|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
, raz są jak sprężynki, a raz proste i końce tylko pokręcone.Cytat:
![]() Na razie przenoszę lżejsze rzeczy, bo łatwiej je samolotem przetransportować. Po ślubie będziemy cięższe rzeczy autem wozić. Ciekawe czy na raz się zabierzemy... Jak tak patrzę na te moje klamoty to mam wrażenie, że ciężarówka by się przydała
|
|
#752 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
No i miejsce, gdzies w polowie drogi z mozliwoscia dojazdu pociagiem Skunksy z Holidaya nie odezwaly sie wiece No nic, moze nie to mi pisane![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Np, w Italii, Grecji albo w ogole jakims kraju, ktory cie fascynuje a jest blisko, co zmniejsza koszty. Ja zawsze tak robilam, zeby oderwac mysli. Bralam mape, zaznaczalam trase, szukalam pozniej ciekawych miejsc do zobaczenia na tej trasie i sprawdzalam wszystkie informacje - od kosztu biletu do jakiegos slowka w danym jezyku Tak mnie to wciagalo, ze zapominalam o smutkach A najlepsze jest to, ze tylko raz zrealizowalam taki wyjazd Bylam guru grupy
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
bo te co los chciał i są nie-zamieszane to...już mniej fajne, tak??
![]() Eskadia, Amoura - do której z Was na kawę mogę? ![]() ![]() Eskadia...fryzurka ładna...ale ja się nie wypowiem...nie mam wyobraźni jeśłi chodzi o dobór fryzury, ubrań czy oprawek do okularów... Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-01-25 o 10:50 |
|
|
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lo matko i corko, Emanko w zaraz dostaniesz!!!Ja nas wszystkie uwazam za zamieszane nawet jak nie jestescie z facetem!! Zamieszane to nie tylko w zwiazku mieszanym ale zamieszane zyciowo, osobowo, radosnie i smutkowo! No przeciez gdzie fajniejsze babki znajdziesz? No gdzie??!! ![]() Alez sie zdenerwowalam! Ide pouczyc sie o VAT, moze mi przejdzie
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sorry ale nie lubiłam się o podatkach uczyc:P |
|
|
|
|
#756 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle jak dbasz o swoje włosy?bo moje straciły juz swoje loczki przez rozjaśnianie, teraz mam bardziej falowane włosy, czasami zupełne siano masz moze wypróbowane szampony lub odzywki?Cytat:
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszukam fotek, może coś się uratowało ( noworoczny psikus - wirus - padł mi cały system ) to wkleję. Teraz jestem na etapie nawilżania, bo przez tą zimę moje włosy bardzo się wysuszyły, więc non stop maseczki z waxa i odżywki z dove. Ogólnie to używam wszelkich kosmetyków podkreślających skręt i to wystarcza by ładnie się kręciły. I moje ostatnie odkrycie - szampon w kostce Organique o zapachu magnolii
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
Eskadia śniłaś się mi ostatniej nocy
![]() że razem do kina jechałyśmy wpadłyśmy w poślizg bo jakiś tuman wszedł na drogę ale nic nam się nie stało zapomniałam dodać, że droga była pokryta lodem
|
#759 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem - z dove też jest linia do loków? a o tym szamponie w kostce Organique nie słyszałam...gdzie go można kupić?w Rossmanie? Cytat:
![]() poszperałam w sennikach znaczenie snu i znalazłam znaczenie słowa "lód": Troski i zmartwienia lub straty w interesach lub ktoś Ci chce szkodzić; W lecie - dobry znak dla rolników; Dla marynarza - tragiczna podróż; Dla kupców - mozolne trudy, ale wydajne; Dla wojskowych - wiele przeciwności; Dla rolnika - złe zbiory; Płynący - złośliwi i zawistni koledzy; Spacerować - jakieś ryzyko lub przelotne przyjemności; Dla kobiety - utrata dobrego imienia lub honoru i czci; Łamać - niepotrzebny przestrach lub drobne troski i kłopoty; Gruby - musisz popracować nad sferą uczuć; Cienki - zbliżający się wyłom w emocjach; Topniejący - pozbędziesz się lęków i zahamowań; Ślizgać się - śmiałe przedsięwzięcia lub powiększenie rodziny; Kąpiel pośród - nieoczekiwane wiadomości; Sople na dachu - ubóstwo lub utrata zdrowia; Sople na ogrodzeniach - cierpienia fizyczne i duchowe; Sople na drzewach - realizacja pragnień lub rozczarowania i troski; Pić wodę z lodem - długa i ciężka choroba lub zły tryb życia. 7, 9, 25. wpaść na lód: jesteś otoczony przez źle usposobionych do ciebie ludzi hmmmm...
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z dove ogólnie odżywki są bardzo dobre. Loki naturalnie mają tendencję do puszenia więc dobra odżywka jest mile widziana ![]() Odżywkę nakładaj 3 cm od skóry głowy, wtedy wyglądają dużo lepiej i włosy nie są tak obciążone
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja wiem, że mam w około siebie kilka złych bab
|
|
#762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szampon z sephory nie znam, pewnie spróbuję. Johna Friede stosowałam, gdy mieszkałam w anglii, tam włosy o wiele lepiej mi sie układały mimo iz farbowałam je częściej niż w polsce. mysle, że to wina wody(mam bardzo chlorowaną tu w pl). w anglii stać mnie tez było na najlepsze szampony do loków, a tu w polsce ostatnio tak z ciekawości spojrzałam na ceny tych szamponów w sephorze - 100-200 zł kosztują, więc na pewno je nie kupię. miałam tam w anglii swój ulubiony krem do loków, taki biało-rózowy, ale za chiny nie potrafię sobie przypomnieć nazwy ![]() heh, my tez wiemy...a tak w ogóle to jak butelki ostatnio się sprawują?i jak z tż?
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Eee, Frida kosztuje ok 40 zł...
Te szampony Wolfa i Hupałło są droższe, ok 90 zł o ile się nie mylę. Będę dziś w Sephorze to zobaczę
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
nie konkretnie Frida, ale inne marki, które używałam, zwłaszcza ta biało różowa. i jeszcze jedna taka biała seria, którą reklamowała kate moss, ale używałam tego wszystkiego już ponad rok temu i nie pamiętam żadnej z nazw, skleroza. w ogóle byłam chyba w dziale drogich szamponów, odzywek i produktów do stylizacji i szybko stamtąd wyszłam...pewnie na necie i tak można kupić je taniej...ale myślę nad tym, żeby wypróbować ten szampon sephory, o którym pisałaś. na razie używam odzywek Yunga, dziewczyny z forum o kręconych włosach sobie je chwalą.
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa, spoznione ale....szczescia i miłosci przez następnych 30 lat!
![]() Amoura...eh, znam ten ból, kiedy siedzisz w domu, i gapisz sie na zegarek. wybija godzina zero. i myslisz "f**k, wlasnie powinnam siedziec w samolocie.." potworne uczucie, najgorsze jest to, ze nic nie mozna na to poradzic Dobrze, ze masz prace, uczelnie- czyms zajmujesz głowe i mysli. Moze nie zawsze to działa w 100% ale nie myslisz o nim non stop i o całej tek sytuacji. Acha kretynka, tak sie dopominałam niedawno, ze niby to nie jestem na liscie mieszadełek. pfff. kazałam sie przepisac. bo lol pamietam jak napisałam, ze oficjalnie to sie nie rozstalismy teraz oficjalnie prosze, aby mnie przepisano na liste Nie- Mieszadełek. Oczywiscie, oficjalnie nic sie nie stało. totalnie kurde NIC. mam dosc. Byłam cierpliwa. wyrozumiała. Z nim sie chyba nie da nawet normalnie zerwac/ rozstac. Booooooszzzz, z nim nic nie jest normalne. Nawet ja juz chyba nie jestem normalna. Mam dosc tego manipulanta. Trafił na podatny grunt i zrobił mi papke z mózgu. Mam dosc. Jestem silna, dam sobie rade, tak? i .....uwaga, nigdy tego nie pisałam wczesnej...NIE CHCĘ juz byc mieszadełkiem. ( a przynajmniej nie z tym mieszaczem). o. dziekuje za uwage. ide kujonic dalej.
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-01-25 o 21:23 |
|
|
|
#766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zostaje tylko 10 dni bo jedzie na 3 miechy do Australii do chłopaka wdała się w jakiś durny związek mieszany ![]() Cytat:
![]() Anessa ja mam samochód, więc mogę pod Twoje drzwi zajechać
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie można dawać sobą manipulować - NIKOMU! miłej nauki
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
hej robaczki
oj dawno nie pisałam... przykro mi z powodu tyc wszystkich rozstań, ściskam Was mocno a w szczególności Amourę wszystkim solenizantkom życzę zdrowia, szczęścia i słodyczy Szien, co do wdania się w związek mieszany - idiotka jakaś ![]() u mnie wsjo good... było. do wczoraj. bo tż był u mnie przez ostatnie 2 tygodnie. było tak fajnie mimo, że chodziłam do pracy i spędzałam tam większość dnia. Mam wrażenie, że nasz związek kwitnie i że wszystko z nim jest takie wspaniałe... no ale pojechał a ja normalnie chyba dostałam jakieś nerwicy żołądka bo było mi tak niedobrze.
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
przede mna ciezka sprawa..
musze wytlumaczyc Adrianowi ze nasza koszatniczka nie zyje. Narazie wie ze Mysia zachorowala ale jak usypialam chlopcow to ona tez usnela tylko ze juz sie wiecej nie obudzi.. smutno nam bo kochalismy tego maleo gryzonka z tz dzis poplakalismy nad myszka
|
#770 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I oby ci tak zostalo kobieto, bo taka postawa sie chwali ![]() To chyba jedyny przypadek na naszym watku, ze cieszymy sie z czyjegos rozstania lub decyzji o rozstaniu. Oby takich mniej bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za madre slowa matki w wytlumaczeniu smutnej sytuacji ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- No tak, a ja tak bez powitania porannego ![]() DZIEN DOBRY FAJNY WATKU! DZIEN DOBRY SUPER BABKI!! DZIEN DOBRY MILI GOSCIE NA WATKU!!! ![]() Ide sprzatac chate...
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-01-26 o 10:18 |
|||
|
|
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anessa...tak z rozpędu posprzataj i u mnie ![]() Kawy...kawy...jaa chce kawy...ta więc Eskadia szykuj się na najazd emanko
|
|
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
nastepny dopiero w lipcu i musze szukac dalej,ale jestem złaEmanko chetnie z Toba kawe wypije. A i gadałam wczoraj z ex przez poł godziny (cud) i on bedzie tylko dwa tygodnie a nie miesiac tak jak myslałam ,może nie zdąży mi zniszczyc psychiki
|
|
|
|
#773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale u mnie dzisiaj ładnie na dworze...mimo słoneczka nie czuć mrozu , która na spacer w towarzystwie moim i psiaka ma ochote??
|
|
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Uffa!
Uporalam sie z gora, wiec pora na... przerwe ![]() Sie tylko zastanawiam co ja na obiad zrobie? Bo na kolacje do pubu idziemy
|
#775 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przylatuj razem z emanko ![]() Cytat:
|
|
#776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc pohadko
Cytat:
wiec piecz ciasto na nastepny czwartek i wstawiaj wode na kawe (z mlekiem i dwie lyzki cukru ) ![]() Cytat:
![]() wyjezdzalismy na weekend, wracalismy a po chomiku ani sladu nie wiem gdzie one uciekaly wyskakiwaly przez okno chomiki popelnialy samobojstwo bo juz nie mogly mnie scierpiec
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas wyskakiwaly nawet jak bylismy w domu... ![]() Zapraszam serdecznie! Upieke muffinki czekoladowe ![]() A kawke mam pyszna, autentico italiano Z kofejnika![]() Adresik na PW ![]() Ale fajnie, poznam Mieszadelko on line
|
|
#778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj....Cytat:
![]() Chyba trzeba jakąś gadknę z serii "Mysia teraz jest szczesliwa w niebie dla zwierzątek..." walnąc... ( hm ja osobiscie jestem przeciwnikiem wciskania kitu, ze zwierzątko sobie uciekło- jak to zrobił moj kumpel córeczce, co chyba bardziej dziecku złamało serce... Dzieci jakos delikatnie powinny byc uswiadamiane na te jak dla nich jeszcze niezrozumiałe tematy). mimo wszystko, przykro mi z powodu pupilka... Cytat:
a ja ostatnio zrobiłam Panna Cotte- nie sadziłam, ze to takie łatwe i taaaakie pyycha. jeszcze pieknie przyzodobiłam i ....omg...to było nieziemskie!! Anessa...Twoje hasło chyba sobie gdzies zapisze i zapamietam, aby mieszac sie z "tym z grupy mniejszego ryzyka doprowadzenia cie do choroby psychicznej" p.s koniec sesjiiiii. zakonczyłam. pozadwałam egzaminy i zaliczenia. haaa, jest dobrze. nawet Bardzo dobrze! (uuu szkoda, ze nie mam studiów 6 letnich, mialabym piekne stypendium ).teraz mam do 15 lutego maaaaseee czasu na pisanie metodologii i badan do pracy mgr hah. suuuupeeer.
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() N o i super! Gratulacje i w ogole! ![]() Domek sprzatniety, na jutro tylko kuchnia i lazienka do wypucowania Dzis musimy oddac odkurzacz przyjaciolom. bo my tacy sprytni, ze nasz odkurzacz w Italii zarasta kurzem a my porzyczamy od innych Czasem to nie mam slow na tego mojego Makarona![]() Listki z ogrodka powymiatalam Ale duzo dzydzownic znalazlam!!Ide herbatke sobie zrobic, zimno mi jak nie wiem!! Brrrr!!!
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() życzę także owocnego pisania pracy i analizowania badań. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

, raz są jak sprężynki, a raz proste i końce tylko pokręcone.
Jak tak patrzę na te moje klamoty to mam wrażenie, że ciężarówka by się przydała

No i miejsce, gdzies w polowie drogi z mozliwoscia dojazdu pociagiem
No nic, moze nie to mi pisane

dobrze ze jestem w pracy to przynajmniej sie jakos musze trzymac

zaraz dostaniesz!!!
sorry ale nie lubiłam się o podatkach uczyc:P 

potworne uczucie, najgorsze jest to, ze nic nie mozna na to poradzic

nastepny dopiero w lipcu i musze szukac dalej,ale jestem zła
Bo na kolacje do pubu idziemy
Ja panna cotta pokochalam dopiero jak mi ja przyrzadzila moja szefowa Wloszka... OMG!!!!!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Czasem to nie mam slow na tego mojego Makarona