|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Dzień dobry
Cytat:
Ale to by było naprawdę okrutne, a ta złość to mi już przeszła ![]() Chociaż wczoraj to bym usunęła ![]() I chora jestem, bleh. Całą noc kaszlałam, spać nie mogłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||||
Raczkowanie
|
Hejoo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam do Was takie pytanie. Czy na poz. roz. z polaka pisze się tylko wypr czy też test czytania ze zrozumieniem? Bo mi się wydaje, że i to, i to, ale moja koleżanka ostatnio mnie zaskoczyła mówiąc, że tylko wypr...? Hm? Zmykam, powtarzać historię Unii <bleee>
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||||
Zakorzenienie
|
Bry ;**
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki, ale ile przy tym kłótni.. ![]() ![]() Moja o rok starsza koleżanka stwierdziła, że wszyscy wrzucają zdjęcia ze studniówki to i ona wrzuci z tamtego roku. ![]() Cytat:
![]() ![]() U TŻa pierwszy raz piłam, jemu jakoś specjalnie nie smakuje, a ja ilekroć u niego byłam to robiłam maślane oczy i: zrobi herbatę? ![]() ![]() Zaproszenie przyjęłam. ![]() Cytat:
![]() Mnie też gardło boli, ale to chyba od suchego powietrza, bo pić mi się ciągle chce.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-26 o 10:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
a no biedna, ale wychodzić musi.
![]() już przeszło. ![]() Cytat:
![]() biedna, kuruj się ![]() _____ bry;* dostałam @. Humor już powrócił. a pisałam Wam, że jutro o 2 w nocy jadę do Warszawy?!. Trzymajcie mozcno kciuki, żeby siostra dostała wizę. ![]()
![]() |
#2796 | |
Raczkowanie
|
WOOOOW, skoro tak to full wypas
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja znowu wracam do UE ![]() Edit: tak sobie oglądam Wasze śliczne dekoracje sal i tak mi szkoda, że u nas czegoś takiego nie będzie... Szkoła wynajmuje GLOBUS[to taka hala sportowa w Lbn] i tam mamy, zero atmosfery, łeeeee.
Dukam od 23.02.2011 175 cm 86 ![]() ![]() ![]() "girls! we can do IT!" ![]() Edytowane przez Sunrisek Czas edycji: 2010-01-26 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Ewa, zapomniałam spytać - do USA ta wiza? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja dostałam bez problemu na 10 lat, turystyczną ![]() nie za cytowało mi wszystkiego ![]() link do zdjęć zaraz wam prześlę na PW ![]() dotarłam bez szwanku, w pociągu padł rekord temperatury. 1st C na plusie, hurra. 5h w pociągu w takiej temperaturze. wczoraj przyjechałam i pytam czy naprawili tą lodówkę, współlokator Tż mówi :"no, przykleiliśmy tekturkę, już się nie grzeje.. ale inżynier idź i zobacz bo się lodówka poci, cieknie tam w środku.. może pani inżynier powie jak to naprawić i czemu tak się dzieje?" nabija się ze mnie niewdzięczny. po wizycie w domu lodówka znowu pełna ![]() ![]() także o. Tż śpi, K. wyszedł na uczelnię, a ja na wizażu ![]() miłego dnia Bamboszki ;* odezwę się wieczorkiem ;*
![]() |
#2799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martyna, świetlana inżynierska przyszłość Cię czeka. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie było to samo ze zdjęciami, następnego dnia się rzucili z tymi fotami że nie wiadomo było do kogo wchodzić najpierw ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty widze też na medycyne ![]() ![]()
![]() |
#2801 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie no, nie jako au-pair. Ona była już 2 lata au-pair i już teraz nie chce. Chce na turystyczną, ale to nie jest powiedziane, że dostanie. Mogą się jej czepiać, czemu jedzie, po co itd. Np. moja mama chciała pojechać tam do siostry (na wizę turystyczną) mimo tego, że ma ponad 20 lat stałą pracę, męża, dzieci to jej nie dali, bo stwierdzili, że chce imigrować. Pytam, na jakiej podstawie?! Fakt, mama mogła się odwoływać, ale dała sobie spokój, za dużo problemu z tym było. Za to moja młodsza siostra dostała turystyczną na 10 lat. Z nimi jest różnie. ![]() A i wiem, że z au-pair raczej problemów nie robią i większość dostaje wize na rok.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-26 o 13:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba sie wziąć za siebie i tyle ![]() Cytat:
Kuurcze, też zawsze myślałam 'a zgram sobie te zdjęcia w końcu', ale ja jestem strasznie leniwa i dla mnie byłby to zbyt wielki wysiłek ![]() Dobrze jest mieć kolegę informatyka ![]() Cytat:
![]() Cześć ;* Ja muszę lecieć czytać te opowiadania Borowskiego, przeczytałam już jedno i mam dość, no ale cóż. Nadal nie wiem co z fryzurą na studniówkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby Ci brakowało 20, to ja rozumiem martwienie się ![]() poza tym, nikt nie przewidzi jakie będa progi. a te kilka punktów, to wcale nie taka mała i nieznacząca sprawa... a o herbacie z biedry powiem babci, to jak mi będzie pierogi kupowała to może i herbatę kupi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak do szkoły jadę to jeszcze ok... ta 10 minut da JAKOS radę. ale jak jade na biol, ponad 30 minut ![]() ![]() ale 5 godz to bym chyba ciągle się przechadzała po tym pociągu ![]() Cytat:
![]() oglądam sobie 6 serię House'a ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a ja mam katar, ustami oddycham to też gardło suche. I nos cały czerwony. ![]() Cytat:
A leżałam do tej pory, ubrałam się teraz. Cytat:
Wszystko z komputerem zrobi jak trzeba. Tylko, że rzadko na miejscu jest. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oświećcie mnie...
Jak to jest z podwiązkami ![]() Bo moje koleżanki twierdzą, że to chłopak z którym się idzie powinien kupić podwiązkę... ![]() ![]() to chyba kolejny głupi przesąd nt. 100dn ;]]] i jeszcze jedno.. któraś mówiła, że na inną nogę zakłada podwiązkę dziewica, a na inną nie-dziewica ![]() ![]() ![]()
#2806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie słyszałam o czymś takim nic ![]() u nas jedne miały na lewej, inne na prawej... bez podtekstu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wiem jak mojej siostrze groziłam że usunę to coś to od razu w ryk ![]() kurczę w końcu muszę zgrac wszystko na płytki Cytat:
![]() ![]() ale Anka już długo się nie odzywała ![]() Cytat:
ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj ja też niewiem co wyrośnie z mojej młodszej siostry. taka roztrzepana jest że szok. ![]() siema ;* obudziłam się rano i nie dośc że -24 C na dworzu to na dodatek nie miałam prądu. masakra. no i w szkole do której chodzi moje rodzenstwo,nie dosc że lekcje trwały tylko 20 minut to przed 11 byli już w domu . fajnie mieli ![]() no a poza tym z polskiego miałam miec spr.z lektur ale pani przełożyła na jutro bo oglądalismy dzisiaj 'folwark zwierzęcy' idę sobie zrobic herbatkę ![]() ;* |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co to tego drugiego to pierwsze słysze ![]()
![]() |
#2809 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() źle przeczytałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś niezbyt widzi mi się napisać do gościa, którego ledwo znam "wiesz, jako mój partner na stud. musisz kupić mi czerwoną podwiązkę" ![]() ![]() no właśnie obserwuję na zdjęciach i różnie dziewczyny mają... a mi się coś z gardłem robi ![]() ![]()
![]() |
#2811 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dooo-bryyy.
![]() Byłam u okulisty dziś. Dostałam okulary do patrzenia na tablicę. ![]() Dziewczyny, jak mi okulistka zaczęła te szkiełka przystawiać do oka. Maaaamooo, wszystkie cyferki na tej tablicy widziałam, nawet te małe mróweczki. ![]() ![]() Apropo okulistów. ![]() Okulistykę chce studiować. ![]() ![]() Cytat:
![]() Biedra. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O ja pierdzielę. 1 stopień?! ![]() Lodówka się poci. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chodzi Ci o to w jaki sposób i w jakiej kolejności powtarzać czy jak znaleźć mobilizację? ![]() Bardzo chciałabym dostać się na medycynę. ![]() Cytat:
![]() Szczerze to wolałabym, żeby mi zabrakło 20 punktów niż 2. Mniejszy żal, bo gdyby zabrakło 2 punktów to prawie bym się dostała, a prawie robi wielką różnicę. ![]() ![]() ![]() ---------------- Zrobiłam arkusz z bio. Jak mówiłam - gorzej niż chemia, jednak nieznacznie, więc nie jest tak źle. 3 miesiące mam na ostre przygotowanie się, więc je wykorzystam. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-26 o 15:00 Powód: lierówki |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie mi też coś światło, że na lewą ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16730876]przez tą zmianę av myślałam że ktoś nowy pisze ![]() źle przeczytałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
Cholerka, ile literówek zrobiłam w poprzednim poście. xD
Kasia, nie słyszałam o takim przesądzie. ![]()
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a skaner mam, mogę Ci zeskanować jutro ![]() a co do tej pomocy to hm... jedno i drugie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() typu że butów na studniówce nie można ściągać, jak spadnie podwiązka to nie zdasz i mój ulubiony ![]() ![]() studniówka nie przeru..ana matura nie zdana ![]()
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I noga to też bez różnicy raczej. Powiem mamie, bo ja się z domu nie ruszam. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16730825] ![]() ![]() wiem jak mojej siostrze groziłam że usunę to coś to od razu w ryk ![]() kurczę w końcu muszę zgrac wszystko na płytki pamiętamy ![]() ![]() ale Anka już długo się nie odzywała ![]() oj ja też niewiem co wyrośnie z mojej młodszej siostry. taka roztrzepana jest że szok. ![]() ;*[/QUOTE] Weź, ja jej kiedyś przez przypadek rodzinę usunęłam. Zabić mnie chciała ![]() No zgraj, zgraj, bo jeszcze coś się skasuje to będzie na wszelki wypadek. Anki to od wakacji nie było ![]() Mojej to nie lubią dzieci, bo jest złośliwa i chce rządzć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Byłabym dozgonnie wdzięczna! ![]() ![]() ![]() To może napiszę Ci jak u mnie to idzie. ![]() 1. Wiązania chemiczne, budowa atomu, liczby kwantowe, przemiany promieniotwórcze. 2. Stała dysocjacji, stopień dysocjacji, pH, teorie kwasów i zasad, hydroliza. 3. Iloczyn rozpuszczalności, rozpuszczalność, procesy w roztworach wodnych. 4. Stężenia: procentowe, molowe, masowe, obkętościowe. 5. Hydraty. I póki co powtórzyłam tyle.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
nieeee, rozmawiałam z koleżanką o stud. i ona mi napisała, że na stud. trzeba mieć coś pożyczonego
![]()
#2819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------- Aguś, jeszcze zapomniałam dopisać, że wracałam do tego, co nie wychodziło mi perfekcyjnie. Bo ja z natury perfekcjonistką jestem i wszystko musi być idealnie. ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- http://demotywatory.pl/824318/Gdy-kr...-UV-nie-pomaga ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- http://demotywatory.pl/824318/Gdy-kr...-UV-nie-pomaga ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() ------------- Idę się z biologii połuczyć przed meczem. ![]() Miłego wieczoru. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś właśnie zaczęłam troche roztwory i stężenia, zaraz będe się brała za budowe atomu... masakra ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.