Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 22:39   #3811
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Pyszne jak posypiesz dużą ilością cukru to słooodkie
haha
jak byłam młodsza to zawsze jak jechaliśmy do babci, prosiłam u nich o chleb z masłem i cukrem
w domu tego nie jadłam, tylko u babulki, nie wiem inaczej tam smakowało czy jak?
a potem przerzuciłam się na chleb z koncentratem pomidorowym

teraz chyba obu takich specjałów nie ruszyłabym

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:39   #3812
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
ja znow bym chciała do stanów. to moje marzenie...
moje też założyliśmy sobie z TŻtem że pojedziemy na dwa miesiące jakoś ale to nie w tym roku oby się udało
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:41   #3813
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ja nie mam dzisiaj humoru.. może przez ta pogode, no i jeszcze okres ale tak naprawde to czuje sie jak by każdy sie ode mnie oddalał nawet nie mam z kim wyjść na moje ulubione sushi, czy nawet do kina.. no GDZIEKOLWIEK! moja najlepsza koleżanka nigdy nie ma czasu. olewa mnie.. dzisiaj powiedziałam TZ wszystko o moich problemach i dlaczego nie mam humoru i dzięki Bogu ze przynajmniej on jest.. tylko szkoda ze tak daleko mam nadzieje ze to tylko jakieś chwilowe załamanie.. nie pasuje do tych ludzi tu.. każdy jest jakiś dziwny albo ja jestem po prostu jakaś inna.. chce już być w Polsce z TZ przynajmniej czuje sie wygodnie, moge z nim pogadać o wszystkim.. a ostatnio nikt nie ma dla mnie czasu siedze w domu i wpadam w depresje

musiałam to napisać..
Ciebie wkurza świat a mnie rodzona matka
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:42   #3814
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Takich przykładów jest wiele.
Ja już nie mam do niej sił.
Jako nauczycielka spytam......
jakie konkretnie oceny masz i z czego konkretnie?
Bo wiesz.... to nie jest zaden obowiazek obliczać średnią ocen...

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:42   #3815
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
haha
jak byłam młodsza to zawsze jak jechaliśmy do babci, prosiłam u nich o chleb z masłem i cukrem
w domu tego nie jadłam, tylko u babulki, nie wiem inaczej tam smakowało czy jak?
a potem przerzuciłam się na chleb z koncentratem pomidorowym

teraz chyba obu takich specjałów nie ruszyłabym
Bo u babci inaczej wszystko smakowało, nawet smalec posypany szczyptą soli
Stary 2010-01-25, 22:43   #3816
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mam lipna sytuacje, pomozcie mi. Moj TZ jest strasznie dziwny... Mialam dzisiaj wyjsc ze znajomymi. On chcial wyjsc ze mna, ale moja kolezanka powiedziala zebym go nie brala, ze to nasi znajomi ze studiow itp. no i to taka pierwsza wspolna impreza w nowym gronie. Imoreza... wypilismy po dwa piwa i jak widac juz jestem w domu. A on do mnie wypisywal i dzwonil. Mialam wyjsc na godzine, ale kolezanka mi wisiala dwa piwa i sie przeciagnelo na prawie trzy godziny. On mi napisal ze jedzie o 21 do Warszawy, ze juz mam do niego nie dzwonic... Bylam u niego, ale nikt nie otwieral. Dzwonilam raz, ale mnie odrzucil. Napisal mi esa " juz wsiadlem, bede za poltorej godziny, do zobaczenia " Chyba mu sie pomylilo, albo specjalnie napisal do mnie, ze niby do kogos jedzie... A jeszcze wczesniej dzwonilam i mowil, ze wlasnie wsiada do pociagu, jedzie do brata ciotecznego, ktorego nie znam. I sie rozlaczyl. I ma opis na gg: " 22:30 warszawka, bedzie sie dzialo :d"

Co o tym myslec? Nie wiem co robic..
co o tym myśleć? dla mnie sytuacja banalnie prosta.
tak jak napisała Cholerka, mści się za twoje wyjście.
swoją drogą to bardzo dziecinny mechanizm.
jeszcze ten status na gg i "przypadkowo" wysłany do ciebie sms.. przyznaj, że to żenujące.

chce ci pokazać, że będzie się super bawił bez ciebie. żebyś była zazdrosna, wydzwaniała do niego i tak dalej.

moja rada jak wyżej - nie dzwoń, nie pisz. bądź konsekwentna, sama powiedziałaś, że nie bronisz mu mieć własnych znajomych.
zresztą jak go olejesz to jutro sam przyleci z podkulonym ogonem. jeśli mu zależy.
mieliście się starać, a nieciekawie to w tym momencie wygląda. robi ci na złość w bardzo bezczelny sposób.
albo wystawia cię na próbę?
nie mam pojęcia.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-25 o 22:44
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:44   #3817
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie chce się zasłaniać ojcem.
Tym bardziej , że ona uznała, że ma do tego prawo , bo nie było mnie dużo w tym semestrze( nie na tyle dużo, żeby z jakiegokolwiek przedmiotu miała nieklasyfikowanie)
Po prostu zrobiła mi na złość.
I pewnie jeszcze powystawia naszej klasie wiele nagannych ocen z zachowania, za nieusprawiedliwione godziny i udupi nas, ona to lubi.
A ja bym kochana narazie nic nie robiła. Z autopsji wiem, że z nauczycielem nie wygrasz
Wiem, że nie fajnie jest mieć 1 na semestr, ale wydaje mi się, że to taka jej taktyka. Na koniec roku nie powystawia takich ocen. Każdemu wychowawcy zależy na tym, żeby jego klasa była najlepsza. Teraz Wam poobniża, żeby Was postraszyć, żebyście zaczęli się więcej uczyć/chodzić do szkoły itd. a na koniec roku będzie podwyższać.
Tak mi się wydaje.
W ciągu kilkunastu lat mojej edukacji, takie moje wnioski na temat nauczycieli
Stary 2010-01-25, 22:44   #3818
Myszunia19
Zakorzenienie

coca ale ty bedziesz miala przez to jazdy w domu jak nie powiesz teraz o tej sytuacji rodzicom.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:46   #3819
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Z ocen 3 i 4 moja wychówa wystawiła mi 1 na semestr.
Dziękuję.

że co przepraszam?
średnia arytmetyczna, widzę, że babeczka umie liczyć
przepraszam za wyrażenie, ale jest po***ana

Wymiana
Stary 2010-01-25, 22:47   #3820
garfieldek
Zakorzenienie

no wlasnie, chyba lepiej powiedziec rodzicom co i jak...

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:48   #3821
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
no wlasnie, chyba lepiej powiedziec rodzicom co i jak...
Garfi a co u Ciebie?
TŻ grzeczny? Odzywa sie?

Ciekawe czemu Mandy nic nam nie napisała
Stary 2010-01-25, 22:49   #3822
Myszunia19
Zakorzenienie

sama sobie z tym nie poradzisz. a tak to z tata mozesz wyjaśnić sprawe, walcz o swoje.
Stary 2010-01-25, 22:49   #3823
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
ej kochana główka do góry choc ja też się dobijam, bo oprócz TŻta to nie mam z kim wyjść do knajpy żeby się dobrze bawić i nie wiem co mam na to poradzić, wkurzają mnie te koleżanki, a przyjaciółka też tj. pisałam kiedyś rozsypało się.... gadamy rzadziej i eh
a co do TZta to juz mniej niz wiecej i bedziecie mieli się wiecej
dziękuje
dostałam zaproszenie na osiemnastkę kolegi, ale jeszcze sie zastanowię bo nie dawno mój dziadek zmarł i to troche nie pasuje.. a tak naprawde to już mi sie wszystko odechciało ale mogłabym wyjść do ludzi bo ostatnio to tylko dom i szkoła

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość

Pomyśl, że już niedługo i będziesz tutaj.
A czasami to może i lepiej, że masz tam mniej znajomych? Później nie będzie Ci aż tak bardzo żal, jak zdecydujesz się zostać w Polsce
No i zawsze masz nas
jak bym tam mojego nie miała to nie wiem co bym zrobiła ..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:50   #3824
Myszunia19
Zakorzenienie

może do Mandy przyjechał TZ? hmmm....
Stary 2010-01-25, 22:52   #3825
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
coca ale ty bedziesz miala przez to jazdy w domu jak nie powiesz teraz o tej sytuacji rodzicom.
Moi rodzice wiedzą, nie mam jazd w domu, bo wiedzą jak było.
Wiedzą , że chciałam pisać ten sprawdzian, a ona uznała , że nie, bo o tak po prostu nie. Gdyby zabroniła pisać wszystkim to ok, ale nie, jedni chodzili , poprawiali itd, a mi powiedziała ,że będę mieć 1.
Co najlepsze mamy w szkole dzienniki elektroniczne, więc mam datę wystawienia każdej oceny.
Do dziś miałam tylko 3 z kartkówki, a teraz wpisała mi 4 i dwie jedynki, jedną za ten sprawdzian, drugą za jakieś ćwiczenie() mimo , że tą jedynkę i 4 powinna wklepać do niego już dawno.
Mogłabym pójść do dyrektora i walić głupa, że nie wiedziałam o stanie moich ocen do dzisiaj, bo nagle przybyły mi trzy nowe i , że przecież mam 2 tyg na poprawe tej 1 ze sprawdzianu., napisać go jutro na lekcji na 2 i mieć tą 2 na semestr.
W czwartek zatwierdzenie ocen.
K*rwa, ja chciałam to pisać, cholera , będę pisać poprawkę z czegoś co UMIEM!

Edytowane przez Cocaine essence
Czas edycji: 2010-01-25 o 22:55
Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:53   #3826
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Madame sprawdz sobie rozkład pociągów
Dobry pomysl.
Znalazlam jakis nowy rozklad od 15 stycznia i o 21 zadnego nie ma. Ok, przyjezdza do Warszawy o 22.30 ale wyjezdza o 20:18 a nie o 21.30 Ostatni jest o 20:18...

Ale nie jest inny rozklad tez na ktorym jest ze odjezdza o 21... Ale on jest bardzo sprytny, najpierw sprawdzil godzine a pozniej mi powiedzial. Wiem to, bo kiedys do mojej kolezanki sie jej chlopak nie odzywal i napisal jej wczesniej ze jedzie do Janek. A tam wszyscy od nad jezdza do kina. I moj chlopak stwierdzil, ze pewnie on pojechal z jakas laska do kina i zeby sprawdzila o ktorej sa sense w kinie....

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
no no!

do jutra

Garfi, jaki masz ładny avatarek

Koka jezu, jak się trafi taki nauczyciel / nauczycielka zeschizowana to po prostu

Madame no własnie to jak to w koncu było? odzywałaś się do niego ? jak on na poczatku zareagował na to twoje wyjście?
ciągle mam zdanie, że jest to cholernie dziecinne, nie znosze zasady " ząb za ząb " kiedy ty nie zrobiłaś nawet nic złego w sumie...
No odzywalam sie normalnie. Mowilam mu wczoraj, ze wychodze z nimi, mialam wychodzic na popijawe, okazalo sie, ze nie wypali i idziemy po egzaminie symbolicznie na piwo. Powiedzialam mu, ze ide na godzine i postaram sie wrocic i zajrze do niego. Ale kolezanka wisiala mi dwa piwa i chciala dzisiaj odstawic. Pozniej mialysmy isc po jej wyniki z egzaminu i tak sie zeszlo. Wyszlysmy przed 21, przeciez to nie jest pozno i zdazylabym do niego pojsc... Jak mowilam, ze ide z nimi na piwko to rzucil sluchawka. Pozniej dzwonil, ze pol godziny temu powinnam byc u niego, a ja ze ide po wyniki to tez rzucil sluchawka, Nie oddzwanialam, nie pisalam. Sam pisal, ze moge sobie z nimi zostac i juz zebym do niego nie przychodzila. Pozniej napisal, zebysmy od siebie odpoczeli, pozniej, ze on juz "odlatuje" zebym go nie szukala, pozniej, ze jedzie do Warszawy o 21. I na koncu, zebym juz do niego nie dzwonila i zapomniala, ze kiedykolwiek istnial...
Kurde, on sie zachowuje jak ja kiedys... Identycznie. Tylko ze ja jestem od niego 3 lata mlodsza, i to bylo dwa lata temu... No nic, caly czas naiwnie wierze, ze nie pojechal do Warszawy. A jesli nawet pojechal albo siedzi z kumplem i pije to sie jakos nie stresuje. Mam nadzieje, ze mnie nie zdradzi. A jak tak to i tak sie o tym nie dowiem... Juz teraz wiem, ze wyjscie ze znajomymi nie od razu musi oznaczac zdrady i innych akcji, ale zeby to zrozumiec musialam najpierw sama przez to przejsc...

Cytat:
To wytłumacz mu, że dla Was obojga lepiej będzie jak czasami wyjdziecie gdzieś bez siebie.
Masz rację, nie odzywaj się do niego, nie panikuj, nie wydzwaniaj, nic nie pisz. Zajmij się czymś i nawet o tym nie myśl ,a zobaczysz, że będzie tak zdziwiony Twoją postawą, że odezwie się szybciej niż myślisz. W końcu on teraz jest pewien, że zaraz będziesz wydzwaniać, wypisywać do niego, a on będzie mógł mieć z tego satysfakcję. Nie daj mu jej.
Nie dam! Obiecuje! Nawet sie narazie nie martwie jakos. Jak wyszedl z kumplem to fajnie, odstresuje sie i nie bedzie mi trul. Na dobre mu wyjdzie. No chyba, ze jakas laske poderwie z klubie...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:54   #3827
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

uczyłam się, wypiłam litr R20, nic nie dało, tylko wymiotować mi się chce

z TŻtem dobrze, chociaż mnie drażni, ale wiem, że to przez sesję, robię się wtedy bardzo nerwowa, chociaż wmawiam sobie, żeby pozytywnie patrzeć na wszystko, tiaaa...
położył się spać przed 18, wstał o 21
sądziłam, że już nie wstanie w ogóle, to napisałam mu eska, że dobrej nocy mu życzę i że go kocham, wyłączyłąm następnie telefon, bo mnie rozpraszał, gdyż patrzyłam tylko, czy sie obudził mój Pan i czy się odezwie...
obudził się, dobijał się do mnie, w końcu zadzwonił na domowy
ale już jest ok wszystko

Wymiana
Stary 2010-01-25, 23:00   #3828
Rebelious
Zakorzenienie

kolega zaproponował mi, żebym się z nim zapisała na taniec towarzyski w ramach wfu
ja chętnie, tylko nie wiem co na to TŻ.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-25 o 23:02
Stary 2010-01-25, 23:02   #3829
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
uczyłam się, wypiłam litr R20, nic nie dało, tylko wymiotować mi się chce

z TŻtem dobrze, chociaż mnie drażni, ale wiem, że to przez sesję, robię się wtedy bardzo nerwowa, chociaż wmawiam sobie, żeby pozytywnie patrzeć na wszystko, tiaaa...
położył się spać przed 18, wstał o 21
sądziłam, że już nie wstanie w ogóle, to napisałam mu eska, że dobrej nocy mu życzę i że go kocham, wyłączyłąm następnie telefon, bo mnie rozpraszał, gdyż patrzyłam tylko, czy sie obudził mój Pan i czy się odezwie...
obudził się, dobijał się do mnie, w końcu zadzwonił na domowy
ale już jest ok wszystko
Fajnie, że dobrze z TŻ. Może za dużo tego wypijasz i temu taka reakcja?
Miałam iśc na "fame" ale się rozmyśliłam i zaprosiłam przyjaciela do siebie odstresuje się troche
Stary 2010-01-25, 23:05   #3830
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Dobry pomysl.
Znalazlam jakis nowy rozklad od 15 stycznia i o 21 zadnego nie ma. Ok, przyjezdza do Warszawy o 22.30 ale wyjezdza o 20:18 a nie o 21.30 Ostatni jest o 20:18...

Ale nie jest inny rozklad tez na ktorym jest ze odjezdza o 21... Ale on jest bardzo sprytny, najpierw sprawdzil godzine a pozniej mi powiedzial. Wiem to, bo kiedys do mojej kolezanki sie jej chlopak nie odzywal i napisal jej wczesniej ze jedzie do Janek. A tam wszyscy od nad jezdza do kina. I moj chlopak stwierdzil, ze pewnie on pojechal z jakas laska do kina i zeby sprawdzila o ktorej sa sense w kinie....

No odzywalam sie normalnie. Mowilam mu wczoraj, ze wychodze z nimi, mialam wychodzic na popijawe, okazalo sie, ze nie wypali i idziemy po egzaminie symbolicznie na piwo. Powiedzialam mu, ze ide na godzine i postaram sie wrocic i zajrze do niego. Ale kolezanka wisiala mi dwa piwa i chciala dzisiaj odstawic. Pozniej mialysmy isc po jej wyniki z egzaminu i tak sie zeszlo. Wyszlysmy przed 21, przeciez to nie jest pozno i zdazylabym do niego pojsc... Jak mowilam, ze ide z nimi na piwko to rzucil sluchawka. Pozniej dzwonil, ze pol godziny temu powinnam byc u niego, a ja ze ide po wyniki to tez rzucil sluchawka, Nie oddzwanialam, nie pisalam. Sam pisal, ze moge sobie z nimi zostac i juz zebym do niego nie przychodzila. Pozniej napisal, zebysmy od siebie odpoczeli, pozniej, ze on juz "odlatuje" zebym go nie szukala, pozniej, ze jedzie do Warszawy o 21. I na koncu, zebym juz do niego nie dzwonila i zapomniala, ze kiedykolwiek istnial...
Kurde, on sie zachowuje jak ja kiedys... Identycznie. Tylko ze ja jestem od niego 3 lata mlodsza, i to bylo dwa lata temu... No nic, caly czas naiwnie wierze, ze nie pojechal do Warszawy. A jesli nawet pojechal albo siedzi z kumplem i pije to sie jakos nie stresuje. Mam nadzieje, ze mnie nie zdradzi. A jak tak to i tak sie o tym nie dowiem... Juz teraz wiem, ze wyjscie ze znajomymi nie od razu musi oznaczac zdrady i innych akcji, ale zeby to zrozumiec musialam najpierw sama przez to przejsc...

Nie dam! Obiecuje! Nawet sie narazie nie martwie jakos. Jak wyszedl z kumplem to fajnie, odstresuje sie i nie bedzie mi trul. Na dobre mu wyjdzie. No chyba, ze jakas laske poderwie z klubie...
Skoro siedzi w domu i się nudzi, to wiadomo, że dokładnie sobie sprawdził rozkład pociągów
Już CI się włącza myślenie, że kogoś poderwie?
W ogóle to jest strasznie chora sytuacja
Ok, ja też kiedyś byłam zaborcza, ale AŻ takich jazd, typu rzucanie słuchawki czy już mnie więcej nie zobaczysz to mojemu nie robiłam, za wyjście ze znajomymi na piwo.
Musicie poważnie pogadać, bo to co się dzieje w tej chwili jest jak dla mnie nie do pomyślenia.
Ok, mojej koleżanki chłopak też zawsze ma wielkie ALE jak idzie z nami na piwo, o baletach nie ma mowy. Tylko on (chyba) nigdy nie powiedział jej, że nie chce z nią być, bo gdzieś tam sobie poszła.
U Was każda drobnostka jest powodem do rozstania
Zróbcie coś z tym błagam, bo żal mi Was, jak to czytam. Zatruwacie sobie wzajemnie uroki młodości.
Musicie zrozumieć, że nie wychodzi się gdzieś, żeby kogoś poderwać, ale żeby się wyluzować, zrelaksować, poplotkować itd. I nie koniecznie z drugą połówką.
Stary 2010-01-25, 23:05   #3831
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Fajnie, że dobrze z TŻ. Może za dużo tego wypijasz i temu taka reakcja?
Miałam iśc na "fame" ale się rozmyśliłam i zaprosiłam przyjaciela do siebie odstresuje się troche
no coś tam przyswoiłam, ale te całe napoje energetyczne to jedno wielkie kłamstwo

no to ładnie tylko grzecznie mi tam

Wymiana
Stary 2010-01-25, 23:06   #3832
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysl.

nie rozumiem tego chłopaka.
przecież niby mieliście sobie wszystko wyjaśnić, a tu widzę, że nic nie zostało wyjaśnione.
najgorsze, że on chce egzekwować pewne rzeczy szantażem, jak małe dziecko, zamiast powiedzieć co mu nie pasuje, co jest nie tak.
może nie jest aż taki kretynem, żeby pojechać do Wawy i zdradzić
Stary 2010-01-25, 23:07   #3833
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
kolega zaproponował mi, żebym się z nim zapisała na taniec towarzyski w ramach wfu
ja chętnie, tylko nie wiem co na to TŻ.
Mój jak mu powiedziałam, że pójdę z kolegą, bo pewnie on nie bedzie chciał ze mną iść, to.... poszedł ze mną
Ten zrównoważony, opanowany i nie zazdrosny człowiek
Także kochana, przypuszczam, że marne szanse, aby był zachwycony
Stary 2010-01-25, 23:11   #3834
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dzisiaj nasza miesięcznica
Nie obyło się bez kłótni, ale daliśmy radę

Stary 2010-01-25, 23:12   #3835
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
no coś tam przyswoiłam, ale te całe napoje energetyczne to jedno wielkie kłamstwo

no to ładnie tylko grzecznie mi tam
My zawsze jesteśmy grzeczni (jak na razie przynajmniej) ale się odstresuje od matki i od nauki....uffff

Madame ja już się pogubiłam...miało byc lepiej, inaczej a on dalej zachowuje się jak egoistyczny narcyz....

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Dzisiaj nasza miesięcznica
Nie obyło się bez kłótni, ale daliśmy radę
O co zaś się pokłóciliście?
Stary 2010-01-25, 23:12   #3836
MadameButterfly6
BAN stały

Ale kurde rozmawiam z nim przed tym wyjsciem przez telefon, a on mi focha rzuca, zebym juz sobie szla, bo znajomi czekaja itp. Ja mu mowie, zeby sie nie rzucal, ze to on sie czepia o *******y i jest toksyczny a nie ja. Ale w ogole nie chcial mnie sluchac, slyszalam tylko : dobra przestan. Tak sie dogadalismy wczoraj... Kurde podobalo mi sie kiedys, ze zrezygnowal dla mnie ze znajomych, ze wybral mnie, ze woli spedzac czas ze mna i kazda chwile poswieca mi i tylko mi. Ale to juz mnie strasznie zmeczylo. Ja wiem, bylam dokladnie taka sama. Tak samo sie zachowywalam. Ale juz dojrzalam, czemu on taki jest?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 23:12   #3837
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Mój jak mu powiedziałam, że pójdę z kolegą, bo pewnie on nie bedzie chciał ze mną iść, to.... poszedł ze mną
Ten zrównoważony, opanowany i nie zazdrosny człowiek
Także kochana, przypuszczam, że marne szanse, aby był zachwycony
najgorsze, że to TEN kolega, o którym wcześniej wspominałam.
TŻ stwierdził, że to taka sama sytuacja jak wtedy, gdy koleżanka wysłała mu buziaka w smsie i że jeśli ja wtedy kazałam mu załatwić sprawę po męsku, to on tego samego oczekuje ode mnie teraz.
póki co kolega dał sobie spokój z piwem i kinem, teraz wymyślił taniec towarzyski
boże, a ja się do tej rozmowy z nim zebrać nie mogę, a zrywać kontaktu też nie chcę. zresztą nie chcę wyjść na idiotkę, bo jakby nie było jesteśmy razem w grupie i widuję go praktycznie codziennie na uczelni..
Stary 2010-01-25, 23:13   #3838
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

jak zamierzacie spędzić "Walętynki?"
jakieś konkretne plany?

my planów nie mamy.
ja zaproponowałam kino, pytałam czy on ma jakiś pomysł.
chciałabym aby wpadł by mnie zabrać na jakąś kolację (niestety nie mamy warunków, by z robić taką romantyczną kolacyjkę u któregoś z nas w domu )
coś mi się jednak wydaje, że niestety nie wpadnie na taki pomysł. i pewnie będzie kino i KFC

Wymiana
Stary 2010-01-25, 23:17   #3839
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś konkretne plany?

my planów nie mamy.
chciałabym aby wpadł by mnie zabrać na jakąś kolację (niestety nie mamy warunków, by z robić taką romantyczną kolacyjkę u któregoś z nas w domu )
coś mi się jednak wydaje, że niestety nie wpadnie na taki pomysł. i pewnie będzie kino i KFC
na razie głównie sesja nam w głowie, ale myślę, że wygonię rodziców i zrobię jakąś pyszną kolację
a jak nie to kino i pizzeria
Stary 2010-01-25, 23:20   #3840
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś konkretne plany?

my planów nie mamy.
Mój kolega w tamtym roku 14 lutego miał opis
,,Walę tynki-tanio!"

My pewnie coś wymyślimy , ale co tej mendzie kupić

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości