|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
Tzn on by mnie samej nigdzie nie puścil, w zyciu. No ale jak on jedzie to tak jakby inaczej. No i nie jest to Holandia-gdzie napewno bylabym kategorycznie na nie. Ale Austria. Sami faceci. Moj razem ze swoim bratem, inni czasem w sob na impreze jak maja wolne, ale moj w wannie polezec, z bratem na tv, albo ze mna gada.. No ale co najśmieszniejsze ja zawsze żartowalam pol na serio. Ze ok. mozesz jechac do pracy (jak sie w jakims towarzystwie mowilo o wyjazdach), ale jak wrocisz to ty sie zajmujesz małą, a potem ja jade. Albo (tam brzydko) mowilam, "ok mozesz jechac, ale zaraz rozwód". To bylo niby smiechem ale mialo wydźwięk bardzo powazny. Zawsze wtedy mialam od mojego opieprz ze mam nie mowic takich glupot (o rozwodzie) i zawsze sie obrazal. No ale wtedy to nie zamierzal nigdzie jechac i w zyciu bysmy nie powiedzieli oboje ze sie rozstaniemy na tyle. I wlasnie pojedzie za kasą. No nie konkretnie kasą -bo jej nie poczujemy, ale za spłatą długu pojechał. I powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" ma wiele prawdy w sobie. NIkt sie nie spodziewa jak moze zycie szybko sie zmienic o 180 stopni. W jedną krótką chwile padła decyzja o wyjeździe. Nie wspominalismy o tym predzej. To były minuty. Nawet nie bylo długich dyskusji czy tygodnia zastanowienia. Bylo raz dwa. Na nast dzien juz w pracy informowal ze chyba za tydz wyjezdza na rok do pracy. Tak samo pare dni po tej szybkiej decyzji się okazalo ze jestem w ciązy.. Choc moze z miesiąc prędzej ustalilismy ze poczekamy (chcialam od lutego 2010 zacząc się starac o dzidzie) do 2011 ze staraniami. No a tu dzidzia "w samą pore" sie poczęła... Ale ja się jednak cieszę. Mam dodatkowe zajęcie, inne czasem mysli.. A potem bede miala dwojke dzieci to tym bardziej bedzie nie wiele czasu na myslenie. A czas jakos zleci do powrotu... chyba.. Basia84 no przeciez staram sie jak moge by nadrobic dla ciebie tej lektury. Ale nie wiele osób mi pomaga
Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-01-25 o 23:05 |
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie mamusie sie dzisiaj pochowaly. moze dlatego ze najgorszy dzien w roku podobno. ja spadam spac. milej nocki i do jutra
|
|
|
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
Co to wogole znaczy najgorszy dzien w roku? Dlaczego?
Tzn gdzies przeczytalam "dzis jest najgorszy dzien w roku". Ale nie wiem dalczego ludzie tak sadza,pisza.. Jakies powiarki czy co? Bo od kad zyje nie slyszalam jeszcze takiego stwierdzenia. No własciwie wczoraj on byl, bo ja jak zawsze się niezle zasiedziałam.. I znow jutro będę nieprzytomna.. tzn dzisiaj :P. To zycze milej nocki, choc was juz tu pewnie daaawno niiii ma. Papa Lukłam o co chodzi. I całkowity w tym bezsens. Ja dzis nie czulam sie zle, nie mialam wyjatkowo złego samopoczucia, na dworze nie było pochmurno bo caly dzien prawie swiecilo słonce. Nie narzekałam dzis na pieniądze itd itp.. Walnęło im . Powiedzieli ze najgorszy a jak juz ktos to przeczytal czy uslyszal i wierzyl to pewnie taki tez dzien mial . hihi Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-01-26 o 00:40 |
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam za komplementy co do mojej figury
Ja dzis musialam jechac do szkoly zawiezc potrzebne papiery, bo nie bede w tym semestrze chodzic na zajecia. W ogole nigdy nie wiadomo, czy tam wroce jeszcze, bo jak to mowia dziecko przewraca swiat do gory nogami Bralam tam tylko sobie kursy biznesowe, cos jak podyplomowe w pl, wiec nie mam przymusu tego robic...Ale dzis malo napisalyscie, serio... a czemu najgorszy dzien w roku?? |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstałam napić sie herbaty, ach...pomecze sie byle by z moim skarbem bylo oki ![]() Dopuki nie zobacze ze jest oki to ciagle sie boje
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ktos tam wymyslil ze niby ostatni poniedzialek w styczniu to najgorszy dzien roku. dla mnie to bez sensu ale caly dzien o tym gadali. mowia ze to "blue monday" |
|
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
witam z rana...
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to nawet jak ją do wanny chcę włożyć to zaraz kapuje na mnie tatusiowi że mama ją podnosi Mam nadzieję,że poza nogą wszystko w porządku? Oby się szybko zagoiło!!
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jak tylko natrafi Wam się temat ślubu lub kolejny raz w jego rodzinie ktoś zapyta o ślub to może powiedz co myślisz albo po prostu wjedź Mu na ambicję i powiedz,że do ślubu to potrzeba chęci dwojga a ty o rękę Go nie poprosisz ...może troszkę Mu to da do myślenia.A tak, jeśli mówisz z grzeczności w rodzinie że tobie nie zależy na ślubie to może jest to też jakiś sygnał dla twojego TŻ i dlatego uważa że wszystko OK skoro tobie to pasuje?
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was moje kochane!
dawno sie nie odzywalam, bo jakos nie bylo kiedy, ale czytam nabierząco! wlasnie jem moje ukochane sniadanko, czyli kanapeczki z nutella i do tego pyszna herbatka z cytrynka mniam
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane!!!
wzoraj mialam w końcu upragnione usg!!! wsio ok, przeziernosc 1mm, serduszko bije 140/min, byly sliczne raczki, widzialam paluszki, stópkę, nosek i wogole moja dzidzia jest cudna![]() ps. aha tylko cyto wyszla zla bo 2 grupa i mama jakiś mierny stan zapalny - we wtorek za tydzien mam wizyte u gina i zobaczymy co powie
Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-01-26 o 10:15 |
|
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() Cytat:
A ja wizyta za 8 dni juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje, ze wszystko ok. |
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
jestem... co tam u Was? U nas dzisiaj mimo ze bardzo mroznie, to pieknie slonecznie a jutro wkoncu wizyta na USG
|
|
|
|
#4337 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() slodkie ubranka ![]() alguien sliczny brzuszek ![]() szczuplutka z ciebie dziewczyna widac
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też słonecznie choć mroźno,gdyby mała była zdrowa wybrała bym sie z nią na spacer ale niestety dorwała ją ta angina no i na antybiotykach jest,choć już znaczna poprawa za to ja dziś rano z katarem się obudziłam i z bólem gardła,jak i mnie będzie coś bardziej brało to skorzystam z tych leków , które tutaj kiedyś wkleiłaś Życzę miłego dnia w pracy!!!Aha no i żadnych przepisów dzisiaj bo nie każdy ma taką silną wolę jak ty żeby to później zrzucić |
|
|
|
|
#4340 |
|
BAN stały
|
Proszę bardzo
jestem zakochana w swoim maleństwie... w życiu nie doświadczyłam takich uczuć... tutaj ssie kciuka
|
|
|
|
#4341 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
zuziunia super ze wszystko dobrze alguien sliczny brzuszek i sliczna figurka Cytat:
![]() Cytat:
chyba nie ma w tej chwili dla nas nic tak radosnego jak kolejne usg ciesze sie ze wszystko dobrzebasienka trzymam kciuki za jutrzejsze usg ![]() a ja z Maja sie wyleguje i cos od wczoraj glowa mnie boli a w planach mam zrobic sobie odrost ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- zuziunia sliczna dzidzia
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
zuziunia slodka dzidzia
![]() ![]() anoxa swietnie cie rozumiem mnie wczoraj tak strasznie bolala glowa ze nie mialam sily nawet kanapek sobie zrobic a co tu mowic o wstaniu z lozka wiec lez i wypoczywaj slonko tez mysle o zrobieniu odrostow ale chce je przetrzymac chociaz do polowy lutego ostatnio wlosy robilam pod koniec listopada i mialam nadzieje ze wytrzymam do marca ale teraz jak patrze na swoja fryzurke to wiem ze nie wytrzymam tak dlugo
|
|
|
|
#4343 |
|
BAN stały
|
ja odrosty dopiero w marcu zrobię, bo pytałam fryzjerki czy jest sens robić jak 10 mam ślub, więc po połowie marca zrobię.
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
ja odrosty przed ciaza robilam co 3 max 4tyg teraz ostatni raz robilam chyba 15 grudnia wiec juz 6 tyg poprostu mi sie nie chce ich robic
|
#4345 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
ja robilam co2-2,5miesiaca teraz chcialabym dac im troche odpoczac slatego na zime przyciemnilam bo wczoresniej miaalm jasny blond a naturalnie jestem prawie czarna ale juz nie moge sie doczekac kiedy znowu je rozjasnie jakos sie nie czuje w ciemniejszych
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie da sie ukryc stwierdzilismy ze jak okaze sie ze jednak bedzie chlopak to ciuszki nie zgina beda dla nastepnej dzidzi albo na prezent. a tak nam sie spodobaly ze nie moglismy sie powstrzymac. a to czerwone jest baby boy
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Który to tydzień?
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale sie wystraszylam... poszlam sie posmarowac oliwka na rozstepy n i na brzuchu mam cos jak dwa rostepy tylko krutkie i mam nadzieje ze to nie rozstepy tylko odcisnelam od czegos brzuchol a od dnia jak zaczelam czuc ruchy mocno mi go wywalilo wole nie myslec co bedzie na koniec ciazy jesli teraz juz zaczely by mi sie robic... chyba jednak zainwestuje w mustelle
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola - bedzie wszystko oki, zobaczysz Ja mam wizytę za 14dni, juz nie moge sie doczekac....oby bylo oki wszystko dzis juz lepiej sie czuje wiec, moge jakos zyc
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Bralam tam tylko sobie kursy biznesowe, cos jak podyplomowe w pl, wiec nie mam przymusu tego robic...
i pewnie nie dowiem sie za wczesnie..