Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 16:09   #4471
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez koniczyna111 Pokaż wiadomość
Mogę się pod tym podpisać obiema rękami
ja też
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 16:14   #4472
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
5 miesięcy przed ślubem mogę z całą pewnością stwierdzić, że coraz bardziej mi wisi to, jak wszystko będzie wyglądało, czy będzie bajkowo i czy będzie dopięte na ostatni guzik. bo zawsze zdarzają się wpadki i coś czego nie da się przewidzieć. najważniejsze, że powiemy sobie 'TAK'
Podpisuje się obiema rączkami i nóżkami
Dziewczyny najważniejsze powinno być to że będziecie razem, a wszystko inne to tylko otoczka.
Wy tego dnia jesteście najważniejsi.

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Sukienka zamówiona Jestem taka happy Pomoc mamy niezastąpiona - wybrałam carrerę bez trenu, halki, koła ale za to z cudnym długim welonem
Suknia piekna
Gratulacje

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 16:56   #4473
BaryOnyx
Raczkowanie

Czy ktoś słyszał o salonie Anna Maria na Narutowicza? Szyją tam do 1500 zł.
BaryOnyx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:18   #4474
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
w kwestii wyjaśnienia
wcale nie pije do ajak66
zwyczajnie taka refleksja mi się nasunęła.
wymarzona sala, wymarzony fotograf, termin, zespoł/ Dj. i super!! tylko nie zapominajcie, że najważniejsi jesteście WY i Wasz WYMARZONY MĘŻCZYZNA.
a cała reszta to tylko dodatek!

Jak dla mnie określenie "stodołowato" jest troszkę nie w porządku, bo każdemu co innego się podoba i niektóre z nas lubią takie klimaty, bynajmniej tym dziewczynom z innym gustem nic nie wrzucając.

I jak zauważyłyście sama zmieniłam lokal na Arkadię, ale nie ze względu na jego wygląd, tylko inny atrybut - jedną salę. Na tym nam najbardziej zależało, ale wcześniej nic takiego nie znaleźliśmy na naszą liczbę gości.
i najważniejsze, że za wygląd nie musimy płacić dodatkowo, bo cena ta sama jak we wcześniejszym lokalu.

5 miesięcy przed ślubem mogę z całą pewnością stwierdzić, że coraz bardziej mi wisi to, jak wszystko będzie wyglądało, czy będzie bajkowo i czy będzie dopięte na ostatni guzik. bo zawsze zdarzają się wpadki i coś czego nie da się przewidzieć. najważniejsze, że powiemy sobie 'TAK'
Maggie rozumiem Twoją opinie, wydaje mi się, że z tą "paniusiowatościa" to część z nas tak miała na początku, na pewno ja miałam Wszystko zaplanowane, ten zespół a nie inny, tak i tak ma być, żadnych ustępstw, ale z biegiem czasu to przechodzi. Mnie się po prostu już nie chce Już mi to wisi czy będą skrzypce na ślubie czy nie będzie, byle by ślub się odbył. Bo tyle czekam, że już nie mogę
Także może dlatego odbierasz w ten sposób niektóre nowe dziewczyny, nie bój się- wyrosną z tego

Cytat:
Sukienka zamówiona Jestem taka happy Pomoc mamy niezastąpiona - wybrałam carrerę bez trenu, halki, koła ale za to z cudnym długim welonem
Cytat:
Dzięki Dziewczyny Dobrze się czuję w tej sukience bo dodaje mi kobiecości i hiszpański długi welon był moim marzeniem od dawna
Maggie z tego wrażenia nie zrobiłam zdjęć...byłam taka przejęta, że muszę czekać do przymiarki

Ale tu są bardziej "ludzkie" zdjęcia w tej sukni:
http://allegro.pl/item893673990_sukn...l_carrera.html

bo ta modelka to wygląda jakby się miała zaraz przewrócić
Extra!!!!! Super będziesz wyglądać, a jaki welon planujesz do niej? Taki co jest w zestawie do niej czy taki prawdziwy hiszpański z koronką? Można taki w Demi kupić?
P.S. Możliwe, że będę miała baaardzo podobną do Twojej sukienkę dlatego tak podpytuje co do niej
Stary 2010-01-25, 18:30   #4475
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Przemyślałam tak jak tikida radziła i doszłam do wniosku, że ta Asia nie za bardzo jest dla mnie, bo
a. z moim mikrobiustem to nie bardzo dla mnie ten dekolt w serduszko,
b. plecy są piękne, ale nie moje:/ ja mam trochę problemów z plecami, mam tam najwięcej wykwitów i tych innych badziewiów szczególnie, że te plecy w tej sukience są obniżone, więc tak bez stanika nie bardzo (czyt. pkt.a)
c. wydaje mi się najmniej ślubna.
No i będzie że przeze mnie
Moim zdaniem ta sukienka jest właśnie dla małobiuściastych - biust musi być lekki, bo będzie się trzymał na samych miseczkach (tył jest bez pleców).
Zauważyłam, że dużo stereotypów dotyczących biustów się nie sprawdza - ja mam większy biust, chciałam suknie z dekoltem i na ramiączkach, a okazało się, że najlepiej wyglądam w tych gorsetowych bez dekoltu. Do takiego samego wniosku doszła też inna biuściasta koleżanka.

Cytat:
Dzięki Dziewczyny Dobrze się czuję w tej sukience bo dodaje mi kobiecości i hiszpański długi welon był moim marzeniem od dawna
Maggie z tego wrażenia nie zrobiłam zdjęć...byłam taka przejęta, że muszę czekać do przymiarki
Gratuluję zakupu! Mierzyłam twoją suknię, bardzo ładnie kształtuje sylwetkę. Ja też zapomniałam o zdjęciach, dopiero przy wyjściu sobie przypomniałam i sfotografowałam samą suknię (przede wszystkim detal, żeby móc dopasować dodatki).

A teraz atak - zamówiłaś kolor biały czy ecrie? ile wymiarów brały od Ciebie panie w salonie? na ile przed ślubem będziesz miała przymiarkę? jaką wysokość obcasa podałaś?

Ja byłam pozytywnie zaskoczona, że aż ok. 20 pomiarów było na mnie dokonanych - obwód nad piersiami, rozstaw piersi, wysokość piersi, obwód pod biustem, szerokość pleców, talia, dwa pomiary bioder... Mam nadzieję, że skoro aż tyle elementów było branych pod uwagę, to suknia będzie ładnie dopasowana.
Kiedy pani zapytała się o wysokośc obcasa to najpier powiedziałam 9cm, ale potem jak pani dodała, że jakby był niższy, to nie będzie problemu, tylko żeby wyższy nie był, to zmieniłam na 10cm.
A i suknię mam mieć 5 tygodni przed ślubem.

Mierzyłam też dwa welony, ale nie podobały mi się. Mam lejącą, muślinową suknię, a te welony były takie sztywne, firankowe.
Stary 2010-01-25, 18:42   #4476
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość
No i będzie że przeze mnie
Moim zdaniem ta sukienka jest właśnie dla małobiuściastych - biust musi być lekki, bo będzie się trzymał na samych miseczkach (tył jest bez pleców).
Zauważyłam, że dużo stereotypów dotyczących biustów się nie sprawdza - ja mam większy biust, chciałam suknie z dekoltem i na ramiączkach, a okazało się, że najlepiej wyglądam w tych gorsetowych bez dekoltu. Do takiego samego wniosku doszła też inna biuściasta koleżanka.
Właśnie- biust musi być, a u mnie ni ma Chociaż jak niektóre suknie mierzyłam to mają tak wypchane, nawsadzane tych miseczek, że to aż komicznie wyglądało na mnie.
Nie będzie przez Ciebie ja nadal myślę, a czas biegnie...
Stary 2010-01-25, 18:59   #4477
Amelia_23
Przyczajenie

Hej Dziewczyny, jestem tu nowa i chciałabym dołączyć do dyskusji
Ślub bierzemy 8 maja 2010 także już niedługo.
Mamy załatwioną już sale, orkiestre, kamerzyste i obrączki.
Teraz poszukujemy fotografa...i tutaj prośba o opinie na temat HP FOTO-Hubert Pszenniak oraz Małgorzata&Marcin Przybyś, kogo byście poleciły??
Amelia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 19:08   #4478
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BaryOnyx Pokaż wiadomość
Czy ktoś słyszał o salonie Anna Maria na Narutowicza? Szyją tam do 1500 zł.
a to nie jest ta wypożyczalnia?
Stary 2010-01-25, 19:14   #4479
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Właśnie- biust musi być, a u mnie ni ma Chociaż jak niektóre suknie mierzyłam to mają tak wypchane, nawsadzane tych miseczek, że to aż komicznie wyglądało na mnie.
Nie będzie przez Ciebie ja nadal myślę, a czas biegnie...
Na pewno nic tam nie ma? Udzielam się na wizażowym wątku stanikowym i tam dziewczyny często piszą, że nie mają biustu, że miseczka 75A za duża, z kalkulatora wychodzi im np. 65C (tutaj niedowierzanie związane z wysokością literki), zamawiają w tym rozmiarze stanik i okazuje się, że ze dwie miski za mały

Ale oczywiście na dekolt serduszko nie namawiam, w sukience przede wszystkim masz się czuć komfortowo.

Amelia_23, witaj

Co do fotografów - myślę, że najlepszą wizytówką fotografa jest portfolio, ich dzieła możesz zobaczyć na stronie internetowej i sama zdecydować, czy zdjęcia Cię przekonują, czy nie.
Ja przejrzałam pobierznie ich plenery i zdjęcia zdecydowanie nie w moim stylu. Oklepane scenerie i ustawienia, sztuczne pozy, akcesoria...no, ale wszystko kwestią gustu i niektórym ten styl się bardzo podoba

Edytowane przez tikida
Czas edycji: 2010-01-25 o 19:18
tikida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 21:53   #4480
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli chodzi o dół sukni to przewijał się u mnie w projektach sukni. Bardzo ładna suknia, na pewno będziesz w Niej ślicznie wyglądać razem ze wszystkimi dodatkami w Tym Waszym Dniu

A dodam tak od siebie, że wreszcie mamy zamówiony kościół- ślub o 15 )

Edytowane przez 8mouse3
Czas edycji: 2010-01-25 o 21:55
8mouse3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:10   #4481
edytka27101982
Rozeznanie

Cześć dziewczyny,
kope... miesięcy
niedawno stuknęło nam z mężem pół roku i tak sobie pomyślałam o PMkach co tu słychać... czytam i jak zwykle nie zawodzicie
miło ze są jeszcze "stare znajome" meggie, ana, małgosia, ale ile nowych, fiufiufiu
szkoda mi się zrobiło ze tyle przegapiłam;/ postaram się częściej zaglądać.
jeśli chodzi o temat ślubny to na prv mogę dać namiar na bardzo taniego fotografa który dopiero zaczyna większą działalność i zbiera zdjęcia do portfolio, czy jak to się tam nie nazywa

i popieram doświadczone w bojach PMki: dużo dystansu i uśmiechu! ten dzień będzie piękny bo Wasz!

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:39   #4482
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:

Ale tu są bardziej "ludzkie" zdjęcia w tej sukni:
http://allegro.pl/item893673990_sukn...l_carrera.html

bo ta modelka to wygląda jakby się miała zaraz przewrócić
Telka, no suknia przepięknie się prezentuje na żywo i pięknie modeluje sylwetkę, no śliczna!! Jeszcze raz gratuluję podjęcia decyzji. Na bank będziesz zadowolona!

Cytat:
Napisane przez potterowna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem nowa na forum - dzis znalazlam i strasznie załuje, że wczesniej nie okryłam tej kopalni wiedzy

Bierzemy ślub 5 czerwca - bedzie to bardzo skromna uroczystość tylko najblizsza rodzina i znajomi. I niestety ten czas tak szybko leci, a my mamy tylko fotografa...
Coraz bardziej zaczynam sie tym wszystkim stresować.
Dzis to zupełnie wsiąkłam na forum i tylko notuje adresy, uwagi itp.

Chciałabym od Was opinii A generalnie chodzi o namiar na sprawdzoną restaurację na takie małe przyjęcia. Nie ukrywam, że zależy nam zeby jedzonko było smaczne. Oczywiście miejsce w Lublinie.

A po drugie mój narzeczony strasznie poszukuje starego mustanga na ślub Pomysl świetny, ale z samochodem jest problem :/ Bo najbliższy mustang z wypozyczalni jest jakies 400 km od Lublina - to troche średnio Może ktoś ma znajomego kto posiada taki autko?

Będę niezmiernie wdzieczna na rady i pomysły. Bo jak widzicie duzo pracy przede mną, a w temacie jestem zupelnie nowa
Potterowna, widzę, że ślubujemy tego samego dnia Witaj w klubie czerwcowych PMek! A ile osób planujecie mieć na weselu? Bo na mniejsze przyjęcia może się nadawać np. hotel Focus na Kraśnickich, albo restauracja Esencja na Nadbystrzyckiej. Oglądaliście już jakieś lokale? Może zajrzyj tez na wątek poświęcony lokalom lubelskim:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+wesele&page=7

Jeśli chodzi o auto do ślubu niestety nie pomogę. My pojedziemy naszym wysłużonym samochodzikiem. Jakoś mam do niego sentyment i nie mam ochoty dokładać jeszcze za wynajem auta na kilka godzin.

Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość
Ja byłam pozytywnie zaskoczona, że aż ok. 20 pomiarów było na mnie dokonanych - obwód nad piersiami, rozstaw piersi, wysokość piersi, obwód pod biustem, szerokość pleców, talia, dwa pomiary bioder... Mam nadzieję, że skoro aż tyle elementów było branych pod uwagę, to suknia będzie ładnie dopasowana.
Kiedy pani zapytała się o wysokośc obcasa to najpier powiedziałam 9cm, ale potem jak pani dodała, że jakby był niższy, to nie będzie problemu, tylko żeby wyższy nie był, to zmieniłam na 10cm.
A i suknię mam mieć 5 tygodni przed ślubem.

Mierzyłam też dwa welony, ale nie podobały mi się. Mam lejącą, muślinową suknię, a te welony były takie sztywne, firankowe
A mi pani przy zamawianiu sukni powiedziała, że nie odda mi sukni wcześniej niż kilka dni przed ślubem, bo ponoć każda PMka potrafi schudnąć kilka centymetrów w obwodzie i to właśnie w ostatnim tygodniu -ponoć stres zżera i wtedy istnieje ryzyko, że suknia się wydłuży i można ją sobie przydeptywać, co na pewno wygodne nie jest. A w dniu ślubu komfort i wygoda jest najważniejsze Ja na początku byłam z deka przerażona, bo wolałam mieć suknie już w domu trochę wcześniej niż dwa dni przed ślubem. Ale pani mnie uspokoiła i powiedziała, że w dniu odbioru jest jeszcze przymiarka i można ją dopasować w razie gdyby stała się za luźna i nie ma sensu, żeby przez ten czas wisiała w domu i się kurzyła. No więc nie miałam wyjścia jak pani zaufać.

Cytat:
Napisane przez Amelia_23 Pokaż wiadomość
Teraz poszukujemy fotografa...i tutaj prośba o opinie na temat HP FOTO-Hubert Pszenniak oraz Małgorzata&Marcin Przybyś, kogo byście poleciły??
Witaj Amelia O tych fotografach akurat nic nie słyszałam, ale myślę, że jak dobrze przeszukasz forum, to znajdziesz jakies opinie. Zdjęcia muszą się Tobie podobac, bo co osoba, to opinia. Każdemu co innego się podoba. Poza tym myślę, że jakiegokolwiek fotografa byś nie wybrała, to zdjęcia i tak będą wyjątkowe, bo Wy na nich będziecie i dla Was będą miały wartość szczególną. My wybraliśmy Marcina Wolskiego - zakochałam się w jego zdjęciach dawno temu, jak oglądałam album ślubny koleżanki i wtedy pomyślałam sobie, że chciałabym, aby robił zdjęcia na moim ślubie. Jak chcesz, to możesz jego zdjęcia obejrzeć tutaj www.marcinwolski.pl
BTW pochwal się gdzie robicie wesele, kto będzie grał, jaki kamerzysta?

Edytowane przez koniczyna111
Czas edycji: 2010-01-25 o 23:34
koniczyna111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 23:39   #4483
basienka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amelia_23 Pokaż wiadomość
Co do Huberta, to ja go zamówiłam. Znalazłam go przez koleżankę, która miała go u siebie - obejrzałam ok 1000 zdjęć, które zrobił jej na ślubie, weselu i plenerze(ona była baaardzo zadowolona)... i zdecydowaliśmy się na niego. Poza tym ceny nie ma zwalającej z nóg - a pomysły ciekawe (część na jego stronie-moim zdaniem fajne). Jest otwarty na wszelkie sugestie, pomysły. Choć końcową ocenę będę mogła wystawić dopiero w wakacje...
Stary 2010-01-26, 09:07   #4484
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterowna Pokaż wiadomość
Chciałabym od Was opinii A generalnie chodzi o namiar na sprawdzoną restaurację na takie małe przyjęcia. Nie ukrywam, że zależy nam zeby jedzonko było smaczne. Oczywiście miejsce w Lublinie.
my mieliśmy wesele w Karczmie Rzym w Konopnicy.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:28   #4485
diya1983
Zadomowienie

Ana a moja czeka
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:39   #4486
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe PM-ki

Zachęcam do wpisywanie się na listę ślubów!!

DATY ŚLUBÓW
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1176

25.08.2011

Stary 2010-01-26, 09:56   #4487
martitttaaa
Przyczajenie

witam wszystkie wizażyski...

nowicjuszka na wizażu chciałbym dołączyć do wątku..

nasz dzień 26.06.2010r
wesele w nowej sali w Katarzynce..
kościół, orkiestra, makijażystka, fotograf, swojska wędlina i prosiak zarezewowane

poszukujemy jeszcze kamerzysty.. może możecie kogoś polecić?????
martitttaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 09:56   #4488
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe PM-ki

Zachęcam do wpisywanie się na listę ślubów!!

Małgosiu ile mieliście wodki na osobe i wina? bo zabieramy sie do zakupu i nie wiem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 10:02   #4489
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitttaaa Pokaż wiadomość
ja mogę polecić braci Jakowickich Roberta i ...(nie pamiętam imienia) - http://ron-art.pl/

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 10:11   #4490
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Małgosiu ile mieliście wodki na osobe i wina? bo zabieramy sie do zakupu i nie wiem
dołączam się do pytania
najpierw liczyliśmy 0,5 l na parę doliczając kilka dodatkowych butelek,
ale mój tata stwierdził, że to za mało i żeby liczyć 0,5 na osobę
a winka to jeszcze nie rozkminialiśmy.
bawicie się dodatkowo w browar na weselu??
ja już jestem przeciwna (bo po co?) ale coś rodzice tż przebąkują, że może jednak..

Cytat:

nasz dzień 26.06.2010r
kościół, orkiestra, makijażystka, fotograf, swojska wędlina i prosiak zarezewowane

witaj
ślubujemy tego samego dnia
wreszcie nie jestem jedyna z 26.06

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 10:21   #4491
kamab22
Raczkowanie

Cytat:
dołączam się do pytania
ja już jestem przeciwna (bo po co?) ale coś rodzice tż przebąkują, że może jednak..
Ja byłam na weselu w sierpniu gdzie właściciele lokalu doradzali młodym 0,33 na osobę wódki i tak kupili i jeszcze zostało. Wiec mi się wydaje ze o,5 wystarczy My liczymy 0,5 na osobę + kilka dodatkowych..
Co do browarku to wydaje mi się ze dobre jest na drugi dzień, jeśli ktoś poprawiny robi.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 10:24   #4492
martitttaaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ja mogę polecić braci Jakowickich Roberta i ...(nie pamiętam imienia) - http://ron-art.pl/
MAGiALENA dziękuję ślicznie za kontakt... wygląda całkiem ciekawie.. już wysłałam do nich zapytanie o termin...

maggie123

od dzisiaj zostało nam dokładnie 5 miesięcy ale ten czas leci szybko...
Stary 2010-01-26, 10:38   #4493
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
dołączam się do pytania

witaj
ślubujemy tego samego dnia
wreszcie nie jestem jedyna z 26.06
Pierwotnie miałam mieć 160 osób, przyszło 137 jak pamiętam.
Liczyliśmy 0,5 na osobe i ciut więcej na zapas
Kupiliśmy 175 butelek wódeczki i piwa 50 l
poszło hm 120 butelek wódki i chyba ze 35 l piwa
także wódeczki nam zostało 5 kartonów chyba (część poszła w odsprzedaż i do użytku włąsnego )
Wydaje mi się że mało poszło wódki na 3 dni
A i jeszcze wino! Mieliśmy hm po 18 butelek czerwonego i białego
Zostało coś dużo ze 4 kartony po 6 ?
Ale to już zalezy od towarzystwa ile pójdzie, teraz dopijamy wieczorami czasem na rozgrzanie mmm, warto więc wybrać winko dla was dobre, bo potem można je smakować wieczorami
To chyba tyle

25.08.2011

Stary 2010-01-26, 10:41   #4494
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:

nasz dzień 26.06.2010r

Witaj Martitttaaa My wybraliśmy pana Arkadiusza Pawłowskiego z firmy Pro-Mix.

Cytat:
My przy zakupie liczyliśmy 0,5l na osobę
Stary 2010-01-26, 10:56   #4495
maggie123
Zakorzenienie

Dzięki Małgoś

dziewczyny macie jakieś fajne stronki z fryzurami ślubnymi?
przeglądam i przeglądam zdjęcia w necie i fryzury ładne, ale jeszcze żadna nie mówiła "będę twoja"

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 11:04   #4496
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Małgoś

dziewczyny macie jakieś fajne stronki z fryzurami ślubnymi?
przeglądam i przeglądam zdjęcia w necie i fryzury ładne, ale jeszcze żadna nie mówiła "będę twoja"
Maggie, może tutaj http://hairstyles.hairboutique.com/
Stary 2010-01-26, 11:07   #4497
martitttaaa
Przyczajenie

co sądzicie o tej sukni:
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=62.epilogo

z każdym dniem coraz bardziej mi sie podoba..
Stary 2010-01-26, 11:07   #4498
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Małgoś
Nie ma za co Polecam się na przyszłość

25.08.2011

Stary 2010-01-26, 11:20   #4499
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:
co sądzicie o tej sukni:
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=62.epilogo

z każdym dniem coraz bardziej mi sie podoba..
Martitttaaa, San Patrick wymiata Suknie tej firmy były moimi faworytkami odkąd się zaręczyłam i zaczęłam oglądać sukienki ślubne. Finalnie kupiłam inną, bo San Patrickowe kiecki - przynajmniej te moje upatrzone modele - nie były do zmierzenia w Lublinie, a poza tym cena przerażała. Ale nie żałuję, bo znalazłam sukienkę, w której się zakochałam na żywo, a nie na zdjęciu.
Więc Tobie radzę przestać wzdychać do zdjęcia tylko zweryfikować swoje marzenia z rzeczywistością i to jak najszybciej. Mierzyłaś już coś?
Stary 2010-01-26, 11:26   #4500
Amelia_23
Przyczajenie

Dziękuję wszystkim za odp.
Co do kamerzysty to również będziemy mieli Roberta Jakowickiego http://ron-art.pl/ , dość młody ale myślę że bardzo kreatywny
Sala weselna to Zajazd Kamienny Potok, żałuje tylko że najpierw nie zapytałam o opinie na temat tej sali....
Amelia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości