|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Widze ze to nie tylko ja mam co chwila Database Error.
|
#4442 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Red, Madziczka - gratuluję zgubionych kg U mnie zastój ale jak ruszę to hoho, ale na razie jakoś mi zimno ciągle... Podoba mi się Lutensowa Sa Majeste La Rose czy jakoś tak, ale działa na mnie migrenogennie, za to mężowi się podoba. Ta róża do kwadratu chyba mnie przytłacza. A tak w ogóle mam ochotę na testy a nie mam nic do testowania :-(
|
#4443 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ja na odwrót. Mam co testować, ale nie chce mi się....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4444 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
To się podziel
Czekam i czekam na te atomki i chyba zasnę zaraz.....
|
#4445 |
|
grozi wypollizowaniem
|
heloł
ja tez...zwłaszcza prześwietlania (nie bierz tego so siebie ) ale niedługo zacznę świecić chyba od tych zębów.A ja sie dziś strasznie przeraziłam jak zobaczyłam swoje RTG-patrzę a tam po lewej stronie taka biała plama...se myślę o matko! żle ze mną...to jakaś massakra.-po drugiej stronie nie mam czegoś takiego!!! ale teraz patrze, oglądam w necie rtg klat i widze ze wszyscy ludzie takie cuś mają czyżby jakiś narząd ? czyżby to serce? ![]() a ja mam co testować i bardzo mi sie chce, ale mam katar i nie mogę ![]() ale niedługo nie będe nic mieć bo nikt wiecej nie chce sie ze mną wymienić próbkami
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-25 o 22:16 |
|
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ma tak pokrzywione zębiska że No a przez ten cholerny ząb nie może mieć już założonego aparatu. A na kaszel albo polecam taka dobrą włoską herbatkę (pytaj w aptekach) Albo tradycyjnie miód z cytryną. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
#4447 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno!-ależ masz drastyczny avek!
|
|
#4448 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co do prześwietleń zębów-to są małe dawki,jak dają Ci fartuszki ochronne na resztę ciała i na tarczycę to bez obaw,będziesz żyć i na prądzie w nocy nie zaoszczędzisz,niestety
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-01-25 o 22:21 |
|
|
|
|
#4449 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hurrra!!! znaczy sie nie umrę a przynajmniej nie z powodu tej białej plamy w środku , tak myslałam ze moze to serce...ale kurna TAK NISKO? , jak dla mnie to jama brzuszna juz jest
|
|
|
#4450 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4451 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Witam dziewczyny! mam problem! na RTG klatki piersiowej wyszła mi wielka biała plama w brzuchu! Czy to może być sperma? Bo ostatnio często połykałam. Czy to możliwe ze odłozyła mi sie w zołądku? Czy myślicie ze lakarz powiadomi moją mamę ze uprawiałam sex oralny? Czy któraś z was też tak miała? jak to można wyleczyć?
|
|
|
#4452 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hihi
![]() Nieee! Miałam okazję usłyszeć pełną wersję tego wątpliwego dzieła na sobotniej imprezie. KOSZMAR!Cytat:
![]() Cytat:
Ja też powinnam sie w końcu wybrać do dentysty Cytat:
Może o to chodzić Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale od króliczków się nie umiera... chyba że od krwiożerczych
|
|
#4455 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4456 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ale się wczułyście w klimat
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Nindżopesz
|
Polly, Winter, padłam
|
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam i chce mi się!!!
Byłam dziś w Quality i rzuciłam się w jaśmin, przy okazji w tuberozę. Przedtem w Seforze plastik- Rush i Fleur de Corail ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4460 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Chyba nie można być obojętnym - zapach jest ciekawy, róża wiernie oddana ale chyba dla mnie troszkę za różana. Większy killer od Słonika Cytat:
Z jaśminów to aby Jasmin Noir mi się podoba i o tuberozowy Rush - jedyny w swoim rodzaju. Kiedyś w końcu go dopadnę ![]() Koszmarne opakowanie - ale pasuje do zawartości.
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-01-25 o 22:51 |
||
|
|
|
#4461 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4462 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
wszakże o tej porze ktoś spać w mieszkaniu może, nie mogę się tak głośno śmiać |
||
|
|
|
#4463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
+3![]() Cytat:
Dawaj fotkę po całości aby...Chociaż chudnąć ze stresu chyba bym nie chciała. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
teraz idę czynić krem
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, średnio fajnie. Ale taka się " do kupy" czuję Choć ciało i pysk mi zwiotczało gwałtownie na te zmiany
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4467 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
10% z jakimiś dwoma rodzajami kwasów. Najfajniejszy jest efekt tuz po. Skóra się ściąga z przerażenia i nie mam porów. Gładka, lśniąca powierzchnia, jak zalaminowana. Dopiero następnego dnia zaczyna się koszmar. Cytat:
Cytat:
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że będzie na mnie
Ale Madziczka wspominała też, że to hardkor jest.Wspomniała? ![]() Wspominała ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#4470 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No właśnie nie wiem Może to projekcja ( ) Twoich marzeń o kursie tańca towarzyskiego? Takich tu nie ma ![]() Znam też inną wersję, ale jest nieprzyzwoita ![]() Z tego, co mi wiadomo, przesiaduje ciągle na stronach XXX Cytat:
![]() To tak w sumie, jak i ja... ![]() Może trza "bydgosko-toruński wątek spotkaniowy" odświeżyć? Cytat:
I wcale by mnie taki post nie zdziwił Ja też... A mi się licówki marzą... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

) ale niedługo zacznę świecić chyba od tych zębów.

, jak dla mnie to jama brzuszna juz jest

Miałam okazję usłyszeć pełną wersję tego wątpliwego dzieła na sobotniej imprezie. KOSZMAR!
Ale się wczułyście w klimat 

Dawaj fotkę po całości aby...