2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 08:58   #4921
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dziś jest 200 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
kupujcie filety ja mam zawsze w zamrazalniku worek zamrozonych filetow i sobie wyciagam po jednym i wrzucam na pare pyszota i zero osci
A jak przyprawiasz taką rybkę? Po ślubie koniecznie musimy sobie kupić porządne urządzenie do gotowania na parze Na razie mamy tylko takie sitko, które się do garnka wsadza, ale za dużo "towaru" się na nim nie mieści
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:59   #4922
natisska
Rozeznanie

GG do natisska
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Witam
Tez uwazam co do sukienek ze nie ma co siac paniki, ja co prawda mam zamowiona ale zamawialam pod koniec listopada a ma byc juz w lutym mimo ze szyja w hiszpanii czyli teraz sie martwie ze bede ja miala za szybko

piszecie o welonach a ja w ogole nie mam na niego pomyslu buuu podobno nie pasuje do sukni a ja bym chciala ale znow nie wiem czy flugi czy krotki i tak w kolko....

Ja tez jestem za kasa na wesele, nie kazdy lubi markowe pierdólki

Tez mam wesele na 16 i tez chce fryzjera na 9 aczkolwiek jeszcze nie poczyniłam żadnych kroków by go zamówić

Lain widziałam jak wczesniej wkleiłaś te kolczyki i ja identyczne właśnie sobie tez upatrzyłam tak samo zjechałam aparty i ich nigdzie nie było chyba pójde twoim sposobem i do nich napisze ale jakbyś wcześniej je widziała to daj znać jakiej one są wielkości czy czasem to nie mikrutki jakies

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:00   #4923
BlackAngel
Adwokat diabła

lain, możliwe że brak słonka tak na mnie działa..
mimo, że teraz świeci to siedzę do niego tyłem

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:03   #4924
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Tez uwazam co do sukienek ze nie ma co siac paniki, ja co prawda mam zamowiona ale zamawialam pod koniec listopada a ma byc juz w lutym mimo ze szyja w hiszpanii czyli teraz sie martwie ze bede ja miala za szybko
w jakim sensie za szybko?
oni Ci chyba ja przetrzymaja w salonie. nie musisz jej brac do domu

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Kupujemy... I zawsze są ości... Najlepsze, że jak współlokatorzy kupią w tym samym sklepie, to nigdy nie mają. A u nas to norma... A sola i tak jest dla nas lepsza w smaku... Chociaż przydałoby się czasem coś innego
oj no to rzeczywiscie macie pecha
ja jeszcze oprocz dorszy i soli lubie grenadiery i sandacze ogolnie jestem fanem bialych rybek

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A jak przyprawiasz taką rybkę? Po ślubie koniecznie musimy sobie kupić porządne urządzenie do gotowania na parze Na razie mamy tylko takie sitko, które się do garnka wsadza, ale za dużo "towaru" się na nim nie mieści
najprosciej jak sie da: sol, pieprz, sok z cytryny mozna tez posypac ziolami prowansalskimi

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Lain widziałam jak wczesniej wkleiłaś te kolczyki i ja identyczne właśnie sobie tez upatrzyłam tak samo zjechałam aparty i ich nigdzie nie było chyba pójde twoim sposobem i do nich napisze ale jakbyś wcześniej je widziała to daj znać jakiej one są wielkości czy czasem to nie mikrutki jakies
ok, zdam relacje
ja po czwartym salonie stwierdzilam, ze juz mam dosc i dobrze stwierdzilam. na 9 salonow w Krk sa w jednym jeszcze pewnie w ilosci jednej pary
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:03   #4925
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
(...) Ja pomyślałam Asia- córka Marii

(...)

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
nadaję z pracy..
powiem szczerze, że ja chyba mam deprechę..
jak nic od kilku tygodni jestem zdołowana, zła i nic mnie nie cieszy...
to mamy deprechę we dwie. tak więc ja cię pocieszę a teraz rewanż choć ja pewno mam inny powód. otóż dziś tżcik musiał jechać do apteki po test ciążowy dla mnie módlcie się razem ze mną, żeby to spóźnienie okresu i mdłości to było tylko zatrucie pokarmowe....... bo nie żebym jakoś była antydzieciata ale jeszcze nie teraz............
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
z ta warszawą to smieszna dość hisotria, podobno to był samochód mojego dziadka, a ojca mojego ojca i kupił go jakis koleś odremontował i wozi ludzi do slubu, a zgadał sie z moim bratem, że ma taki wóz i że od naszego dziadka kupił, to ojciec sie podpalił, że taka rodzinna limuzyna będzię, bo mój ojciec tradycjonalista

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

gospellawa
a musimy musimy skoro tyle nas joann z 24 maja

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:04
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:06   #4926
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
to mamy deprechę we dwie. tak więc ja cię pocieszę a teraz rewanż

To dołączę się do pocieszania
Trzymamy za test Daj znać jaki wynik

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:08
Stary 2010-01-26, 09:08   #4927
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hello!!! wieki mnie tu nie było i nie nadrobię też tygodniowych zaległości- wybaczcie coś czuję że teraz nie często będziemy się spotykać na wizażu... a to dlatego że za miesiąc wyprowadzam się już ze stancji i nie będę miała stałego dostępu do neta aż do ślubu buuuuuu nie wyobrażam sobie nie odwiedzać was codziennie buuuu
Cytat:

to mamy deprechę we dwie. tak więc ja cię pocieszę a teraz rewanż choć ja pewno mam inny powód. otóż dziś tżcik musiał jechać do apteki po test ciążowy dla mnie módlcie się razem ze mną, żeby to spóźnienie okresu i mdłości to było tylko zatrucie pokarmowe....... bo nie żebym jakoś była antydzieciata ale jeszcze nie teraz............

ups powodzenia
daj znać jaki wynik
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 09:10   #4928
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
w jakim sensie za szybko?
oni Ci chyba ja przetrzymaja w salonie. nie musisz jej brac do domu
No właśnie Pani mi zasugerowała że jezeli suknia bedzie w lutym to I przymiarka w kwietniu, druga w maju i moge sobie ja zabrać i chyba miała nadzieje że mi sie ten pomysł spodoba. Nie wiem czemu jej nie powiedziałam ze chce ja do konca lipca zostawic zeby jeszcze przed samym slube,m ja zmierzyc... Ale juz sie dowiadywałam i maja obowiazek mi ja przechowac jezeli tego chce... A ja i moje schizy mowia mi ze wtedy ktos ja bedzie przymierzal....

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:15   #4929
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
wy tu mi o depresji nie mówcie, bo zaraz tu jakąś terapię szybka zrobię
Ja też mam dziś egzamin z angielskiego, w czwartek z całej ścieżki...a juz nie mam siły. Mam już dość tej sesji. Ale jeszcze tylko trochę.
a tymczasem suwaczek się suwa i dziś 193 dni
Ze świadkami dalej niepewność, ale staram sie zdystansować do tego i nie angażować sie tak.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:18   #4930
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ups powodzenia
daj znać jaki wynik
dam znać, chyba że dostanę zawału to wtedy nie dam znać

a tż się cieszy

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-26, 09:23   #4931
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
daj 100 euro i już. Albo 300-400 zł, co i m bęziesz gracić jakims szitem. Albo wiem co - kup im filiżankę/wie filiżanki Rosenthala z kolekcji Salvador Dali, piękne są i markowe, więc nie wstyd coś takiego kupić, ze spodkiem jedna kosztuje ok. 175 zł tak było napisane w Newsweeku
Zobacz w najnoszym numerze gdzies na końcu jest wzmianka.
oj chyba lepiej ja nie byłabym zadowolona, co prawda to zalezy od gustu obdarowywanego, i jesli wiesz na pewno że lubi takie rzeczy to tak, ale ogólnie lepiej byc jednak ostroznym i dac pieniadze

Cytat:
rodzice Ci płaca Ja mam już jakos półtora roku abonament w Lux Medzie, bo tż mi wziął i sama go opłacam. Nie naciągałam nigdy rodziców na lekarzy, jak nie miałam abonamentu to chodziłam za darmo z NFZ a jak prywatnie to sama płaciłam.
skoro nie pacuje to chyba nie ma w tym nic dziwnego

Cytat:
Aha no i zaliczyliśmy nawet poradnię
i co Wam ciekawego powiedziała widzę, ze wczorajszy plan wykonany w 100%

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam do Was pytanko czy macie już wybranego fryzjera i kosmetyczkę, na jakie godz się umawiacie?
slub na 17.00, fryzjer na 11 (ale cały czas sie zastanawiam czy nie przepisac sie na 10.00) kosmetyczka prawdopodobnie na 13.00

paznokcie czwartek lub piatek

Cytat:

daj znać

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 09:23   #4932
Remmi
Rozeznanie

Hello

Cytat:
dam znać, chyba że dostanę zawału to wtedy nie dam znać

a tż się cieszy
Też trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli

OJJ.. mój TŻ też by się cieszył, jakby miał jechać po test dla mnie.
Nawet wczoraj trochę wyrzutów mi robił, że ja to nie chce dziecka i w ogóle , ale wytłumaczyłam mu, że ja chcę, ale nie w tym momencie, i już wszystko ok, na spokojnie po ślubie będziemy o tym powaznie mówić..
Stary 2010-01-26, 09:30   #4933
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
wy tu mi o depresji nie mówcie, bo zaraz tu jakąś terapię szybka zrobię
Ja też mam dziś egzamin z angielskiego, w czwartek z całej ścieżki...a juz nie mam siły. Mam już dość tej sesji.
U mnie dziś ostatni egzamin. A mogłam go mieć już z głowy tydzień temu, ale miałam lekkiego dołka i nie dałam rady się przygotować na przedtermin A teraz zamiast przeglądać notatki siedzę tu z Wami

Cytat:
a tż się cieszy
A kiedy robisz test?

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
OJJ.. mój TŻ też by się cieszył, jakby miał jechać po test dla mnie.
Mój też Eee... widzę, że na forum instynkt ojcowski przeważa nad macierzyńskim
Stary 2010-01-26, 09:36   #4934
BlackAngel
Adwokat diabła

Wiecie co, myślę nad tym aby wziąść sobie day off. I pojechać albo do NDZ albo poleżeć do góry brzucehm w domku..

mariiasia, swego czasu też tak miałam.. ale to ze stresu..
z reszta ostatnio tak mam też..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:39
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:40   #4935
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
U mnie dziś ostatni egzamin. A mogłam go mieć już z głowy tydzień temu, ale miałam lekkiego dołka i nie dałam rady się przygotować na przedtermin A teraz zamiast przeglądać notatki siedzę tu z Wami

A kiedy robisz test?

teraz jestem w pracy, więc jak wróce do domu. wiem, ze powinno się rano, ale dziś z tż jesteśmy umówieni z księdzem, a wiecie jak ustalimy datę, a okaże się że trzeba zmieniać na wcześniejszą, to będzie idiotycznie wyglądało, a tak to będziemy wiedzieć. no chyba że faktycznie muszę robić go rano. sama nie wiem

mój mały wielki cud

72--65--->62

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 09:40   #4936
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
u nas macierzyński nad ojcowskim niestety

Cytat:
Wiecie co, myślę nad tym aby wziąść sobie day off. I pojechać albo do NDZ albo poleżeć do góry brzucehm w domku..
no to już jak bym mogła to też bym się poleniła w domu...
Stary 2010-01-26, 09:40   #4937
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
buuuuu postaram się ale wiecie jak to jest- jak pojadę do tżta na randkę (a od tego weekendu randkować będziemy już w swoim mieszkanku) to ciężko mi będzie rzucić się pożądliwie na wizaż a tżta zostawić na pastwę losu hehe szczególnie że póki co nie mamy telewizora żeby tżcik się zajął sobą z resztą każda z was w nowym mieszkanku rzuciłaby się na swojego ukochanego leżącego na nowej kanapie a nie na wizaż
Oj niestety Tancia muszę Ci przyznać rację Ale tak czy tak zaglądaj tu do nas najczęściej jak się da

Cytat:
daj 100 euro i już. Albo 300-400 zł, co i m bęziesz gracić jakims szitem. Albo wiem co - kup im filiżankę/wie filiżanki Rosenthala z kolekcji Salvador Dali, piękne są i markowe, więc nie wstyd coś takiego kupić, ze spodkiem jedna kosztuje ok. 175 zł tak było napisane w Newsweeku
Zobacz w najnoszym numerze gdzies na końcu jest wzmianka.

haha Mój czasem miał obity ryjek po treningu krav magi Ale co tam, chłopak to przezyje
Co do tych filiżanek to ja mam do takich rzeczy podobny stosunek jak Martoolka Leżałyby u mnie i się kurzyły jedynie hehe

No a co do krav magi to skąd ja to znam... Prawie co tydzień TŻ przychodzi z jakimś siniakiem, ale i tak najlepszy był mój brat 2 tygodnie temu kiedy to w sobote na treningu mu podbito oko a w poniedziałek byliśmy razem u okulisty Śmiech

Cytat:

Trzymamy kciukasy ze wszystkich sił

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

skoro nie pacuje to chyba nie ma w tym nic dziwnego
Też w tym nic dziwnego nie widzę, mi też rodzice sponsorują lekarzy, tzn głównie okulistę i dentystę bo gina mam na NFZ...

Cytat:
Good luck Martoolka I do nauki biegiem, bo jak nie zdasz...:pala :
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:47   #4938
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysł. Powinno Ci to humorek poprawić

Zbieram pomysły na tytuł kolejnej części wątku. Na razie mamy takie propozycje:
1. "2010r Panny w Żony się zmieniają, na relacje ślubne zapraszają cz.14"

2. "Czary mary hokus pokus, zostaniemy najlepszymi/wspaniałymi/cudownymi (do wyboru) żonami w tym roku"

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
teraz jestem w pracy, więc jak wróce do domu. wiem, ze powinno się rano, ale dziś z tż jesteśmy umówieni z księdzem, a wiecie jak ustalimy datę, a okaże się że trzeba zmieniać na wcześniejszą, to będzie idiotycznie wyglądało, a tak to będziemy wiedzieć. no chyba że faktycznie muszę robić go rano. sama nie wiem
To zależy ile czasu minęło od przypuszczalnej "wpadki" i ile Ci się okres spóźnia Bo są takie testy co wykrywają 6 dni od "wpadki", ale je trzeba robić rano. A jeśli minęło więcej czasu to w ciągu dnia też powinno wykryć, tylko, że wtedy jest mniejsze stężenie tego hormonu

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Good luck Martoolka I do nauki biegiem, bo jak nie zdasz...:pala :
Nie dziękuję, żeby nie zapeszać Wszystkie teksty już przeczytałam i zrobiłam notatki, a przy nauce mam małą tolerancję na powtarzalność - jak czytam coś drugi raz to wydaje mi się, że już wszystko wiem i mnie to strasznie zniechęca
Stary 2010-01-26, 09:59   #4939
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
był na treningu (karate) i grali w hardcorowego kosza, czyli można się lać o piłkę i kolega go nie zauważył i mu z całej pary piłką w nos przywalił na szczęście ma bez przemieszczenia złamanie i nic mu nie napuchło ani nie skrzywiło nosa, biedulka moja
Biedak

Cytat:
Kaś, to ja swojemu znowu oko podbiłam
nie żebym go biła..
ale łaskotać mnie nie trzeba było! :P
U nas to Tż ma łaskotki i czasem zdarza mi się to wykorzystywać

Cytat:
odpisali mi z Aparta. kolczyki sa w doslownie jednym salonie w Krk, do ktorego pewnie w zyciu bym nie dotarla wiec dzis moze juz bede miala czesc slubnej bizu (no chyba, ze na zywo beda marnoscia )
Ciekawa jestem o którym Aparcie mowa
Obstawiam tego na Medweckiego albo Kapelankę

Cytat:
A długo Ci się spóźnia?
Bo te testy faktycznie mogą się mylić i dużo lepiej zrobić badanie z krwi
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 10:01   #4940
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Biedak

U nas to Tż ma łaskotki i czasem zdarza mi się to wykorzystywać

Ciekawa jestem o którym Aparcie mowa
Obstawiam tego na Medweckiego albo Kapelankę

A długo Ci się spóźnia?
Bo te testy faktycznie mogą się mylić i dużo lepiej zrobić badanie z krwi
jak powiem ile mi się spoznia to mnie opierdzielicie że panikuję ale tak serio, to mnie niepokoi fakt że okresu nie ma a są mdłości

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-26, 10:05   #4941
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
jak powiem ile mi się spoznia to mnie opierdzielicie że panikuję ale tak serio, to mnie niepokoi fakt że okresu nie ma a są mdłości
A bierzesz tabletki anty? Bo ja miałam mdłości właśnie od tabletek i do tego cały czas stan podgorączkowy Tylko, że wtedy okres mi się nie spóźniał...

Tośka
u Ciebie dziś 18 dni
Stary 2010-01-26, 10:16   #4942
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
A bierzesz tabletki anty? Bo ja miałam mdłości właśnie od tabletek i do tego cały czas stan podgorączkowy Tylko, że wtedy okres mi się nie spóźniał...

Tośka u Ciebie dziś 18 dni
nie biorę, bo nie mogę

ale jestem głupek, weszłam na youtube i oglądam błogosławieństwa mlodych i normalnie płaczę w pracy

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-26, 10:17   #4943
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko też kiedyś robiłam jak mi się 2-3 dni spóźniał
Ale byliśmy wtedy z Tż króciutko i jakoś nerwowo do tego podchodziłam, bo zwykle @ miałam jak w zegarku

A nie tak dawno zdarzały mi się mdłości poranne, ale to chyba ze stresu przed pracą było:kwaśny:

Cytat:

Tośka
u Ciebie dziś 18 dni
Mogę prosić o nie pisanie takich stresujących rzeczy?
Zamiast iść na lekcje tańca, do spowiedzi, kupować te wszystkie rzeczy do dekoracji, leżę w łóżku i boję się ruszyć
W ten sposób nigdy nie przygotujemy wszystkiego
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 10:21   #4944
Remmi
Rozeznanie

Cytat:

Tośka u Ciebie dziś 18 dni
Po poprzednich anty tabl. też miałam nudności, ale na samym początku opakowania.

Tośka, ja mdleje jak widzę, ile Ci zostało

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:

Zamiast iść na lekcje tańca, do spowiedzi, kupować te wszystkie rzeczy do dekoracji, leżę w łóżku i boję się ruszyć
Spokojnie Tośka, poleżysz kilka dni i dojdziesz do siebie. Pamiętaj, że zdrowie jest najważniejsze.
Stary 2010-01-26, 10:23   #4945
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ale jestem głupek, weszłam na youtube i oglądam błogosławieństwa mlodych i normalnie płaczę w pracy
Ojej... to sobie bardzo niebezpieczne zajęcie znalazłaś

Cytat:
Przepraszam Będzie dobrze Teraz Twoje zdrówko jest najważniejsze. Podczas pierwszego tańca się pobujacie do rytmu i też będzie dobrze, a spowiedź możesz w takiej sytuacji załatwić później, na pewno nikt Ci nie będzie robił z tego powodu problemów.
Stary 2010-01-26, 10:27   #4946
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Ojej... to sobie bardzo niebezpieczne zajęcie znalazłaś

Przepraszam Będzie dobrze Teraz Twoje zdrówko jest najważniejsze. Podczas pierwszego tańca się pobujacie do rytmu i też będzie dobrze, a spowiedź możesz w takiej sytuacji załatwić później, na pewno nikt Ci nie będzie robił z tego powodu problemów.
dokładnie, Tosia, jeśli poszłabyś na lekcje tańca a na ślub byś nie była zdrowa to sama pomyśl, że przecież radość wtedy żadna, jak człowiek się źle czuje. więc lepiej się wykuruj i baw rewalacyjnie na weselichu!

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-26, 10:28   #4947
Aaś
Zakorzenienie

Toska spoko! Jeszcze duuuuużo czasu Czy te lekcje tańca są wam aż takie potrzebne? bo jeśli nie to może sobie odpuście...?

Właśnie dostałam zaproszenie na parapetówkę zakończona słowami: kto się nie stawi wylatuje z fejsbuka
Stary 2010-01-26, 10:31   #4948
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Mmmmmm spokojnie jakos zdązymy ja tez nie mam sukienki jeszcze, ale w koncu ja kupie trzeba tylko pójsc cos poprzymierzac, ale teraz się zimno zrobiło i mi się jeszcze bardziej nie chce hm.... ciekawe jaka bedzie moja następna wymówka

Luskap ja sobie nie wyobrażam, żeby moja swiadkową był ktos kogo nie za bardzo lubie a nie masz jakiejś siostry, kuzynki, koleżanki z która masz dobry kontakt? Chyba, że np masz kolege, brata a Twój TZ siostre, bo przeciez nigdzie nie jest powiedziane, że Ty wybierasz dziewczyne a TZ chłopaka.. hm...?
Ja też nie mam jeszcze zamówionej sukni, boję sie, żeby nie było za późno...ja mam ślub 7 sierpnia.
Co do swiadkowej to i ja i TZ mamy 1 brata. Mogłabym ostatecznie wziąć dziewczynę mojego brata, ale wtedy chciałabym, żeby mój brat był starszym, a nie wiem czy TZ będzie chciał obie osoby "z mojej strony". TŻ raczej nie ma siostry ciotecznej czy kuzynki w takim wieku i panny...Z koleżankami ze studiów nie mam za wiele kontaktu bo widujemy się tylko w szkole raz albo dwa w miesiącu, one są z odległych miast i chyba nie będę żadnej zapraszać, bo wiąże się to z tym, ze trzeba by się nimi zająć, załatwić nocleg, nie chciałabym ich zostawić samym sobie, no i wolę w te dni zająć się tylko TŻcikiem
Także mam poważny problem...
Cytat:
Aaaaa.... dziś o 15.30 mam egzamin

Ja też się nie jaram takimi rzeczami typu markowe filiżanki, ale rozumiem jeśli ktoś to lubi i o tym dobrze wiemy, to wtedy mona kupić taki prezent. Też jestem za kasą na prezent ślubny.
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dziś jest 200 dni do ślubu
gratulacje! U mnie za 13 dni będzie równe pół roku!
Cytat:
Cytat:
Ja też własnie czekam... I może nie mam mdłości, ale od jakichś dwóch tygodni mam cyce-giganty i strasznie bolą(już czuję jak się napełniają mlekiem..). Przed @ to bolały najwyżej tydzień. Moj TŻ też by się cieszył bardzo (ja też) ale nie teraz na pół roku przed ślubem, bo nie chciałaym mieć dużego brzucha, chciałabym się wybawić i wyskakać... (i jeszcze tata przełącza TV a tam mówią że przez pierwsze 3 m-ce ciąży piersi najbardziej rosną i bolą )
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:35   #4949
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam zaproszenie na parapetówkę zakończona słowami: kto się nie stawi wylatuje z fejsbuka
Tiiaaa.... bo teraz nasza klasa to obciach, a każdy szanujący się obywatel powinien mieć konto na fejsbuku No i jeszcze jest tłiter
Nawet ostatnio jak na zajęciach grupka prezentowała swój projekt, to mówili, że będę go rozpowszechniać na portalach społecznościowych typu facebook, twitter, czy chociażby (i tu pogardliwy uśmieszek prezentującej projekt) nasza klasa

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
gratulacje! U mnie za 13 dni będzie równe pół roku!
to znaczy, że u mnie też
Muszę się wreszcie wziąć za załatwianie ślubnych spraw Teraz będę mieć 3 tygodnie wolnego, to może coś ruszy w tej kwestii
Stary 2010-01-26, 10:37   #4950
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Tiiaaa.... bo teraz nasza klasa to obciach, a każdy szanujący się obywatel powinien mieć konto na fejsbuku No i jeszcze jest tłiter
Nawet ostatnio jak na zajęciach grupka prezentowała swój projekt, to mówili, że będę go rozpowszechniać na portalach społecznościowych typu facebook, twitter, czy chociażby (i tu pogardliwy uśmieszek prezentującej projekt) nasza klasa
ja jestem miszcz w portalach takich różnych bo pisałam magisterkę o internecie jako narzędziu marketingu politycznego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości