|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- A ja się wkurzyłam ![]() Muszę zmienić gina. Byłam dziś na tych cytohormonach. Chodzę do gościa chyba z pół roku, pyta się po co przyszlam, wiec mówie ze na hormony, po czym on sie mnie pyta czy wspołżyje. Ok ja rozumiem, ze moze nie pamiętać wszystkch pacjentek, ale cholera po to jest karta ![]() Pokazuje mu tą prolaktyne, a on "Jest ok". Co z tego, ze jest miły i delikatny? Wolałabym iść do mruka, który zacznie coś robić. Odbieram wyniki i ide do innego lekarza, już mi poleciła internistka lekarza niestety przyjmuje tylko prywatnie |
|
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
tez musiałam zmienic lekarza, raczej ze wzgledu na odległość.Wydawało mi się że dobrze mnie prowadzi a okazało się, że zapisuje sobie leki z powietrza i mogłabym w zasadzie tak sie starac o dziecko do usranej śmierci
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki
No ale co tam, dam rade Nadrobie chociaz czesc poki mala spi....Oczywiscie serdecznie dziekujemy za wszystkie kciki i gratulacje.Mala Lu Was Jejku az sie ![]() jak przeczytalam, te wszystkie Wasze wpisy - kciuki, oczekiwanie na wiesci i radosc z narodzin malutkiej.Jestescie przekochane !!!!!!!!Az mi sie malutka obudzila slyszac jak No i koniec nadrabiania ![]() Ollliwko ciesze sie, ze pogodzilas sie z mama Kretencja wspolczucia z powodu babci, ale jednoczesnie podzielam Twoje zdanie, ze to nawet lepiej....No i oby przesad sie spelnil Lindsley ja najwiecej przytylam w II trymestrze. A dzis, tydzien po porodzie mam mniej o 9 kg zostalo mi 5 do wagi wyjsciowejPomidorko moj kicius tez mi sie tak pokladal przez pewien czas, mniej wiecej na tym samym etapie ciazy.A pozniej nagle przestal Tez jestem za prywatna sluzba zdrowia !! Gimikis ciesz sie, ze teraz i bedziesz miala to z glowy.Przynajmniej nic sie nie przyplacze jak bedziesz w ciazy Jasiulku moje wszystkie koty jakie w zyciu mialam, byly wlasnie "zgarniete", wyjace z ulicy Lindsley trzeba bylo szefa palnac w leb co za dziad
|
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
no jestem
u mnie teraz jest -9 ale w ciągu dnia było cudnie,byliśmy na spacerku i tak sie zlazłam,ze teraz mnie nogi bolą ![]() Ollliwka no tak wszystko zaplanowane ale jak bedzie to czas pokaże abz tylko bez nerwów weruczek Tity kretencja Scio no no same nie zostaniecie bo ja też tu jestem hihi ![]() aldii super że sie odezwałas ciekawe jak długo Lu da ci poczytać nastęnym razem |
|
|
|
#695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witaj i buziak dla Lu z okazji tygodnia Cytat:
Ale podejrzewam, że jak zacznę sprzątać w domku to mi się na trochę waga zatrzyma, bo teraz całymi dniami siedzę i nic nie robię poza obiadkiem... Ale szef się nie zna i wierzę że nie chciał źle, gorzej z tą księgową, głupia niedouczona baba... O 20.30 mamy być u znajomych, szczerze to średnio mi się chce iść bo jestem zmęczona, niewyspana... Do tego ze złości na Tz-a aż mi gorąco... Stwierdziłam, że jutro jadę na zakupy, pokupuję dla małego na allegro trochę (Tz wydaje kasę na piwo a ja oszczędzam, żeby skończyć remont bez długów
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
aldii!!!
![]() ![]() Jak będziesz miała chwilę to napisz jak to było i jak się czujecie i jak Twój brzuszek? Ściskam Cię mocno ![]() Cytat:
![]() kretencja przykro mi z powodu dziadka męża |
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie było dziś" tylko" -15 ale i tak przemarzłam okropnie. brrr.
|
#698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do lutki Tity, to jestem w szoku, jeśli 3 razy dziennie bierzesz i to nie pomaga... A taka do ssania bierzesz? ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Virginia, po kinie lepszy pomysł? Scio, brak profesjonalizmu lekarzy jest porażający weronia: mi się też zawsze weronika podobało Rodzice utrafili:PAwenturyn, Scio, kretencja: no cóż, będzie nas więcej, tylko chyba sobie tytuł wątku zmienimy: staraczki i ich dzieciaczki oraz inne rozrabiaczki:P Lindsley, czemu tak ten tż cię ciaga? Ech Jak sie czujesz po wizycie u znajomych??ALDII, wielkie ściski, jak tam malutka LU>? Jak bedziesz miała chwilkę to opowiedz o jej zwyczajach i jak sobie z TŻtem dajecie radę? Ciekawe co u malgi19? |
||
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Mpik - widzę Cię
co u Ciebie? dawno nie pisałaś tutaj
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jak na razie jest ok, przynajmniej stara się
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Facet koło 40- 45 lat.
Jest bardzo miły, ale moim zdaniem nadaje się do wypisywania tabsów i ewentualnie leków przeciwgrzybicznych. Ma dużo pacjentek, ale to przeważnie młode dziewczyny po tabsy. Na pierwszą wizytę dla nastolatki tak, ale na leczenie to już nie bardzo. A w ogóle to cześć |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
Za 15 minut wychodzę do pracy. Jak wstałam termometr pokazywał -22! Teraz już "tylko" -13 Na szczęście podobno w czwartek ma już być cieplej, z tym, że niestety znów śnieg będzie padał... Tak mi Onet powiedział Zatem życzę miłego dnia, a sama uciekam. Powinnam się pojawić koło 15-tej chyba...
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja u mnie nadal - 22
![]() wróciłam ze spacerku z psem.. i się popłakałam bo od dwóch tyg. taki piesek przybłęda chodzi niedaleko i dzisiaj go spotkałam serce pęka..zjadłam śniadanko , zaraz wypiję kawę i szykuję ciuchy na egzamin na uczelnie jechać muszę chociazby po to by oddać kumplowi kserówki , ale nie podejdę do egzaminu dzisiaj chyba... wczoraj byłam u TŻ , on poszedł na siatkę a ja próbowałam się uczyć pod okiem teściów , psa i jego babci , tak sobie mi to szło
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
gimiks będzie następny staż
Nie wiedzą co tracą ![]() Cytat:
Ale @ i tak nie ma. Wczoraj już myślałam, że to już niebawem,a tu :pupa: Może jeszcze mi się stres sesyjny dokłada. Poza tym było plamienie w tym cyklu, więc bez lutki powinnam mieć jakieś 38 dni cyklu....no zobaczymy. Cytat:
To na klatkę może go chociaż wpuść następnym razem, na tym mrozie długo nie pociągnie biedaczysko A do egzaminu może podejdź, może akurat się uda? <kopniak na szczęście> Ja mam taką nerwicę, że muszę wszystko wcześniej zaliczyć, tzn w 1 terminie, albo w 0 jak jest, bo chcę mieć to wszystko szybciej z głowy. A jak się okazuje, że nie zaliczę to dramat wewnętrzny przeżywam Co dziwne, bo jak byłam na dziennych to mi się często zdarzało niezaliczać ![]() U mnie dzisiaj znowu słoneczna pogoda i -20 W planach mam naukę, ale wolałabym sobie tu z Wami plotkować non stop Wczoraj byłam na drinku z koleżankami z pracy poprzedniej. Zjadłam dwa desery i wypiłam grzańca z wina A jak poszłam za siebie płacić i mówię, że dwa desery moje, to chłopak zdziwiony jakby nigdy nie widział kogoś kto dwa desery na raz wcina |
||
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
tity tylko jaką klatkę ? ehh
ja mieszkam w domku i wokoło same domki więc sama widzisz. Świata nie zbawię niestety, głupie mam rozumowanie , ale jak już zdechnie to będzie mu TAM lepiej , wierzę w to a wyrzutów sumienia uśpić nie próbuję , ale nie mogę wziąć wszystkich bezdomnych psów przecież , już jedną przybłędę mam i z rodzicami nie było mi lekko. Na moim osiedlu są w dodatku ludzie z "wyższych klas" za takich się uważają i tok ich myślenia jest żałosny.Muszę się wziąść w garść , denerwuje mnie to ,że jestem taka wrażliwa.
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko coś mi się ubzdurało, że w bloku mieszkasz...rozumiem
Mnie też to denerwuje, no ale co zrobić...dobrze jak chociaż jednemu stworzonku możemy pomóc, prawda? Inaczej skończymy jak Violetta Villlas
|
|
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
często was poczytuję, ale fakt faktem nie piszę Przepraszam, popstaram się nadrobić![]() U mnie wszystko ok , tylko mdlości męczą niesłychanie,,,, jestem teraz w 7tc i 6d szczęśliwa, bo dzidzia dobrze się rozwija![]() Babcie szczęśliwe wszyscy się cieszą Następna wizyta u gina w lutym mam nadzieje zobaczyć już głowkę, rączki to będzie jakis 10tydz wiec powinno już ladnie widać, co?GRATULUJE ALDII i czekamy na ciebie na wątku wrzeniowo-październikowych mamuś
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znów zła na Tz-a...
Coś mam ostatnio zły humor ciągle
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało?
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lindsley, może jakiś klub założymy?
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Przedrzeźniał mnie przez tel (a tłukę do główki że tak nie lubię) i się wkurzyłam i rozłączyłam, więcej nie odbieram. Dziś pracuje do 20 to się nie zobaczymy już do wieczora i dobrze... Ale zła chodzę jeszcze przez wczorajsze picie... A potem u znajomych grał takiego dobrego mężusia co się o żonę i dzidziusia martwi... Zagłaskał by mnie tam (po głowie - myślałam że uduszę...)
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-26 o 11:36 |
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój raczej też mnie dobrze nie pamieta, ale ma kartę, ja mu cos przypomnę i już wie o co chodzi.Poszukaj może w necie czy ktos poleca u ciebie w miejscowości jakiegoś gina na NFZ, bo po co płacić teraz za leczenie i potem np całą ciążę? Doczekać się nie moge wizyty u gina w niedzielę
|
|
#717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe TAKI dobrusi jest, słodziutki. Wtedy to dopiero cukruje przy znajomych ONI już tak mają chyba![]()
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
co masz na myśli...?
|
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wgl to pojechał z bratem po listwy - ciekawe co wybrał i jak to będzie wyglądać... Ostatni jego wybór to srebrna farba do futryny - gdzie z jednej strony jest boazeria a z drugiej zielony pokój - kolorystycznie mi to nie pasuje.. dziś ma wymienić...
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
Czasem jest wredny i mi wytyka, że w domku nic nie robie, tylko na forum siedze
![]() albo jak jest impreza większa i on zaszaleje jak ostatnio, że potem zdycha, wymiotuje i tak marudzi, że kazałam mu iść spać do innego pokoju to ma potem wyrzuty sumienia i cały dzień cukruje JEST TAKI MILUSI...---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Oni w ogóle nie rozumieją, że na przeytulanki musza "pracować" cały dzień. Być mili dla nas, przytulać, całować, pomagać w domku. a NIe wieczorem tylko podchody robic- bo im się chce... NAM nie i już mają wąty, że my takie Chłodne i nie chcemy się "przytualć" heh Wczoraj na TVn style Dorota Wellman właśnie recenzjonała jakąś książke o sexie. I własnie Ktoś Mądrze NAPISAŁ, że aby był sex to cały dzień musi być cudowny, wypełniony pocałunkami, dobrym słowem... wtedy CZUJEMY się kochane !!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

MAM DO WAS PYTANKO?CZY MOZNA TO BRAC BEZPIECZNIE PRZEZ CAŁY CYKL?BO WIEM ZE JESIOŁEK JEST PORONNY....I OD KTÓREGO DNIA CYKLU MOZNA BRAC TEN CASTANGUS? CZY TO BEZ ROZNICY?

suuuuuuper kochana
ja postanowiałam mierzyc sobie temperature zeby zaobaczyc kiedy bedzie owul.

No ale co tam, dam rade
Nadrobie chociaz czesc poki mala spi....
Kosmos. Pogrzeb w czwartek, w Sieradzu. Dwa pogrzeby dzień po dniu 

Teraz już "tylko" -13