Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 18:01   #691
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
WITAM WAS DZIEWCZYNKIWIDZE ZE BYŁA MOWA O CASTANGUSIE MAM DO WAS PYTANKO?CZY MOZNA TO BRAC BEZPIECZNIE PRZEZ CAŁY CYKL?BO WIEM ZE JESIOŁEK JEST PORONNY....I OD KTÓREGO DNIA CYKLU MOZNA BRAC TEN CASTANGUS? CZY TO BEZ ROZNICY?

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Abz mojeeeeeeeeeee grtulacje jak fajniesuuuuuuper kochanaale sie ciesze... ja postanowiałam mierzyc sobie temperature zeby zaobaczyc kiedy bedzie owul.i zapisuje ja na dole sobie tylko dziwi mnie ze spada a nie rosnie albo utrzymuje sie na jednym poziomie
To dobrze, tempka nie wzrasta stopniowo, pewnego dnia podskoczy znacznie w górę

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

A ja się wkurzyłam
Muszę zmienić gina. Byłam dziś na tych cytohormonach. Chodzę do gościa chyba z pół roku, pyta się po co przyszlam, wiec mówie ze na hormony, po czym on sie mnie pyta czy wspołżyje. Ok ja rozumiem, ze moze nie pamiętać wszystkch pacjentek, ale cholera po to jest karta
Pokazuje mu tą prolaktyne, a on "Jest ok".
Co z tego, ze jest miły i delikatny? Wolałabym iść do mruka, który zacznie coś robić.
Odbieram wyniki i ide do innego lekarza, już mi poleciła internistka lekarza niestety przyjmuje tylko prywatnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 18:12   #692
Martinixxx
Zadomowienie

tez musiałam zmienic lekarza, raczej ze wzgledu na odległość.Wydawało mi się że dobrze mnie prowadzi a okazało się, że zapisuje sobie leki z powietrza i mogłabym w zasadzie tak sie starac o dziecko do usranej śmierci

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 18:25   #693
aldii
Zakorzenienie

Witajcie laseczki Pewnie mam do nadrobienia z 20 stron No ale co tam, dam rade Nadrobie chociaz czesc poki mala spi....

Oczywiscie serdecznie dziekujemy za wszystkie kciki i gratulacje.Mala Lu Was
Jejku az sie jak przeczytalam, te wszystkie Wasze wpisy - kciuki, oczekiwanie na wiesci i radosc z narodzin malutkiej.Jestescie przekochane !!!!!!!!
Az mi sie malutka obudzila slyszac jak No i koniec nadrabiania

Ollliwko ciesze sie, ze pogodzilas sie z mama
Kretencja wspolczucia z powodu babci, ale jednoczesnie podzielam Twoje zdanie, ze to nawet lepiej....No i oby przesad sie spelnil
Lindsley ja najwiecej przytylam w II trymestrze. A dzis, tydzien po porodzie mam mniej o 9 kg zostalo mi 5 do wagi wyjsciowej
Pomidorko moj kicius tez mi sie tak pokladal przez pewien czas, mniej wiecej na tym samym etapie ciazy.A pozniej nagle przestal
Tez jestem za prywatna sluzba zdrowia !!
Gimikis ciesz sie, ze teraz i bedziesz miala to z glowy.Przynajmniej nic sie nie przyplacze jak bedziesz w ciazy
Jasiulku moje wszystkie koty jakie w zyciu mialam, byly wlasnie "zgarniete", wyjace z ulicy
Lindsley trzeba bylo szefa palnac w leb co za dziad
Stary 2010-01-25, 18:50   #694
Awenturyn
Rozeznanie

no jestem
u mnie teraz jest -9 ale w ciągu dnia było cudnie,byliśmy na spacerku i tak sie zlazłam,ze teraz mnie nogi bolą

Ollliwka no tak wszystko zaplanowane ale jak bedzie to czas pokaże

abz tylko bez nerwów

weruczek Tity kretencja Scio no no same nie zostaniecie bo ja też tu jestem hihi

aldii super że sie odezwałas ciekawe jak długo Lu da ci poczytać nastęnym razem
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 19:49   #695
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Gorzej, że... dowiedzieliśmy się dziś, że zmarł męża dziadek Kosmos. Pogrzeb w czwartek, w Sieradzu. Dwa pogrzeby dzień po dniu
Współczuje...
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Pożarłam się wczoraj z TŻetem = nie mam humoru = nie będę smęcić.
Idę zaraz na 'Ciacho'.
Miłego wieczorku!
Ja się też ze swoim pożarłam, jak zwykle o picie... Co prawda zrobili dziś kawał roboty - położyli panele, bez listew bo nie kupiliśmy, tak już pewnie też by były ale to nie znaczy że mają zaraz tyle wypić. Tym bardziej, że tz się ze znajomymi umówił na wieczór, bo nie będziemy się z nimi 3 m-ce widzieć... Jeszcze teraz poszedł pod prysznic a za pół godz wychodzimy, jak się rozchoruje to niech zapomni o cackaniu się z nim.... O będzie miał następny powód żeby sobie piwko wypić bo lepiej mu po nim niż po lekach
Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki
Witaj i buziak dla Lu z okazji tygodnia
Cytat:
Lindsley ja najwiecej przytylam w II trymestrze. A dzis, tydzien po porodzie mam mniej o 9 kg zostalo mi 5 do wagi wyjsciowej
No też bym tak chciała... Na razie przybieram w oczach Ale podejrzewam, że jak zacznę sprzątać w domku to mi się na trochę waga zatrzyma, bo teraz całymi dniami siedzę i nic nie robię poza obiadkiem...
Cytat:
Lindsley trzeba bylo szefa palnac w leb co za dziad
Ale szef się nie zna i wierzę że nie chciał źle, gorzej z tą księgową, głupia niedouczona baba...

O 20.30 mamy być u znajomych, szczerze to średnio mi się chce iść bo jestem zmęczona, niewyspana... Do tego ze złości na Tz-a aż mi gorąco...
Stwierdziłam, że jutro jadę na zakupy, pokupuję dla małego na allegro trochę (Tz wydaje kasę na piwo a ja oszczędzam, żeby skończyć remont bez długów) odwiedzę koleżankę i mam gdzieś Tz-a...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 20:17   #696
Tity
Zakorzenienie

aldii!!! Jak będziesz miała chwilę to napisz jak to było i jak się czujecie i jak Twój brzuszek? Ściskam Cię mocno

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
weruczek Tity kretencja Scio no no same nie zostaniecie bo ja też tu jestem hihi
Trzeba działać, żeby się ewakuować na oczekujące
kretencja przykro mi z powodu dziadka męża I, że na mrozie będziecie stać...brrrr

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:42   #697
Starlett
Wtajemniczenie

lindsley , virginia-
U mnie było dziś" tylko" -15 ale i tak przemarzłam okropnie. brrr.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:24   #698
weruczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Teraz biorę na wywołanie miesiączki. Zaczęłam brać w 20 dc, dzisiaj jest 31. Aha no i mam brać do momentu, aż @ się pojawi, a to nie wiem kiedy nastąpi Myślałam, że po 10 dniach brania przyjdzie a tu :pupa: Później mam brać od 10 dc przez 10 dni 3 razy dziennie. Teraz też 3. Ale coś tam powolutku(bardzo powolutku) zaczynam czuć w brzuchu, może jutro przyjdzie razara.

Heeeelloooł! Chyba we trzy
OKI, będziemy trzy czarownice:P
A co do lutki Tity, to jestem w szoku, jeśli 3 razy dziennie bierzesz i to nie pomaga... A taka do ssania bierzesz?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Witajcie!!!

Aldii- małe cudo!! Jest boska
Abz- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Weronia- witaj

Gościu nie zadzwonił. Stażu nie będzie i kasy też nie. Dzidziusi jak nie było tak nie ma. Czemu wszystko jest takie trudne
Gimiks, wielki przytulak, rozumeim, co czujesz całym sercem, serio

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Virginia, po kinie lepszy pomysł?
Scio, brak profesjonalizmu lekarzy jest porażający
weronia: mi się też zawsze weronika podobało Rodzice utrafili:P
Awenturyn, Scio, kretencja: no cóż, będzie nas więcej, tylko chyba sobie tytuł wątku zmienimy: staraczki i ich dzieciaczki oraz inne rozrabiaczki:P
Lindsley, czemu tak ten tż cię ciaga? Ech Jak sie czujesz po wizycie u znajomych??
ALDII, wielkie ściski, jak tam malutka LU>? Jak bedziesz miała chwilkę to opowiedz o jej zwyczajach i jak sobie z TŻtem dajecie radę?
Ciekawe co u malgi19?
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:45   #699
Starlett
Wtajemniczenie

Mpik - widzę Cię co u Ciebie? dawno nie pisałaś tutaj

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 23:01   #700
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
To dobrze, tempka nie wzrasta stopniowo, pewnego dnia podskoczy znacznie w górę

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

A ja się wkurzyłam
Muszę zmienić gina. Byłam dziś na tych cytohormonach. Chodzę do gościa chyba z pół roku, pyta się po co przyszlam, wiec mówie ze na hormony, po czym on sie mnie pyta czy wspołżyje. Ok ja rozumiem, ze moze nie pamiętać wszystkch pacjentek, ale cholera po to jest karta
Co z tego, ze jest miły i delikatny? Wolałabym iść do mruka, który zacznie coś robić.
Odbieram wyniki i ide do innego lekarza, już mi poleciła internistka lekarza niestety przyjmuje tylko prywatnie
Ja też trafiłam na takiego ginekologa, który na każdej wizycie pytał się "czego chciało słoneczko", na pytania zadane wprost tak gmatwał, że nic nie dało się z jego wypowiedzu zrozumieć. Teraz chodzę do innego, zobaczymy jak sie sprawdzi
Stary 2010-01-26, 07:41   #701
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Ja też trafiłam na takiego ginekologa, który na każdej wizycie pytał się "czego chciało słoneczko", na pytania zadane wprost tak gmatwał, że nic nie dało się z jego wypowiedzu zrozumieć. Teraz chodzę do innego, zobaczymy jak sie sprawdzi
A to jakis stary dziadek był? ja kiedys chodzilam do takiej baby starszej co też mówiła w trzeciej osobie "a rodziła juz?, rozbierze się teraz " i tak mnie to wkurzało, że chyba na 2 wizytach sie skończyło....ale z tym słoneczkiem to nieżle wypalił

Mój jak na razie jest ok, przynajmniej stara się
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:02   #702
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Facet koło 40- 45 lat.
Jest bardzo miły, ale moim zdaniem nadaje się do wypisywania tabsów i ewentualnie leków przeciwgrzybicznych. Ma dużo pacjentek, ale to przeważnie młode dziewczyny po tabsy.
Na pierwszą wizytę dla nastolatki tak, ale na leczenie to już nie bardzo.

A w ogóle to cześć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:13   #703
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle to cześć
cześć!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:33   #704
kretencja
Zakorzenienie

Melduję się
Za 15 minut wychodzę do pracy. Jak wstałam termometr pokazywał -22! Teraz już "tylko" -13 Już naprawdę nie wiadomo, w co się ubierać. A jeszcze jutro ten pogrzeb... Na szczęście podobno w czwartek ma już być cieplej, z tym, że niestety znów śnieg będzie padał... Tak mi Onet powiedział
Zatem życzę miłego dnia, a sama uciekam. Powinnam się pojawić koło 15-tej chyba...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:50   #705
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja u mnie nadal - 22
wróciłam ze spacerku z psem.. i się popłakałam bo od dwóch tyg. taki piesek przybłęda chodzi niedaleko i dzisiaj go spotkałam serce pęka..

zjadłam śniadanko , zaraz wypiję kawę i szykuję ciuchy na egzamin na uczelnie jechać muszę chociazby po to by oddać kumplowi kserówki , ale nie podejdę do egzaminu dzisiaj chyba... wczoraj byłam u TŻ , on poszedł na siatkę a ja próbowałam się uczyć pod okiem teściów , psa i jego babci , tak sobie mi to szło
Stary 2010-01-26, 09:09   #706
Tity
Zakorzenienie

gimiks będzie następny staż Nie wiedzą co tracą
Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
OKI, będziemy trzy czarownice:P
A co do lutki Tity, to jestem w szoku, jeśli 3 razy dziennie bierzesz i to nie pomaga... A taka do ssania bierzesz?
A pomyliłam, dzisiaj dopiero mam 31 dc Ale @ i tak nie ma. Wczoraj już myślałam, że to już niebawem,a tu :pupa: Może jeszcze mi się stres sesyjny dokłada. Poza tym było plamienie w tym cyklu, więc bez lutki powinnam mieć jakieś 38 dni cyklu....no zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
kretencja u mnie nadal - 22
wróciłam ze spacerku z psem.. i się popłakałam bo od dwóch tyg. taki piesek przybłęda chodzi niedaleko i dzisiaj go spotkałam serce pęka..
Oj Ty dobre serduszko To na klatkę może go chociaż wpuść następnym razem, na tym mrozie długo nie pociągnie biedaczysko A do egzaminu może podejdź, może akurat się uda? <kopniak na szczęście> Ja mam taką nerwicę, że muszę wszystko wcześniej zaliczyć, tzn w 1 terminie, albo w 0 jak jest, bo chcę mieć to wszystko szybciej z głowy. A jak się okazuje, że nie zaliczę to dramat wewnętrzny przeżywam Co dziwne, bo jak byłam na dziennych to mi się często zdarzało niezaliczać
U mnie dzisiaj znowu słoneczna pogoda i -20 W planach mam naukę, ale wolałabym sobie tu z Wami plotkować non stop Wczoraj byłam na drinku z koleżankami z pracy poprzedniej. Zjadłam dwa desery i wypiłam grzańca z wina A jak poszłam za siebie płacić i mówię, że dwa desery moje, to chłopak zdziwiony jakby nigdy nie widział kogoś kto dwa desery na raz wcina

L
J
Stary 2010-01-26, 10:20   #707
Ollliwka
Zakorzenienie

tity tylko jaką klatkę ? ehh ja mieszkam w domku i wokoło same domki więc sama widzisz. Świata nie zbawię niestety, głupie mam rozumowanie , ale jak już zdechnie to będzie mu TAM lepiej , wierzę w to a wyrzutów sumienia uśpić nie próbuję , ale nie mogę wziąć wszystkich bezdomnych psów przecież , już jedną przybłędę mam i z rodzicami nie było mi lekko. Na moim osiedlu są w dodatku ludzie z "wyższych klas" za takich się uważają i tok ich myślenia jest żałosny.
Muszę się wziąść w garść , denerwuje mnie to ,że jestem taka wrażliwa.
Stary 2010-01-26, 10:25   #708
Tity
Zakorzenienie

Ollliwko coś mi się ubzdurało, że w bloku mieszkasz...rozumiem Mnie też to denerwuje, no ale co zrobić...dobrze jak chociaż jednemu stworzonku możemy pomóc, prawda? Inaczej skończymy jak Violetta Villlas

L
J
Stary 2010-01-26, 10:39   #709
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Mpik - widzę Cię co u Ciebie? dawno nie pisałaś tutaj
często was poczytuję, ale fakt faktem nie piszę Przepraszam, popstaram się nadrobić
U mnie wszystko ok , tylko mdlości męczą niesłychanie,,,, jestem teraz w 7tc i 6d szczęśliwa, bo dzidzia dobrze się rozwija
Babcie szczęśliwe wszyscy się cieszą
Następna wizyta u gina w lutym mam nadzieje zobaczyć już głowkę, rączki to będzie jakis 10tydz wiec powinno już ladnie widać, co?
GRATULUJE ALDII i czekamy na ciebie na wątku wrzeniowo-październikowych mamuś
Stary 2010-01-26, 10:45   #710
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
U mnie wszystko ok , tylko mdlości męczą niesłychanie,,,, jestem teraz w 7tc i 6d szczęśliwa, bo dzidzia dobrze się rozwija
Babcie szczęśliwe wszyscy się cieszą
my też się bardzo bardzo cieszymy! i czekamy na zdjęcia! a ja zdwłaszcza, moja imienniczko!

Stary 2010-01-26, 11:07   #711
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ollliwko coś mi się ubzdurało, że w bloku mieszkasz...rozumiem Mnie też to denerwuje, no ale co zrobić...dobrze jak chociaż jednemu stworzonku możemy pomóc, prawda? Inaczej skończymy jak Violetta Villlas
prawda
Stary 2010-01-26, 11:17   #712
lindsley
Zakorzenienie

A ja znów zła na Tz-a... Coś mam ostatnio zły humor ciągle

Michaś
Stary 2010-01-26, 11:21   #713
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A ja znów zła na Tz-a... Coś mam ostatnio zły humor ciągle
co się stało?

Stary 2010-01-26, 11:21   #714
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry
Lindsley, może jakiś klub założymy?
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:34   #715
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
co się stało?
Przedrzeźniał mnie przez tel (a tłukę do główki że tak nie lubię) i się wkurzyłam i rozłączyłam, więcej nie odbieram. Dziś pracuje do 20 to się nie zobaczymy już do wieczora i dobrze... Ale zła chodzę jeszcze przez wczorajsze picie... A potem u znajomych grał takiego dobrego mężusia co się o żonę i dzidziusia martwi... Zagłaskał by mnie tam (po głowie - myślałam że uduszę...)

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2010-01-26 o 11:36
Stary 2010-01-26, 11:37   #716
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Pogrzeb późno, bo jedna z sióstr mojego Taty mieszka w Hamburgu i trzeba było jakoś terminy zgrać...
Gorzej, że... dowiedzieliśmy się dziś, że zmarł męża dziadek Kosmos. Pogrzeb w czwartek, w Sieradzu. Dwa pogrzeby dzień po dniu
oj, ale smutno. Ale moze rzeczywiście co jest w tym, ze jak umiera jedna osoba to inna sie urodzi...

Cytat:
A ja się wkurzyłam
no co za lekarz! Mój raczej też mnie dobrze nie pamieta, ale ma kartę, ja mu cos przypomnę i już wie o co chodzi.
Poszukaj może w necie czy ktos poleca u ciebie w miejscowości jakiegoś gina na NFZ, bo po co płacić teraz za leczenie i potem np całą ciążę?

Doczekać się nie moge wizyty u gina w niedzielę

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:38   #717
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Przedrzeźniał mnie przez tel (a tłukę do główki że tak nie lubię) i się wkurzyłam i rozłączyłam, więcej nie odbieram. Dziś pracuje do 20 to się nie zobaczymy już do wieczora i dobrze... Ale zła chodzę jeszcze przez wczorajsze picie... A potem u znajomych grał takiego dobrego mężusia co się o żonę i dzidziusia martwi... Zagłaskał by mnie tam (po głowie - myślałam że uduszę...)
Moj też tak robi. Jednego dnia jest niedobry, to potem by mi do dupy wszedł hehe TAKI dobrusi jest, słodziutki. Wtedy to dopiero cukruje przy znajomych ONI już tak mają chyba
Stary 2010-01-26, 11:42   #718
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Jednego dnia jest niedobry, to potem by mi do dupy wszedł
co masz na myśli...?

Stary 2010-01-26, 11:49   #719
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Moj też tak robi. Jednego dnia jest niedobry, to potem by mi do dupy wszedł hehe TAKI dobrusi jest, słodziutki. Wtedy to dopiero cukruje przy znajomych ONI już tak mają chyba
A i jeszcze się potem dziwi że mi sie nie chce przytulanek ...
A wgl to pojechał z bratem po listwy - ciekawe co wybrał i jak to będzie wyglądać... Ostatni jego wybór to srebrna farba do futryny - gdzie z jednej strony jest boazeria a z drugiej zielony pokój - kolorystycznie mi to nie pasuje.. dziś ma wymienić...

Michaś
Stary 2010-01-26, 12:30   #720
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
co masz na myśli...?
Czasem jest wredny i mi wytyka, że w domku nic nie robie, tylko na forum siedze
albo jak jest impreza większa i on zaszaleje jak ostatnio, że potem zdycha, wymiotuje i tak marudzi, że kazałam mu iść spać do innego pokoju to ma potem wyrzuty sumienia i cały dzień cukruje JEST TAKI MILUSI...

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
A i jeszcze się potem dziwi że mi sie nie chce przytulanek ...
Oni w ogóle nie rozumieją, że na przeytulanki musza "pracować" cały dzień. Być mili dla nas, przytulać, całować, pomagać w domku. a NIe wieczorem tylko podchody robic- bo im się chce... NAM nie i już mają wąty, że my takie Chłodne i nie chcemy się "przytualć" heh

Wczoraj na TVn style Dorota Wellman właśnie recenzjonała jakąś książke o sexie. I własnie Ktoś Mądrze NAPISAŁ, że aby był sex to cały dzień musi być cudowny, wypełniony pocałunkami, dobrym słowem... wtedy CZUJEMY się kochane !!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości