Ale nawalał właśnie w takich podstawach.
Nie wybuduje sobie pałacu na bagnie, bo postoi rok, dwa i pójdzie na dno.
Nigdy nie było go przy mnie.
Prowadziliśmy 2 oddzielne życia.
Oddzielny Sylwester, imprezy, walentynki, dzień kobiet.

Mój TŻ ten sam typ co on.
Żadne tam ciepłe kluchy i ciele mele.
Ale on mnie kocha bardzo.
Daje poczucie bezpieczeństwa, uśmiech, pamięta o imieninach, o smsie na dzień dobry i dobranoc.

Nad czym ja się zastanawiałam
No właśnie, nad czym Takiego faceta jak Twój tż to ze świecą szukać

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Po tym co tu piszesz w tym watku widac, ze jesli chodzi o panowanie nad emocjami, to masz podobnie jak on...
A jaki mial byc? Oczywiscie, ze taki jak kiedys. Przestraszyl sie chlopak, ze go zostawisz i wzial sie do roboty. Wiec jednak nadal Cie kocha i nie przestalo mu zalezec. Teraz bez sensu bedzie udawanie zimnej i chlodnej, bo pomysli, ze znow sie o cos czepiasz/fochasz.
Lepiej pokaz mu, ze jestes w stanie sie zmienic. O ile on oczywiscie tez to bedzie robil.
Dziewczyny choralnie przyznaly Ci racje, wiec ja nie bede dorzucac swoich 3 gr. Napisze tylko, ze mnie nie zaskoczylas swa decyzja.

Milego dnia
Mnie też madame nie zaskoczyła swoją decyzją Miejmy nadzieje że teraz bedzie tylko lepiej

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 09:06   #3614
Cocaine essence
Zakorzenienie

że niby,, Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje"

Przez tą pogodę mogłabym nie wychodzić z łóżka

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 09:13   #3615
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
że niby,, Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje"

Przez tą pogodę mogłabym nie wychodzić z łóżka
Ja też

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 09:28   #3616
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisał mi że moje samopoczucie i humor są dla niego ważniejsze więc nie będzie ale to nie jest tak że ja na nim to wymusiłam tak jakby? i go izoluje? Jak myślisz?
a ja bym powiedziała, żeby robił co uważa za słuszne i w porządku wobec ciebie, po czym olała całą sytuację.
ty nie stawiaj mu ultimatum, że albo ona albo ty.
będzie chciał to zdradzi, a wtedy kopa w dupę na rozpęd i do widzenia.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
O widzisz świetny pomysł i każda będzie zadowolona

Też tak myślę to uczucie, spotkania, motylki.. ja chce jeszcze raz..
ja też..

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
we wtorek. każdy sms od Niego tak na mnie działa, że piszczę i podskakuję tylko On się boi mojego wieku trochę i muszę mu pokazać, że naprawdę jestem dużo bardziej dojrzała która wie gdzie Nowy Świat w Warszawie, to tam mamy spacerować!
w taki mróóóz?

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Nie byłam jeszcze w Twoim wieku, więc nie wiem czego się wtedy oczekuje
Chyba zawsze miłości.
A miłość przecież sprowadza się do troski, wspólnego dążenia do szczęścia.

Przy generowaniu listy gości użyje listy stalej z 1 strony i już
czuję się zaproszona

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Kurcze pogubiłam się. On uważa, że nazbierało się w nim wszystko. Nawrzucał mi i zobaczyłam jakie straszne błędy popełniałam. Też w tym była moja wina. Czasem traktuję go jak swojego parobka albo lokaja. To zauważyłam sama, ale nie chciałam mu już nic mówić. Powiedział, że wyrzucił z siebie wszystko, ja też, ulżyło nam i oczyszczeni możemy iść dalej razem. On tak ma, że jak sie wkurzy to nie panuje nad emocjami i pisze wszystko w nerwach a potem zaluje. Nie potrafie go tego oduczyc. On uwaza, ze najlepiej mu napisac wszystko w mailu, bo na zywo ze mna sie nie da porozmawiac. Ze ja od razu wyciagam brudy i nie przyznam sie do niczego za nic. Ze dopiero w podbramkowej sytuacji zauwazam, ze robie cos nie tak. Ok, nie jestem bez winy. Moi znajomi mowia mi, ze potrafie dac niezle komus w kosc. Ale jego zachowanie tez bylo skandaliczne. Powiedzialam, ze nie ma mowy, zeby mnie tak jeszcze potraktowal. I ze koniec zwalania winy na mnie. Powiedzialam, ze jeszcze raz napisze mi, ze to koniec, to bedzie koniec, wiec niech sie zastanowi zanim cos napisze. Bo ostatni raz ja tlumaczylam i wyjasnialam. Poprosilam go, zeby wszystkie pretensje mi mowil na biezaco, wtedy bedzie latwiej. Mowilam mu, ze jesli potrzebuje przestrzeni i wyjsc beze mnie to niech powie. Ja nie mam nic przeciwko. I ze mozemy sie rzadziej spotykac. On powiedzial, ze nie chce sie rzadziej spotykac, ze chce spedzac kazda wolna chwile ze mna i chce wychodzic ze znajomymi i kolegami tez razem ze mna a nie sam. Powiedzial mi tez, ze mial juz dosc mojego wiecznego czepiania o wszystko. Wyjasnilismy sobie niby co mielismy. Kazde powiedzialo co komu nie pasuje i co trzeba zmienic. Ma byc lepiej, czy bedzie? Nie wiem... Nie wiem co robic. Powiedzialam, ze martwi mnie ta jego dwoistosc charakteru. On powiedzial, ze w zlosci tak ma. Ze ja jak sie wkurze, to jestem diabel wcielony. Teraz mamy miec do siebie wiecej szacunku i swiecic przykladem jak przystalo na 5-letni zwiazek. Pogubilam sie troche, bo jak on do mnie przyszedl to znow byl taki jak kiedys. Potrafi okazac uczucia, zainteresowanie, pokazac ze mu zalezy. Szkoda, ze nie zawsze tak jest. Przestraszyl sie troche, bo powiedzialam mu, ze juz sobie zaplanowalam impreze urodzinowa dla znajomych i rozne wyjscia z nimi jak mnie rzucil. Byl zdziwiony, ze nie bede plakac tylko zorganizowalam sobie zycie. Nie wiem co robic...

Czy skonczyc to? Chociaz te 5 lat duzo dla mnie znaczyly. Ten facet tez jest dla mnie wazny. Kocham go. Ten zwiazek od poczatku zle zaczelismy. Potrzebuje odbudowy. Postanowilam sie bardziej soba zajac. Poucze sie wiecej, nadrobie zaleglosci, znow ide na francuski. Jak myslicie, warto to ciagnac?
chyba już zadecydowałaś
kochacie się więc możecie spróbować jeszcze raz.
pozostaje życzyć powodzenia
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 09:37   #3617
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

ale pisałyście

idę się uczyć

Koka, takiego TŻta jak masz Ty to e świecą szukać, doceń go, a niech były zostanie tylko wspomnieniem

madame, trzymam kciuki by teraz lepiej szło

miłego dnia Kobietki

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 09:59   #3618
Koszkaa
Zadomowienie

A ja wczoraj po telefonie do mojego załapałam jakiegoś doła. Chyba mi się jego humor udzielił. I poszłam spać, bo już chciałam mu pisać jakiegoś smsa. Dobrze, że się powstrzymałam.
Powiedziałam mu, że się stęskniłam, on praktycznie nic na to. Potem powiedziałam, że go kocham to odpowiedział ,,ja Ciebie też" Był chłodny, zimny, obojętny i niezadowolony z życia. Mam nadzieję, że to przez sesje, muszę jakoś to przetrwać, chociaż smutno mi z tego powodu cholernie.
Nie potrafie się chyba do tego przyzwyczaić. Zawsze tak jest w czasie sesji, a ja i tak sobie zawsze wmawiam, że on mnie nie kocha i dlatego tak się zachowuje.
Nie wiadomo kiedy się zobaczymy, a ostatnio widzięliśmy się tydzień temu A co on na to? ,,No kiedyś na pewno się zobaczymy"
No super pocieszające naprawde.
Niech lepiej zrezygnuje raz z treningu i się ze mną spotka- i tak wiem, że to nierealne.
Wczoraj zadzwonił tylko po to, żeby spytać się czy idę z nim do kościoła, bo on ,,tak sobie" to nie dzwoni
Dobra muszę przetrwać tą sesję. Mam nadzieję, że ta zmiana nie jest długotrwała.
Smutno
Stary 2010-01-25, 10:04   #3619
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Milego dnia
Ale ja nie chcialam odejsc. Wlasnie o to chodzi. Powiedzialam, ze nie zdawalam sobie sprawy jakie bledy popelniam i ze chce z nim o tym pogadac. Jak przyszedl do mnie to zaczal mnie tak mocno przytulac jak nigdy Tak bez slowa praktycznie, nie wiem co to ma znaczyc. Pozniej powiedzial, ze on wcale nie chcial sie ze mna rozstac tylko chcial mnie postraszyc, zebym cos zauwazyla... Powiedzialam, zeby wiecej tak nie robil, bo przyznam mu racje i bedzie koniec. I stwierdzil, ze on mnie przeciez wcale nie rzucil Ale chcial uswiadomic mi, ze to jest rowniez moja wina, a nie tylko on jest zly i niedobry.
Widze po nim, ze mnie kocha i mu zalezy, przynajmniej podczas spotkan na zywo. Dzis juz do mnie dzwonil spytac jak mi mija dzien i prosil, zebym zadzwonila przed egzaminem. Postaram sie zmienic, jesli on tez sie bedzie zmienial. Najgorzej boje sie, ze on znowu cos odwinie, mi sie to nie spodoba, i znowu bedzie ze sie czepiam o wszystko....

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość

chyba już zadecydowałaś
kochacie się więc możecie spróbować jeszcze raz.
pozostaje życzyć powodzenia
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość

madame, trzymam kciuki by teraz lepiej szło

miłego dnia Kobietki
dziekuje
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 10:14   #3620
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Mialam powtarzac material na zerówke, a oczywiscie siedze i czytam was, zazdrosnice.Niekto re to takie nocne Marki, ja to juz mam nie te lata, zeby do 3 siedziec przy kompie, padam po prostu. Tak mi sie nie chce isc i to pisac! Co za fuibfwsl vci fuowebfniuwnf wiu feoibfwopf wymyslil egzaminy na studiach ?! Oszalec mozna. Czlowiek nie zdarzy porzadnie odpoczac i juz kolejny egzamin. Ledwo napisze jeden, juz trzeba sie uczyc do kolejnego. A przede mnie 2 najgorsze - nie dosc, ze ustne, z ogromnych partii materialu, to jeszcze wykladowcy uchodza za rzeźnikow.
No ale coz...przynajmniej TZ sie steskni za mna. Ostatnio powiedzialam mu, ze przykro mi, iz nie ma nawet 30 sekund na napisanie mi smsa "powodzenia kochanie". No i czy dzis to zrobil? NIE
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 10:23   #3621
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie chcialam odejsc. Wlasnie o to chodzi. Powiedzialam, ze nie zdawalam sobie sprawy jakie bledy popelniam i ze chce z nim o tym pogadac. Jak przyszedl do mnie to zaczal mnie tak mocno przytulac jak nigdy Tak bez slowa praktycznie, nie wiem co to ma znaczyc. Pozniej powiedzial, ze on wcale nie chcial sie ze mna rozstac tylko chcial mnie postraszyc, zebym cos zauwazyla... Powiedzialam, zeby wiecej tak nie robil, bo przyznam mu racje i bedzie koniec. I stwierdzil, ze on mnie przeciez wcale nie rzucil Ale chcial uswiadomic mi, ze to jest rowniez moja wina, a nie tylko on jest zly i niedobry.
Widze po nim, ze mnie kocha i mu zalezy, przynajmniej podczas spotkan na zywo. Dzis juz do mnie dzwonil spytac jak mi mija dzien i prosil, zebym zadzwonila przed egzaminem. Postaram sie zmienic, jesli on tez sie bedzie zmienial. Najgorzej boje sie, ze on znowu cos odwinie, mi sie to nie spodoba, i znowu bedzie ze sie czepiam o wszystko....

dziekuje
Powodzenia powodzenia!
Kochacie się, będzie dobrze.
Naprodukowałam się jeszcze później do Ciebie, nie wiem czy czytałaś i w sumie późno było, więc nie wiem czy jest co czytać, ale próbowałam Cię przekonać , żebyś była miła

Stary 2010-01-25, 10:33   #3622
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Mialam powtarzac material na zerówke, a oczywiscie siedze i czytam was, zazdrosnice.Niekto re to takie nocne Marki, ja to juz mam nie te lata, zeby do 3 siedziec przy kompie, padam po prostu. Tak mi sie nie chce isc i to pisac! Co za fuibfwsl vci fuowebfniuwnf wiu feoibfwopf wymyslil egzaminy na studiach ?! Oszalec mozna. Czlowiek nie zdarzy porzadnie odpoczac i juz kolejny egzamin. Ledwo napisze jeden, juz trzeba sie uczyc do kolejnego. A przede mnie 2 najgorsze - nie dosc, ze ustne, z ogromnych partii materialu, to jeszcze wykladowcy uchodza za rzeźnikow.
No ale coz...przynajmniej TZ sie steskni za mna. Ostatnio powiedzialam mu, ze przykro mi, iz nie ma nawet 30 sekund na napisanie mi smsa "powodzenia kochanie". No i czy dzis to zrobil? NIE
HAHA mój TŻ zawsze tak pisze mi na gg jak jest wkurzony
A z tym smsem to cóż, nie przejmuj się.
Oni mają jakieś ograniczone mózgi
Mój jeszcze niedawno pisał smsa i pytał co tam u mojej pięknej.
Wczoraj stwierdził, że on bez powodu nie dzwoni i nie pisze.
Super
POWODZENIA KOCHANIE!!!
Stary 2010-01-25, 10:41   #3623
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Powodzenia powodzenia!
Kochacie się, będzie dobrze.
Naprodukowałam się jeszcze później do Ciebie, nie wiem czy czytałaś i w sumie późno było, więc nie wiem czy jest co czytać, ale próbowałam Cię przekonać , żebyś była miła
Tak, tak czytałam wszystko Bede mila Tzn. postaram sie Teraz musze sie tylko pzrestac czepiac
Stary 2010-01-25, 10:45   #3624
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak czytałam wszystko Bede mila Tzn. postaram sie Teraz musze sie tylko pzrestac czepiac
Kilka głębszych wdechów i wydechów i łatwiej się opanować.
Też byłam i czasami jestem czepialska

Stary 2010-01-25, 10:48   #3625
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Kilka głębszych wdechów i wydechów i łatwiej się opanować.
Też byłam i czasami jestem czepialska
No ale kurcze ja nie wiem jak sobie poradzić, kiedy on sobie mówi do mojej koleżanki, że woli gadać z nią niż ze mną. Później mi napisał smsa, że przeprasza i że to były tylko żarty. Jestem głupia, bo zarówno TŻ jak i moja kumpela traktują to jako żart a ja nie. Albo za tą odzywkę do mnie też mnie nie przeprosił, bo stwierdził, że ja sobie z niego żarty robię, aż sie ludzie w tramwaju patrzą i śmieją Nie zauważyłam tego, ale cóż. I właśnie takie sytuacje mnie najgorzej irytują...
Stary 2010-01-25, 11:04   #3626
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
No ale kurcze ja nie wiem jak sobie poradzić, kiedy on sobie mówi do mojej koleżanki, że woli gadać z nią niż ze mną. Później mi napisał smsa, że przeprasza i że to były tylko żarty. Jestem głupia, bo zarówno TŻ jak i moja kumpela traktują to jako żart a ja nie. Albo za tą odzywkę do mnie też mnie nie przeprosił, bo stwierdził, że ja sobie z niego żarty robię, aż sie ludzie w tramwaju patrzą i śmieją Nie zauważyłam tego, ale cóż. I właśnie takie sytuacje mnie najgorzej irytują...
Z tą kumpelą to bym olała, on widać ma takie podejście tak z tym Skarbem jak i teraz, co najwyżej jakaś uwaga w żartach, że ,,Poczekaj aż się spotkamy" albo,,Jak się zaraz ubiorę i do Ciebie pojadę!" i tyle.

Z tym tramwajem to bym mu powiedziała tylko,,To sie zastanów, co oni pomyśleli o Tobie kiedy powiedziałeś do mnie zamknij się, skoro tak Ci zależy na zdaniu opinii publicznej"

Stary 2010-01-25, 11:07   #3627
nunny
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki! Trafiłam właśnie na ten wątek i poczytałam sobie co nieco I wiecie co, trochę mi ulżyło Sama jestem w związku, dzisiaj właśnie mija 15 miesięcy odkąd "oficjalnie" jesteśmy parą z TŻ i powiem Wam że im dłużej to trwa, tym więcej pojawia się problemów... Czasami mam wrażenie że czepiam się niepotrzebnie o głupoty... Ale po przeczytaniu Waszych postów stwierdzam że my KOBIETY tak chyba mamy po prostu, myslimy inaczej niż faceci... Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do tego zacnego grona żebym mogła czasem posmęcić
nunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 11:12   #3628
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Z tą kumpelą to bym olała, on widać ma takie podejście tak z tym Skarbem jak i teraz, co najwyżej jakaś uwaga w żartach, że ,,Poczekaj aż się spotkamy" albo,,Jak się zaraz ubiorę i do Ciebie pojadę!" i tyle.

Z tym tramwajem to bym mu powiedziała tylko,,To sie zastanów, co oni pomyśleli o Tobie kiedy powiedziałeś do mnie zamknij się, skoro tak Ci zależy na zdaniu opinii publicznej"
Coca masz zdrowe podejscie Ja niestety nie odróżniam rzeczy ważnych od błahostek. I nie znam tej granicy o co mogę się przyczepić a o co nie. Dlatego chciałabym abyście mi wszystkie w tym pomagały
Stary 2010-01-25, 11:16   #3629
Rebelious
Zakorzenienie

ja już od rana nerw ruszony.
miałam jechać na uczelnię z TŻtem, ale padł mu akumulator w samochodzie.
wkurzyłam się, nie na niego tylko ogólnie, że wszystko pod górkę, że jest tak zimno (u mnie na Wschodzie w nocy było -35 stopni, rano -26, teraz koło -20). wysłał mi smsa czy się obraziłam.
odpisałam koło 9, że nie, trochę mu się pożaliłam.
ponad 2h była cisza, więc piszę do niego czy się obraził, czy ZNOWU nie słyszy moich smsów (zdarza się to nagminnie, czasem się zastanawiam po co mu ten telefon).
on na to wali głupa jakie smsy (na pewno doszedł do niego, bo dostałam raport o dostarczeniu).
widać latało mu koło tyłka czy jestem na niego obrażona czy nie

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-25 o 11:18
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 11:17   #3630
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Coca masz zdrowe podejscie Ja niestety nie odróżniam rzeczy ważnych od błahostek. I nie znam tej granicy o co mogę się przyczepić a o co nie. Dlatego chciałabym abyście mi wszystkie w tym pomagały
Lepiej się nie przyczepić jak nie wiesz czy się przyczepić niż później żałować , że się przyczepiłaś

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości