|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
EDIT: Nic mnie tak nie wkurza, jak za i z jakąś dziewczyna jej facet chodzi dosłownie wszędzie...co to on, jej piesek-zabawka czy co?! Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-26 o 10:16 |
|
|
|
|
|
#3932 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:06 |
|
|
|
|
#3934 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam tylko na chwile, jutro mam pierwszy egzamin...a potem jeszcze 3, z czego ostatni dopiero 10 lutego...
Ide sie uczyć. |
|
|
|
|
#3936 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw przykro mi z powodu Twojego dziadka. Cytat:
Nie podkładaj mu się ciągle i nie tłumacz, choć wiem, że Cie kusi, ale no moment. to on teraz odwala cyrki jakby miał 15 lat. Co do podrywania, zdrad to heh, ciężko mi ocenić na ile jest przewidywalny facet, który nagle wyjeżdza zabawić się do Warszawy i prawie rzuca dziewczyne, bo poszła na piwo z koleżankami jak jest dzisiaj? coś się dzieje? Cytat:
widzisz jak się zaniepokoił że nie odbierasz Cytat:
ja wyjeżdzam i bezsensu Cytat:
Kochajmnie a Ty mi nie odpowiedziałaś na wcześniejsze ! Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#3937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaa zapoznaj go z grupa ze wszystkimi przyjacilkami ze wszystkimi znajomymi ze wszystkimi ludzmi jakich znasz tylko po yo zebys mogla go ze soba wszedzie zabierac. matko nie wyrabiam. madame wybacz. to ty nie masz prawa miec swoich znajomych tylko swoich. z ktorymi na piwo idziesz tylko sama. jesli idziesz na spotkanie na piwo z grupą to idziesz z nimi. a tż niech sie wtedy zajmie soba i niech zyczy ci przyjemnego wyjscia a nie strzela fochy. rozumiem jak to jakas wieksza impreza gdzie towarzystwo mieszane zapraszamy partnerow (wszyscy) i jest ok. ale bez przesady miejsce jakies swoje odrebne towarzystwo. zaniedlugo nawet na zakupy z przyjaciolka zabierac bedziesz tż i na kazde wyjscie. nie wiem jak dla was ale dla mnie zwiazek opierajacy sie an wylacznie swoim towarzystwie jest zbyt duszacy. ja bylam na wigilii uczelnianej w barze z grupą. tż ani pisknął slowkiem ze cos nie tak. napisal "baw sie dobrze" a ja swobodnie do pozna barowałam z grupą. i dla mnie to jest zdrowy układ Madame ty na szybko chcesz wyjasniac a on to co? czy on dązy jakos do tego zeby bylo dobrze? co on z siebie daje? milcz i zajmij sie czyms. daj mu pole do popisu. Cytat:
ona milczy bo nikogo nie zna nieswojo sie czuje jej facet gada głownie z nami, smieje sie opowiada tematy o ktorych ona nie ma pojecia. a ona tylko siedzi i czule trzyma go za raczke cale spotkanie ojjj ale romantycznie ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-26 o 11:53 |
||
|
|
|
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamila daj mi nr do Twojego TZ
Musze mu napisac jakim jest szczesciarzem ze ma taka kobiete!! nie ublizajac innym dziewczynom i ich TZ, ale jak dla mnie Twoj zwiazek jest hm.... przykładem jak powinno byc nie jest idealny, bo idealy sie nudza, ale jest co najwazniejsze ZDROWY !! Naprawde gratuluje i zycze duuuuzo szczescia
|
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
a według mnie każdy żyje po swojemu
i nie ma dokładniej recepty na odpowiedni związek, ważne żeby ludzie się dobrali, szanowali wzajemnie, kochali i potrafili się dogadać i sami omówić to, jak powinno być w ich związku.
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Konto usunięte
|
ale zmarzlam!!
okulary mi zamarzly ![]() matko. jutro po wpis musze jesczez leciec |
|
|
|
|
#3941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
Myszunia widze ze jestes.. jak tam z tym exem?
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Konto usunięte
|
hehe
![]() ale okropnie zimno;/ |
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie/
no powiedzialam o tym mamie. wczoraj wzielam 3 tabletki na uspokojenie i poszlm spac. mama twierdzi ze on nie przyjdzie bo za bardzo sie boi mojego taty( jest rzeźnikiem ) no i ze skoro bal sie tu przyjsc jak drugi raz wrocilismy do siebie to teraz tym bardziej nie przyjdzie. kazala mi skasowac nk i nie otwierac drzwi. i powoli dalej odstawiac tabletki bo ze za te pieniadze lepiej zebym sobie bluzke kupila Cholerko pytanie do ciebie bo studiujesz psychologie.bo chodzi o to ze to zakrawa na jakas psychoze z jego strony. ja jakos nie wierze ze sie zmienil. czy to co mysle ze to pies ogrodnika jest bardzo prawdopodobne? dziewczyny wogole poradzcie cos. ja siedze wyzamykana w domu i telefon mam ciagle przy sobie.
|
|
#3945 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzisiaj? Tak jak wczoraj. Po tym jak mnie odrzucil ja juz nie dzwonie ani nie pisze. On tez milczy... Cytat:
Umawialismy sie dzien wczesniej, ze on pojdzie ze mna. Z bolem serca powiedzialam, ze ok, bo to mialy byc urodziny mojej kolezanki i miala byc impreza u niej w domu albo w plenerze czy gdzies. Ale okazalo sie, ze nie da rady i wychodzimy na jedno piwo po egzaminie. Zreszta mowilam wczesniej kolezance ( nie tej co miala urodziny, tylko innej) ze chce go wziac ze soba, a ona na to : nie, nie bierz go, po co on nam tam potrzebny. Wiec zadzwonilam i powiedzialam mu, ze pojde z nimi na godzine sama i pozniej wroce. On najpierw foch, ale nie zareagowalam. Pozniej dzwoni i mowi, ze to on sie umowi z kumplem i zalatwimy dwie "imprezy" na raz, bo chcialam poznac jego kumpla itp. Wiec mialo byc tak, ze ja posiedze ze swoimi godzine, a pozniej pojde do TZ i do jego kumpla. Ale okazalo sie, ze kolega nie odbieral, wiec moj TZ powiedzial, ze do Nas pozniej dolaczy. Ale ja powiedzialam ze pojde sama jednak. Pozniej mial do mnie pretensje, ze chce isc sama... No ale pozniej wyluzowal. No i pozniej jak Wam pisalam zaczal sie rzucac, ze mialam byc pol godziny temu a ze mnie nie ma itp itd co opisalam wyzej. |
||
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak juz dojdzie do rozmowy, powiedz to co nam teraz o tym jak było kiedyś i dzisiaj. btw ty z łodzi tak? Tak trzeba się będzie jakoś spiknąć ! ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Boze Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3948 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Studiuje i na tygodniu mieszkam w Lodzi. A tak to mieszkam w okolicach Rawy Mazowieckiej, wiesz gdzie to?
|
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3950 |
|
BAN stały
|
Rebe, odpiszesz mi cos na mojego przedostatniego posta??? Chcialabym poznac Twoje zdanie
|
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie on jest szczesciarzem tylko ja jestem szczesciara ze mam takiego kochanego chlopaka nie jest ideałem, kilka cech bym w nim zmienila...ale po co? wtedy juz nie bylby sobą. bylby ustawionym przeze mnie sztycznym tworem ktory chodzilby pod moje dyktando. oj nie nie. nie chce go zmieniac. lubie te jego fochy i chwile ignorancji kiedy faktycznie trzeba mnie ustawic do porzadku.Madame ja tam trzymam za ciebie ksciuki. wiem ze wyjdziecie z tego. zycze spokoju i stabilizacji. poki co milcz i czekaj na jego ruch.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-26 o 14:35 |
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie poglądy mam podobne jak Kamila, ale w moim związku jeszcze nie jest tak zdrowo ![]() chciałabym właśnie, żeby mój TŻ miał swoje towarzystwo, ale wiem jacy są ludzie od niego ze studiów, zwłaszcza dziewczyny i jakoś tak niespecjalnie darzę je sympatią. stąd moja niechęć do tego by wychodził na jakieś spotkania tylko z nimi. koledzy i tak dalej w porządku. mimo to będę dążyć do takiego quasi-ideału jak związek Kamili ![]() zresztą jest jeszcze w wątku kilka zazdrośnic, których związki też są godne pozazdroszczenia ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Madame, już nadrabiam i zaraz coś spłodzę. a on dalej się nie odzywa? |
|
|
|
|
|
#3954 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bywam w łodzi jak i w Pabianicach bo raz jestem u mamy, raz u taty... no ale w łodzi można byłoby gdzieś wyjść spokojnie Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3955 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja pomylona kolezanka dzwonila do niego do pracy, ale tam pracuje taki ogrom ludzi, ze nie mogla go "znalezc" Ale to lepiej, niech nie wie, ze szukam kontaktu, Chcialabym go tylko zdemaskowac i zlapac na perfidnym klamstwie. Niestety nie bedzie mi to dane...---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Ale watpie... Jak sie z nim nie spotkam i nie pogadam na zywo to koniec. Watpie, zeby sie odezwal. No ale radzicie mi sie nie odzywac, to milcze.
|
||
|
|
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że chciałby poznać twoich znajomych by potem móc cię puszczać samą na spotkania z nimi to w sumie miałam (może nadal mam?) podobnie. chciałabym jednak wiedzieć co to za ludzie i czego można się po nich spodziewać. trochę zakręcona sytuacja z tym wczorajszym wyjściem. ale tak czy siak on odwalił akcję, a nie ty. generalnie strzelił focha, bo miałaś być u niego za pół godziny, a przyszłaś później? i już go nie było tak? myślę, że tak jak wspomniałaś wczoraj dodzwonił się do tego kolegi, którego miałaś poznać i poszli do jakiegoś baru. a tobie walnął ściemę, że pojechał do Warszawy. przede wszystkim nie odzywaj się do niego, czekaj na jego ruch. a potem będziecie musieli przeprowadzić kolejną bardzo poważną rozmowę i wyjaśnić sobie wszystkie nieścisłości. umawiacie się, że spotykacie się rzadziej, bo potrzeba wam trochę odpocząć od siebie. spróbuj go do tego przekonać, bo dobrze wam zrobi takie odetchnięcie. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
a ja nie ![]() na 100% napisze, zadzwoni lub cię odwiedzi. jak nie dziś to jutro. |
||
|
|
|
|
#3957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mialam wyjsc na godzine. Pozniej mialam przyjsc do niego do akademika. Wrocilam za 3 godziny, on mi wczesniej napisal ze jedzie do tej Warszawy. Jak wyszlam od znajomych to poszlam z kolezanka do niego do akademika, ale nikt nie otwieral. Jak z nim wczesneij rozmawialam przez telefon to slyszalam takie "pikanie" w tle, jak drzwi sie w tramwaju zamykaja, kojarzycie? Wiec wydaje mi sie, ze pojechak gdzies sie spotkac z tym kumplem. Naprawde jesli tak bylo to nie jestem zla. Nawet bym byla w stanie mu napisac, baw sie dobrze, zycze milego wieczorku bez krzty ironii. Nie fochalabym sie tak jak kiedys... Obawiam sie, ze on teraz bedzie tak wychodzil codziennie i sie nie odezwie juz. I nie mam pojecia co z ta Warszawa... No nic, poczekam az wroci z pracy, moze zmieni status na gg? Nie wiem jak mam inaczej sie dowiedziec gdzie on jest i co sie z nim dzieje... |
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Madame nie pisz i nie dzwon. ja tez jestem w 100% pewna że sie odezwie.
Tak jak któras wyzej napisala musis=cie sie rzadziej widywac. powiedz mu ze nie podobala ci sie jego zagrywka wczoraj bo mimo wszystko masz prawo do wyjsc. i to ze on chce wszedzie cie zabierac to ok ale ty mu tego nie obiecujesz.
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Błąd, literówka mi się zrobiła, mialo byc - pojawiłam się na tym świecie...bo gdyby nie ten przyjaciel dzięki któremu jeszcze po coś żyje, ma to życie sens to już moje życie było by bezsensowne, bo nikomu na mnie nie zależy...nikogo nie interesuje....
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Myszka jak się czujesz? |
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nam jestes potrzebna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

jak jest dzisiaj? coś się dzieje? 

jeden z byłych co był psycholem grozil mi spaleniem domu ale to były tylko czcze pogróżki.

nie ublizajac innym dziewczynom i ich TZ, ale jak dla mnie Twoj zwiazek jest hm.... przykładem jak powinno byc 

21. 04.2014
Ale to lepiej, niech nie wie, ze szukam kontaktu, Chcialabym go tylko zdemaskowac i zlapac na perfidnym klamstwie. Niestety nie bedzie mi to dane...