|
|
#3901 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
No ale chyba i tak pasuje dać mu jakąś pierdółkę prawda?Cytat:
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|||
|
|
|
|
#3902 |
|
BAN stały
|
Tz sie nie odzywa nadal, ja tez. Wytrzymalam
![]() Chcialabym z nim pogadac, ale pierwsza sie nie moge odezwac. Poza tym rozmowa z nim jest bez sensu. Juz wole mu maila napisac, to przynosi lepsze skutki jak widac... Spytam sie go o co sie czepia uslysze: o nic. Spytam sie czy juz nie moge z nikim wychodzic uslysze: rob co chcesz. I taka z nim gadka... Nic do niego nie dociera. Albo ja po prostu nie umiem z nim rozmawiac i to moja wina jest... Ale kurcze ja mu zawsze na spokojnie tlumacze, wyjasniam o co chodzi, podaje przyklady, zyly z siebie wypruwam zeby mu wszystko wytlumaczyc a on to skwituje jednym - przestan. Jaki sens jest mojego starania? Dlaczego on nie da sobie nic wytlumaczyc?
|
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak zachowuje sie w wiekszosci rpzypadkow wkurzony facet. a ty myslisz ze jak jest u mnie? jak pokloce sie z tz? on odpowieada "nie" "nie chce mi sie" "nie mam ochoty" "daj mi spokoj" i inne bla bla. wtedy trzeba odpuscic az mu przejdzie nie pisz mu nic zadnych maili nie dzwon nie pisz. nic nie rob nawet nie czekaj na jego kontakt. jak napisze to super. fajnie ze sie zainteresowal w koncu. i widze madame ze jednak nie wyjasniliscie sobie wsyzstkiego. zobacz ile jeszcze kwestii niewyjasnionych miedzy wami chocby teraz - mozliwosc swobodnego wyjscia, posiadanie kumpli, znajomych. (przez twoim tz trudna robota - odzyskanie kumpli. skoro rezygnowal z nich dla ciebie teraz powinien to zmienic.) oddychajcie. widujecie sie tak czesto- nie masz wrazenia ze czasem macie siebie przesyt? ze nie ma tej teksnoty tylko tak bardziej juz rutyna?
|
|
|
#3904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj sytuacja u mnie. Pytam tż dlaczego nie napisał o której przyjedzie, bo mogłabym sobie zaplanować inaczej popołudnie gdybym wiedziała ze tak późno przyjedzie (zwykle przyjezdzał wczesniej) A ten do mnie: to mogłaś zapytać ...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co zdechł jeden skalar i podobno drugi już jest jakiś niewyraźny. powiem mu o tej wymianie wody i tak dalej poważnie pomyślę nad tymi neritinami, tylko nie widziałam takich w żadnym sklepie zoologicznym u nas w mieście
|
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie zamierzam sie odzywac. Ide na uczelnie, a pozniej moze na zakupy sobie skocze? Sa jeszcze jakies przeceny???? Nie zmienialam statusu na gg, mam caly czas ustawiony do niego po tym jak sie pogodzilismy. Niech sie wkurza, ze albo mnie to nie rusza albo nie bylam wcale na gg i nie widzialam jego tworczego opisu
|
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ja jestem popapraną romantyczką i mi się marzy jakaś kolacyjka, kiedyś jak koło jednej restauracji w fajnej miejscówce przechodziliśmy, to powiedział, że kiedyś mnie zabierze. Ja zdaję sobie sprawę, że to troszkę kosztuje, ale... zawsze można wcześniej odłożyć ![]() ciekawe czy będzie jakiś specjalny repertuar na te całe Walentynki wiem jedno, po kinie pojedziemy do mnie, bo u niego nie chcę być ![]() a może tak zarezerwować jakiś pokoik w hoteliku ![]() hm? hm? hm? ps. my też nie kupujemy nic, jak już wcześniej gdzieś tam pisałam ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ja mojemu jak już kupię serduchowego lizaka jakiegoś
|
||
|
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ale to troche kosztuje. Mi własnie brakuje u mojego tż tego romantyzmu, takich marzeń wiecie 'kiedys tam pojedziemy, kiedys cie tam zabiore'... U nas tego nie ma, sam czysty realizm z jego strony i tyle
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
lecę zakuwać Panienki
![]() do napisania kiedyś tam
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:07 |
|
|
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
A o kinie to juz pomarzyć moge... Gdybym ja zaproponowała i zapłaciła to ok
zresztą kiedys zrobiłam mu taką niespodzianke i go zabrałam, cieszył sie jak dziecko... Ale o mnie juz nie pomysli, samolub
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: a tych zachowan typu nie zmienie opisu gg nie komentuje to musi byc slodkie ale dla mnie takie smieszne. czy ja jestem dziwna jakas (jako jedyna chyba) nie wyznaje milosci na opisach gg tż nie komentuje mu slodko zdjec na nk on mi w ogole nie komentuje. a mimo to miedzy nami super
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-26 o 09:31 |
|
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w oczkach, szlochac i zapewniac o miłości...obiecywac poprawe a potem za parę/kilka dni to samo robic - flirtowac, podrywac, oszukiwac, kłamac....Zastanów się nad tym co napisałam. |
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Madame, gratuluje, że jednak wytrzymałaś i się nie odezwałaś
z tego co piszesz to twój TŻ doprowadził do tego, że jesteś dla niego całym światem. nie potrzebuje kolegów? samotnych wyjść? dziwne to trochę. a jak na faceta to nawet bardzo dziwne.a jakież było jego zdziwienie jak się okazało, że nie napisałaś, nie byłaś na gg i tak dalej ![]() teraz cierpliwie czekaj aż on się odezwie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
co do tych spotkań to u mnie jest podobnie. widujemy się tak jak wy średnio 3-4 razy w tygodniu. a jak się nie widzimy to on idzie do kumpli na piwo, ja do koleżanki, albo się uczymy, albo leniuchujemy w domu. różnie. taki układ mi odpowiada, w dalszym ciągu nie chciałabym żeby chodził na jakieś imprezy sam albo nawet na piwo ze znajomymi ze studiów, jeżeli byłyby tam jego puste koleżanki, które na niego lecą..muszę jeszcze trochę nad sobą popracować
|
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym to witam
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy się teraz widzicie z TŻtem? mój u mnie był wczoraj, a teraz to nie wiem kiedy się zobaczymy. pod koniec weekendu on pewnie będzie łaził gdzieś z kolegami, bo ja się będę uczyć do egzaminu. ale potem już ferie na szczęście ![]() irytuje mnie trochę, że on się tak nudzi, zamiast się uczyć
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-26 o 09:43 |
|
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh... mi tez to pozostalo. jesli idzie z kumplami do baru na piwo i sa sami faceci to ok. ale jesli ci faceci biora dzieczyny albo nie ida do baru tylko do klubu na cala noc to wymagam aby tz bral mnie ze sobą ![]() Cytat:
a weekend znow spedze w ksiazkach ;/ glupia sesja.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-26 o 09:46 |
||
|
|
|
|
#3920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nigdy nie mialam opisów do tż, ani on do mnie. Na nk tak samo nie.
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:18 |
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 lutego a potem musze to sobie odbic jakaś imprezą bo nic nie skorzystalam jeszcze z tego karnawału
|
|
|
#3923 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym na pewno nie omieszkała spytać "co tam porabiał, że się nie odzywał" czy coś w tym stylu. i chyba nie wytrzymałabym i dostałby ochrzan za tą akcję. chyba, że nie był w tej Wawie albo będzie kłamał. sama nie wiem. poczekaj aż się odezwie. zobaczysz co napisze ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
i potem 2 tygodnie ferii odbiję sobie za ten miesiąc nauki
|
||
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym milczala caly dzien i na wieczor napisala "dobranoc" i poszla spac ( w przypadku jego ciaglego milczenia. jakby pytal czemu milczalas to mowisz ze mialas pracowity dzien jestes zmeczona i padasz na łozko.pamietaj nie mozesz w zwiazku dawac wiecej niz otrzymujesz. on sie nie interesuje nie pyta co u ciebie nie chce wiedziec to dlaczego zawsze ty ty ty ty ty musisz pisac pierwsza? jakby milczal zachowalabym sie tak jak napisalam wyzej dopeiro jutro zapytala hej co u ciebie. ja wymagam od faceta widocznie wiecej inicjatywy niz ty madame. ty mu zawsze wszystko na tacy podajesz. pierwszy kontakt wyciagniecie reki. juz sie martwisz co zrobisz jak sie nie odezwie. a czy on ma takie rozsterki? watpie!
|
|
|
#3926 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurde nie wiem co myslec. Watpie by tam pojechal. Oplacaloby mu sie jakby mial isc na 8 rano do pracy tu do Lodzi? Watpie tez ze wzial wolne, bo musi o tym powiedziec wczesniej , a urlop ma zaplanowany od 1 lutego... |
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
oj, jak zwykle przeczytałam "Tylko co zrobić jak on się odezwie?".
mieni mi się w oczach. jeśli się nie odezwie, ty też się nie odzywaj. a odezwie się na pewno ![]() wtedy bym zrobiła to co wyżej napisałam. co do tego czy był w tej Wawie - stawiam, że NIE. to wszystko było zbyt grubymi nićmi szyte, zwłaszcza ten pomyłkowy sms |
|
|
|
|
#3928 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że nie jest jakimś skończonym palantem, któremu na Madame nie zależy. zależy mu, tylko jest jeszcze strasznie niedojrzały i dlatego odstawia takie cyrki. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

)

.
. Teraz spotkamy sie prawdopodobnie we czwartek a pozniej...w sobote

nie pisz mu nic zadnych maili nie dzwon nie pisz. nic nie rob nawet nie czekaj na jego kontakt. jak napisze to super. fajnie ze sie zainteresowal w koncu. i widze madame ze jednak nie wyjasniliscie sobie wsyzstkiego. zobacz ile jeszcze kwestii niewyjasnionych miedzy wami chocby teraz - mozliwosc swobodnego wyjscia, posiadanie kumpli, znajomych. (przez twoim tz trudna robota - odzyskanie kumpli. skoro rezygnowal z nich dla ciebie teraz powinien to zmienic.) oddychajcie. widujecie sie tak czesto- nie masz wrazenia ze czasem macie siebie przesyt? ze nie ma tej teksnoty tylko tak bardziej juz rutyna?

Ja tez nigdy nie mialam opisów do tż, ani on do mnie. Na nk tak samo nie.
a potem musze to sobie odbic jakaś imprezą