|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Misia słuchaj się starszych ![]()
![]() |
#4293 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Aldi mam wątpliwości kto od kogo jest starszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny, fajne to forum ;-) mozna sie duzo dowiedziec np . o tych masazach piersi po zabiegu. Ja mam zabieg w marcu (275 cc lub 310cc) i zastanawiam sie czy w lipcu bede juz mogla uprawiac sporty np. wodne. kurcze boje sie ze jak sie przewroce na wodzie to mi sie cos przekreci ... a co z aerobikiem, kiedyy bedzie mozna robic np. brzuszki? Z gory dzieki za odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zadomowienie
|
nie wiem, czy to Cie pocieszy, ale on tez nie ma lekko ![]() Gdybym byla blizej moglabym pomoc, razem ubralybysmy po waciaku na grzbiet, gruba warstwe wazeliny na twarz i w droge ![]() Wiesz co ... jak masz w domu termofor, to zalej go wrzatkiem i jakos przymocuj pod bluzka na splocie slonecznym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a ja nie mam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- whoops ... zanim o cwiczeniach to nasza droga nowa Wizazystko, a czemóż takie drobinki sobie wybralas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do aerobiku bedziesz mogla wrocic napewno po 3 miesiacach moze wczesniej wszystko zalezy od Twojego ciala.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-25 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czyżbyś planowała operację w Krakowie?? ![]()
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4299 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
Bo jest tu nowa. Ja też wychodziłam od 275 i jedna kochana przekonała mnie do 325. I wdzięczna jej jestem za to ogromnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
sorki ,ze sie wtrące w dyskusje co do Dr.Ostrowskiej....
haha znam wielu "fryzjerów" bez kwalifikacji, którzy kota w zyciu nie ostrzygli a siedza za biurkiem i robią biznes ![]() szczerze to powiem , ze lekarzowi no kurde wypadałoby miec ten papier nie? to na jakich warunkach Dr. Ostrowska operuje? Bosheee ja bym sie nie dala jej pociąć ![]() cóz profesionalizm jest ok ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-25 o 12:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
ja lubie koty tylko się skubańce długo gotują ![]() Ania, a ja mam wątpliwości..bo chyba żesmy wszystkie tsy w jednym wieku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
zaga sliczny podpis, bardzo mi sie podoba
![]()
#4304 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
zaga kiedy jedziesz do Wroclawia i o ktorej masz op.
#4307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aż mi się wierzyć nie chce, że to już jutro. Jak narazie zero stresu. Lecę posprzątać, bo dzisiaj Mamusia przyjeżdża zaopiekować się dziećmi. Trzymajcie za nas kciuki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
Zaga 25 - ja mam zabieg 27.01.2010. Też pierwsz propozycja lekarza było 280 potem 300, 325 utargowalam 350 i wierzę ż e będzie super.
Trzymam za Ciebie kciuki 26. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Raczkowanie
|
Pysu opeacja Happy o 14, moja o 17. Spotykamy się wcześniej aby ponakręcać się troszkę.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |||
Zakorzenienie
|
hej..
![]() ![]() Cytat:
![]() to prawda, też szybko zauważyłam, że efekt jest zbyt "naturalny" by mógł w czymkolwiek pomóc,więc po co się męczyć.. Cytat:
![]() mam pytanie co do tego miodu Manuka nie ukrywam,że dotąd o nim nie słyszałam,dopiero od Ciebie ![]() poczytałam w necie,by wiedzieć, o czym mowa,i mam pytanko: masz może jakieś pewne miejsce,gdzie go kupujesz? bo trochę to kosztuje,a z miodami różne rzeczy się wyprawia.. ![]() tak,żeby była pewność, że to właśnie ten produkt,bez domieszek czy innych pomysłów, jak by tu zarobić na ludzkiej naiwności..? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..no,to było zastanawiające.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
zaga pewnie ze bedziemy trzymac
![]()
#4312 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
BAN stały
|
witam cieplutko
![]() narazie jestem na etapie zapoznawaniem sie z tematem i rozeznaniem ktory lekarz najlepszy. z poczatku po obejrzeniu galerii roznych chirurgow " przed i po " bylam zauroczona wynikami koncowymi 2 lekarzy: Dr Anna Olender i Dr Joanna Kurmanow z przewaga tej pierwszej.... teraz ,po lektorze tego forum i pozytywnych Waszych opiniach najbardziej jestem przekonana do DR.SKWIERCZ ![]() i jeszcze jedno pytanko-o co chodzi z tym różem i gdzie ewentualnie szukac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miskaa78;16701847]kota znalazłam...ale sie gamoń schował..dobrze że odmiaukuje na nawoływania (chociaż nie wiem czy dobrze bo przez to czapki nie mogłam mieć żeby słyszeć) biedulek chyba zimną nocke miał
ja lubie koty tylko się skubańce długo gotują ![]() ![]() Ale rozumiem,że masz pietra jak nie wraca..mój też czasem sobie na noc nie wróci..i się denerwuję... ![]() Dobrze ,ze sie znalazł!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
No to
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej. W profilu mam zdjecia przed i po operacji.Jeśli chodzi o lekarza to przed operacja byl że tak powiem słodko pierdzący a po troche jego podejscie zmienilo,gdy sie go o cos pytalam odpowiadal z laska jak bym robila sobie operacje poraz kolejny i powinnla takie rzeczy wiedziec :/ Jesli chodzi o efekt jest oki ale uwazam ze dalo by sie zrobic troche wieksze niz 300cc i 340cc a lekarz uwazal ze niee.Powod dla ktorego zdecydowalam siena niego byl taki ze zalezalo mi na czasie bo u mnie w pracy mam problem zeby wziasc urlop i udalo mi sie wkoncu wyblagac u szefowej na styczen.A ty gdzie robilas kochana??
![]() |
#4317 |
Raczkowanie
|
Zaga 25 - będziemy razem biadolić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Happy pisała że jedzie dwa dni wcześniej do Wrocka. Super możecie się razem wspierać. Czekam na Waszą relację ![]()
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzecia pani dr jest mi jak najbardziej znana i tę bardzo polecam ![]() Róż - to takie forum...wiesz... kopalnia nieprawdziwych informacji i coś w stylu "Wielkie Siostry patrzą i ...banują" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej! Robiłam w Poznaniu..u pani dr. Wiesławy Ratajczak...Przemiła kobieta..i przed i po...jak taka ciocia...opiekowała się mna...sama zadzwoniła..po operacji.,.do sali śniadanko sama przyniosła.. ![]() Nie reklamuje się zbytnio..ma przestarzałą stronke internetową.. Ale jest świetna.. A tego facia się przestraszyłam..i mimo to,że chciałam mieć cycki już natychmiast..to przeczekałam...półtora miesiąca..i robiłam u Pani Ratajczak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.