Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 08:43   #3901
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
jak zamierzacie spędzić "Walętynki?"
jakieś konkretne plany?

my planów nie mamy.
ja zaproponowałam kino, pytałam czy on ma jakiś pomysł.
chciałabym aby wpadł by mnie zabrać na jakąś kolację (niestety nie mamy warunków, by z robić taką romantyczną kolacyjkę u któregoś z nas w domu )
coś mi się jednak wydaje, że niestety nie wpadnie na taki pomysł. i pewnie będzie kino i KFC
Hmm...a to wypada w niedziele chyba, tak? Jeśli tż nie bedzie miał szkoły to pewnie spedzimy wieczór w domu u mnie. Chciałabym mu zrobić sałatke owocową, na to lody i kawałki czekolady. Co do prezentów.. ja jeszcze nie mam pomysłu co kupić. W ogóle tż nie każe mi nic kupować, powiedział że on załatwi prezent dla nas dwojga No ale chyba i tak pasuje dać mu jakąś pierdółkę prawda?

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
A jak się okaże , że to 2 dziewczynki lub chłopcy?

Ja już mam po niespodziance, dostanę pierścionek
Więc i jemu chcę coś kupić..
Ale nie wiem co, może taką męską bransoletkę?
A Twój tż lubi takie rzeczy? Bedzie nosił bransoletke? Mój by chyba nie załozył

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Ufff...nie ma to jak cwiczyc prawie o 1 w nocy. Dziewczyny, zaliczylam logike na 4,5. Alez jestem z siebie dumna.
TZ dzwonil, malo rozmowny, bo spiacy. Duzo sie nie dowiedzialam. Teraz spotkamy sie prawdopodobnie we czwartek a pozniej...w sobote, czyli po moim ostatnim egzaminie. He...ciekawe jak bedzie z kontaktem, w koncu troche czasu sie widziec nie bedziemy. Pewnie jakichs przelomow na tym tle nie bedzie.
Niestety Mandy, ale uwazam to samo co Cholerka. Ten facet to po prostu uzależnienie dla Ciebie. On dziala jak narkotyk. Z nim cierpisz, bez niego - czujesz ze nie masz sily dalej zyc. Wiesz przeciez, co trzeba zrobic z uzaleznieniem? ISC NA ODWYK. To samo powinnas zrobic ze swoim eks
I ja się pod tym podpisuje ręcami i nogoma

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 08:49   #3902
MadameButterfly6
BAN stały

Tz sie nie odzywa nadal, ja tez. Wytrzymalam
Chcialabym z nim pogadac, ale pierwsza sie nie moge odezwac. Poza tym rozmowa z nim jest bez sensu. Juz wole mu maila napisac, to przynosi lepsze skutki jak widac... Spytam sie go o co sie czepia uslysze: o nic. Spytam sie czy juz nie moge z nikim wychodzic uslysze: rob co chcesz. I taka z nim gadka... Nic do niego nie dociera. Albo ja po prostu nie umiem z nim rozmawiac i to moja wina jest... Ale kurcze ja mu zawsze na spokojnie tlumacze, wyjasniam o co chodzi, podaje przyklady, zyly z siebie wypruwam zeby mu wszystko wytlumaczyc a on to skwituje jednym - przestan. Jaki sens jest mojego starania? Dlaczego on nie da sobie nic wytlumaczyc?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:01   #3903
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Chcialabym z nim pogadac, ale pierwsza sie nie moge odezwac. Poza tym rozmowa z nim jest bez sensu. Juz wole mu maila napisac, to przynosi lepsze skutki jak widac... Spytam sie go o co sie czepia uslysze: o nic. Spytam sie czy juz nie moge z nikim wychodzic uslysze: rob co chcesz. I taka z nim gadka... Nic do niego nie dociera. Albo ja po prostu nie umiem z nim rozmawiac i to moja wina jest... Ale kurcze ja mu zawsze na spokojnie tlumacze, wyjasniam o co chodzi, podaje przyklady, zyly z siebie wypruwam zeby mu wszystko wytlumaczyc a on to skwituje jednym - przestan. Jaki sens jest mojego starania? Dlaczego on nie da sobie nic wytlumaczyc?

bo tak zachowuje sie w wiekszosci rpzypadkow wkurzony facet. a ty myslisz ze jak jest u mnie? jak pokloce sie z tz? on odpowieada "nie" "nie chce mi sie" "nie mam ochoty" "daj mi spokoj" i inne bla bla. wtedy trzeba odpuscic az mu przejdzie nie pisz mu nic zadnych maili nie dzwon nie pisz. nic nie rob nawet nie czekaj na jego kontakt. jak napisze to super. fajnie ze sie zainteresowal w koncu. i widze madame ze jednak nie wyjasniliscie sobie wsyzstkiego. zobacz ile jeszcze kwestii niewyjasnionych miedzy wami chocby teraz - mozliwosc swobodnego wyjscia, posiadanie kumpli, znajomych. (przez twoim tz trudna robota - odzyskanie kumpli. skoro rezygnowal z nich dla ciebie teraz powinien to zmienic.) oddychajcie. widujecie sie tak czesto- nie masz wrazenia ze czasem macie siebie przesyt? ze nie ma tej teksnoty tylko tak bardziej juz rutyna?

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:03   #3904
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo faceci to upart stworzenia które myślą że wszystko wiedzą lepiej.
Wczoraj sytuacja u mnie. Pytam tż dlaczego nie napisał o której przyjedzie, bo mogłabym sobie zaplanować inaczej popołudnie gdybym wiedziała ze tak późno przyjedzie (zwykle przyjezdzał wczesniej) A ten do mnie: to mogłaś zapytać ... Ja dalej że gdyby mnie uprzedził że przyjedzie później to mogłabym jeszcze poćwiczyć, pouczyć się czy cos, no ale on twierdził dalej ze nie powinnam sie jego czepiać bo przeciez to moja wina bo mogłam zapytać

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-26, 09:15   #3905
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dużo, dużo za szybko minimum które akwarium powinno odstać po wlaniu wody to 2 tygodnie. I raczej kiryski wyżarły wnętrzności, nie glonojad pewnie ma zbrojnika niebieskiego? Czy jakiego?

Bo "glonojad" to tak jakbyś powiedziała, że Twój TŻ ma takiego ptaszka w klatce, co je ziarenka.

Ale póki co żadne ryby nie zdychają już? Tylko ten jeden skalar? Jak tak szybko wrzucił ryby, to niech co tydzień podmienia ok. 15-20% wody, oczywiście odstanej minimum 24h (chlor się musi ulotnić).

http://images.google.pl/images?q=ner...ed=0CCEQsAQwAw zerknij sobie jakie śliczne neritiny są pięknie wcinają glony, więc akwarium nie zarasta. No i są oprócz zeberek takie żółte w kropki, możesz kupić jednego takiego, jednego takiego dla rozróżnienia. Na pewno się przydadzą w akwarium, są dość wytrzymałe, ślicznie wyglądają, pożyteczne, nie będą się gryzły z żadnymi rybami. Same plusy!
tak, ma zbrojnika niebieskiego. podobno widział jak skubał flaczki skalarowi

póki co zdechł jeden skalar i podobno drugi już jest jakiś niewyraźny. powiem mu o tej wymianie wody i tak dalej

poważnie pomyślę nad tymi neritinami, tylko nie widziałam takich w żadnym sklepie zoologicznym u nas w mieście
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:17   #3906
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
bo tak zachowuje sie w wiekszosci rpzypadkow wkurzony facet. a ty myslisz ze jak jest u mnie? jak pokloce sie z tz? on odpowieada "nie" "nie chce mi sie" "nie mam ochoty" "daj mi spokoj" i inne bla bla. wtedy trzeba odpuscic az mu przejdzie nie pisz mu nic zadnych maili nie dzwon nie pisz. nic nie rob nawet nie czekaj na jego kontakt. jak napisze to super. fajnie ze sie zainteresowal w koncu. i widze madame ze jednak nie wyjasniliscie sobie wsyzstkiego. zobacz ile jeszcze kwestii niewyjasnionych miedzy wami chocby teraz - mozliwosc swobodnego wyjscia, posiadanie kumpli, znajomych. (przez twoim tz trudna robota - odzyskanie kumpli. skoro rezygnowal z nich dla ciebie teraz powinien to zmienic.) oddychajcie. widujecie sie tak czesto- nie masz wrazenia ze czasem macie siebie przesyt? ze nie ma tej teksnoty tylko tak bardziej juz rutyna?
Ale ja tez tak uwazam, powiedzialam mu ostatnio, ze nie musimy sie widywac codziennie i jsli potrzebuje przestrzeni to niech mi powie. A on na to: Ja sie chce widywac codziennie. No dobra. Pozniej powiedzialam, ze jesli chce z kims wyjsc to nie ma problemu, a on: a co jakas impreze masz ze tak mowisz???? Mowie, ze no narazie nie, ale jesli chce z kims wyjsc beze mnie to ja nie widze problemu. A on na to, ze on chce wychodzic tylko ze mna i juz nie sprawia mu frajdy wychodzenie samemu...

Nie zamierzam sie odzywac. Ide na uczelnie, a pozniej moze na zakupy sobie skocze? Sa jeszcze jakies przeceny????

Nie zmienialam statusu na gg, mam caly czas ustawiony do niego po tym jak sie pogodzilismy. Niech sie wkurza, ze albo mnie to nie rusza albo nie bylam wcale na gg i nie widzialam jego tworczego opisu
Stary 2010-01-26, 09:19   #3907
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
to nielegalne, nie można nagrywać, bo my tak chcieliśmy zrobić z naszą ex wychowawczynią bo nie było sposobu, żeby ją zmienić. w koncu napisaliśmy petycję do dyrekcji, podpisali się uczniowie, rodzice. poskutkowało.
a teraz mamy wychowawcę z prawdziwego zdarzenia - dziś poprosiliśmy żeby pogadał z facetką od PO żeby nie robiła kartkówki, a on do niej pobiegł i nam załatwił to

Madame
, dopiero co się pogodziliście, a ten odwala.
Jasne, że on to wszystko robi celowo.
Zignoruj to, niech wie że na Ciebie nie zadziała to.

U mnie strasznie dziewczyny, strasznie
ja też miałam taką świetną wychówę w liceum. złota kobieta, wszystko załatwiła nie raz jej się oberwało od dyrektora przez nasze wybryki, a i tak nas uwielbiała
Stary 2010-01-26, 09:23   #3908
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Kochana, ciesz sie, ze chociaz kino bedzie - my sie pewnie jak zwykle zaszyjemy w domu
Nie kupujemy sobie nic, tzn przynajmniej ja nie kupuje - mowilam o tym TZtowi rok temu. On kupil mi kwiaty.
hm, no niby taaak
tylko ja jestem popapraną romantyczką i mi się marzy jakaś kolacyjka, kiedyś jak koło jednej restauracji w fajnej miejscówce przechodziliśmy, to powiedział, że kiedyś mnie zabierze. Ja zdaję sobie sprawę, że to troszkę kosztuje, ale... zawsze można wcześniej odłożyć

ciekawe czy będzie jakiś specjalny repertuar na te całe Walentynki

wiem jedno, po kinie pojedziemy do mnie, bo u niego nie chcę być

a może tak zarezerwować jakiś pokoik w hoteliku
hm? hm? hm?

ps. my też nie kupujemy nic, jak już wcześniej gdzieś tam pisałam

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Hmm...a to wypada w niedziele chyba, tak? Jeśli tż nie bedzie miał szkoły to pewnie spedzimy wieczór w domu u mnie. Chciałabym mu zrobić sałatke owocową, na to lody i kawałki czekolady. Co do prezentów.. ja jeszcze nie mam pomysłu co kupić. W ogóle tż nie każe mi nic kupować, powiedział że on załatwi prezent dla nas dwojga No ale chyba i tak pasuje dać mu jakąś pierdółkę prawda?
no niby wypada, chyba, że umówicie się że żadne z Was nic nie kupuje, albo złożycie się na prezent dla dwojga

ja mojemu jak już kupię serduchowego lizaka jakiegoś

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:24   #3909
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
hm, no niby taaak
tylko ja jestem popapraną romantyczką i mi się marzy jakaś kolacyjka, kiedyś jak koło jednej restauracji w fajnej miejscówce przechodziliśmy, to powiedział, że kiedyś mnie zabierze. Ja zdaję sobie sprawę, że to troszkę kosztuje, ale... zawsze można wcześniej odłożyć

ciekawe czy będzie jakiś specjalny repertuar na te całe Walentynki

wiem jedno, po kinie pojedziemy do mnie, bo u niego nie chcę być

a może tak zarezerwować jakiś pokoik w hoteliku
hm? hm? hm?

ps. my też nie kupujemy nic, jak już wcześniej gdzieś tam pisałam

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

no niby wypada, chyba, że umówicie się że żadne z Was nic nie kupuje, albo złożycie się na prezent dla dwojga

ja mojemu jak już kupię serduchowego lizaka jakiegoś
My też mysleliśmy o jakims hoteliku wypasionym z dużym łóżkeim () ale to troche kosztuje. Mi własnie brakuje u mojego tż tego romantyzmu, takich marzeń wiecie 'kiedys tam pojedziemy, kiedys cie tam zabiore'... U nas tego nie ma, sam czysty realizm z jego strony i tyle

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-26, 09:26   #3910
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

lecę zakuwać Panienki

do napisania kiedyś tam

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:28   #3911
Rebelious
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2014-07-02 o 19:07
Stary 2010-01-26, 09:28   #3912
m a d e i r a
Wtajemniczenie

A o kinie to juz pomarzyć moge... Gdybym ja zaproponowała i zapłaciła to ok zresztą kiedys zrobiłam mu taką niespodzianke i go zabrałam, cieszył sie jak dziecko... Ale o mnie juz nie pomysli, samolub

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-26, 09:29   #3913
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja tez tak uwazam, powiedzialam mu ostatnio, ze nie musimy sie widywac codziennie i jsli potrzebuje przestrzeni to niech mi powie. A on na to: Ja sie chce widywac codziennie. No dobra. Pozniej powiedzialam, ze jesli chce z kims wyjsc to nie ma problemu, a on: a co jakas impreze masz ze tak mowisz???? Mowie, ze no narazie nie, ale jesli chce z kims wyjsc beze mnie to ja nie widze problemu. A on na to, ze on chce wychodzic tylko ze mna i juz nie sprawia mu frajdy wychodzenie samemu...

Nie zamierzam sie odzywac. Ide na uczelnie, a pozniej moze na zakupy sobie skocze? Sa jeszcze jakies przeceny????

Nie zmienialam statusu na gg, mam caly czas ustawiony do niego po tym jak sie pogodzilismy. Niech sie wkurza, ze albo mnie to nie rusza albo nie bylam wcale na gg i nie widzialam jego tworczego opisu
ale ty tez nie masz zadnych zajec nauki? kolezanek? zeby mu powiedziec "dzis sie nie widzimy ide z kolezanka na zaukupy" jesli codzienne spotykanie wam nie rpzeszkadza to ok. ale chodzi o to zebyscie sie za bardzo nie uzaleznili od siebie. nie rezygnoweali z zajec tylko dlatego zeby sie spotkac.ja z tż spotykam sie 3-4 razy w tygodniu. w pozostale dni on gra w pilke chodzi z kumplami grac na pleji ;d ja w tym czasie mam czas na nauke spotykanie sie z kolezankami. dlaczego u was nie ma takich relacji?

edit: a tych zachowan typu nie zmienie opisu gg nie komentuje to musi byc slodkie ale dla mnie takie smieszne. czy ja jestem dziwna jakas (jako jedyna chyba) nie wyznaje milosci na opisach gg tż nie komentuje mu slodko zdjec na nk on mi w ogole nie komentuje. a mimo to miedzy nami super

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:31
Stary 2010-01-26, 09:31   #3914
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
albo się przyssać...

Ale serio, ja moją neritinkę uwielbiam tylko jedną mam, druga nie wiem czemu padła po przyniesieniu do akwa, i śmiga sobie..nic jej nie rusza, taki stoik

Dziewczyny, napisałam wam posta w klubie, tutaj nie chcę, bo wiadomo
mówisz, że tak śmiga?
Stary 2010-01-26, 09:31   #3915
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
już napisał,że chce być ze mną, ale jego zabolały ostre słowa z mojej strony.
powiedziałam mu że zaczął budować związek na kłamstwach i tak się teraz ciągnie
ten facet musi w końcu dostrzegać swoje błędy, a nie wytyka tylko moje wady.
wiem że czasem zrzędzę niepotrzebnie, ale wystarczyłoby przytulić i szybko by złe emocje opadły..
w każdym razie, dzięki Dziewczyny za wszystko jakoś muszę dać sobie radę, przeczekam, jutro zobaczę co dalej.

a zmiękłam głownie dlatego,że jak płakał, spojrzał mi głęboko w oczy i powiedział ze kocha..w tym momencie uwierzyłam ,że to może być prawda.
Mandy mój dawny ex też potrafił płakać, patrzeć mi żałośnie
w oczkach, szlochac i zapewniac o miłości...obiecywac poprawe a potem za parę/kilka dni to samo robic - flirtowac, podrywac, oszukiwac, kłamac....Zastanów się nad tym co napisałam.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:38   #3916
Rebelious
Zakorzenienie

Madame, gratuluje, że jednak wytrzymałaś i się nie odezwałaś z tego co piszesz to twój TŻ doprowadził do tego, że jesteś dla niego całym światem. nie potrzebuje kolegów? samotnych wyjść? dziwne to trochę. a jak na faceta to nawet bardzo dziwne.
a jakież było jego zdziwienie jak się okazało, że nie napisałaś, nie byłaś na gg i tak dalej
teraz cierpliwie czekaj aż on się odezwie

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
jelsi chodzi o mnie to jest b.dobrze. nie pisze nic o mnie bo was bnym zanudzila kompletnie nic sie nie dzieje co warto opisaczyjemy sobie jest slodko bla bla
u mnie też dobrze. jakieś tam malutkie spięcia są, ale po prostu robimy tak, że się jakiś czas nie odzywamy, emocje opadają i już. cieszę się, że nauczyłam się tak robić, zamiast z góry wszystko wygarniać.

co do tych spotkań to u mnie jest podobnie. widujemy się tak jak wy średnio 3-4 razy w tygodniu. a jak się nie widzimy to on idzie do kumpli na piwo, ja do koleżanki, albo się uczymy, albo leniuchujemy w domu. różnie.
taki układ mi odpowiada, w dalszym ciągu nie chciałabym żeby chodził na jakieś imprezy sam albo nawet na piwo ze znajomymi ze studiów, jeżeli byłyby tam jego puste koleżanki, które na niego lecą..
muszę jeszcze trochę nad sobą popracować
Stary 2010-01-26, 09:39   #3917
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A tak poza tym to witam Zaraz mykam się uczyć :/
Stary 2010-01-26, 09:40   #3918
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
edit: a tych zachowan typu nie zmienie opisu gg nie komentuje to musi byc slodkie ale dla mnie takie smieszne. czy ja jestem dziwna jakas (jako jedyna chyba) nie wyznaje milosci na opisach gg tż nie komentuje mu slodko zdjec na nk on mi w ogole nie komentuje. a mimo to miedzy nami super
nie jesteś dziwna. można się bez tego obejść

kiedy się teraz widzicie z TŻtem? mój u mnie był wczoraj, a teraz to nie wiem kiedy się zobaczymy. pod koniec weekendu on pewnie będzie łaził gdzieś z kolegami, bo ja się będę uczyć do egzaminu. ale potem już ferie na szczęście
irytuje mnie trochę, że on się tak nudzi, zamiast się uczyć

Czas edycji: 2010-01-26 o 09:43
Stary 2010-01-26, 09:45   #3919
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
u mnie też dobrze. jakieś tam malutkie spięcia są, ale po prostu robimy tak, że się jakiś czas nie odzywamy, emocje opadają i już. cieszę się, że nauczyłam się tak robić, zamiast z góry wszystko wygarniać.

co do tych spotkań to u mnie jest podobnie. widujemy się tak jak wy średnio 3-4 razy w tygodniu. a jak się nie widzimy to on idzie do kumpli na piwo, ja do koleżanki, albo się uczymy, albo leniuchujemy w domu. różnie.
taki układ mi odpowiada, w dalszym ciągu nie chciałabym żeby chodził na jakieś imprezy sam albo nawet na piwo ze znajomymi ze studiów, jeżeli byłyby tam jego puste koleżanki, które na niego lecą..
muszę jeszcze trochę nad sobą popracować

eh... mi tez to pozostalo. jesli idzie z kumplami do baru na piwo i sa sami faceci to ok. ale jesli ci faceci biora dzieczyny albo nie ida do baru tylko do klubu na cala noc to wymagam aby tz bral mnie ze sobą

Cytat:
kiedy się teraz widzicie z TŻtem?
byl wczoraj u mnie cały dzien. ja jade do niego w czwartek po egzaminie a on do mnie w piatek po pracy a weekend znow spedze w ksiazkach ;/ glupia sesja.

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:46
Stary 2010-01-26, 09:47   #3920
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ty tez nie masz zadnych zajec nauki? kolezanek? zeby mu powiedziec "dzis sie nie widzimy ide z kolezanka na zaukupy" jesli codzienne spotykanie wam nie rpzeszkadza to ok. ale chodzi o to zebyscie sie za bardzo nie uzaleznili od siebie. nie rezygnoweali z zajec tylko dlatego zeby sie spotkac.ja z tż spotykam sie 3-4 razy w tygodniu. w pozostale dni on gra w pilke chodzi z kumplami grac na pleji ;d ja w tym czasie mam czas na nauke spotykanie sie z kolezankami. dlaczego u was nie ma takich relacji?

Nie jedyna Ja tez nigdy nie mialam opisów do tż, ani on do mnie. Na nk tak samo nie.

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-26, 09:48   #3921
Rebelious
Zakorzenienie

.

Czas edycji: 2014-07-02 o 19:18
Stary 2010-01-26, 09:51   #3922
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja mam identycznie. cieszę się, że nie jestem sama, będziemy razem z tym walczyć

a kiedy masz ostatni egzamin?

5 lutego a potem musze to sobie odbic jakaś imprezą bo nic nie skorzystalam jeszcze z tego karnawału

Motywacja 100%

Stary 2010-01-26, 09:56   #3923
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Madame, gratuluje, że jednak wytrzymałaś i się nie odezwałaś z tego co piszesz to twój TŻ doprowadził do tego, że jesteś dla niego całym światem. nie potrzebuje kolegów? samotnych wyjść? dziwne to trochę. a jak na faceta to nawet bardzo dziwne.
a jakież było jego zdziwienie jak się okazało, że nie napisałaś, nie byłaś na gg i tak dalej
teraz cierpliwie czekaj aż on się odezwie
No nie potrzebuje samotnych wyjsc... Do wczoraj zapewne, bo jak ja odwazylam sie sama wyjsc pomimo jego zakazow to teraz pewnie bedzie non stop wychodzil zeby mi zrobic na zlosc... Nie odzywam sie w dalszym ciagu. Tylko co zrobic jesli on sie nie odezwie?
Stary 2010-01-26, 09:59   #3924
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
No nie potrzebuje samotnych wyjsc... Do wczoraj zapewne, bo jak ja odwazylam sie sama wyjsc pomimo jego zakazow to teraz pewnie bedzie non stop wychodzil zeby mi zrobic na zlosc... Nie odzywam sie w dalszym ciagu. Tylko co zrobic jesli on sie nie odezwie?
właśnie miałam się ciebie o to pytać, co planujesz zrobić.
ja bym na pewno nie omieszkała spytać "co tam porabiał, że się nie odzywał" czy coś w tym stylu. i chyba nie wytrzymałabym i dostałby ochrzan za tą akcję. chyba, że nie był w tej Wawie albo będzie kłamał. sama nie wiem. poczekaj aż się odezwie. zobaczysz co napisze

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
5 lutego a potem musze to sobie odbic jakaś imprezą bo nic nie skorzystalam jeszcze z tego karnawału
ja ostatni 1 lutego, ustny.
i potem 2 tygodnie ferii
odbiję sobie za ten miesiąc nauki
Stary 2010-01-26, 10:02   #3925
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
jak to co zrobic? nic nie robic. nie odzywac sie dopoki sie nie odezwie on!!!. skoro on sie nie odzywa - nie widzi potrzeby kontaktu to dlaczego ciagle ty masz ulegac? ja bym milczala caly dzien i na wieczor napisala "dobranoc" i poszla spac ( w przypadku jego ciaglego milczenia. jakby pytal czemu milczalas to mowisz ze mialas pracowity dzien jestes zmeczona i padasz na łozko.

pamietaj nie mozesz w zwiazku dawac wiecej niz otrzymujesz. on sie nie interesuje nie pyta co u ciebie nie chce wiedziec to dlaczego zawsze ty ty ty ty ty musisz pisac pierwsza? jakby milczal zachowalabym sie tak jak napisalam wyzej dopeiro jutro zapytala hej co u ciebie.

ja wymagam od faceta widocznie wiecej inicjatywy niz ty madame. ty mu zawsze wszystko na tacy podajesz. pierwszy kontakt wyciagniecie reki.
juz sie martwisz co zrobisz jak sie nie odezwie. a czy on ma takie rozsterki? watpie!

Motywacja 100%

Stary 2010-01-26, 10:04   #3926
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
właśnie miałam się ciebie o to pytać, co planujesz zrobić.
ja bym na pewno nie omieszkała spytać "co tam porabiał, że się nie odzywał" czy coś w tym stylu. i chyba nie wytrzymałabym i dostałby ochrzan za tą akcję. chyba, że nie był w tej Wawie albo będzie kłamał. sama nie wiem. poczekaj aż się odezwie. zobaczysz co napisze

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

ja ostatni 1 lutego, ustny.
i potem 2 tygodnie ferii
odbiję sobie za ten miesiąc nauki
Mi sie wydaje, ze siedzi teraz w pracy. Konczy o 16. Moze jak wroci to pojsc do niego i pogadac? Czy nie?

Kurde nie wiem co myslec. Watpie by tam pojechal. Oplacaloby mu sie jakby mial isc na 8 rano do pracy tu do Lodzi? Watpie tez ze wzial wolne, bo musi o tym powiedziec wczesniej , a urlop ma zaplanowany od 1 lutego...
Stary 2010-01-26, 10:07   #3927
Rebelious
Zakorzenienie

oj, jak zwykle przeczytałam "Tylko co zrobić jak on się odezwie?".
mieni mi się w oczach.
jeśli się nie odezwie, ty też się nie odzywaj.
a odezwie się na pewno
wtedy bym zrobiła to co wyżej napisałam.

co do tego czy był w tej Wawie - stawiam, że NIE. to wszystko było zbyt grubymi nićmi szyte, zwłaszcza ten pomyłkowy sms
Stary 2010-01-26, 10:09   #3928
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
jak to co zrobic? nic nie robic. nie odzywac sie dopoki sie nie odezwie on!!!. skoro on sie nie odzywa - nie widzi potrzeby kontaktu to dlaczego ciagle ty masz ulegac? ja bym milczala caly dzien i na wieczor napisala "dobranoc" i poszla spac ( w przypadku jego ciaglego milczenia. jakby pytal czemu milczalas to mowisz ze mialas pracowity dzien jestes zmeczona i padasz na łozko.

pamietaj nie mozesz w zwiazku dawac wiecej niz otrzymujesz. on sie nie interesuje nie pyta co u ciebie nie chce wiedziec to dlaczego zawsze ty ty ty ty ty musisz pisac pierwsza? jakby milczal zachowalabym sie tak jak napisalam wyzej dopeiro jutro zapytala hej co u ciebie.

ja wymagam od faceta widocznie wiecej inicjatywy niz ty madame. ty mu zawsze wszystko na tacy podajesz. pierwszy kontakt wyciagniecie reki.
juz sie martwisz co zrobisz jak sie nie odezwie. a czy on ma takie rozsterki? watpie!
Bo ja jestem taka, ze lubie wszystko od razu wyjasniac. Na goraco. Jest problem to z nim walczymy. Chcialabym z nim pogadac i wytlumaczyc, bo on uwaza ze ja popelnilam najwieksza zbrodnie. Chcialabym mu powiedziec, ze to nic zlego ze wyszlam, ze zdaje sobie sprawe ze tez tak sie zachowywalam jak on i ze nie mam nic przeciwko jego wyjsciom. Ze moge go zabierac ze soba na wieksze imprezy, powoli bede go zapoznawac z grupa itp.
Stary 2010-01-26, 10:09   #3929
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
NIE RÓB NIC, wg mnie jak nie będziesz się nim interesowac to nim to wstrząśnie na zasadzie: "jak to? ona nie pisze? nie dzwoni? nie dopytuje się co się ze mną dzieje?a może jednak przegiąłem...pójdę do niej/zadzwonię pierwszy w takim razie..." Moja koleżanka opowiadała, że swojego czasu jej Mama miała taką sytuację, ze jej mąż mówił, ze od niej idzie,odchodzi, dawała mu pozwolenie (na zasadzie "a idź sobie"), mąż sobie odchodził po czym po nie całym tyg. wracał z bukietem kwiatów i błagał ją o możliwośc powrotu, a znajac jej mamę to na pewno nie prosiła, nie dzwoniła do niego
Stary 2010-01-26, 10:11   #3930
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że teraz właśnie siedzi w pracy i co chwila zerka na telefon.
wydaje mi się, że nie jest jakimś skończonym palantem, któremu na Madame nie zależy.
zależy mu, tylko jest jeszcze strasznie niedojrzały i dlatego odstawia takie cyrki.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości