|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
haha
![]() jak byłam młodsza to zawsze jak jechaliśmy do babci, prosiłam u nich o chleb z masłem i cukrem ![]() w domu tego nie jadłam, tylko u babulki, nie wiem inaczej tam smakowało czy jak? a potem przerzuciłam się na chleb z koncentratem pomidorowym ![]() teraz chyba obu takich specjałów nie ruszyłabym
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie wkurza świat a mnie rodzona matka
|
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Jako nauczycielka spytam......
jakie konkretnie oceny masz i z czego konkretnie? Bo wiesz.... to nie jest zaden obowiazek obliczać średnią ocen... |
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak napisała Cholerka, mści się za twoje wyjście. swoją drogą to bardzo dziecinny mechanizm. jeszcze ten status na gg i "przypadkowo" wysłany do ciebie sms.. przyznaj, że to żenujące. chce ci pokazać, że będzie się super bawił bez ciebie. żebyś była zazdrosna, wydzwaniała do niego i tak dalej. moja rada jak wyżej - nie dzwoń, nie pisz. bądź konsekwentna, sama powiedziałaś, że nie bronisz mu mieć własnych znajomych. zresztą jak go olejesz to jutro sam przyleci z podkulonym ogonem. jeśli mu zależy. mieliście się starać, a nieciekawie to w tym momencie wygląda. robi ci na złość w bardzo bezczelny sposób. albo wystawia cię na próbę? nie mam pojęcia. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-25 o 22:44 |
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że nie fajnie jest mieć 1 na semestr, ale wydaje mi się, że to taka jej taktyka. Na koniec roku nie powystawia takich ocen. Każdemu wychowawcy zależy na tym, żeby jego klasa była najlepsza. Teraz Wam poobniża, żeby Was postraszyć, żebyście zaczęli się więcej uczyć/chodzić do szkoły itd. a na koniec roku będzie podwyższać. Tak mi się wydaje. W ciągu kilkunastu lat mojej edukacji, takie moje wnioski na temat nauczycieli
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
coca ale ty bedziesz miala przez to jazdy w domu jak nie powiesz teraz o tej sytuacji rodzicom.
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
średnia arytmetyczna, widzę, że babeczka umie liczyć ![]() przepraszam za wyrażenie, ale jest po***ana |
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Garfi a co u Ciebie?
TŻ grzeczny? Odzywa sie? Ciekawe czemu Mandy nic nam nie napisała
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
sama sobie z tym nie poradzisz. a tak to z tata mozesz wyjaśnić sprawe, walcz o swoje.
|
|
#3823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dostałam zaproszenie na osiemnastkę kolegi, ale jeszcze sie zastanowię bo nie dawno mój dziadek zmarł i to troche nie pasuje.. a tak naprawde to już mi sie wszystko odechciało ale mogłabym wyjść do ludzi bo ostatnio to tylko dom i szkoła Cytat:
..
|
||
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
może do Mandy przyjechał TZ? hmmm....
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedzą , że chciałam pisać ten sprawdzian, a ona uznała , że nie, bo o tak po prostu nie. Gdyby zabroniła pisać wszystkim to ok, ale nie, jedni chodzili , poprawiali itd, a mi powiedziała ,że będę mieć 1. Co najlepsze mamy w szkole dzienniki elektroniczne, więc mam datę wystawienia każdej oceny. Do dziś miałam tylko 3 z kartkówki, a teraz wpisała mi 4 i dwie jedynki, jedną za ten sprawdzian, drugą za jakieś ćwiczenie( ) mimo , że tą jedynkę i 4 powinna wklepać do niego już dawno.Mogłabym pójść do dyrektora i walić głupa, że nie wiedziałam o stanie moich ocen do dzisiaj, bo nagle przybyły mi trzy nowe i , że przecież mam 2 tyg na poprawe tej 1 ze sprawdzianu., napisać go jutro na lekcji na 2 i mieć tą 2 na semestr. W czwartek zatwierdzenie ocen. K*rwa, ja chciałam to pisać, cholera , będę pisać poprawkę z czegoś co UMIEM!
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-01-25 o 22:55 |
|
|
|
|
|
#3826 | ||
|
BAN stały
|
Dobry pomysl.
Znalazlam jakis nowy rozklad od 15 stycznia i o 21 zadnego nie ma. Ok, przyjezdza do Warszawy o 22.30 ale wyjezdza o 20:18 a nie o 21.30 Ostatni jest o 20:18... Ale nie jest inny rozklad tez na ktorym jest ze odjezdza o 21... Ale on jest bardzo sprytny, najpierw sprawdzil godzine a pozniej mi powiedzial. Wiem to, bo kiedys do mojej kolezanki sie jej chlopak nie odzywal i napisal jej wczesniej ze jedzie do Janek. A tam wszyscy od nad jezdza do kina. I moj chlopak stwierdzil, ze pewnie on pojechal z jakas laska do kina i zeby sprawdzila o ktorej sa sense w kinie.... Cytat:
Kurde, on sie zachowuje jak ja kiedys... Identycznie. Tylko ze ja jestem od niego 3 lata mlodsza, i to bylo dwa lata temu... No nic, caly czas naiwnie wierze, ze nie pojechal do Warszawy. A jesli nawet pojechal albo siedzi z kumplem i pije to sie jakos nie stresuje. Mam nadzieje, ze mnie nie zdradzi. A jak tak to i tak sie o tym nie dowiem... Juz teraz wiem, ze wyjscie ze znajomymi nie od razu musi oznaczac zdrady i innych akcji, ale zeby to zrozumiec musialam najpierw sama przez to przejsc... Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
uczyłam się, wypiłam litr R20, nic nie dało, tylko wymiotować mi się chce
![]() z TŻtem dobrze, chociaż mnie drażni, ale wiem, że to przez sesję, robię się wtedy bardzo nerwowa, chociaż wmawiam sobie, żeby pozytywnie patrzeć na wszystko, tiaaa... położył się spać przed 18, wstał o 21 sądziłam, że już nie wstanie w ogóle, to napisałam mu eska, że dobrej nocy mu życzę i że go kocham, wyłączyłąm następnie telefon, bo mnie rozpraszał, gdyż patrzyłam tylko, czy sie obudził mój Pan i czy się odezwie... obudził się, dobijał się do mnie, w końcu zadzwonił na domowy ale już jest ok wszystko
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
kolega zaproponował mi, żebym się z nim zapisała na taniec towarzyski w ramach wfu
![]() ja chętnie, tylko nie wiem co na to TŻ. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-25 o 23:02 |
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iśc na "fame" ale się rozmyśliłam i zaprosiłam przyjaciela do siebie odstresuje się troche
|
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już CI się włącza myślenie, że kogoś poderwie? ![]() W ogóle to jest strasznie chora sytuacja Ok, ja też kiedyś byłam zaborcza, ale AŻ takich jazd, typu rzucanie słuchawki czy już mnie więcej nie zobaczysz to mojemu nie robiłam, za wyjście ze znajomymi na piwo. Musicie poważnie pogadać, bo to co się dzieje w tej chwili jest jak dla mnie nie do pomyślenia. Ok, mojej koleżanki chłopak też zawsze ma wielkie ALE jak idzie z nami na piwo, o baletach nie ma mowy. Tylko on (chyba) nigdy nie powiedział jej, że nie chce z nią być, bo gdzieś tam sobie poszła. U Was każda drobnostka jest powodem do rozstania Zróbcie coś z tym błagam, bo żal mi Was, jak to czytam. Zatruwacie sobie wzajemnie uroki młodości. Musicie zrozumieć, że nie wychodzi się gdzieś, żeby kogoś poderwać, ale żeby się wyluzować, zrelaksować, poplotkować itd. I nie koniecznie z drugą połówką.
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ładnie tylko grzecznie mi tam
|
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież niby mieliście sobie wszystko wyjaśnić, a tu widzę, że nic nie zostało wyjaśnione. najgorsze, że on chce egzekwować pewne rzeczy szantażem, jak małe dziecko, zamiast powiedzieć co mu nie pasuje, co jest nie tak. może nie jest aż taki kretynem, żeby pojechać do Wawy i zdradzić
|
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten zrównoważony, opanowany i nie zazdrosny człowiek ![]() Także kochana, przypuszczam, że marne szanse, aby był zachwycony
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nasza miesięcznica
![]() Nie obyło się bez kłótni, ale daliśmy radę
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale się odstresuje od matki i od nauki....uffffMadame ja już się pogubiłam...miało byc lepiej, inaczej a on dalej zachowuje się jak egoistyczny narcyz.... ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3836 |
|
BAN stały
|
Ale kurde rozmawiam z nim przed tym wyjsciem przez telefon, a on mi focha rzuca, zebym juz sobie szla, bo znajomi czekaja itp. Ja mu mowie, zeby sie nie rzucal, ze to on sie czepia o *******y i jest toksyczny a nie ja. Ale w ogole nie chcial mnie sluchac, slyszalam tylko : dobra przestan. Tak sie dogadalismy wczoraj... Kurde podobalo mi sie kiedys, ze zrezygnowal dla mnie ze znajomych, ze wybral mnie, ze woli spedzac czas ze mna i kazda chwile poswieca mi i tylko mi. Ale to juz mnie strasznie zmeczylo. Ja wiem, bylam dokladnie taka sama. Tak samo sie zachowywalam. Ale juz dojrzalam, czemu on taki jest?
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ stwierdził, że to taka sama sytuacja jak wtedy, gdy koleżanka wysłała mu buziaka w smsie i że jeśli ja wtedy kazałam mu załatwić sprawę po męsku, to on tego samego oczekuje ode mnie teraz. póki co kolega dał sobie spokój z piwem i kinem, teraz wymyślił taniec towarzyski boże, a ja się do tej rozmowy z nim zebrać nie mogę, a zrywać kontaktu też nie chcę. zresztą nie chcę wyjść na idiotkę, bo jakby nie było jesteśmy razem w grupie i widuję go praktycznie codziennie na uczelni.. |
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
jak zamierzacie spędzić "Walętynki?"
![]() jakieś konkretne plany? my planów nie mamy. ja zaproponowałam kino, pytałam czy on ma jakiś pomysł. chciałabym aby wpadł by mnie zabrać na jakąś kolację (niestety nie mamy warunków, by z robić taką romantyczną kolacyjkę u któregoś z nas w domu )coś mi się jednak wydaje, że niestety nie wpadnie na taki pomysł. i pewnie będzie kino i KFC |
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak nie to kino i pizzeria
|
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,,Walę tynki-tanio!" ![]() My pewnie coś wymyślimy , ale co tej mendzie kupić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

ale tak naprawde to czuje sie jak by każdy sie ode mnie oddalał
nawet nie mam z kim wyjść na moje ulubione sushi, czy nawet do kina.. no GDZIEKOLWIEK!
Ciebie wkurza świat a mnie rodzona matka 

21. 04.2014

choc ja też się dobijam, bo oprócz TŻta to nie mam z kim wyjść do knajpy żeby się dobrze bawić
..
) mimo , że tą jedynkę i 4 powinna wklepać do niego już dawno.