|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
hm, brzmi intrygująco... A czy przypadkiem w najbliższym czasie znajdziesz się w pociągu frelacji Łódź - Warszawa? ![]() ja tez czasem usuwam balast - na strych
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No całkiem możliwe , ale skąd ten Maserak
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć pszczółki i trutnie
![]() Koniec z sex barem! Jak wy tak nad biednym Madzikiem się możecie znęcać... U niego taka posucha
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-25 o 20:21 |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez Ty masz męża ![]() i wszyscy razem: "Tę pszczółkę, którą tu widzicie..."
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 20:26 |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
może się w końcu głupio tej zimie zrobi, ze jej tak wszyscy nienawidzą i pójdzie sobie
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4420 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u fryzjera...ale w sumie przeważnie na czarno...to moze wyjasnia tą jednolitość byłam u dentysty- dowiedziałam sie ze dopiero za 2 miesiące będzie wiadomo czy coś będzie z mojego zęba z ropniem
|
|
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta opcja jest zabawniejsza ![]() Cytat:
![]() A co porabia zacny małżonek ze posucha?
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko było dobrze.Wracam do książek Zajrzę potem.
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty się namęczysz z tymi zębami
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
A żebym to ja wiedziała... Widział go ktoś? Czy on żyje?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4425 |
|
Nindżopesz
|
Ale ma więcej niż tylko ten jeden?
![]() Suchy kaszel mnie dobija, zaraz zabiję go grzańcem. |
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie
Wać pszczółka Maja sobie bzyka?A tego szczęśliwca to po drodze do domu upolowała? Cytat:
Przyzwyczaiłam sie do takich sytuacji.
|
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma chętnych na szczęśliwców ![]() Nawet w pociągu nie było kogo molestowac... znów czeka mnie noc w lodowatym łózku, w którym ino wiatr hula
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 20:48 Powód: literówki ;P |
||
|
|
|
#4428 |
|
Nindżopesz
|
A właśnie, zapomniałam zapytać - dzieffczęta, jak Wasza dieta? Mnie chyba poszło 1 do 1,5.
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cicho siedź ![]() Zima jest! Mróz czaskający! trzeba dużo jeść, żeby się przy życiu uchować...
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą po co pytam - nie uznaję diet, jak przechodzę na dietę to odrazu tyję, bo obsesyjnie myślę o jedzeniu. Walić diety ![]() Od listopada poszło mi 7kg
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwestii diet to moja poszła w las i upolowała mi dodatkowe cm w du..ie i nowe puszyste boczki.
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Przyszłam się tylko przywitać. Rano pociąg miał 45 minut spóźnienia, wieczorem - 50... To mówi samo za siebie. Niedawno dotarłam do domu, idę się pouczyć czegokolwiek, bo nawet nie wiem, czego powinnam... ![]() Ciao |
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Eenax - tluszczyk lepiej Cie odizoluje od mrozu
![]() Cytat:
|
|
#4435 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzięki za pocieszenie- zapomniałam dodac ze przy okazji znalazł sie trzeci ząb do naprawiania
ja chyba zamieszkam u mojej dentystki ![]() przy okazji odebrałam rtg klaty- w opisie stoją: płuca ok, oraz...prawowypukła skolioza odcinka piersiowego ciekawe czu to moze miec jakies powiązania z moimi dolegliwościami...wydaje mi sie ze raczej nie...ale moze mnie przynajmniej babsztyl do ortopedy skieruje ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- mam dzis w planie parnasusa,ale pewnie znoowu nie zdąze....
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
o żesz, ta aktywność źle mi się kojarzy. Jestem świeżo po odcinku CSI w którym aler ego pewnego chirurga zawiązało komuś jelito na kokardkę. Bleh!
A tak w ogóle to ja mieszkam na całkiem fajnym zadupiu. Jakoś Cię tam nie uwidziałam Co mi lokalizację podbierasz ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-01-25 o 21:08 |
|
|
|
|
#4437 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że przez te dwa miesiące ząb będzie siedział cicho. Bo jak nie, to ![]() Ja na suchy kaszel właśnie prewencyjnie stosuję zimne piffko (Lubuskie, browar Witnica. Jedno z najlepszych) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja wole by mi było zimno a tłuszczyku nie było
Jak bym serio marzła to bym sobie ubrała bieliznę termoaktywna ![]() A propos diet. Właśnie wsunęłam 4 tosty z serem i szynka.
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rano sałatkę z paluszków krabowych. Nie ma to jak dietować się na mrozie.Jutro mam w planie gulasz sojowy, o ile będzie mi się chciało robić
|
|
#4440 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
heloł wieczornie
Wizaż muli-3 raz piszę posta
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

Ciesze się ze poprawiłam humor. A i rano byłam tak zaspana i zakręcona ze jak wstałam półprzytomna to zajrzałam do pawlacza 

żeby wszystko było dobrze.
Zajrzę potem.