|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Jak zdobyć pieniądze, mądrość i wolność
|
|
#3752 |
|
Konto usunięte
|
no licze na brak poprawek, nadzieja matka glupich
![]() a teraz postaram sie was nadrobic matko
|
|
|
|
|
#3753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet niekoniecznie coś słodkiego, ja uwielbiam kwaśne rzeczy też ![]() o no ciekawie a czytałaś " Sekret " ? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- nie a co to za ksiazka?
|
|
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Konto usunięte
|
wiem
![]() matko tyle naskrobalyscie :szok: ![]()
|
|
|
|
|
#3758 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ale mam lipna sytuacje, pomozcie mi. Moj TZ jest strasznie dziwny... Mialam dzisiaj wyjsc ze znajomymi. On chcial wyjsc ze mna, ale moja kolezanka powiedziala zebym go nie brala, ze to nasi znajomi ze studiow itp. no i to taka pierwsza wspolna impreza w nowym gronie. Imoreza... wypilismy po dwa piwa i jak widac juz jestem w domu. A on do mnie wypisywal i dzwonil. Mialam wyjsc na godzine, ale kolezanka mi wisiala dwa piwa i sie przeciagnelo na prawie trzy godziny. On mi napisal ze jedzie o 21 do Warszawy, ze juz mam do niego nie dzwonic... Bylam u niego, ale nikt nie otwieral. Dzwonilam raz, ale mnie odrzucil. Napisal mi esa " juz wsiadlem, bede za poltorej godziny, do zobaczenia
" Chyba mu sie pomylilo, albo specjalnie napisal do mnie, ze niby do kogos jedzie... A jeszcze wczesniej dzwonilam i mowil, ze wlasnie wsiada do pociagu, jedzie do brata ciotecznego, ktorego nie znam. I sie rozlaczyl. I ma opis na gg: " 22:30 warszawka, bedzie sie dzialo :d"Co o tym myslec? Nie wiem co robic.. Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-25 o 21:50 |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3760 | |||
|
Konto usunięte
|
moj byl ze swoja siostra na jej studniowce
![]() bo moj to juz 22 lata [rocznikowo 23] za stary na swoj studniuowke ![]() a twoj Tż z inna czemu byl nie z toba? ![]() Cytat:
Cytat:
Twoj Tż jest bardzo czuly dba o ciebie, nir to co ex z tego co piszesz. szkoda to psuc jesli go kochasz. i masz poczucie trwalego zwiazku i bezpieczenstwa, bo taki niegrzeczny chlopak jest fajny ale czy z nim mopzna planowac cos powaznego ![]() Cytat:
![]() ja Orsaya nie bardzo ale New Looka i Atmosphere lubie ![]() |
|||
|
|
|
|
#3761 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Jezu, pięć lat jesteście ze sobą, a zagrania jak u dzieci z podstawówki ![]() Tak, robi to specjalnie, żeby się na Tobie "zemścić" za to wyjście. Twój TŻ nie jest dziwny, tylko jest zwyczajnym, niedojrzałym palantem. Wyzywa Cię, nie szanuje Cię, każda mała sprzeczka się kończy wielkim dramatem i "odchodzę od Ciebie" + stek wyzwisk i wzajemne wypominanie sobie każdej małej pierdoły. A ty mu tak dajesz "ostatnią szansę" miliardowy raz, za każdym razem, i czekasz, aż się magicznie zmieni. ![]() Napisałabym, żebyś się zachowała z godnością, i zwyczajnie go olała aż wróci/sam się odezwie zainteresowany Tobą, ale i tak pewnie zaczniesz do niego pisać i wydzwaniać, skończy się bolącym z nerwów żołądkiem i awanturą, a potem będziesz sobie wypominać. |
|
|
|
|
|
#3762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja osobiście totalnie nie popieram takich zagran. spróbuje EJ co chwila podsuwasz mi nowe pomysłyraz to basen potem film teraz kanapka z cukrem
|
||
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to tak to właśnie wygląda. ,,Odpłaca" Ci się, no bo jak Ty mogłaś wyjść ze znajomymi na piwko na 3 godziny Ten status to jestem przekonana, że złośliwie ustawił. A jeszcze jak było dobrze, przed Twoim wyjściem to nic nie mówił, że się do Wawy wybiera? O takich podróżach to chyba wypadałoby informować Moja wersja jest taka, że zachowuje się jak bachor, specjalnie powiedział, że niby gdzieś jedzie, a naprawdę siedzi w domu. Smsa napisał specjalnie, już to widzę, że niechcący go do Ciebie wysłał No i status też jest tylko złośliwością. Jestem niemalże pewna, że siedzi teraz w domu ![]() Jest jeszcze wersja, że mu nie zależy i ma Cię już gdzieś. Ale jakoś mniej prawdopodobna ta wersja. Jest poprostu zaborczy i zazdrosny, że sobie wyszłaś ze znajomymi i jego nie zabrałaś i chciał Ci się jakoś odpłacić, więc wymyślił taką bajkę. Najlepiej teraz zrobisz jak to olejesz. A zobaczysz, że niebawem sam się odezwie i przyzna, że nigdzie nie był. Swoją drogą, on jest straszny. Jakby miał mi facet takie numery odwalać, bo sobie na 3 godz na piwo wyszłam to nie wiem czy bym to zniosła. A już najgorsze co może być to jak idę gdzieś, a jakaś koleżanka siedzi z telefonem, bo facet do niej wydzwania/ wypisuje Brak zaufania.
|
|
|
#3764 |
|
Konto usunięte
|
madame zazdrosny jest
![]() o kolezanke ;/ hmm opis moze ma taki celowo bys myslala ze sie super bawi a naprawde nic nie robi ale chamskie ze odrzuca polaczenia ja mojego Tż zabieram jesli chce na imprezy takie choc on sam nie jest studentem i czasem jak to on mowi mu glupio,ale sie go pytam. |
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Copyraptor
|
I, dziewczyny, polecam książkę Susan Forward "Gdy Twój Partner Łże Jak Pies". Ja mam akurat wersję papierową, moja mama miała (
), usiłowałam dla was znaleźć e-booka, ale nie umiem..może same znajdziecie.Naprawdę fajny "poradnik". @Jagaaa, a wiesz co to są Pockies?
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Konto usunięte
|
myszunia a co z anglika chcesz
![]() ja studiuje fil ang ale moze cos naskrobie heh ale gramatycznie to ciezko mi ![]() wiec nie bic jak zle xD |
|
|
|
|
#3769 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie co, mielismy po moim piwie ze znajomymi sie spotkac z jego kolega, bo chcialam go poznac. Ale nie wypalilo, bo on nie odbieral. I mysle, ze moj TZ sie do niego dodzwonil i siedzi w Lodzi z nim w jakims klubie.... Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-25 o 21:57 |
||
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
juz napisalam:P siostrze zadanie robialam:P
Madame wez nie pisz nie dzwon ani nic. sam sie odezwie.
|
|
#3771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem ![]() to angielskie czy amerykańskie może dlatego nie wiem ?
|
|
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
ty zabranialas a wyszlas.
ty olewalas podczas spotkania, on robi to teraz msci sie . troche nie fair postapilas tak mysle
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3775 |
|
Konto usunięte
|
Pockies to chyba beda slady po ospie czy cos jakos tak mi sie kojarzy ale nie ejstem pewna
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
OK, ale on kiedys wylazil na colonocne przeciagajce sie imprezy do rana z laskami ktore sie do niego kleiły. A ja wyszlam z 5 dziewczynami i jednym facetem do baru na dwa piwa... Jakby to byla jakas impreza to bym go wziela, ale to bylo piwko po egzaminie z ludzmi ktorych dobrze wcale nie znam. |
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mści. ![]() Pomyśl tylko za co on ma się mścić? Przecież wyjście z koleżanką na piwo to jest normalna, ludzka czynność. Wy nie macie wychodzić do ludzi sobie na złość. Wy macie wychodzić, żeby nie zakisić się we własnym sosie. W ogóle kto wymyślił jakieś zabranianie sobie czegokolwiek. I to nie o to chodzi, że Ty masz go olewać jak się z kimś spotykasz. Dzwoni raz- normalnie odbierasz, mówisz, że sobie siedzicie rozmawiacie itp. I to powinno wystarczyć. Jak zadzwoni znowu, to powiedz delikatnie, że chciałabyś spokojnie z nimi pogadać i po spotkaniu do niego zadzwonisz. Twoje wyjścia nie mają polegać na tym, że sobie wychodzisz i go olewasz I nie, nie zrobiłaś nic złego, że sobie wyszłaś bez niego. Tylko weź też pod uwagę, że trochę minie zanim on się do tego przyzwyczai. Skoro przez 5 lat nie opuszczaliście się na krok, to teraz ciężko się przestawić. To tak jakbym ja teraz miała wszędzie wychodzić z moim. Nie wiem, przede wszystkim ustalcie jakieś zdrowe relacje między Wami. Bo to jest chore. Ty wychodzisz na piwo- olewasz go i nie odbierasz telefonów. On się mści i udaje, że jedzie do Wawy i teraz olewa Ciebie. Sama spójrz jak to wygląda. Dojrzale? Chyba niezbyt
|
|
|
#3778 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Amerykańskie, ale w zasadzie japońskie to się nazywa Pocky, i to są takie jakby paluszki umoczone w czekoladzie z dodatkami, w różnych smakach kocham to! Ale w Polsce nie ma, a po przeliczeniu z $ na zł wychodzi bardzo drogo, kiedyś mi znajoma przywoziła...za 3 paczki zapłaciłam chyba z 50zł mimo, że to by było raptem 15$...http://lamar.colostate.edu/~hillger/products/pocky.jpg takie ![]() I przywiozła mi takie w mlecznej czekoladzie, obtoczone w migdałach. Myślałam, że się posikam ze szczęścia ![]() Madame - co za różnica, czy pojechał, czy nie pojechał. Zachowuje się jak dziecko, które innemu dziecku chce zrobić na złość. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() Ospa to jest chicken pox, albo pox
|
||
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3780 |
|
Konto usunięte
|
oooooo no to uzasadnione eh odgrywa sie za cos za co niepowinien
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

21. 04.2014 

chyba na jutro to przełożę...
nawet niekoniecznie coś słodkiego, ja uwielbiam kwaśne rzeczy też

, wpatrywal sie we mnie,glaskal, przytulal, calowal

No i status też jest tylko złośliwością.
kocham to! Ale w Polsce nie ma, a po przeliczeniu z $ na zł wychodzi bardzo drogo, kiedyś mi znajoma przywoziła...za 3 paczki zapłaciłam chyba z 50zł