|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Róż - to takie forum...wiesz... kopalnia nieprawdziwych informacji i coś w stylu "Wielkie Siostry patrzą i ...banują"
![]() ![]() a gdzie tego szukac? jakis link...z gory bardzo dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko broń Cie Panie boże napisać tam swojej obiektywnej opinii albo, ze coś Ci się nie podoba w pracach "niektórych" lekarzy a szczególnie naszego "MISZCZA" ![]() zresztą sama sprawdź, oceń i porównaj obiektywizm ![]()
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() tobie listopadowa80 tez ![]() Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() już jedną taką miałyśmy co od pierwszego posta o róż sie dopytywała, pamiętacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja kupuje tylko tutaj - sprawdzone miejsce i oryginalny produkt za konkurencyjna cene ![]() http://www.chemistdirect.co.uk/honey..._1_152117.html Nie wiem gdzie kupic w Polsce, ale szukaj tylko tych "niebieskich" sloiczkow - one sa najlepsze ![]() Od kiedy zaczelam go wciagac - wszystko sie na mnie goi jak na przyslowiowym psie ![]() i nie choruje - doslownie zadne infekcje mnie nie dotycza ![]() Bardzo polecam Pozdrawiam ![]() Trzymam rowniez kciuki za dziewczyny, ktore dolacza do grona cycolinek juz w tym tygodniu ![]() ![]()
17. grudnia 2009r./ ![]() http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ ![]() Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-25 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze jestem kochane cycolinki. Wyjezdzam za 3 godzinki. Zaga juz nie moge doczekac sie jak cie poznam. Zrobimy sobie razem zdjecie z tymi bandazami i wtawimy to na forum. Bedzie ubaw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja gdzieś wcześniej zdjęcia wstawiałam..teraz czekam na bieliznę..i sobie sesyjke strerzelę.. Wyszły takie jakie chciałam..nie za wielkie...nie czuć wkładek..i bardzo naturalne..juz są miękkie..i sia tak fajnie ruszają..Ja jestem zadowolona..ale też mam nadzieję,ze u Ciebie efekt będzie zadowalający!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzałam,że podczytywałaś ![]() i dobrze, bo przynajmniej Twój pierwszy post ma tzw."ręce i nogi".. ![]() jak dobrze pójdzie, i się wykuruję, to za 2 tyg.moje przody będą świadectwem tego, co Skwiercz robi na na maleńkich wyjściówkach,które nie karmiły.. ![]() sama przyznam,że nie widziałam tego typu jej prac,bo za późno weszłam na to forum, i te co były wcześniej, się pousuwały.. a zdecydowałam się, oczywiście, zachęcona metodą podmięśniową ![]() i ufając w to,co dziewczyny pisały na temat wcześniejszych prac p.dr.. a Ty, z czego startujesz? tzn.,wzrost, odw.pod i jakiego rodzaju wyjściówka,jeśli można spytać? bo na razie mamy na
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
Zanett...miałaś dużą wyjściówkę..wydaje mi się,że dobrze zrobione masz te cycuszki
![]() masz pod mięsień?Wyglądają bardzo naturalnie!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia!!Tylko pozytywnych myśli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4337 |
Raczkowanie
|
Macerata - pisałyśmy troszkę w sobotę wieczorem, ale mnie synek wygryzl z przed komputera. Moje wymiary to 165cm wzrostu , 58 kg bod biustem 77, odstęp między sutkami chyba 21 cm mama na kartce a kartka w domu.Doktorek wstawia Mentor okrągle , wysoki profil 350 i to chyba wszystkow co wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
no fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
haha!! Prawie każda chciałaby większe po operacji!! ![]() Ale opalona jesteś..Mi Pani dr kazała pół roku bez solarium..i też przez dwa miesiące nosiłam obrzydliwy stanik i ten gumowy pas!!Teraz nie wolno mi fiszbin( tzn wolno, od czasu do czasu) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesteś wysoka i karmiłaś dwa razy - wydaje mi się, ze powinnaś wziąć zdecydowanie większe ![]() popatrz na nasze chudzinki Misię i Samii zobacz nasza superwomenkę annę i pysię .... one nie mają 275..
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4342 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczynki wylaczam juz sie , bo jeszcze prysznic i herbatka w termosik i ostatnie drobiazgi spakowac. No i w droge. Tak dlugo czekalam a juz jutro spelni sie moje marzenie. Ale jazda ![]() Chyba jeszcze to do mnie nie dociera. 2x430 ml sylikonu. Nareszcie. Juuuuhuuu ![]() Do uslyszenia i dziekuje z calego serca za wszystkie dobre rady i wasze towarzystwo. Duzo mi pomoglyscie. Buziaki dla was wszystkich. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zakorzenienie
|
podpinam się pod pytanko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() i pamiętaj... po powrocie czekamy na relację i oczywiście fotki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwarantuje Ci , ze bedzie wygladac naturalnie i nie bedzie przeszkadzac w sporcie ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() spytalam z ciekawosci bo od niedawna zaczelam na powaznie zastanawiac sie nad operacja i nie jestem za bardzo zorientowana "kto,gdzie i z kim" a Wasze forum jest pierwszym na jakie trafilam i "zakotwiczylam" mimo ze sie nie udzielam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem szczególnie zainteresowana efektem op., wiadomo dlaczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i już czekam na obiecane jęki po ![]() wszystko będzie ok ![]()
![]() |
#4349 |
Raczkowanie
|
klinika dr.szczyta, dr. potocki, allergan, okragle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..a dlaczego nie zrobisz sobie podpisiku..? ..wtedy się lepiej kojarzy,kto od kogo, i jak wpadają dziewczyny pytać,czy ktoś słyszał o X, to łatwiej coś sobie przypomnieć.. ![]() ..a Twoje piersi to chyba gdzieś w 2.części były.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
.. ja też trzymam ![]() ![]() ![]() ..za grond, Zagę i happy_hour ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-25 o 13:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.